Snart slut :)

Nu är det bara en halvtimme kvar tills jag får springa hem och se L WORD!! ÅÅÅH som ja längtar, dock minns jag ingenting från säsong 5´s sista avsnitt =/ Kanske får kolla de före, för nått annat intressant lär ju inte hända ikväll. Blev inget DH hos Sandra tyvärr för Henke är sjuk och har ockuperat soffan så vi får ta det när han är piggare. Men som ja sa till Sandra, då är de ju inte lika länge kvar till nästa avsnitt om man väntar med ett några dagar ;)

Har idag hittat en blogg som en gammal kompis från forna dar skriver och det var skit skoj att läsa vad som händer i hennes liv, dock var de skit skumt när ja skulle kommentera - man var tvungen att ange nån Open-ID adress eller skapa ett konto hos Google. Fattar inte den där blogspot skiten, tacka vet ja blogg.se (tummen upp)

Idag blev det en chai latte från Waynes igen, och denna gång fick jag och Frallan varsitt stamgästkort så att man får den 10onde varma/kalla drycken gratis. Tycker verkligen de var på tiden med tanke på hur många hundratals kronor vi har spenderat där, men men nu har vi dom iaf och de lär ju gå rätt fort att samla ihop 8 stämplar till. Iaf efter löning, nu blir de lite snålt om Chai Latte och andra dyra drycker därifrån tills på freda.


*Har ni smakat än?*

// ia

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hihi så sant så sant! ;D

2009-01-20 @ 11:45:20
URL: http://psychosandra.blogg.se/
Postat av: Jimo

Just det, hundratals kronor.. DYRT!

2009-01-20 @ 13:19:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0