Fyndat!

Idag åkte ja in en snabbis till stan för att handla alkoholen tills imorn. Sen skulle ja bara snabbt in på H&M. Mmmm. Dom hade ju sjukt bra rea. Så ja hittade lite andra saker, några overknee strumpor hade dom inte (det ja eg. skulle ha) Nåväl, när ja så var klar där så var ja påväg till bilen när ja ser att Gina har 50% rea! Jag hade dock tänkt tanken redan inne på H&M att ja INTE skulle in på Gina för att parkeringstiden höll på å gå ut å Lexus var själv hemma.

Men så lättlurad ja är. Återigen skulle ja bara in för att se om dom hade dessa strumpor. Gick raka vägen till strumpavdelningen, utan att titta på en enda pinal.
Men dom hade ju såklart inte heller några och då föll ja dit. Kollade en del på rean, men hittade sen ett rätt skoj linne för 149kr.

Lite bilder kan ni ju få då;

 

Ja e fan sjukt nöjd! Fick alltså; 2 linnen, en kjol, 2 bhar, blommor i håret, en långärmad tröja, ett par shorts och ett par strumpbyxor för ca 400kr!!!!! Say what!? Ja veet! Galet! HÄHÄ

 

En annan sak som e skoj idag är att ja hittade min kamera laddare till lilla partykameran som varit mystiskt försvunnen i 2 månader. Den var i en väska som ja haft hos Sandra full med skor. Trodde dock att ja hade slarva bort själva kameran men den hade ja lite koll på så nu är batteriet ÄNTLIGEN på laddning.

Ah just ja, köpte en drös med alkohol också. Nu är ja redo för midsommar!

 

*Kvinnan i kassan på HM sa att nu klarar ja mig ju ett bra tag med nya kläder?*


-Hon känner inte mig-

 

// ia


Kommentarer
Postat av: sandra

Najs!!

2010-06-24 @ 23:58:01
URL: http://psychosandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0