Booring...!

Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck.....är sjukt uttråkad just nu och då blir jag inge glad. Förlåt. Ja är sjukt trist just nu, vi hade dock en kul lek på jobbet på kvällskvisten; att komma på ätbara saker ur kyl och frys, när idéerna började sina så fick vi även plocka saker från skafferiet. Underhållande med ordlekar när klockan går sjukt sakta!

Jim hittade förövrigt världens minsta (?) tetris idag, jag orkade inte ens prova det för jag skulle säkert inte ens se bitarna och då bli väldigt irriterad!

Kvällarna på jobbet när man har folk att snacka med är faktiskt inte helt fel! Ser nästan fram emot imorgon men hoppas att min lilla pärla kommer också (Frallster u know it´s you)

En annan rolig mobil bild;




*Brings back memories*

// ia

Kommentarer
Postat av: Niclas

Grattis du skrev första kommentaren.

Kram

2009-03-26 @ 19:17:40
Postat av: Niclas

Hamburgerkedjan Burger King tar nu upp striden med huvudkonkurrenterna McDonald's och Max om Norrland.

"Utan att ge någon tidsplan skulle jag gissa att det blir 8-10 restauranger i Norrland", säger Nordenchefen Stefan Eriksson.

Kedjans första norr om Dalälven öppnas på onsdag i Örnsköldsvik med 40 anställda. Den kommer via franchisering att drivas av norskägda King Food.



Stefan Eriksson nämner Luleå, Skellefteå, Umeå, Sundsvall som exempel på nyetableringar i Norrland. Hudiksvall och Haparanda kan också vara tänkbara.



"Vi tittar främst att det finns ett vettigt underlag för verksamheten och att läget är bra, dessutom ska det finnas någon som kan driva restaurangen på ett bra sätt", säger Stefan Eriksson.



Det spelar ingen avgörande roll om den amerikanska kollegan McDonald's och svenska Max redan finns på plats.



"Nästan överallt har vi McDonald's inom fem minuters avstånd och lokala konkurrenter som Max är vi vana med i de 70 länder där vi finns", säger Stefan Eriksson.



Burger King har sedan tidigare 66 restauranger i Sverige. Förutom Örnsköldsvik ska ytterligare fyra öppnas i Sverige under första halvåret i år - två i Malmö, en i Halmstad samt en i Stenungsund.



"Vi hade fokus på Danmark förra året, nu blir det fler i Sverige 2009", säger Stefan Eriksson.

2009-03-26 @ 19:55:40
Postat av: Malle Maräng

Hmm... illa av frallster.. tyckte hon kunde vara personligt stöd då jag fick åka hem tidigare :)

2009-03-26 @ 23:48:10
URL: http://slarvsyltan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ledigt som chefen!!



En brunett en rödhårig och en blondin jobbade tillsammans under en kvinnlig chef. De märkte att chefen brukade ta sig ledigt varje torsdagseftermiddag och diskuterade om de inte kunde passa på att smita själva.



Sagt och gjort, nästa torsdag när chefen hade försvunnit stack de iväg.



Blondinen åkte hem, men hörde konstiga ljud från sovrummet och såg sin man i sängen tillsammans med den kvinnliga chefen. Förfärad sprang hon ut ur huset.



När de tre arbetskamraterna träffades nästa morgon var brunetten och den rödhåriga mycket nöjda med sin lediga eftermiddag och bestämde sig för att göra om det nästa torsdag. Men det ville inte blondinen vara med på:

- Vet ni, det var sååå nära att jag blev upptäckt!

2009-03-27 @ 15:51:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0