God Jul

Nu är det julafton, och vi har spelat bingolotto (vann inget såklart) och undertiden har vi slagit in julklappar. Nyss kom vi hem från ett besök hos Jims bror Jack, som nyss har flyttat till Piteå så vi ville kolla hur han hade det. Nu är jag sjukt trött och har precis ätit sallad och nu ska jag krypa ner i sängen och sova sjukt gott för att kliva upp på någon timme och börja nysta med mitt hår.

(Tina, bild kommer sen när jag har fått till det. Dock blev det ingen före bild eftersom jag försov mig och vaknade 20 min innan jag skulle vara där, SORRY)


*Sista natten med dig*

// ia

Nu är de gjort...

... mitt hår har mirakulöst nog växt en hel massa och blivit tjockare =P Just nu är ja inte så nöjd dock för de måste balsameras men efter de är gjort får ja hoppas att de blir bra!

Ikväll blir de att slå in julklappar och spela Bingolotto ;) Har just varit och spenderat hela min lunch på stan och handlat kläder (åt mig själv haha) försökte dock hitta nå till min älskling men ja lyckades inte :( Sen köpte ja en julklapp till åxå till min syster yster, så ja hoppas hon blir nöjd!


*Nu ska ja äta medans ja jobbar*

// ia

PS. Älskar dig Jim DS.

En dag kvar!!

Idag var då mycket roligare att jobba, tror jag och Martin hann se 3 filmer; Totoro, Moulin Rouge och 1408 =) Så man hade ju lite tidsfördriv.

Just nu ligger Jim och sover på soffan (där jag låg innan och sov medans han spelade) och jag sitter vid min dator och surfar runt..haha vi löser av varandra ;) Känner just att ja har fått en OND finne och ja kan ju såklart inte sluta pilla! Tror ja ska ta och gå och tvätta mig och sen krypa ner i sängen och somna =)

Jo alltså, en dag kvar tills min grej som ja ska göra, och sen efter det är de ju bara en dag till julafton ;) Ska bli så kul och se minerna på alla vi ska ge julklappar till. Spec en hehe =)


*Håå ja kommer sakna dig så mycket*

// ia

BLÖÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Detta suger... helger brukar vara sweet, men just nu suger de!!!


*Behövde bara avreagera mig lite*

// ia

No sleep

Igår natt somnade jag 05.30...jag testade det mesta men inget hjälpte, eller till slut somna ja ju men det var nog bara av ren utmattning eller nått?
Nu kan ja inte heller sova, ligger i sängen med Jim´s laptop och han sover för fullt men jag känner mig inte ens trött. Dock har jag en misstänkt som kan vara orsak till detta nattvakande;Sen har jag även en annan misstanke, och det är det psykiska! Jag var som orolig innan vi ens tagit oss till sängs att ja inte skulle kunna sova pga ovanstående..men så kanske inte är fallet egentligen, det kan ju mycket väl vara ett hjärnspöke som sitter i skallen och bankar i mig att ja inte alls är trött, vad tror ni?

Jag har aldrig egentligen trott på de där att man blir pigg av koffein, så jag säger ju som emot mig själv men men, ska testa imorn att inte dricka denna dryck innan läggdags så får vi väl se hur de går =)


*Imorn kommer Schlyna hit!!*

// ia

En text jag hittade...

Jag vill hålla av dig utan att hålla fast dig.

Jag vill ha dig utan att äga dig.

Jag vill älska dig utan att göra om dig.

Jag vill vara nära dig utan att kväva dig.

Jag vill ge dig kärlek utan att ställa krav eller villkor.

Jag vill ge upp mig jämte dig, utan att gå före, utan att sacka efter...


*Den var så fin tycker ja*

// ia

Tugga på ögonlocket?

Idag är ja hemma och är sjuk :( Kände mig risig redan igår men imorse var de ännu värre, gick dock till jobbet och var där en timme ca sen knallade jag hem i slasket igen eftersom allting bara snurrade och min skalle ville explodera (vilket den fortfarande vill) Jag vill ju inte vara super sjuk under julen så de känns bra att vara hemma och vila upp sig så man orkar med allt vad julen innebär ;)

Har sett en massa på tv, camat för jim (på ett icke sexuellt sätt nej), mysit med katterna, ätit och nu sitter jag vid jims laptop och bloggar i datarummet. Snart dags för ett varmt skönt bad tror ja..


*Kan det verkligen vara gott att tugga på ett ögonlock?*

// ia

Oj hej!

De var visst ett tag sen jag skrev nått, har som glömt bort bloggen och även alla bloggar ja brukar följa...men det kanske blir en bättring nu, eller inte?

Förra veckan hände väl inte så himla mycket mer än att jag och Sandra fick se de sista Desperate för detta år, vilket SÖG! Men men den som väntar på nått gott, right?
Sen hade vi ju julfest i fredags så vi käkade lite gratis mat, drack lite gratis cider och när dom tog slut åkte vi nåra hem till oss för att fortsätta festen, vilket blev himla trevligt =)

Igår var vi på hemligt uppdrag i utkanten av stan, men det är inget jag kan berätta mer om just nu eftersom det handlar om en julklapp till en person :) Några vet redan vad det handlar om men ja hoppas att ingen försäger sig ;)

Just nu går jag mest och längtar till den 23/12, DÅ mina vänner händer nått kul (iaf för mig) men det är åxå nått som ni får veta sen ;)

Blev mycket hemlisar nu, men de är väl så det ska vara kring jul?


*Nån som INTE ska på statt på juldagen?*

// ia

Granträsk

Igår hade jag och Sandra ego fest och denna gång blev det riktigt lyckat!! Vi hann sjunga och sminka oss (eller Sandra sminka å styla håret) självklart hann vi med att dricka lite alkohol =P Kalles tog vi oss in på utan kötid och jag fick dessutom gratis inträde av Andreas som brukar stå i garderoben. Tack tack!
Sen en annan sak som var as kul var ju att ja fick träffa TINAAAA igen hihi, det var verkligen lyckat! De enda tråkiga var att ja hade en sepe stalker efter mig hela kvällen som bara var SÅ äcklig!

Nu är vi i Granträsk och grattar Tezz som fyller 4 år och snart blir det att käka palt )


*Nu är nästan alla klappar klara*

// ia

En piercing mindre..

=(

Ja, tyvärr blev det så att jag var tvungen att ta ut den jag hade i naveln eftersom den aldrig ville läka och nu idag när ja satt på jobbet så såg ja att de hade blivit som en "boll" eller nå brevid hålet som var inte så fräsch så den åkte ut fort som f-n. Nu sitter jag med plåster på magen och funderar vars ja ska pierca mig härnäst...måste ju självklart ersätta den förlorade ;)

Har ni nått förslag kanske?


*Känner mig så halv*

// ia

My chemical romance
*Mörka tider nu*

// ia

RSS 2.0