Kort update

Bättre med mig nu. Men har ingen ork att skriva nått just nu. Jag tenderar att göra det när jag inte är på topp, och det blir ju bara trist. Right?
*Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig*

// ia

Bitterfittan

Idag - konstig dag.
Mår inte bra alls just nu, kräkningar och huvudvärk (kanske beror på att jag inte får i mig näring) och spyr ja inte så mår ja fruktansvärt illa.
Hur ska detta gå imorn när jag ska festa? Måste ju som få i mig någon mat innan, och vad kommer alkoholen att göra med mig och min stackars mage?

Har så nära till gråten hela tiden, vill bara få vara ifred och gråta. Inte gråta för något speciellt, men jag känner att jag vill ha ut det, kan ju även det ha nått att göra med närings och sömnbrist? Frustration över att aldrig vara ensam i sitt eget hem känner jag också väldigt starkt - när ska detta ta slut?

Imorgon måste man på jobbet.. igen! Jobbade hela förra helgen, nu blir det förvisso bara en av dagarna men det är ändå sjukt jobbigt. Kommer att ha jobbat 5 av 8 helger när denna schemaläggning är klar. Jippie.

Mina datahögtalare suger. Sprakar som fan när man spelar lite högre än normalt. Suck. Som jag och Tina kom fram till (eller kanske mest Tina efter att ha lyssnat på mitt gnäll) är att ja är väldigt bitter just nu på livet i allmänhet. Känner mig så instängd och fastklämd. Vad hände med att se världen, lära sig franska, plugga och bli någonting annat än ett kolli på kundservice?

Det hände inte. Inte i detta liv.

Shit vad ja är bitter nu känner jag, men någon gång kommer det såna inlägg också. Känns grymt skönt att få skriva av sig, men nu lär jag väl få skit för det på något vis.
Just nu lyssnar jag på hur våra mackor blir uppätna.

Det som räddar mig är musiken. Vad skulle man göra utan den? Jävvlat dö. Har en stark favorit just nu Slipknot - Snuff*My love was punished long ago*
-If you still care, don´t ever let me know-

//
iaJag vill skriva så mycket..

..men det går inte. Har jag tappat stinget?

Föressten, Sandra den där tjejen som aldrig uppdaterar sin blogg, fyller år idag! GRATTIS gumma!


*But without you all I´m going to be is - incomlete*

// ia

Frallan <3 utgåva 2

Idag fick jag återigen en uppmaning av min älskade Fralla att blogga...om henne ^^ (Här kan ni läsa det första inlägget)Och som den sanna vän ja är så är det ju en självklarhet att jag "måste" göra detta!

Nu är det någon månad sen Frallan lämnade mig här all alone på jobbet, det har varit hårda dagar men Martino har kämpat hårt för att ja inte skulle vara lessen. Han har gjort ett mycket bra jobb! Men nu har även han lämnat mig! Så nu får ja underhålla mig själv.
Oj just ja..det skulle handla om Frallan ;)

Hon har blivit en stor flicka sen hon lämnade Aditro familjen, hon har äntligen fått sitt efterlängtade körkort!! Och hon är en alldeles utmärkt chaufför fick jag upptäcka när hon så snällt kom för att skjutsa mig till jobbet igår morse. Sen fick jag även skjuts hem, lyx lyx :)

Nästa lördag är det en stor dag för min gullesnutt, då ska hon se Coldplay i sthlm men inte nog med detta, hon blir dessutom hela TJUGOTVÅ år! Ojoj, detta ska firas vid tillfälle vill jag lova! :) Nu börjar hon allt komma ikapp mig *ler*

Ja gumman, nu vet jag inte riktigt vad jag mer kan skriva, du vet redan hur mkt jag älskar dig och hur glad jag är att vi har varandra! Kör nu försiktigt så att du inte skadar nån eller nått ;)


*Nån gång ska vi bli lesbiska och dricka O´boj*

// ia

Happy happy

Idag är ja så himla glad för min lilla Fralla! Hon har fått en sak som hon verkligen förtjänar! Say no more ;)


*Happy babe*

// ia

Frankrike

Jag vill åka till Frankrike och dricka vin, äta ost och baguetter och lära mig franska... Det skulle vara mys.


*Första dagen på jobbet, trött som stryk*

// ia

Beach 2009

Idag blev det äntligen stranden för mig, Frallan och Martin! Men när vi kommer fram så är de molnigt och blåsigt :( Men vi härdade ut och dom två badade men inte jag eftersom ja är en badkruka :)

Sen lekte vi lite i sanden och man blev som barn på nytt. Bildbeviset kommer här;


Martin med sina Hulken kallingar som han fått av mig och Frallan och kravet var att han var tvungen ha dom på beachen!


Påväg för att bada


Frallan - Jag - Martin på havsbadet solandes, ser ni likheterna? ;)


*Nu ska ja handla mat*

// ia

Nästan klart

Nu är golvet nästan klart :) Jim och Jerry är himla duktiga med det billiga skitgolvet från Byggmax :/ Aja..de blir iaf snyggare än vad som låg där innan hehe

Har kopplat in min externa hårddisk idag, och kollat på bilder från idag fast för nått år sen, sånt är skoj! För 4 år sen var ja i GBG med Lotta å Nicke tex, och köpte bilen osv :)

Har även lyssnat på massa "gammal" musik och suttit och sjungit med och bara njutit..druckit kaffe och ätit kanelgifflar. Sweet.
*Jag för 3 år sen på dagen, hemma i min lägenhet..all alone*

// ia


Rubrik?

Jaa ja vet, ja är sämst...fast inte lika sämst som Sandra ^^ Men nog om detta.. har varit PDOL och semester (eller har denna vecka kvar sen är helvetet tillbaka) PDOL och veckan innan var som en enda dimma..blandar ihop alla dagar och jaa.. ni förstår alla som någon gång varit där! :) Men skoj skoj var de!

Nu har vi precis kommit hem från Granträsk där vi blev bjudna på surströmming!!!! Fyyyyyyy va oförskämt gott det är! Smaskens! Och till efterrätt så blev det färska jordgubbar med glass och grädde :)

Jim lägger golv i köket, jag ska gå å kolla hur man gör så ja vet till nästa gång, höhöhö eller nått sånt. Imorn är planen att ja ska sprutmåla mina lister andra varvet så att ja kan få börja flytta in i mitt rum snart!

Bilder får ni sen när det är klart.

*We get these pills to swallow
How they stick in your throat
Tastes like gold
Oh what you do to me
No one knows*

-Queens of stone age-

// ia


RSS 2.0