2 ÅR

Idag firar jag och älsklingen TVÅ ÅR tillsammans! Wohoo! Så nu klockan 19 så ska jag snabbt hem sen ska vi gå å käka på Thai Garden och jag ska dricka mig lite vin =)

Skulle egentligen ha slutat 20.00 men då var Johan så himla snäll och tog min sista timme så att vi kan komma iväg lite tidigare. TUSEN TACK JOHAN. Och även stort tack till Emmeli som organiserade hela bytet och agerade FM ;)


*Puss puss*

// ia


FRALLAN!

Detta inlägg är tillägnat min alldeles speciella vän Frallan - Tricky - Malimm! Hon gjorde nått så underbart snällt idag/kväll för mig som underlättade den annars så långtråkiga kvällen på jobbet. Hon slutade egentligen 16.45 men hör och häpna hon stannade minsann kvar på jobbet och underhöll mig i hela TRE timmar och en kvart till klockan var 20.00!!!

Sen hängde hon med ut på tjejkvällen på stan, och där inhandlade jag en sjal (eller hur de nu stavas) och hon fick sig äntligen den efterlängtade filten! Riktigt skoj att göra nått efter jobbet också =)

Btw så var nog inte Frallans "kvarstannande" så uppskattat av någon annan än mig, för vi blev ju tillsagda minst två gånger och hon blev nästan hemskickad för att chefen trodde inte att ja fick någonting gjort (vilket ja fick). Då blev vi lite bittra.

Tack gumman för att du gjorde kvällen till det den blev!


*DAMPA LOSS*

// ia


Sleepless...

...kan inte sova. Och på någon timme ska man på jobbet igen efter att ha varit hemma en hel vecka, de känns tungt vill ja lova. Allt är så sjukt stressigt på just måndagar också så man vet inte vars man ska ta vägen, till råga på allt så jobbar ja ett inte alltför roligt pass veckan ut. 10-20. Ingen fritid.

Nu sitter ja med en varma koppen framför datorn i datarummet och kollar runt på nätet och bloggar (vilket var på tiden), detta efter många andra försök på plats i sängen;

  • Har sett 6 eller 7 avsnitt av Viva la Bam
  • Sett 4 (tror ja) avsnitt av That 70´s show
  • Surfat på den bärbara
  • Gått upp en sväng för att dricka vatten
  • Legat och blundat i mörker med Thåström i öronen på låg volym
  • Lyssnat på Thåström och samtidigt stirrat på en sån där visualizaition i winamp (i hopp om att bli hypnotiserad till söms)

Ja och nu sitter ja som sagt i datarummet och hoppas att varma koppen ska lugna min kropp så den vill sova. Varför kan ja inte sova då? Kan bero på att ja somnade till under kvällen och sov 1-2 timmar, eller så beror de på sjuka tankar som kommer upp i huvvet så fort man stänger ögonen. Jag tror mest på den sista anledningen.


*All those sleepless night´s I´ve had*

// ia

Fortfarande hemma

Jodå, ja är fortfarande hemma från jobbet och har sjukt ont i min lilla hals =( *tyck synd om mig* Måste ju bli kry tills på lörda, då ska ju Fjune ha sin hejdå fest på Kalles så då vill ja ju vara pigg!

Här kommer en fantastisk låt som ja bara älskar;




-Orginalet-


*You are always on my mind*

// ia

Buhuu!

Blev hemma idag för att ja är sjuk, har genomlidit helgen på jobbet men gårdagen var jobbig för halsen vill ja lova! =( Så idag så blir de att vara hemma och försöka bli friskare, dricka te och äta en bulle kanske. Ska även försöka hinna se Smala Sussie, eftersom ja inte har gjort detta ännu och ja vill ha gjort de, min syster är expert på att snacka om den filmen så de känns som ett måste att ha sett den =P

I helgen (lördags) så skulle jag, Jim och Fjune vara här och spela tv-spel och dricka lite. Bara ta de allmänt chill. Så blev de itt haha. Sandra, Henke, Erik och PJ kom hit efter dom hade varit på logen (fick även vara hundvakt en liten stund till S & H´s busungar) Men iaf. dom kom hit och vi drack å snacka å kolla på roliga videos på youtube såklart ;) Sen nötte vi några låtar från Juno åxå. Och det hela slutade med mat från Sunes, diskussioner om Harry Potter och sänggående kring 05.30 ;) Riktigt kul var de!

Nu ska jag gå och hämta min externa hårddisk och föra över filmen och lite That 70´s show, sen dricka te, efter det se film!


*Jane, ja är sjukt nyfiken nu*

// ia

Hemma

Ja då var vi hemma efter surströmmings käkandet. Himlarns vad gott det är, längtar redan till nästa gång! Sen avslutade vi med hallon, blåbär, glass och grädde till efterrätt. MUMS.

Men ja hittade just en sak på nätet som ja blev förundrad över, nog har man väl sett de mesta men DETTA?:



Är de bara jag som har missat nått eller? Dom verkar ju vara helt skadade! Men nog lär ja säkert köpa ett par bara för att ha (samlar ju lite på solbrillor av olika slag) Men jaa.. den dagen ja har på mig såna... skut mig!


*Vars är världen påväg?*

// ia

Surströmming

Nu ska vi åka och käka surströmming i granträsk. Mums.

Har int hänt så mkt sen sist, ja slöade igår och sen var ja med min mami  ett tag och sen hem för att mysa lite =) Nu ska ja ta och platta håret och sminka mig så man är fin för strömmingen. Eller nått.


*Ostbågar is the shit*

// ia

Kolla in denna..

...från Juno filmen





*Haha, bara så knasigt*

// ia

Idag har vi..

.. handlat, lagat mat (vilket inkluderade att grilla), bakat en "rulltårta" och sett SATC filmen! Helt lyckad lyxonsdag. Tack Sandra Baby!

Kan ju meddela att grillningen började itt så bra, för vi fick ju ingen eld, och utan eld är de svårt att få glöd. Vi ville ju som att tändvätskan skulle brinna upp så att vårat kött inte skulle smaka av de, men det gick till slut iaf och Sandra kirra biffen medans ja koka grönsaker (väldigt avancerat) höhö
Sen när vi hade avnjutit våran underbart goda middag så skulle vi ju göra efterrätten haha, de skulle bli en rull-tårta, men de blev mer en dubbelvikt-tårta eftersom att botten blev lite tjock och vi dessutom hade satt på ganska rejält med fyllning i form av Marsankräm, chokladpudding och hallon! Den blev väldigt bred HAHA men ändå god. De var ju trots allt första gången för oss båda att göra en sån grej så ja tycker vi gjorde de rätt bra ja..



Observera att fyllningen har runnit ur på bild nr 3, och ja måste även passa på att be om ursäkt för den pinsamma bildkvalitén. Min mobil är inte så bra på bilder.

Föressten, ang förra inlägget så var ju inte tanken att ja ska använda vibratorn på jobbet utan bara ha den där som prydnad för att den var så himla söt..Då vet ni.


*SATC var gode bra*

// ia

Dildosar och glidmedel

Jo, en lite sen update kanske men ja har faktiskt inte orkat skriva haha Men iaf i lördags var vi ju på dildoparty hos Tina och klämde och kände på vibratorer och smakade på glidmedel och massageoljor.
Vi kom sist förövrigt - och vi hade närmast. Sorry.

Blev inte att vi köpte nå men de var kul att se alla saker, dock blev ja helt förälskad i en vibrator som såg ut som en prydnadssten. Skulle vilja ha den typ på jobbet, bara för att de är uppkäftigt, men den kosta lite för mkt för att ha som en plojgrej =P

Men kvällen var himla trevlig, blev utgång på Kalles och nu måste man köa igen i typ 40 min innan man får komma in! ÅHH ja blir så arg, varför kan dom inte stanna på sitt jävvla statt (där dom har varit hela sommaren) Ja tycker dom ska införa att dom som hängt på Kalles hela sommaren och inte svikit och gått på statt borde få VIP pass haha

Lite bilder;


Nu har ja nyss ätit två bullar, ska gå å klä på mig och sminka mig lite, sen kommer Sandra och hämtar mig så ska vi åka till henne och pyssla och se SATC filmen för vi har ju inte sett den än! Måste dock bjussa på en helt underbar bild som jag tog på Kattziie när han låg och mös under en handduk =)




*Ledig tre dagar nu*

// ia

GRATIS SMINK!

Kommer en update på gårdagen senare kanske, orkar inte skriva just nu för ja sitter på jobbet och är bara allmänt trött! MEN om ni vill ha lite gratis smink och även hjälpa mig att vinna en laptop så klicka här.


*Inte så party idag*

// ia

Godmorgon världen!

Jag vaknade kl 7, har ätit frukost och just startat tre tvättmaskiner, så nu har ja bara slagit på lite bra musik så ska ja fortsätta med städningen där ja slutade igår kring 1-2 tiden. Så Frallan, nu vet du varför ja itt kom ;) Tror inte ni var kvar när ja var "klar". Men nu har vi iaf fått upp gardinerna, men ja är osäker på hur ja vill ha dom. Sandra får säga vad hon tycker sen när hon kommer kring 12 snåret =)

Ikväll så ska vi ju på dildoparteyy jag, Sandra, Jim och Martin =) De kommer bli succé vill ja lova!


*De kommer bilder när ja väl har fått till allt*

// ia

Oj ursäkta

Alltså, att ja inte kan hålla mig ifrån att blogga när ja inte ska de!! Ja ber om ursäkt för de sista där i förra inlägget =P Det jag menade egentligen var ju att på lörda är de Kläm & Känn party hos Tina (Dildoparty). Så jag menade inget annat....

Frallan min, tack för en super duper kväll, du är åxå bäst och du är så himla dukti som tog dig upp hihi Puss


*Då vet ni*

// ia

Full igen!

Jodaaaa.... Linda är fulll igen, förhoppningsvis blir de inte llika många stavfel som sist ;) Just nu väntar ja på att spaggetin ska bli klar så ja får nå mat i magen, för vi dissa ju sunes :(( *Buuuuouooououououooo* eller nått...

Fan kul ikväll, ja fick spela Wii bowling, och de äR INTE ofta vill ja lobva

FAN HELVETTE... ja kan inte skriva när ja är full och spaggen är klar höhhööö


*Puss mina små fiskar, på lörda är de dildon som gäller*

// ia

Dålig period

...just nu. Ja skriver inte mycket och jag har egentligen ingen motivation till att skriva heller. Men de lär väl sluta med ett långt inlägg nu ändå, det återstår att se.

Har fortfarande Pepsi i taket, kanske skulle ta och torka bort det ikväll när jag kommer hem? Joo ja tror det. Igår var jag förbi hos Lotta å Nicke en snabbis för att kolla på nya saker och låna lite teststickor. Tack Lotta!
Sen åkte jag till Sandra och höll henne sällskap när hon försökte skrapa ur den sista färgen ur burken (hon målar en fondvägg) Meeen hon måste tyvärr köpa mer färg även om hon gjorde ett riktigt bra jobb med att skrapa ;)

Idag har jag svin ont i halsen! Jävla skit baciller som alla sprider omkring sig! DIE DIE DIE!


*Imorn blir de öl efter jobbet*

// ia

RSS 2.0