Pepsi dusch

Jodå ja fick mi gju en Pepsi duscs ida! Hade råkat frysa en Pepsi flaska och när ja FÖRSIKTIGT skulle öppna den så sprängdes den!!!! Vi har numera pepsi i taket, har hört att de är de nya modet ;) Asså ja torkade som en galning, men missade ju taket ;) HAHA

Jaaaaaa ja är full, har varit hos Ida & Danne och eldat, och ja dracxk mest bubbelvatten eftersom de blev lite snabb drickande av vin hemma ;) Men vi lekte charader och skrev egma lappar vilket var as kul!

Ja älskar alla nya saker vi köpte i Haparanda! Dessa har vi monterat idag, imorn blir de att montera hyllor som vi köpte för över ett år sen ;) Vi köpte ju fel pluggar eller nått ;)


*Ida, tack tack för ikväll*

// ia

Påväg

Sitter nu i bilen påväg till ikea :) vi blev lite sena, skulle åkt kl 8 men sandra försov sig litte så vi är just nu i Öjebyn så om 2 timmar så blir de att shoppa loss ;) *blogg från mobilen* // ia

Cider i mängder

Igår for vi ju på Kalles för att träffa Robban lite och ta en öl/cider. Det blev ju mer än en. Linda blev lite fuller, och de blev även Jim =P Det var riktigt nice på Kalles för att vara onsdag, och ändå många man kände.

Efter krogen så kilade vi hem, jag åt nudlar och Jim ville ha cheeseballs, och snäll som jag är så gick jag i regnet till Shell och köpte en svindyr påse med cheeseballs, vaniljglass med chokladkross och cigg. Gick hem, och då var ju Jim inte ens sugen på snasket, men ja vräkte i mig massvis med smält glass och sen såg vi på ett avsnitt av That 70´s show. Men jag minns inte ett skit vad som hände i avsnittet så de var ju rätt onödigt att kolla på de. Haha.

Nu sitter jag på jobbet och vill bara hem hem hem, för i brevlådan ligger Soul Calibur och väntar på att få spelas. Sen släpps ju även en ny expansion till The Sims idag (jo ja är ju en sims nörd mellan varven) Så jag har ju egentligen massor mer viktigare saker att göra än att sitta här =(


*Imorn blir det IKEA, upp tidigt med tuppen*

// ia


Mycket att stå i

Det har jag det. Eller egentligen inte, men det är så sjukt mycket just nu på jobbet att jag inte vet ut eller in! Gillar inte att jobba kväll, de enda positiva är att man kan vara uppe längre på kvällarna och sova en bra bit in på dagen ;) Men samtidigt är de ju sjukt surt att sluta så sent så man sällan hinner göra nå :(

Vet inte vad ja ska berätta just nu, men de har ju inte hänt spec mycket sen sist ändå så ni har inte gått miste om nå kul iaf ;) Har just kommit hem och nu blir de att göra sig klar, och dra ut på Kalles för första gången på flera veckor känns de som. Men vi ska ju träffa Robert som åker och lämnar oss för en stund nu så vi måste ju hinna snacka loss lite =)

Imorgon kommer det efterlängtade SOUL CALIBOUR till Wii så då blir de nog att slåss lite efter jobbet. Hoppas ja inte är så kass.


*Of I went*

// ia

No sleep..

Jaa.. då satt man på jobbet då och jobbar lite, men oj vad de går segt till och med att skriva på tangenterna går ultra slött! Varför? Jo, jag är bakis/småfull och trött! Har inte sovit nå alls inatt så får se hur länge ja står ut. Suck.

Igår var ju rätt lattjo, men inget kan mäta sig med förra lördagen, DET var kick ass fest ;) Men de vet ni ju redan att ja tycker. Hursom de var massa folk och de var högljutt och de var spillning av öl och skällning samt smitning av hundarna.

Tack Henke och Sandra för allt! Ni är toppen!


*Numb*
-Nu måste jag tänka-

// ia

Uttråkad!

Alltså, jag har skit trist! Ingen som jobbar som ja umgås med sådär mycket, är ju van att ha både Frallan/Tricky/Malimm & Erika på helgerna men nu går vi på olika schemarader =(

Det är bara skit trist..just nu har jag dock hittat mig en syssla och de är att skriva shoppinglista till IKEA på fredag. Det blir ju en hel del vill ja lova! Och då blir de ju ändå mer än de man skriver ner oftast, fast möbler å skit brukar ju oftast vara slut i Haparanda så vi får väl se om våran plan lyckas.
Planen är att gå till lagret direkt och köpa dom sakerna först, och sen gå och småhandla :) Ja tror det kommer funka klockrent.


*Feeest ikveell, men med fel vin*
-Mitt fel-

// ia

Gratis Godis?

Vill ni inte ha lite gratis snask? JOOO de är klart ni vill, klicka isf här och bli medlem och få hem lite godis :)

Jag har inte hunnit med så mycket på sidan så jag kan typ itt nå om de men dom säger iaf att man får gratis godis ju så de är ju lätt värt att testa. Eller?


*Snart lunch*

// ia

Målning & svek

Jo alltså, det blir nog bra ändå dethär. Bangern kanske itt är nån banger iaf, hoppas på det. Hursom, igår fredag så tvättade vi typ 8 maskiner med kläder och sängkläder, man var ju måttligt less och då har vi inte ens vikt in allt ännu. Allt har heller inte torkat, utan hänger på vårat torkställ i hallen =/ Hoppas på att Jim fixar de där under dagen *blink blink*

Efter tvättandet så åkte jag till Sandra för att hjälpa henne med att måla runt fönstrena som förut var bruna, men nu är vita och fina! Sen blev ja bjuden på käk¨; nå blodigt supergott kött (minns itt va de hette), åså strips och vitlöks smör! Tack som fan för käket vänner =)
Planen var ju den att ja skulle åka till Tricky också för att krama om henne å säga grattis på rikt, men ja kom aldrig så långt och känner mig som en stor elaking! Messade iof. för att höra om dom var kvar hos henne men fick inget svar, men det kanske berodde på att hon var arg? =( FÖRLÅT MIG MALIMM!

Nu sitter jag på jobbet, skulle egentligen ha börjat 10, men snälla Johan bytte pass med mig så jag fick börja 8 istället =) Tack tack Johan!
Ska försöka göra lite nytta också, samt försöka få tag i nå pengar till ett paket festcigg. Nån som har?


*50% i försovnings statistik denna vecka - Bra jobbat Linda*

// ia

Föressten..

..de går AS dåligt med min WiiFit träning.


*Oväntat? Nä*

// ia

Och så har det hänt igen..

..vi har råkat ut för en BANGER igen! Eller inte helt säkert men om jag får gissa så 99% säker på att h*n bangar. Life sucks and then u die. Eller nått.

Höll på att svimma idag på jobbet av en känning, men som tur var så hjälpte Maja, Jim och Johan mig :) Tack ni är så himla söta! Tack Johan för drickan och Maja för sockerbitarna ;)
Nu mår ja bättre och ska försöka stoppa i mig nå riktig mat, vet inte vad dock. Kanske strips och kalla Dennis korvar? (Ja gillar dom inte varma, bäst är dom när dom är grillade och sen har svalnat) Jo ja vet ja är speciell. På ett bra sätt.

Blev inge fotboll med Fjumpo, han är sjuker, så jag ska se om ja kan få tag i nå dubbelhäftande tejp och sen börja att sätta in kort i albumet för vet ni vaad? Nu har den andra omgången med 100 bilder kommit och jag måste säga att jag är lite missnöjd med några bilder. Någonting med kontrasten och färgen på vissa kort, de ser bara konstigt ut helt enkelt men men de blev även många bra :)

Freda blir de att besöka Tricky som fyller år, och sen på lörda blir de att hälsa på hos Henke & Sandra för inflyttningsfest. Den officiella iaf, vi hade ju som en "mjuk" start förra lördan. Hoppas nu på lördag blir lika mysig som förra, men har svårt att tro det.


*Mat på stora fat*

// ia

Jobbeli jobb

Ja och så var man tillbaka på detta ställe som man kallar jobb men som lika gärna skulle kunna kallas för mitt andra hem. Förutom att i de här hemmet så bor många fler, och många av dessa skulle jag aldrig bjuda innanför mina portar i mitt första hem, men de är ju ett arbete så jag måste acceptera att alla andra klampar på mitt revir ^^

Fråga mig inte om vad ja skriver just nu, var bara nått som hoppade ut från mina tankar.

Är hungrig, ska nog dricka lite thé och fortsätta rulla tummarna tills jag får börja med det administrativa igen. Jippie.
Nu till något helt annat;
GRATTIS MIN UNDERBARA SANDRA PÅ FÖDELSEDAGEN!




*Fotboll ikväll med Fjumpo*

// ia

En sjukt trött dag..

Höll på att somna hur många gånger som helst idag på jobbet, tror till och med att jag faktiskt slummrade till nån enstaka gång. Har varit en seg dag, inte alls lika snabb som gårdagen, men den har ändå varit fylld med mycket skratt och flams ;)
Fick ju veta att Martin kommer ingå i vårat team så jag och han och Linus ska styra upp någon aktivitet/fest för teamet. Yes!

Just nu ligger jag i sängen, har sovit lite på soffan i två omgångar samt käkat makaroner och en macka, sett Family Guy och lite Ugly Betty. Men nu är ja då trött igen. Less.

Imorn vill ja vara ledig och hjälpa Sandra att skruva ihop möbler som dom har köpt idag på ikea. Shit va avis ja är alltså! Snacka me hon 19.30 och först åkte dom från Ikea och dom for från Piteå 9 på morron ^^ Men då hade dom ju ett proppfullt släp med möbler åxå, och Ikeas kartonger brukar inte vara så himla stora, så de måste ju vara en hel del dom har köpt haha

Nu är de bara vi som har de slurrit med gamla möbler. Skit.


*Avis avis avis*

// ia

Jag vill vara ledig..

Vill vara ledig imorn, och ha pengar så att ja hade kunna hänga med på IKEA redan imorn :P Men ja får vänta helt enkelt till nästa vecka då de är min tur ;)

Hoppas på att få skruva ihop lite möbler imorn med Sandra, får se om hon orkar redan imorn ;) Brukar ju vara rätt krävande att kuta omkring på Ikea. Men men ikväll har jag inte gjort ett skit, bara hängt vid datorn och sen vid tvn och nu vid datorn igen. Men ja känner att mina ögon börjar bli tunga så ska strax besöka sängen så man orkar upp imorn för ännu en dag på jobbet. Suck.


*Men imorn kanske jag får en ny plats?*

// ia

@ Home

Japp nu är de typ 1,5 timme sen jag kom hem från min första arbetsdag efter dessa sköna fyra veckors ledighet! Till råga på allt så var ja sjöblöt om kläderna och det droppade från håret som att ja nyss klivit ut från duschen. JA det regnar. Mycket.

Dagen började med att jag kommer till jobbet strax innan 8, men kan inte logga in i datorn eftersom de lösen som ja fick av en tekniker för någon dag sen (när dom ringde från jobbet och ville att ja skulle ändra mitt frånvarosvar) inte fungerade! Så de slutade med att Linda låste hela profilen och en tekniker var tvungen att kirra nytt lösen igen! Det hela slutade med att jag loggade in ca 40min försent! YES!
Sen när jag har öppnat min mail och snabbt kollat att jag har 360 olästa mail så ska ja starta ett annat program som självklart inte funkar! Tekniker fick komma och styra upp de i ca 25 min. Sweet.

Den första timmen på jobbet var jag inte nån muntergök vill ja lova! Jag var bara grinig och less och var redo att säga upp mig där å då! Men sen kom min kära Tricky aka Frallan aka Malimm till jobbet och DÅ blev ja som en sol! Så efter det så flöt dagen på i ett enda moln av skratt och glada miner. Fick höra av Frallis att ja varit saknad och de var himla kul :) Och sen fick jag en enormt värmande kommentar av en kollega; De märks att du är tillbaka på jobbet, allting är som mycket roligare då.
Kom från oväntat håll men alltid kul att veta att folk tycker att man sprider glädje =)

Nu blir de att göra strips!


*Strips ÄR nyttigare än makaroner - Om man räknar kolhydrater*

// ia

Slut på det roliga...

...Nu är semestern slut och ja börjar jobba om ca en timme, så nu ska ja kliva in i duschen och göra mig klar för första arbetsdagen på drygt 4 veckor! TÄRT!

Är as trött och inte de minsta sugen på att komma tillbaka, faktiskt första året som jag inte längtar! Kanske ett bevis på att man borde ha ett nytt jobb? Dock vet ja inte vad ja skulle kunna jobba med :/ Nån som har ett förslag? Eller kanske ett jobb?


*Up up and away*

// ia

Mera kort..

Nu har jag skickat in ytterligare hundra bilder för framkallning, men denna gång var de långt ifrån lika många ego bilder som sist! Alltså, till och med jag blev less att kolla på bilder på mig själv när ja väl fick hem dom, de kändes inte som att det var så ruskit många men DE VAR DE! Lär ju bli ett helt album med bara Linda bilder haha
Och vem ska vilja kolla på dom lixom? =(

Typiskt.

Nu ska ja käka lite glass och coctailfrukter för de är ju min slisk dag idag ^^


*Film tips någon?*

// ia

Tärd men glad!

Alltså gårdagen var ju klockren! Började lite smått med vin kring 18 tiden tror jag, och fortsatte pyssla på i huset och grabbarna höll till i garaget och mekade åsåna där pojksaker...drack endel öl gjorde dom också =)

Blev ju rätt så tankad och jag och Sandra hängde upp en tavla i badrummet sent på kvällen men den hängde då bra sist ja kolla ^^ Jag skickade hem min bil med Jane och André så dom skulle slippa köra Andrés bil som man ITT får köra med egentligen ;) Så jag och Jim beslutade att vi sov över hos Henke och Sandra vilket PJ och Erik åxå gjorde, så vi hade som ett litet kollektiv inatt haha Men de var mysigt, jag och Jim delade dock på en madrass som var 90cm och ja fick ju slåss för min yta vill ja lova ;) Men tur man var rätt så packad när man gick och la sig så ja brydde mig då itt och sov mycke gott!

Sen idag så har vi legat å slappat alla framför TVn och kollat på OS i väntan på att Jane och André skulle dyka upp så dom kunde vara chaffis till oss, för självklart var de ju pizza sug i magen hehe

Jag älskar deras hus!


*Igår var så himla mysig saknar den redan*

// ia

Fortsättning på igår..

..de blev inget party igår efter flytten, eftersom vi var lite väl optimistiska med tiden så blev de alldeles för sent för att hinna festa nått igår. Jag och Sandra monterade möbler tills våra fingrar hade riktigt ont, men de var de värt!
Sen städade vi i deras gamla lägga som PJ ska ta över så ja hoppas städningen blev godkänd ;)

Vi bestämde att vi tar festen idag istället, så jag har just varit hos dom och hjälpt till lite halvers men var tvungen att åka och hämta Jim så vi ska snart tillbaka och fortsätta packa upp och hänga upp gardinstänger osv. SEN blir de vin! =)

Nu bär de av, hejs på ett tag!


*Min dator är ett sepe*

// ia

Ugnspannkaka

Nu blir det att äta pannkaka och Jim ska äta plättar. Plättar är usch tycker ja. Sen bär de av med flyttlasset och senare ikväll blir de att dricka vin och ha skoj med alla goa vänner =)

De blev svettigt även imorse, dock var besvikelsen stor när jag klev upp på plattan och skulle vägas, hade gått UPP ett kilo sen igår :( Jävla skit spel ^^
Men sen blev jag avbruten för dom ringde från jobbet och gjorde mig arg, så efter det var det slut på träningen för idag. Duschade och sen for jag och handlade lite på Coop.


*Nu blir de mat*

// ia

Fortsättning följer

Nu är jag en timme försenad upp från sängen, skulle kliva upp kl 9, men Linda har inte ens hört att mobilen har ringt hehe Men NU ska ja kliva upp och ta på mig nått och sen blir de att köra WIIFIT! Kanske inte lika hårt som igår men lite iaf, och sen bär det av till Henke å Sandras nya hus för att hjälpa dom flytta in! Ska bli så himla kuuul!

Ja, de var de for now. Såg föressten en gode bra film igår, Drillbit Taylor. Se den!!!


*Träning + Tvspel is the shit!*

// ia

Nu ska Linda bli FIT!

Nu har jag kört en massa WiiFit på förmiddagen, förhoppningsvis ska ja fortsätta med detta under morgondagen eller kanske senare idag? Nee de får nog vänta tills imorn, mina ben är möra som faaan! Skakar i dom när ja går omkring haha
Men de är skönt att kunna svettas ut lite kalorier och kolhydrater ^^ Kanske fel tid på året att börja tänka på figuren med tanke på att sommaren har varit men ja satsar stenhårt på Beach 2009 ;)

Igår natt sov jag 13 timmar! Plus att jag ju hade sovit som en hel del under dagen också, men skönt var de iaf, förutom att man tappar så mycket av själva dagen när man vaknar 15 lixom men men
Såg Big Stan igår, den var faktiskt bra, mer action än komedi men den var sevärd helt klart! Snart kommer Jim hem från jobbet och då ska jag duscha, äta och sen ringa min kära syster, för idag ska vi och kolla på en dator till henne =)

Efter detta så ska vi bege oss ner på stan för att lämna in våran videokamera på rep (efter ca ett år efter den gått sönder) och vi ska även in på EB Games för att sälja lite tv spel som vi inte använder längre. Klirr i kassan.


*Jag SKA bli fit, ja SKA inte slöa*

// ia

Snark..

Shit va ja har varit trött idag, sov dock svin dåligt så det kan ju ha nått med saken att göra ;) Har inte gjort så mycket annat än att slöa, kolla topp 100 på youtube klipp haha och ätit en av mina favorit rätter; Vitlöksmarinerad kycklingfilé med ris och curry sås ;) Mmmmmmums i magen var de!

Ja känner för att vara lite djup och sådär poetisk men min hjärna funkar inte just nu så det får bli ett sånt där trist inlägg som handlar om ingenting egentligen.
Kanske skulle börja om att se L word från säsong 1, sist ja gjorde de blev ja väldigt wierd och skrev konstiga texter och dikter osv.
Men de kanske är lika bra att jag förblir som jag är? Eller?


*Jag gillar att vara lite kryptisk ibland*

// ia

Men VA? =P




*Japanerna kan verkligen de där med underhållning*

// ia

Hundratals bilder..

...har jag gått igenom i eftermiddag/kväll. Om man säger såhär, 90% är bilder på bara ego MIG! Oh my, med samma poser och samma putande läppar på alla kort (nästan) haha Men ändå kul att kolla tillbaka på hur man sett ut i håret osv.
Anledningen till att jag plöjt igenom dessa bilder är att jag hittade en annons där man fick 100 gratis bilder framkallade om man bara registrerade sig (+porto såklart)

Så nu har jag skickat in 100 bilder, och jaaa ja räknade i slutändan att 41 av dom var på bara mig......Hm....men men ska nog ta och göra en användare till Jim också så att ja får fleeer, även om de står att de bara gäller en gång/hushåll så kan man ju allti testa lixom ;)

Idag har vi sovit länge, typ till 14 då pappa ringde och sa att han och Kiro skulle komma och hälsa på. Så det var bara upp och hoppa i nå kläder och städa till lite och sen kom vilddjuret (Kiro alltså ^^)
Jag och Jim såg en till film; The Brothers Solomon. Ja tyckte inte den var så värst bra faktiskt, blev lite för mycket.

Har föressten gjort kyckling i ugn ikväll, usch va de är äcklit att tillaga! Spec när man ser att blodet rinner ut och sen att det torkar på kycklingen åså får man ju säkert i sig de. Urk. Tacka vet ja filé.

Fick nyligen ett sms av Sandra där det stog; Nu har ja just packat ner dom blå vinglasen, så nästa gång du dricker ur dom är i huset!
ÅÅÅÅH, dom flyttar in på freda, ja längtar så ja vet inte vad jag ska göra! Och på freda blir de att hjälpa till att bära eventuellt och sen kanske lite lite vin på kvällen ^^ Myyyyyys!


*Kycklingfilé is the shit*

// ia

Nolia & Film

Idag var sista dagen för Nolia mässan, så jag och Jim gick dit eftersom vi hade fått gratisbiljetter av pappsi =) Men de var inte så mycket nytt att se, och speciellt inte så kul när man inte har pengar till att köpa ett skit!
Blir så himla sugen på att ha ett sånt där stort bubbelbad med belysning och musik å skit! Men typ 100 000 för en sån, och dessutom ingenstans att ha den när man bor i lägenhet ^^
Får väl bli ett senare projekt.

Har sett klart Juno idag som vi började med igår fast vi orkade inte se klart den efter jag hade varit taxi till först syster och sen Lotta & Niclas. Jag tyckte den var riktigt bra, Jim tyckte väl inte att den var lika bra men men..
Har till och med utnyttjat våra filmkanaler dessa dagar, för någon dag sen såg jag en film som heter Vit Oleander, helt okej och någon tår trillade nedför mina kinder.
Nu i eftermiddag så såg jag Kissing a fool, det kändes som att jag borde ha sett den, men de hade jag då inte och den var väl som alla andra såna där romantiska "komedier" ; inte så mycket komedi, mest romantik och en förutsägbar story. Men de är sån man kan titta på utan att behöva tänka.

Nu blir det ytterligare en film, Meet the Spartans. Sen är de ju även min slisk dag så de blir att desta till det med godis (som ja inte ätit på hur länge som helst) och såklart Coctailfrukter ;)

Avslutar med en kommentar av min syster som hon fällde när vi snackade om att ballongvispar är bra till ALLT;


*En vanlig visp är som att köpa en sopkvast utan själva borsten*

// ia

Coctail plus surströmming

Sitter just nu och käkar coctailfrukter...bland det godaste som finns vill ja lova! Tidigare ikväll så blev det inget annat än SURSTRÖMMING! =)
Åh de var så gott, de är bara så jobbit att bena dom :( ja gillar mest filéer då kan man bara vräka i sig hehe Till detta så provade jag att dricka mjölk som så många säger att de ska funka. Och jopp de gjorde de.

Men dock läste ja nånstans på nätet att man ska/kan ha tomat på mackan, och de vet ja inte om de lät så frestande men ska tydligen göra så att gaserna i magen blir färre och man får även en bättre andedräkt. Någon som har provat?

Angående förra inlägget om ballongvispar så tror jag att du har rätt PJ, de är nog till för att vispa såna där fluffiga saker med, men snälla nån, använder man inte bara en elvisp då? Känns som att ballongvispen inte kommer användas så flitigt av mig iaf, men kostar den 9kr och ja får med den vispen jag verkligen vill ha, så kan den väl få ligga och skräpa i en låda om den så önskar. Om ingen vill ha den? =P


*Hela elvispen*

// ia

Ballongvisp

Alltså...vad använder man den till egentligen? För nån speciell funktion har den ju mer än att man ska vispa lixom, har för mig att den är till för att vispa såser odyl. Någon som vet?


Jag ska köpa en vanlig visp på ikea tänkte jag, men då fanns det endast i 2pack för 9kr, en vanlig visp samt en ballongvisp. Och om ja då ska måsta köpa en så vill ja ju veta vad den är bra att ha till, för den kommer ju knappast åt i hörnen i en panna?


*Att diska eller inte diska, det är frågan*

// ia

Seg

Idag är jag gode seg, blev en AS rolig dag/kväll igår med Petra =) Kom dit kring 14 tiden och då for vi ut en sväng på stan och hon shoppade lite kläder och sen inhandlades den första omgången alkohol för kvällen.
Sen köpte vi med oss pizza hem, och då korkade vi upp vinet åxå hehe Det var verkligen bland den godaste pizzan ja har ätit! mmmm

Sen blev vi rastlösa så då kilade vi till stan igen och satte oss och tog två glas vin var och snackade och rökte och hade allmänt mys. (Innan detta så hann vi med en andra sväng på bolaget eftersom vi var orolig att vi inte skulle klara oss)
Kring 20.30 så packade vi våra väskor och begav oss till Malmia hotel där Petra jobbar, där drack vi mer vin och någon cider medans vi bastade och badade i bubbelpoolen högst upp på taket ^^
Dock var den lite trasig så de var inte så varmt och inte så många bubblor men bastun var helt underbar!

Utgång på statt efter det, och vi dansade och dansade så svetten rann haha Men de var en kass DJ för han spela typ bara techno *usch* Men vi gjorde de bästa av situationen.
Hemgång kring 3 tiden efter ett snabbt besök på Malmia för att hämta våra saker och även för att petra skulle få plåster på sitt finger.

Blev inte så många bilder eftersom ja inte ville ha med mig systemkameran ut i svängen men;




*Och JO alkoholen räckte och blev över*

// ia

Kliande rygg

Min rygg gör mig galen! Kliar som tusan eftersom jag har börjat flagna =( Så nu är ja inte ens brun, nu är jag brun med vita fläckar. Less.

Har just ätit blodpudding med nån sås som Jims pappa brukar göra och även lingonsylt! De var faktiskt himla gott i magen. Nu ska vi ta och se Hancock, bara hoppas den är bra, ja är ju inget Will Smith fan direkt ;)

Men imorn då jäklarns, då bär de av till Skellefteå och PETRA! Vi ska mysa på under dagen och gå på stan lite, sen blir de att bada bubbelbad och dricka vin, och en eventuell utgång. Ska sova över i hennes lilla etta åxå så de blir ju intressant att se hur det går, men finns det hjärterum så finns det stjärterum. Right?


*Min kamera är på utflykt*

// ia

Lars Winnerbäck <3

Helt fantastiskt...! Helt magiskt....! Men ändå inte den bästa.


Lasse var ju såklart bäst, men just själva konserten var inte den bästa ja varit på men fick mig ändå rysningar av välbehag flera gånger under kvällens gång.
Hursom, vi hade stått nästan längst fram en halvtimme innan start, men efter 1,5 låt fick Jim och Martin frakta ut mig från publikhavet. Linda fick panik. Igen.
Det var många år sen nu, men fy fan va läskigt de är när man känner att man inte får luft och alla idioter runt omkring bara trycker mer och mer och paniken bara ökar. Som tur var så hade ja mina två räddande änglar :)
Vi fortsatte att se konserten en bit bak istället, vilket var mycket mer givande faktiskt, man kunde sjunga med och klappa och hoppa utan att bli mosad =)

Men iaf, gällande förra inlägget, ja skulle ju då köra till Lule, där ett tag var vi överbokade i min lilla Renault. Men det löste sig och vi skulle då åka igår, MEN då bangar vissa ur för att VÄDRET verkar bli kasst...??? Say what? Tror inte på den men men, iaf så tyckte ja att han som banga kunde vara chaffis till oss ist. men de gick ju inte heller för han hade ju andra planer...(redan lixom?)

Iaf så när ja å Jim sätter oss i bilen så kommer ju Jim på att Martin kanske vill med, så han ringer och SJÄLVKLART tackar han inte nej till en rolig utekväll med oss hehe
Så vi plockar upp han i Rosvik och kör mot Lule för att ha skoj. Och sen..när vi kör hem.. och jag kör inne i stan kör in i en rondell, så kommer en polisbil och kör bakom mig och ja tänkte inte så mycket mer just då, men när dom sen svängde in efter mig en gång, sen en andra gång, och till sist den tredje gången (bakom Kalles) så fatta ja ju att dom ville "snacka" me mig haha
Dom kolla kortet och ja fick blåsa, och allt var ju okej så dom drog..Asså enda felet ja vet att ja gjorde var att ja inte blinkade när ja skulle köra ut ur rondellen. Himla full man är då.

Nu kommer Jim å gnälla för att ja skrev så mkt =P


*Tack Jim & Martin för en super skoj kväll*

// ia

Bangers!!

USCH, va ja hatar folk som bangar! Säger bara så. Less.


*Va är grejjen egentligen?*

// ia

Hemma nu :)

Ja då var man hemma igen, vi har spelat Monopol och druckit vin och spelat Soul Calibur 4!!! Ja kicka ingens ass tror ja iaf hahahaha

Men iaf. ja är fuller, och de skulle ja ju itt bli...eller? Haha jo ja tror de ändå, men de sög att Sandra fick magkatarr =( Dumma mage som ja ska slå så håååårt imorn!
Och på tal om imorn, då blir de Nolia me Sandra å Henke, sen blir de Lule kalas å se WINNERBÄCK min älskade älsking!

Grattis till Jane och André som firar 1 år idag ( eller igår egentligen men men )


*Kycklingburgare is the shit!!!*

// ia

Kvällen ikväll

Assåååå, bild uppdateringen får nog komma lite senare haha (som vanligt) Fick ett samtal av söt Sandra som undra om ja var på att ta nån öl/lite vin och spela spel och sånt mys ikväll. Klart man är på lixom!

Så ja sprang ner på bolaget nyss och nu ska ja bara sminka mig litte å fixa till rufset på skallen och även hitta nå kläder och sen kila dit för en säkerligen rolig kväll! Sen kl 21 kommer Jim när han har slutat =)

Hittade detta fakta på Illustrerad vetenskaps hemsida;


*När man blir förälskad, så är det precis som när man drabbas av en psykos*
-Intressant-

// ia

RSS 2.0