Hemma och vila?

Idag stannade jag hemma från jobbet eftersom det kändes väldigt konstigt i halsen, som att något låg och skavde längre ner i halsen än man kan se. Dock undrar jag om det kan ha varit en sån där vit "prick" som både jag och syrran brukar få emellanåt, och som tydligen är ett tecken på att imunförsvaret jobbar för att hålla borta baciller från halsen.
Isåfall verkar dom då ha gjort ett bra jobb, för nu känns de då bra i halsen och jag ser inte lika bubblig ut heller hehe

Eller så var det alla vitaminer jag proppade i mig igår? =P De blev 2 apelsiner, en galia melon och juice. Och imorse åt ja faktiskt en ordentlig frukost, och snacka om att man klarar dagen bättre med en full mage från morgon!

När jag då väl har varit hemma och faktiskt inte sängliggande så har jag fått undan disk och skräp och även lite smutsiga kläder har jag lyckats få rena. Lite bild bevis på dagens bedrift;




*Sista hoppet imorn då*

// ia

Bolt

Home at last, jag har nu köpt juice och apelsiner och melon och ska preppa mig med massa vitaminer så ja kanske slipper bli krasslig. Hittade nå konstiga bubblor på höger sida i halsen idag på jobbet.. undra om man ska se ut så?

Kvällen var lugn på jobbet och jag fick sitta med admin så det var sjukt skönt! Nu väntar en film - Bolt och vitaminer för min del och glass för Jims del (kanske lite till mig åxå hehe)




*Vitamin chock nu*

// ia

Torsdag

Krasslig känner jag mig idag, som att kroppen är påväg att ge upp och kapitulera mot en förkylning eller liknande? Fryser och svettas om vartannat idag och känner mig bara allmänt hängig i kroppen =(

Well well.. igår hitta ja en sticka i min tå (?) hur den nu har kommit dit är ju ett mysterium men Jim fick iaf ut den. Tack älskling.
Köpte mig två par nya solbrillor igår, ja är så lycklig nu när man "får" börja om att använda dessa underbara acessoarer! För den som inte vet så samlar jag ju på solglasögon, tyvärr så har ju flera gått sönder :( Och ett par tror jag huserar hos Emmeli och Johan sen midsommar förra året (?)

Nu ska ja  iaf gå på lunch, Jim har tvingat mig att äta från Adana.....Urk.. men han bjussar ju så man är ju inte så kräsen dådå...


*Food food food*

// ia

Shopping

Strax blir de att åka och shoppa lite nödvändigheter som tandkräm, tvål å toa papper å sånt trist. Sen kl 12 ska vi på banken för att få höra hur stort lånelöfte dom kan ge oss :)


*Lame ass inlägg men ja måste skynda*

// ia


Föressten! Nu kanske vissa får vad dom förtjänar HAHA bästa uppvaknandet EVER!

Fortsättningen..

Ja, filmen var bra - Tropic Thunder hette den.

Tina förlåt mig, det är väl inte Coops fel egentligen men det var där allting sket sig haha

1) Pantningen
Skulle panta några futtiga flaskor eftersom ja hatar att ha pant hemma, dom är ju bara så sjukt ivägen plus att dom ju faktiskt ger någon krona tillbaka. Well, kommer dit till "pant området" och ser att det står en kille med en hel sopsäck flaskor, sen är det även en kille och en tjej med en överfull kundvagn med pant och endast två fungerande maskiner?!? Efter en liten stund så slutade ju även maskin nr TRE av fyra att fungera...någon kom och "lagade" men 2 min senare händer samma sak igen. Killen (med sopsäcken) står bara som ett jävla fån med sitt pantkvitto som maskinen spottat ut i ena handen och en pantflaska i andra, han får ur sig ett litet "eöh" men står som fastlimmad i golvet och kan inte gå till tjejen och säga att maskinen återigen är trasig (tjejen var förövrigt inne i pantrummet) Men men.. hon upptäckte detta och fixade saken, när killen är klar snor ja maskinen före dom andra och pantar mina kanske 10 flaskor, men när Linda har EN enda kvar - vad händer? MASKIN JÄVELN PAJJAR IGEN!

2) Kassan
Då sket ja bara i de och gick därifrån, in för att handla min glass och den snuskigt dyra colasåsen! Kommer fram till kassan där endast en kassa är öppen och självklart är det kö.. Men dock bara en framför mig, en kvinna 40+ med en överfull vagn matvaror, och som helt seriöst verkar ha nån slags tvångstanke när de gäller att ställa upp saker på rullbandet. Nästan så hon stog och studerade alla saker och sedan satte hon upp en och en med perfekt mellanrum mellan alla varor.
Sen ska hon betala, och såklart... en miljon kuponger kommer upp från hennes ficka och dessa ska ju alla signeras.
Till råga på allt så slår kassörskan fel, så istället för att hon ska betala 900 nånting så står de att hon ska få tillbaka 9kr..hon märkte att det inte stämde så det blev ju rätt till slut.
Och så var det min tur, gav henne mina nästan jämna pengar och då står det att ja ska få tillbaka 396kr (?) Hon var nog rätt trött och jag fick tyvärr bara tillbaka mina 4 kr.

3) Garaget
När jag väl har parkerat min bil, och tagit ut mina saker, låst bilen och svurit lite så tror ni inte att ja TAPPAR cola såsen på betonggolvet i gruset och den tinade snö som fanns. (detta var väl inte så hemskt i sig men för tillfället så var det droppen som fick... ja ni vet)
Kommer in genom dörren och får då veta att Jim inte alls skulle spela match och hade kunnat följa med mig i min misär.. men men nu har han ju myst med film så han är iaf förlåten..

...dock vet jag inte när Coop kommer att bli förlåtna. Seriöst.. måste dom flytta om precis alla varor i butiken, tar ju dubbelt så lång tid att handla.


*Ja skulle vilja ha en karta över nya coop så man hittar*
(ursäkta om detta blev ett whinigt inlägg)

// ia

The day from hell?

Kanske lite kryddat men... många planer har hunnit göras för denna kväll.

  • Se desperate hos Sandra
  • Åka till mamma istället, för att installera IP telefonin
  • Se film med Jim efter besöket hos mamma
  • Blev inge mamma men det gick inte att ja kom till Sandra eftersom killarna hade occuperat tvn
  • Jim skulle spela en match, jag skulle handla på Coop
  • Jim skulle INTE spela en match (fick ja veta när ja kom hem från helvetes coop)
Så nu ska vi se en film, vet inte riktigt vad den heter men den blir säkert skoj, är ju iaf med Jack Black och han brukar ju vara bra, förutom i Be Kind Rewind.

Ska berätta mer om det som verkligen har fått mitt humör att ta sig en törn, men de tar vi efter filmen.


*Nu väntar glass med colasås och cola strössel*

// ia

Avtrubbad

Igår var vi och såg melo då hos Jane och André, vilket var himla skoj i sig. Men seriöst, vad har hänt med min kära melodifestival? Satt mest bara som ett kolli och suckade åt alla bidrag, fastnade inte för en enda och hade ingen aning över vem ja skulle rösta på - så ja rösta inte! Och DE mina vänner minns ja inte när de hände senast, antagligen när ja var alldeles för liten för att ens veta vad en telefon var eller nått. Eller på den tiden det inte gick att rösta.

Men dock en sak, den låt som juryn valde - SAY WHAT?? Om man är med i den svenska uttagningen kan man väl åtminstone sjunga på svenska eller engelska som André sa. Grekiska lixom? Vars kom DE ifrån? Hur förknippas det med Sverige?

Sen suger det att BWO ska tävla mot Lili & Sussi i andra chansen. L & S låt gillade jag och röstade på, så självklart vill jag att den ska gå vidare. Men BWO tror jag skulle kunna plocka hem hela skiten faktiskt, mest för att dom är väldigt stora i Öststaterna och sanningen är ju faktiskt sån att vi behöver att dom lägger sina röster på oss istället för sina grannar för att vi nånsin ska kunna ta hem detta! Och därför tror jag på BWO, men jag blir ju samtidigt kluven eftersom jag tycker att man ska rösta på låten och inte på artisten.

Nu är ni nog less på mitt tjatter om melo. Så då blir de inge mer för idag. Skulle ja tro.


*Sweet day today*

// ia

Deltävling nr 3

Åååh va ja längtar tills ikväll!!! Hoppas bara denna deltävling är bättre än den förra...Men nu ska vi göra ett nytt försök iaf att komma oss till Jane & André för att få lite sällskap och även för att kolla på deras lägga som vi inte har gjort sen dom flytta dit *skämmes*

Men men, nu sitter man på jobbet och lallar på och svarar på samtal och ja längtar hem. Ska ev. förbi Kvarnvallen och kolla på konståkningstävlingen som pågår..får se hur pass hungri jag är dock.


*Jim din tjuvbloggare*

// ia

 


Lösenords skyddade bloggar....?

Vafan..? Varför ha en blogg om man ändå inte vill att folk ska läsa den? Varför skriva sin blogg adress i kommentarsfält om man ändå inte vill att någon ska klicka på den och kunna läsa om ens liv? Seriöst... så jävla lent!

Visst ja kan förstå att man ibland kanske behöver/vill skriva av sig av någon anledning, men skriv för fan av dig i datorn i ett text dokument??

Nu kanske detta inlägg låter som att "Åååh ja hatar att ja inte kan läsa alla bloggar, för dom verkar så intressanta och ja är inte tillräckligt bra vän för att få förtroende till lösenord"
Men riktigt så är det faktiskt inte, de är bara de att ja har alltid tyckt att de är så jävla töntigt bara... ser helt enkelt ingen mening i de hela SPECIELLT inte när man som sagt skriver sin blogg adress på olika ställen men sen kan ändå ingen komma in?

Haha jaaa.. detta var då bara tankar direkt från hjärtat/hjärnan, en impuls som flög i mig att jag behövde skriva av mig lite...


*...men jag behöver inte cencurera för någon med ett hemligt lösen och användarnamn iaf*

// ia

Svidande ögon

Är så sjuuuukt trött, eller, mina ögon är trötta och ja sitter och kisar för de blir för ljust och det svider i dom. Redan kl 21 kände jag att ja lätt hade kunnat lägga mig för kvällen men inte blev de så inte.

Börjar ja bli gammal på riktigt när man är redo för sängen redan kl 21?

Pink till Hovet den 10 november! Gissa om ja vill dit? Nån som vill ge mig en biljett i födelsedagspresen? Fyller ju år 2 dagar innan =P Dock kom ja på en sak just, ja fyller ju 26, då får man inte resa som ungdom väl? Men om man bokar innan, betalar i förskott, vad händer då lixom ? Kan dom komma att kräva mig på mer pengar då?
(Snacka om att ja  inte har ett dugg koll på att resa haha och detta är bara till 08a land)


*Anna Ternheim*

// ia

Djävulens fru!

"Djävilens fru, djävulens fru!!!" Detta kom en liten söt flicka (någons dotter) och nästan skrek på jobbet samtidigt som hon kommer springandes rakt mot mig och frallan med en djävulsgaffel med en ballong på som hade ett målat ansikte!
Vi blev smått chockerade vill ja lova! Sen förklarade hon att djävulsgaffeln var frun till djävulen som inte finns men som man kan låtsas att han gör. Det kunde även vara hans barn.
Hon fortsatte sedan att prata konstant i kanske 20-30 minuter innan någon kom och lyfte henne bort från oss och undrade om hon inte tyckte att vi skulle få jobba lite =P
En kommentar som hon sa mitt i allt babbel var "Alltså jag tycker om att prata - det kanske märks?" Vi bara "Aaaaa, fniss"

Ja.. de var nog roligare att vara på plats än att få det återberättat men men...

Veckan bara rusar iväg, dock ser ja inte fram emot helg så mycket som jag brukar med tanke på att ja ska jobba, men de kommer ändå bli en kul helg eftersom både Jim och Frallan jobbar med mig! Yäää!

Idag bjussa Frallan på en chai latte från Waynes och det var himmelskt gott! Dock var de en muta som jag tackade ja till för att följa henne och köpa lunch hehe Tack tack bejb!

Jag och Jim har precis sett House Bunny (igen för min del) å den var ju minst lika bra denna gång! HAHA hon är så jävla klockren!




*Me love*

// ia


Sjukhus roadtrip

Imorse åkte ja iväg till Sunderby sjukhus för besök, nu har ja kommit hem för ca en timme sen och ska snart till Pitelasarett till min ögonläkare. Mellanlandade hos pappa (som inte är hemma) men NIsse är hemma och HUR mysig som helst!! Och han ska vara med hela tiden =P

I lördags skulle vi ju till Jane men de blev inget av de eftersom Pentan segade med deras mat, så då gör vi ett nytt försök nu till hegen istället =)
Igår var ja ju hos Sandra bejbi som vanligt på måndagar, och det var riktigt skönt att bara sitta å snacka masss skit efter Desperate hehe

Ah just ja, shlagern i lördags sög förövrigt! Enda bra var Lili & Sussie och dom gick inte ens till final. Suck.

Nu ska ja mysa mer med Nisse och sen göra mig klar för att få förstorade pupiller.


*The Crystals - Da Doo Ron Ron*

// ia

Tillsammans

Kattso Ikväll HEAHEAHEA har TATTUERATFEL vi sett en film på ryska  Fast det var melodifestivalen, nä hon ljuger.... zzzz Jim är EN GALENPANNA"!!!!!!!!!!!!!!1111111111111!!!!!!!!!ett ett ett Linda är en HEAHEAFULLSVIN:@

Nu gör vi en sak, nu får inte Jim skriva nå mer för han gör bara fel hela tiden! =P


*För er som inte fatta de, så har vi skrivit tillsammans ovan*

// ia

Mot Graninge

Nyss vaknat, och nu måste ja strax gå och göra mig klar, vi ska till Granträsk och fira Ted & Tanya som blir 7 år! :) Sen ikväll blir de att åka till Jane och André för att avnjuta (?) melodifestivalen, så de ska bli himla skoj!

Frallan, får se vad som händer sen om ni är nära stan kanske ja kikar förbi, för Jim ska väl ändå bara spela ;)


*Jag föraktar dig du vackra väder*

// ia

Fredagen den 13onde

Kanske inte så orginell rubrik idag men men de ÄR ju de så.. Såg förövrigt att det även nästa månad blir Fredagen den 13onde, om ni inte visste de redan.

Jag ÄR faktiskt inte så skrockfull när de gäller denna dag och inga större tragedier har ju inträffat. Det känns som att de är datorerna som inte har fungerat som dom ska dock - Tappade räkningen på hur många gånger jag startade om datorn idag på jobbet för att få ett program att fungera, Frallans dator ballade ur typ efter halva dagen och den blev aldrig okej igen, sen när ja kommer hem så fungerar inte minneskortläsaren i min dator!!!!!!!!! Meeen de löste sig genom att ja startade om min kära dator.
De värsta idag är nog att ja har blivit utmanad i en sån där fotogrejsak (måste nog kopiera texten från Tina för ja minns knappt vad de stog) Har ju klarat mig undan en massa såna här saker men inte IDAG!

So here we go;

Jag har blivit utmanad av Tina.

Såhär går det till:
  • Gå in i din bildmapp och välj mapp nr. 6.
  • Välj sedan bild nr. 6 och visa bilden på bloggen och skrivt något om den.
  • Invitera 6 stycken nya. Länka till dem och låt dem veta att de blivit utmanade



Hmm, ingen direkt story bakom denna. Jag stog och fotade mig själv i våran hall (vilket inte är ovanligt) sen fick bilden lite mer kontrast i PS. Booring - I know - Skyller på Tina =P


Dock orkar ja inte utmana 6 stycken, tror inte ens ja har 6 bloggare ja känner haha (som inte har gjort detta redan)


*Usch - kommer inte på nå klokt att skriva*

// ia

Maja

Maja sover mer än gärna OVANPÅ min dator, och lägger sig oftast med röven åt mitt håll och sen ligger hon och stirrar in i väggen (?) Såhär såg de ut för nån minut sen;






*Maja my love*

// ia

Ibland gör man fynd

Satt och kollade igenom bilder (återigen) och denna gång hittade jag nått skoj;


Cajsa utklädd som karl på Halloween -07


Och hennes kompanjon FRALLAN! (som ja inte ens kände vid detta tillfälle)

Ja ibland är världen allt bra liten hehe eller kanske Piteå. Asså idag har varit en toppendag! Har varit på bra humör och inte de minsta trött! Och DE händer nästan aldrig vill ja lova, har börjat med disken nu iaf och fått bort de äckliga som luktade haha Så de blir ju att fortsätta imorn efter jobbet (hoppas man kan få sluta lite tidigare)


*I´m back again, I know you all missed me*

// ia

All eyes on me




*All eyes on you siss*

// ia

Debatt

Har kollat på Efterlyst sen Girls of the playboy mansion och nu fastnade ja för nått debatt program på 4an (säkert nå känt program men ja brukar inte vanligtvis kolla på sånt)
Dock var de himla intressant, handla om att Berth Milton "porrkungen" ville skänka nån miljon till Stockholms stadsmission för att hjälpa hemlösa. Men dom sa nej till pengarna eftersom att pengarna var förknippade med porr.
Frågan var alltså; Är det rätt av tex stadsmissionen att tacka nej till pengar om dom kommer från oetiska företag?

Svar Nej tycker ja absolut! Dom drog ett exempel att om dessa pengar skulle ha gått till Cancerfonden skulle det ha hjälpt 16 personer som skulle fått behandling.. "Gå då ner till dessa 16 och meddela att dom inte kommer att få behandling eftersom organisationen har tackat nej till pengar för att dom kommer från ett oetiskt företag"
Jag tvivlar STARKT att den som ligger sjuk i cancer skulle tacka nej till dessa pengar och de gör mig så förbannad att organisationer fungerar på detta sättet!


*Fråga inte givarna vad dom tycker, fråga dom som behöver dessa pengar för att få ett bättre liv*

// ia

Make up bild

Här Tina kommer en bild (från min Pixbox) som ja hitta där man ser rätt bra iaf när hon har sminkat mig;




* Made by min MakeUp artist Sandra*

// ia

Jävla piss dag

Seriöst! ÅÅååååååh! Ja blir så arg! Å ja kan inte ens skriva VARFÖR ja är så arg, för då kan ju nån kanske ta illa upp! Eller nått.. Fan!

Aja, kan väl säga att dagen började inte så bra, först skulle ja måsta byta plats igen (bytte för 5 dagar sen typ) och sen skulle ja inte byta plats just då, och ja, nu ska ja iaf sitta kvar. Så ja får trivas ett tag till iaf med att sitta med Frallan, Jim å Martin. YEY.

Nu har ja säkert sagt för mycket..bäst att sätta på munkavlen.


*Ja snackar iaf inte skit*

// ia

Old me

Hittade lite gamla mobibilder på mig =P (kanske mest är skoj för mig, men ni får allt stå ut haha)

Bilderna är nog från -03 -04 däromkring;




*That was me - Back in the days*

// ia

5 min kvar..

..av denna arbetsdag. Sitter och lyssnar på Winnerbäck och gör admin. Fruktansvärt skönt! Dock ska ja nu alltså bege mig hemmåt för att diska (?)

Har sån fruktansvärd huvudvärk så jag vet inte vad ja ska ta mig till! Och helt slut i kroppen efter att sockret har pendlat upp och ner idag. BLÄ! Ge mig ork nån jävvlat nu!


*Adios amigos*

// ia

Låga byxor och soliga dagar

Idag är det sjukt bra väder, hade ju lätt vela vara ledig och hitta på nått ute typ grilla korv eller så...Dock tvivlar ja på att det verkligen hade blivit av även OM ja hade varit ledig.
Sjukt låga byxor på mig idag, och de är jobbigt när man är på jobbet, man måste hela tiden gå å dra upp dom så man inte visar "ass cracket" haha I-lands problem Ja!

Ikväll när ja har slutat så väntar en inte alltför rolig uppgift - DISKA! Ja har skjutit på det så himla länge nu, försökr få Jim att diska åt mig osv. men nu får de vara nog, ja måste måste måste verkligen orka fixa detta! Ska proppa i mig rosenrot när ja kommer hem så kanske det blir bättre?

Aja nu ska ja gå å äta min lunch.


*Korv och makaroner*

// ia

L word S06 E04

Så var de färdig sett för denna vecka.. blir bara arg över hela den där Max grejjen!! Vafan! Och jenny (som ja å tina allti har irriterat oss på) serilst, hon kan ju fan inte börja hålla på å ändra på SHANE! The lovely Shane!

Nu är ja mätt som fan, har knäckt en burk coctailfrukter och nu håller ja på att törsta ihjäl så ja ska kila och göra mig lite gott bubbelvatten i min soda streamer sen blir det att bege sig till sängen och hoppas som sagt på att man får somna lätt inatt.


*What the fuck!!*

// ia

Home at last

Eller jaaa, ja har ju varit hemma ett tag. Har hunnit med att äta nudlar som Jim tillagat och en macka till det. Nu ska det bli L word och coctailfrukter *mums*

Desperate var bra idag, men inte så mycket spännande som hände så att man kände att "åh åh ååååh vill se nästa avsnitt NUUU" men det var ju trots att Desperate iaf. Och de allra bästa var ju att träffa Sandra och käka hennes popcorn hihi

Mina ögonlock vill bara ramla igen, hoppas de håller i sig tills ja ska sova. Men om ja känner mig rätt så lär ja ju vara svin "pigg" då och bara vilja hoppa och studsa i sängen som ett litet barn.


*Breaking all habits*

// ia

Inköp (mest för min egen skull)

Denna lön har ja hittils köpt (vad ja kommer ihåg iaf);

2 vinter/höst jackor
1 gråvit tröja
1 halsband
1 grått/silver nagellack
3 BHar
5 par trosor
1 Soda Streamer
1 bling bling glasögonfodral
1 par mysfluff tofflor
Ny bättre hårspray
1 grå mysig lång tröja
Nya långa ögonfransar
Alkohol
+Massa småutgifter som blir mycket i slutändan
-----------------------------------------------------------------------------
Förra lönen...oj oj

Massa alkohol
Hårförlängning hos frisör
2 par benvärmare
1 linne
1 tshirt
1 party tröja
1 lång stickad kofta med luva
Strumpbyxor
1 par stövlar
Puder
4 st ögonskuggor
1 parfym
1 ögonbryns skugga
Hårsnoddar
Hot Curls
Björn Axén shampoo
Ögonfransar
Spray som ska hålla kvar sminket
SVIN dyr och dålig hårspray
Babyliss locktång (tjock)
Hårfön
5 par sockar (som redan är borta)
1 grå munkjacka


*Verkar ju inte så himla mkt ändå, men pengar kostar de iaf :( *
-och nu är Linda broke-

// ia

Today is the day!

Sitter just nu och fryser som FAN på jobbet (ovanligt?) sitter och väntar på att klockan ska slå 19.00 så jag får kila hemmåt, eller ja ska ju inte hem ja ska ju till Sandra och se DESPERATE! Jääj! Dom hade ju uppehåll av nån konstig anledning igen, man blir som så less när dom ska ha uppehåll titt som tätt men NU jäklarns. Minns knappt vad som hände sist =/

Ett nytt L Word har ju kommit också så de ska ju bli spännande att se men de blir först sent ikväll, för kl 21 ska ja möta upp Jim och handla lite mat eftersom det ekar i våran kyl. =(

Idag åt ja en rolig (och god sak) till lunch, var på ica å handlade så ja köpte en baguette med rostbiff (men de var inte den ja syfta på) utan till detta så åt ja en fruktsallad som bestog av melon, blåbär och en stoooor jordgubbe. Färdighackat och packat med en liten gaffel. Me like.

Sen hittade jag även en nyhet på sockerfria saft fronten - Fun Light Spring Wild Strawberry och Vattenmelon (ja ja vet att de blev lite svengelska där) Och ja tyckte den var supergod! Kall som varm!

Nu är de bara en kvart kvar, och min mage kurrar fast de lär väl bjudas på popcorn hos Sandra =P


*Ice ice baby*

// ia


Musiksmak - vad är det?

Kom och tänka på det precis, sitter nu och lyssnar/kollar på en live DVD med Linkin Park och den är bara helt fantastisk! Sitter och småler, mimar och bara njuter och önskar att jag hade kunnat vara där..

Igår - satt jag och nötte sönder (nästan) melodifestival låtarna som hade spelats under kvällen och var upprörd över resultatet.

Ganska stor kontrast på musikstilarna.

  VS


*Musik måste ju vara de bästa som finns*

// ia

Söndag..

..slött hela dagen idag med! En riktig söndag med skräpmat och sömn och lite dataspelande. Dock orkade ja itt spela nå mer sims än en timme kanske, för nu har min familj fått TVILLINGAR, och dom är as jobbiga nu när dom växer upp. Hinner inte ta hand om mamman och pappan så ja funderar på att använda lite fusk så att dom blir glada =P

Frallan om du läser detta! Skriv en kommentar för tusan så ja vet att du överlevde IKEA resan, har försökt på mobilen men såg sen att du inte hade nån IGEN! haha

Ja nästa lörda så blir de att se melodifestivalen med Jane så de blir skoj, då har man nån att sitta å gnälla tillsammans med haha
Ikväll har ja sett I survived a Japanese gameshow, Girls of the Playboy mansion och nu ser ja på Snoop Doggs fatherhood. Riktig tv kväll med andra ord.


*Nu ska ja mysa*

// ia

Denna var helt klart bäst!



Har nött den nu och ja fattar bara ännu mindre varför den inte gick vidare?? Dock var denna upload rätt kass men man fattar ju iaf vilken låt ja snackar om.
Niclas -  Nej ja kommer inte lyssna på den haggan nå mer, hon är fan en jävla skam för melodifestivalen ett stort sjukt SKÄMT!

Men de är väl såhär de ska vara - Jag och Niclas gnabbas om en låt, ja tycker den suger och han tycker den är bra haha


*Tick Tock - U rock*

// ia

Slut på elendet

Asså en internationell jury... väljer henne... när vi äntligen trodde att vi skulle slippa henne så.. NÄ! Åh fy.... tur att alcazar gick vidare iaf!


*Nästa helg hoppas ja blir bättre*

// ia

SKÄMMES

Seriööööööst????? AF UGGLAS??? Vem röstar på henne? Hon kan inte ens sjunga och låten SUGER BALLE!


*Ja DÖR*

// ia

YEEEEEEEEEESS

ALCAZAAAAAAAAAAAAAR!!!!! WOHOOOOO!


*In ya´ face Scotts*

// ia

Melodi nr 1 & 6

Dessa hoppas ja går till final! Sen kan melodi nr 5 gå till andra chansen och Caroline af ugglas kan åka ut så de bara skriker om de!!! Seriöst? Vem fan har röstat på henne?

Men nu har ja röstat lite iaf hehe


*Update senare*

// ia

Nu har det börjat

Första låten är spelad, nu är det andra låten och han var då världens största tönt EVER!!!! Första låten gillade ja =)

Nu ska ja fortsätta se, skriver säkert mer sen ;)


*Nu ser ni mig inte mer på lördagar*

// ia

Tre timmar kvar

Ja om tre timmar alltså kl 20.00 så drar melodifestivalen igång för i år. Dock verkar röstningsförfarandet helt åt skogen! Men man får ju inte alltid som man vill här i livet, vem vet de kanske är bättre. Får väl vänta med att uttala mig om den saken tills efter ikväll.

Någon som såg intervjun med Winnerbäck igår på SVT1 ? Ja missa ju den, kom på kl 23 typ att ja skulle se den men de var ju som försent. Syster var förbi igår och tog en öl och stog vid spegeln med mig nån timme. Jag fixade och trixade med håret och testa lite saker, sen provade jag även sätta fast en lösögonfrans (dock med de dåliga limmet, för de bra är ju kvar hos sandra :( ) Men jag lyckades faktiskt med att få dit den!! Nog för att ja lär behöva sätta dit den säkerr hundafemtontusen gånger till innan de blir lika bra som när min makeup artist Sandra gör de ;)

Nu ska ja ta och ringa papi och sen ladda upp med en vanlij chai latte kanske innan melo!


*Российская настолько красиво*
-Ryska är så vackert-

// ia


Меня зовут


Линда



Софи


 
Марианн



*Любви Вам Джим*

// ia

Känner för att göra nått kreativt

Inte bara sitta framför datorn eller tvn en hel kväll, kanske att ja kan börja ta tag i klädkammaren som just nu används som ett slags "kasta in allt när du städar som du inte vet vars det annars ska vara" rum. Det går alltså inte ens att gå in där.

Skulle vilja få nån struktur på det hela, kunna förvara kläder och skor där inne, kanske fixa till ett litet sminkbord och en bra belysning? Vill vill vill! Men vars ska ja dra elen ifrån till lamporna måntro? Finns ju iof en taklampa som man säkert kan sno ström ifrån men då är ju den stora frågan -  HUR DÅ?

Vågar ju inte direkt börja pilla på själv, då kanske det slutar med att man ser ut som en Frankenstein! Men men det lär ju vara ett BRA tag tills den drömmen blir sann, om vi nu inte lyckas hitta ett hus innan dess?


*Jane - ja gillade utmaningen men inte bilden ja hittade*

// ia

Ingen rubrik

Imorse fick ja flytta plats. Det är klockrent! Ja å Frallan har som en liten kiosk lucka mellan våra platser så vi kan skicka div. saker och även låna handcreme av varann (eller mest jag av henne då) Och dessutom kan vi ju sitta å surra utan att man stör någon annan typ =P

Idag ville dock Frallan att ja skulle blogga en gång i halvtimmen, men det orkade ja inte haha flåt gumms! Men NU bloggar ja ju så då kan du spara detta inlägg till imornkväll så du har nått att läsa då *ler*

Hade ju som sagt problems med att sova igår så mycke riktigt så somnade jag medans vi såg 2 ½ men i sovrummet under min massage =( Och där sov ja och sov och sov. Är då fortfarande trött så de borde inte bli nått problem att somna ändå. Hoppas.
Har gått så mycket upp och ner i sockret idag också så det har nog mycket med det att göra att ja är så trött, men men that´s life.


*Nu - Bubbelvatten och sen sängen*

// ia

Jobbeli jobb

Kom in tidigare idag på jobbet för att hinna byta plats till en plats där man kan se ut (och därmed se att det faktiskt ÄR ljust ute på dagarna) och nära Jim och Frallan =) Sweet! Dessutom verkar det vara betydligt varmare här så de är så skönt, behöver lixom inte sitta med tjocktröja och filt :)

Idag hoppas jag att vi orkar städa hemma, dock hade ja stora problem att somna inatt så det lär ju säkert inte bli nå städning. Dessutom får Jim sin nya hdd idag och ska väl installera den hehe


*Kan någon ge mig ett städil?*

// ia

Inge sims

....nej, ja orkar inte hålla mig vaken.


*Godnatt*

// ia

Så fruktansvärt trött!

Kan knappt hålla ögonen öppna! Vad är detta? Jag fick sluta ÄNNU tidigare idag från jobbet, så ja är iaf glad över det, men hur kul är det att komma hem till en sjukt stökig lägga och man vet att man har fått massa gratis tid för att kanske hinna med att städa - åså orkar man inte ens sitta på en stol och skriva?

Magen kurrar också men är inte kul att varken laga mat eller äta när man är själv, hur tusan överlevde ja när ja inte var sambo?

Igår hämtade jag ut ett paket som hade kommit med vinglas som ja beställt genom en sida där ja är med och deltar i undersökningar (och samlar då poäng). Så vinglasen var helt gratis. Jag hade beställt dom största dom hade, men hade aldrig i min vildaste fantasi kunnat föreställa mig att dom var SÅ stora?!??! Känns som ett stort skämtglas eller nått..ser ju bara väldigt flummigt ut, tror de ryms en hel vinare i ett glas faktiskt!




Vet inte om man får rätt uppfattning men på ett ungefär iaf


*Nu - Sims*

// ia

Tidig dag

Började kl 8 imorse, var sjukt svårt att kliva upp eftersom jag inte alls var trött igår när vi skulle sova. Ja ville mycke hellre busa med Jim så han inte heller skulle kunna sova. De var skoj.
Men iaf, när jag då kommer till jobbet så upptäcker ja ju en trevlig nyhet - Ida är tillbaka efter sina 2 barnafödslar, så de var ju en riktigt bra start på veckan iaf =)
Vi har surrat oss igeom hela förmiddagen, och sen efter lunchen var slut så fick jag gå hem, så kl 13 ca knallade jag lyckligt hemmåt bara för att upptäcka att ja inte hade någon nyckel !!!!!!!!!!!!!!! GAH! Så de var ju bara att gå tillbaka till jobbet och hämta nyckel av Jim (tur att de inte är såååå långt)

Nu sitter ja här vid datorn och har precis sett klart tredje avsnittet av L Word...jaha? säger ja bara... snopet, va hände med handlingen lixom?

Linkin park spelas det just nu i lurar så man kan spela riktigt högt! Känner mig just nu inte på så bra humör (I wonder why? hmm)


*Måste hitta mina nycklar som Jim har förlagt*

// ia

Söndag

Och inte ens bakis? Helt otroligt, dock var ja inte så full alls när vi väl skulle sova igår och hela kvällen var som på en bra nivå när de gällde alkoholen. Toppen! Sandra styla mig såklart och det blev ju super bra som alltid trots att paniken inföll när Sandra kom på att hon ju hade glömt PLATTÅNGEN hos sin mamma & pappa!!!!!! Så det blev improvisation när det gällde håret och vi fick Sandra att ha uppsatt, men ja säger då de....aldrig mer! Hon hade såna problem med håret när vi var ute så från nu ska ja inte försöka övertala henne att ha nått hon inte vill haha =P
Dock var hon då super snygg i uppsatt tyckte ja!

Nu idag så har vi sovit till 14 sen klev vi upp och åkte för att hämta Jims dator och hans älskade ölmaskin, sen blev det mat på Max. Så fläskfilén får vänta tills imorn (som vi egentligen hade tänkt äta inatt när vi kom hem, och sen tänkte vi äta den idag men det får bli imorn då)

Har just upptäckt en grupp som verkar himla bra - Sugarplum Fairy. Nice.


*Nu ska ja kliva upp från sängen och sätta mig vid den andra dattan*

// ia

(Sissi, ja har ju fölängt håret hehe, fast de är rätt långt ändå av sig självt)

RSS 2.0