Melodifestivalen Del 2

Nu kommer fortsättningen, spännande som tusan. Ja å Lotta har hunnit sjunga lite karaoke innan men mer blir de efter. Nu kommer första bidraget.

Erik Saade - Hur gammal var han? 16? MANBOY!? Jaha! Jaa han ser ut som en Boy, men vill vara en Man. Nu förstår ja. Gu så pinsam, är allt ja har att säga!

Andra Generationen + Dogge - Ja då ska vi se vad denna konstiga combo har att erbjuda. Jag blir rosig om kinderna, och de är INTE för att ja blir varm av beundran. Är detta den skämmigaste deltävlingen ever eller? Dogge låter ju som han alltid gjort, och de passar väl inte riktigt in här. Sen gör ju inte Andra generationen saken bättre heller. Tyvärr lär refrängen sätta sig i skallen...

Anna Maria Espinosa - Första balladen för kvällen. Men ingen hit nej, låter lite som en svensktoppen låt. Ingen powerballad direkt. Går att lyssna på men absolut inget ja vill ska gå och vinna. Och den är på svenska. Hon sjunger himla bra men tyvärr en booring låt.

Highlights & MiSt - Okej för de första: Sångaren har ju fan SNOTT Barbados Magnus moves!!!!!! OGILLAS! Och låten vet ja inte vad ja ska tycka om, ibland är den okej, ibland alldeles för mycket dansband. Men den är väl bäst hittils, och med de säger jag inte att den är bra.

Pauline - Min första tanke här var: Varför har hon BLÅA skor till en rosa klänning? Låten då, ja 50-tals aktig och inget jag kommer lyssna på.

Andreas Johnson - Haina gillar ja inte (låten har inte börjat än, men ja tål han inte) FUCK!!!!! JA GILLAR LÅTEN! Aja, man får väl svälja stoltheten och erkänna att han faktiskt har lyckats för en gångs skull.

Kalle Moraeus & Orsa spelmän - Asså detta kommer bli skit, de vet man ju..Nicke vill ju att folk ska rösta på denna så då kan den ju inte vara bra. Ja å han har sällan samma smak. Han kan ju it sjunga! Låter som en liten pojke som är 5 år i en tjock gubbes kropp. Melodin är okej ibland, inte texten, men ja kan fan inte sluta tänka på hans mesiga röst. URK.

Hanna Lindblad - Porr numret för kvällen. Eurodisco. Påminner om Rihanna ibland, men en sämre version av henne. Håller med Lotta här, är en Madonna kopia om man kollar på numret och helheten. Den är ju it bra, men inte riktigt dålig heller. Kluven.


Jaa.. av det smala urvalet så kommer ja endast hoppas på Andreas Johnson. Nu röstar jag. 6 gånger denna röstningsomgång. Hittils. Hann en gång till.

Vilken dålig pause underhållning btw. Ja saknar Björn Gustavsson, då skrattade ja så ja grät.

Till globen direkt; MANBOY! VARS FAN ÄR VÄRLDEN PÅVÄG?????? FITTA! Nu måste ja ju rösta som ett sepe på Andreas i andra röstningsomgången!!!!!

10 röster på Andreas. Nu måste ja sluta. Väntar med spänning nu! Återigen skit pause underhållning. SNARK!
Alla tycker dom är bra bara för att de var mongisar med (ursäkta uttrycket) men fan va less ja är.

Pauline & Orsa spelmän till andra chansen. Till globen; ANDREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS!!!!!!! YES! De var lätt värt alla pengar!

Bästa delen med Björn;




*Bara 17 röstningar idag*

// ia

Kommentarer
Postat av: Jimo

Skulle inte förvåna mig om jag hade tyckt om Dogge mest, eller vad tror du? haha :P

2010-02-13 @ 22:48:49
URL: http://jimokattmedhanden.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0