Gott Nytt År

Denna skönhet var med i Så mycket bättre och jag kan bara inte sluta tänka på dom! Hittade dom med hjälp av Tv4as hemsida.....dom kostar "bara" 1500kr STYCK! Men då får man med ett glasunderlägg...värt?
 
Ikväll är det då nyårsafton och vi har beslutat oss för att hålla oss på hemmaplan bara jag, älskling och Lexus. Blir att göra hemmagjord pizza på en sån pizzasten som vi fick förra året av svärmor :) Min kommer innehålla massa färsk spenaaaaaaaaaaaat, svamp och mozarella! GÖTT!
 
Året som gått har varit helt fantastiskt! Hälsat på i Värnamo i Maj, åkt till Dublin med Fidde, Eva och Patrik i Juli, haft syster på besök, åkt till Rhodos med mamma och syster, sett Winnerbäck, fyllt 30!! :O och nu senast en helt underbar jul! Är oerhört tacksam för allt och glad över att ha fått resa en del och träffa nya människor! Wiiie! Nu börjar planen för 2014, och den är rätt blank just nu, men hoppas på att få resa till varmare breddgrader så man kan få BADA (och så att Fiddes mormor får vara hundvakt ;) )
 
*Gott nytt år alla ni få som läser ;)*
 
// ia
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0