Frallan <3

Ja ska blogga om Frallan idag, på direktiv av Frallan her self! Först tyckte hon ju att ja var en så dålig bloggare, och när ja då väl bloggar så bloggar ja om tråkiga saker så då fick hon bestämma vad det ska skrivas om i detta inlägg, here we go;

Frallan är döpt till Malin men hennes dopnamn används sällan, bara när ja glömmer bort att säga Frallan men annars har hon en hel drös med smeknamn. Kärt barn har många namn som man säger.

Frallan är en glad blond prick som gör dagarna ljusare och väldigt mycket roligare, nu ska hon dock lämna mig i min misär på jobbet. Men det är hon värd kan ja tycka.
Frallan är en person som är så älskvärd och kommer att vara väldigt saknad av mig, Jim och Marre Maräng! Vi brukar ofta hitta på galna upptåg på jobbet och hitta massa roliga saker att skvallra om eller helt enkelt bara snacka crap.

Frallan svor just, så nu vet ni. Hon har säkert nått fuffens pågång, ibland har hon det. Jim kommer nog sakna Frallan för han brukar gilla att retas med henne och blockera hennes stol med en annan stol. Jim har knasiga idéer ibland. Han tyckte att jag skulle trycka in Frallans datamus i ett äpple för att Frallan hade busat med min plats.
Hon hade limmat ihop min kalender och sedan superlimmade hon fast dutten på mitt skrivbord. Jag kom just på att ja inte har gett igen ännu... kanske ska köra på Jims idé, vad tycker ni?

Malin min Malin du vet att mina dagar aldrig kommer bli sig lika när du inte kommer vara här med oss längre, men du ska också veta att Aj lavv jo och att vi kommer fortsätta med våra galna upptåg i sommar.
För visst ser vi fram emot att se Martin strutta omkring i sina Hulken kallingar på beachen? ;)


*Maaaalin, lallalllalalllaalaaaaa Maaaaalin*

// ia

Dålig bloggerska?!

Det tycker iaf Frallan att ja är, men den titeln tänker ja LÄTT skänka till min älskade Sandra haha hon är faktiskt - sämst! Men bara på att blogga hehe

Idag ansökte ja om ledigt från 12.15 men då hade dom ju MISSAT att ja hade ansökt, så dom hade redan lovat en annan agent! SAY WHAT! Men men, till slut fick ja iaf gå hem.. en timme tidigare. Problemet är att ja har fan 19 timmar (18 nudå) att ta ut som ja måste hinna ta innan 31/3, ja ni förstår själv de blir rätt så jävla svårt! Dessutom när man inte får ta arne en hel arbetsdag. Och när vissa kan ansöka om arne (komptimmarna kallas så jo) flera dagar innan och vissa andra får bara ansöka samma dag...! Gu ja blir så arg!

Well well, ikväll blir de att åka till Sandra i vanlig ordning blir ju dock inget Desperate eftersom dom har en månads uppehåll nu innan dom visar sista avsnittet på säsongen! Buu för uppehåll, och Desperate tar fan priset!

Köpte en familje pizza igår jag och Jim ( en till oss var ) så nu finns de massa pizza i kylen som man bara kan värma när man känner att magen kurrar. Praktiskt.


*Tänkte ladda upp en bild, men inser att ja nästan aldrig fotar nå mer*

// ia

Oxfilé

Nu har vi varit och ätit på Golden, det blev bacon och cheddarost fylld Oxfilé med potatisgratäng och till efterrätt såklarttttttt friterad banan ;)
Sjukt smaskens för magen, nu längtar ja bara till nästa gång vi ska lyxa till det :) Vi sa det förra månaden att man skulle ju som kunna äta ute minst en gång i månaden, men man vill ju samtidigt inte att det ska bli alldeles för ofta så man blir "less".

Jag och Jim spelade det nya dansmattespelet, och då plingade grannen under på och sa att hennes dotter hade blivit rädd när hon skulle sova för att det bankade ^^
Första klagomålet (fast på ett snällt sätt) som jag någonsin fått!!

Nu väntar ja bara på att vi ska få veta om någon annan är intresserad av huset som vi kollade på igår, oh I hope NOT!


*Wii spelande för hela slanten nu*

// ia

Maru my love!



Han slår till igen hahahaha


*Ikväll blir de Golden Dragon*

// ia

Day off!

Ledig nu fre-sön! Skönt! Har dock sovit lite väl länge idag så ja har inte hunnit med all städning som ja hade vela, men har varit med saker till reprisen och de var skönt att bli av med bla biljardbordet å nå gamla lampor =)

Sen har ja även lagt upp en annons på blocket. Nån som vill köpa? =)

Sen har ja även varit och köpt en överrasskning till min älskling som han ska få snart när han kommer hem hihi ja längtar =)


*NU diska*

// ia

Booring...!

Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck.....är sjukt uttråkad just nu och då blir jag inge glad. Förlåt. Ja är sjukt trist just nu, vi hade dock en kul lek på jobbet på kvällskvisten; att komma på ätbara saker ur kyl och frys, när idéerna började sina så fick vi även plocka saker från skafferiet. Underhållande med ordlekar när klockan går sjukt sakta!

Jim hittade förövrigt världens minsta (?) tetris idag, jag orkade inte ens prova det för jag skulle säkert inte ens se bitarna och då bli väldigt irriterad!

Kvällarna på jobbet när man har folk att snacka med är faktiskt inte helt fel! Ser nästan fram emot imorgon men hoppas att min lilla pärla kommer också (Frallster u know it´s you)

En annan rolig mobil bild;




*Brings back memories*

// ia

Titta vad ja hitta!

Min gamla mobilblogg

Jaa den var ju inte så fullproppad men kul var det. Hittade den av misstag eller vad man ska säga, skulle skapa ett Google konto så man kan lämna fotavtryck hos sina vänner som envisas med att använda sig av Blogspot bloggar. Helt skadat att man måste ha ett konto för att kunna skriva nått.. men men då sa datorn till mig att ja redan hade ett konto ???!!?? Say whaat, men ja där ser man! Tydligen hade jag ett så nu ska ja gå in och testa lämna en kommentar =P



En liten bild som ja hittade på min mobil, detta var en hälsning från oss på jobbet till Martin som var i Japan för tillfället.


*Ont gör de i halsen, och imorn blir de huskoll igen*

// ia


Köpa hus!

....kan ingen annan göra det åt mig snälla? Vilken jävla stress det är alltså! Ja blir galen och vill bara gråta så fort ja måste tänka på det!

Fy fan..


*...*

// ia

Sunny day!

Idag har jag varit ledig, sov till typ 11, sen klev jag upp och kollade nätet lite. Sandra hörde av sig så jag hängde med och käkade lunch på Thai Garden och sen även en liten "shopping runda" på Colorama, Reprisen (där ja faktiskt köpte mig ett par skor som såg helt oanvända ut) och partilagret (där ja inte hittade ett enda plagg som lockade). WOW.

Väl hemma så satt jag mest och surade, och när Jim kom hem så började vi med projekt städa klädkammaren! Nu har jag återigen kastat en hel säck med kläder plus 2 överfulla IKEA kassar med kläder!  Mycket tack vare Jims hjälp, hade det inte varit för han så hade jag nog behållt det mesta och kastat en halv ICA påse ;) tack bejbi!

Nu är det pågång alltså att bli fin fint i klädkammaren, än ligger massa saker på golvet i vardagsrummet som ska få en ny plats men det gör inget. Det kommer rymmas så bra nu när vi har kastat massa andra saker. Mina klackedojjor har fått en egen bokhylla också. Det kunde jag aldrig tro för typ ett år sen, att JAG Linda Sofie Mariann skulle behöva en (flera) hyllor för högklackade skor! Jag som bara gick omkring i sneakers. Kul hur man utvecklas.

Hittade nyss en gammal cd skiva med kort från väldans länge sen, tänkte bjussa på något;



Bild nr 1; Fjortis Linda tar kort på sig själv med lilla Lotta
Bild nr 2; Pappi med nybadad Lotta
Bild nr 3; Katta och jag (yeah I know)
Bild nr 4; Åsa och Linnzan
Bild nr 5; Jag, Yonte och en utbytesstudent från fillipinerna tror ja, Brad (?)
Bild nr 6; Här hade vi picknick på Havsbadet, solen glimtade fram i några sekunder så vi passade på att ta kort just då, verkligheten är den att det var sjukt kallt, och vi var helt ensamma på stranden.
Bild nr 7; Jess, Sara och Katarina
Bild nr 8; Min favvo, midsommar hos Jess med Simon, Anastasia, Katarina, Calle, Mogge, Sara och jag.

Jaa, hittade massa disketter med bilder också men tydligen så tillverkas inte datorer med diskettstation idag så dom kan jag inte titta på ens. Buhuu.


*Nu orkar nog inte Jim läsa ända hit*

// ia

Över Sundet




*Ja vet hon tror mitt hjärta, är en död och iskall sten*

// ia

Nervööööööööööös!

Oooh nu är ja nervös! Kl 19 ska vi åka och kolla på ett hus, och ja hoppas så mycket att det kommer vara supernice och att ingen annan vill ha det! =P Någon som vet vad det kostar att dra in fjärrvärme till ett hus som nu har direktvärkande el?

Föressten... min börs är upphittad! Hade fått ett sms igår natt där det stog "Din plånbok finns på Kalles" WTF!? Ja ringde ju fan dit i måndags å frågade, och då hade dom ju ingen sån börs men NU 2 dagar senare när jag har hunnit spärra all skit så då har dom den plötsligt! Ja blev seriöst mer sur och arg än glad och lättad!
Måste jag ändå göra nytt körkort nu, eller kan man meddela att det är återfunnet?

Niclas, det går inte att lämna kommentarer på din blogg eftersom man måste ha nå skit inlogg och ja fattar inte hur man gör det! Men ja vet inte om vi kommer på besök snart, hörde att Lotta inte mådde så bra så ja tror hon mår bäst av att slippa vara social? Så har det då varit förr =P


*Föressten, vi har mögel i vårat renoverade badrum*

// ia

Kärlek är för dom!

Har lyssnat på Thåströms nya album sen det släpptes i fredags! Sjukt bra tycker jag! Speciellt "Över sundet"

Ville bara att ni skulle veta det, ta gärna och lyssna på han också ;) Ja idag fick ja hem papprena om körkortet och på baksidan där står det att det inte är några problem att någon annan kan legitimera mig så Niclas jag kommer få ut mitt körkort =P

Sitter på jobbet nu och arbetar (daaah), fick börja kl 15 idag så det var riktigt skönt. Ska hem sen och göra nått men vet inte vad, är så sugen på att fota men ja vill ha ett nytt objektiv!!!!!!!!! Kan någon mig det ge? Kan någon kanske ge förslag på ett bra objektiv till en Nikon D40 (behöver inte vara orginal), skulle vilja ha ett zoom (så man kan ta bilder långt bort) och ett macro.


*Några av dom dar som vi hade med varann, var nåra av dom bästa som ja nånsin haft*

// ia

Utan identitet?

Hmmm, nu bldv ja ju nervös. Niclas skrev precis att ja måste ju (såklart) legitimera mig när ja ska hämta ut mitt nya körkort. Men jag HAR ju inget leg!! Betyder detta att ja måste skaffa mig ett enkomt leg bara för att hämta ut mitt körkort, eller kan tex Jim eller min pappa legitimera mig?

Suck.

Ikväll var jag och handlade på Coop själv eftersom Jim är febrig. Snacka om att de tar längre tid att handla när dom hela tiden byter plats på varorna!! Iaf så köpte ja hem lite glass som Jim hade beställt men även melon och 1,6 kilo apelsiner och passionsfrukt!
När jag kom hem så gjorde vi färskpressad apelsinjuice med passionsfrukt i, detta är då min medecin till Jim! Tycker han ska få i sig massa vitaminer istället för glass och chips!! Den blev sjukt god faktiskt, men förstå vad många apelsiner det går åt till inte ens en liter juice! Galet!
Det bästa var ju iaf att jag grävde fram våran automatiska juicepress som jag aldrig använt och som jag tror var en present till min mamma en gång i tiden. Man kan ju undra vad den gör i mitt skåp? Inte så välanvänd kanske =P

Vi har iaf myst och sett en film, nå med nå Blond i titeln och Jessica Simpson var med. Ja. Det säger väl rätt mycket om inte allt.



*Det stör mig att det var blod i vanliga apelsiner*

// ia

Misshandel

Ja en sorts misshandel av mina få (men ack så uppskattade) läsare är väl vad jag gör när jag inte skriver något? Emmeli hade blivit riktigt besviken på mig att ja inte ens hade skrivit nått om finalen i melodifestivalen. Min ursäkt att ja inte skrev nått just när det var över var väl att ja var på fest hos Sandra och dessutom var jag inte speciellt glad över resultatet. Men hellre henne än SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA iaf!!!! *Pewh*

Lördagen var de som sagt fest, och Sara (min partner in crime back in the days) och Mogge (Saras karl) kom förbi hos Sandra så det var ju en väldigt rolig överraskning! Vi festade på och hade det skoj sen bar det ut till Kalles och där hängde vi väl ihop i kanske 20 min sen var Sara bortblåst =( Jag bailade i trappen på kalles men gjorde de väldigt snyggt om ja får säga de själv..Landade ståendes på mina knän. Haha.

Dock så blev min börs borttappad/stulen, så nu har ja fått spärra alla kort och beställa nytt körkort. Har ju inget annat leg, så ja får inte köra bil föräns ja har fått mitt nya. Surt.


*Min offentliga ursäkt som utlovat; Jag ber om ursäkt att jag haft bloggtorka*

// ia

Pepp!

Sitter just nu å slänger i mig min tredje bit pizza för dagen (hemmagjord) och väntar samtidigt på att deon ska torka, sen blir de att kasta på sig kläderna och invänta att Sandra kommer å hämtar mig :)

Sen kl 21 kommer Frallan när hon slipper ifrån från jobbet! YÄY!


*Melo melo melo*

// ia

Oviss utgång av kvällen

Sandra ringde mig för ett tag sen och berättade en tråkig sak att Hugo (deras vovve) har fått aj aj så dom ska till vetrinären idag och då lär han ju vara groggy ikväll eftersom dom kommer söva han och då är de nog inte så smart att vara där och leva om. Men hon skulle höra av sig senare om hur det blir :)
Blir de inget där så får vi väl vara här eller nått hihi

Nu lyssnar ja på Tracks på P3, typ första gången ja kommer ihåg att de är så nu kommer ja då ha underhållning under min stadspromenad. Ska bara kasta i mig nå lunch och ta på mig nå kläder på benen och sen bege mig ut i vårvädret.




*Krya på dig lilla Hugo*

// ia

Cheap!

Tack för era åsikter gällande vigselringen! Ja håller med, det viktiga är ju som vad ringen symboliserar och inte vad den kostar, ja gillade starkt din kommentar Sandra att du skulle kunna köpa en ring i en sån där automat haha! Vore fan kul om man skulle göra de och sen gå till en graverare och fråga om den går att gravera HAHA

Idag åker min syster till Sthlm och ska vara borta en månad, Tina åker till London och ska vara borta en och en halv...Hann iaf träffa syster yster lite igår, men ja blev sjukt nervös för henne skull med tanke på att hon inte ens hade börjat packa när klockan var 23.30 =/ Men ja ska nog slå hon en pling sen och höra hur det gått.

Ikväll.....då gäller det! Melodifestivals finalen mina kära schlagerhatande vänner! Jag är dock inte så himla exhalterad som ja brukar vara eftersom jag har börja inse att min favvolåt inte kommer att vinna (Sarah) utan de kommer bli opera skiten eller Ugglas tror jag. UGGLAS lixom! Hur har svenska folket tänkt att det ska fungera i Ryssland?

Iaf. ska till Sandra och dricka lite vin, och sen kommer Frallan när hon har slutat =) Så vi kommer ha en mysig liten tjejfest, det längtar jag till. Och självklart längtar jag till att bli stylad av Sandraaaa höhö

Vad gör jag uppe nu när ja är ledig? Ja ja skulle bara äta frukost och sen krypa tillbaka, men då fastnade jag ju såklart här.


*Längtar till den dagen*

// ia

Hallå?

Ingen som har nått att tycka till om mitt förra inlägg?

Kolla iaf in Martins blogg =P


*Suck*

// ia

Är det tacky?

Om man säger såhär, jag har alltid haft en dröm när det gäller hur mitt framtida bröllop skulle se ut med koncentration på klänning och ring! Ringen skulle vara BLING BLING och kosta flera flera tusen med massa diamanter och vitt guld och grejjer, klänningen ville ja ha designad av Lars Wallin. DYRT!

Nu vet ja inte längre om det skulle kännas så värt? (tro nu inget jag bara spekulerar och bollar med en tanke som poppade upp) Men ja hittade precis en BLING BLING silver ring för ca 140kr!!!! Seriöst, ja skulle LÄTT kunna ha den som vigselring - är de tacky?
MÅSTE en vigselring kosta nån tusenlapp?

Kan ju garanterat hitta en likadan men för kanske 60 000kr. Men ja blir som lite stolt över mig själv ändå att ja inte är lika dyr i drift som ja hade varit förr.


*Please share your thoughts*

// ia

Vill ha!

Ja vill ha en sak, en ganska stor sak, en som är byggd av trä bla. och har ett tak! Längtar så mycket tills på fredag! Då smäller de!

Nu har ja blogga Frallan!


*Frallan är rik! Jag är fattiglapp*

// ia

Förra lördagen

Hittade några bilder från förra helgen :)




*Ja har hicka*

// ia

En andra chans?

Andra chansen ikväll.... ja, vad säger man.. ja ville ha Sarah och Lili & Sussie i final, men pga det förjävliga tillvägagångs sättet så tävlade dom mot varann!!! Helvette!

Men iaf, Sarah kom med och det var då jävvla tur med tanke på hur många gånger ja ringde och röstade! Så då har ja iaf inte spenderat dom pengarna i onödan! :)

Ikväll skulle Poppe från Älvsbyn komma hit och festa lite med oss, men dom kom hit, och sen for dom efter kanske 15 min =( trist, men men vi tänkte att vi skulle gå ut på Kalles ikväll så ja började göra mig klar medans dom var här, sen när dom for så var vi ju som inte tvungen att gå ut men tänkte ändå göra de för att hänga med dom eller nått...
Men ingen av oss var sugen, och ja är stylad från topp till tå! Känns som att ja har kastat allt i sjön, men nu kommer iaf Jack och Sofie snart och ska spela Wii med oss, så då får ja iaf vara fin för dom =P

Imorn ska ja hämta massa käk från Tinas kyl/frys/skafferi eftersom hon ska till London så ska hon kasta ALLT, å då kom vi ju på (under vårat långa samtal igår) att ja ju faktiskt kan ta över hennes mat så slipper den bli kastad i onödan ;)
Ååååååå ja längtar så mkt att få träffa hon!

Syster åker till stockholm snart på praktik, fan va ja är avis! Ja vill åxå göra nått sånt spännande, men men ja lär väl ruttna på Aditro eller nått!

Här kommer en ego bild på mig som ja tog just =P




*Sandra bejbi, du kommer alltid att behövas för att göra mig snygg ;) *

// ia



Bästa samtalet EVER!!

Hade "nyss" ett samtal med Tina, i över TVÅ timmar! Seriöst! Ja minns inte sist ja snacka så himla länge, och som hon sa, utan tystnad! Haha De var helt underbart!

På sönda ska ja till henne och tömma hennes kyl och frys ;) heheheheh

De är älvsbybor i min lägenhet.... hihi en sover och snarkar och en är vaken och trevlig


*Ja steker svamp*

// ia

Torsdag redan..eller fredag..

Denna vecka har gått sjuukt snabbt! Ikväll så har ja sett på lyxfällan och sett om en bortskämd tjej som bara spenderade sjukt mkt! Hon tyckte att det var super bra när en jacka eller tröja hade satts ner från 25 000kr till "bara" 9000kr!!! Whaaat!?

Ja, sånt där kommer ja inte förstå mig på någonsin men men..

Sen var ja en sväng förbi hos Frallan och fick ett stooort dubbeltäcke och påslakan till de. Supertack! Hon höll på att rensa ur sin garderob så ja fick med mig en tröja också YÄY!
Sen hamna vi ju på ett litet sidospår och började pillra på kakeldekoren som vi trodde satt fast som sten, men det visade sig att den faktiskt var rätt enkel att få bort och de blev super nice!

Nu blir de att sova igen. Imorgon är de fredag. Let´s dance, vin (?), mys i soffan.


*Bort med krabborna*

// ia

En del saker ni kanske inte läst

Såg att ja fått denna av Sissi på min mail som ja sällan kollar, tyckte de var lite skoj bara att fylla i, var på ett sådant humör;

1. Var är din mobiltelefon?   Jackan

2. Var är din äkta hälft?   Brevid

3. Ditt hår?   Tjorv

4. Din mamma?  Blond

5. Din pappa?   Stolt

6. Det bästa du vet? Kärlek  

7. Din dröm inatt?   Ingen

8. Din dröm/ditt mål?   Giftemål

9. Rummet du är i?   Varmt

10. Din hobby?   Foto

11. Din skräck?   Död

12. Var vill du vara om 6 år?   Hus

13. Var var du igår kväll?   Hemma

14. Vad du inte är?  Pigg

15. En sak du önskar dig? Hund 

16. Var du växte upp?   Annelund

19. Det sista du gjorde?  Åt

20. Dina kläder?   Sköna

21. Din TV?   Platt

22. Ditt/ditt husdjur? Katter 

23. Din dator?  Sjuk

24. Ditt humör?   Pms

25. Saknar någon? Mormor

26. Din bil?  Gul

27. Något du inte har på dig?   Päls

28. Favoritaffär?   Cubus

29. Din sommar?   Thåström

30. Älskar någon? Ja

31. Favoritfärg?   Svart

32. När skrattade du senast?   Idag

33. När grät du senast?  Nyss

 

Och nej, man fick inte använda mer än ett ord som svar på frågorna, men de vet ni säkert redan. Dom här listorna har väl funnits i evigheter men ja har bara aldrig haft lust att fylla i - föräns nyss.

 

*L word...bröööl säger ja bara*

// ia

Tråkig..!

Jaa jag vet att ja är skit trist som inte bloggar så mycket just nu, vill ju lägga upp bilder från festen i lördags men vågar inte stoppa in minneskortet i datorn för rädsla att datorn får för sig att radera bilderna innan dom flyttats över. Den gjorde ju nämligen så med minneskortet till mobilen, men den rensade bara bort musiken som tur var. Nått fuffens är det iaf.

Kom hem för en stund sen, har jobbat 12 timmar idag, så min hjärna är ungefär som tuggummi - på riktigt. Har bara suttit med admin så det har ju blivit rätt enformigt om man säger så men det är kul det med. Imorgon ska ja dessutom börja en timme tidigare, kl 7 så det blir inte så mycket vakentid för mig ikväll.

Ska se L word avsnittet nu (vill egenligen inte eftersom ja inte vill att de ska ta slut) och samtidigt käka lite nachos med guacemole. Mums.

Föressten; Linn, ja de måste vi verkligen göra ;) Dock har ja inte kvar passet till din blogg så du får gärna maila dom igen Puss puss mi gemelo!


*Remember, remember the fifth of November*

// ia

Mätt i magen!

Heh...ja inte blev de då tre inlägg innan kl 21 iaf, sorry my Fralla <3

Vi åkte iaf på ÖB och köpte såna där häng garderober så nu borde ja få plats med mina kläder, de jobbiga är bara att tömma klädkammaren som är fullproppad med massa skit saker =(
Sen åkte vi och handlade på ICA och träffade Jane och André :) Vi köpte rostbiff, pot. gratäng å massa annat gott, så nu är vi propparns i magarna och det var ju sjuuuukt gott. MASSA vitlök blev det också hehe

Medans vi åt så såg vi en film som hette Journey to the center of the earth, och jag ratade filmen redan innan vi börjat se den, men den var faktiskt helt okej! Sen slockna vi i sängen och råkade sova två timmar. Oops.

Nu ska ja väl kolla runt lite på nätet och sen eventuellt börja klistra in bilder i albumet om ja har någon ork, känner att ja blev sjukt trött efter maten och vilan. Den som lever får se.


*Rostbiff och vitlök is the shit!*

// ia

Skynda skynda

...de här blir nog inget långt och roligt inlägg (sorry Frallan). Skulle blogga minst tre gånger ikväll innan kl 21 så att Frallan har nå att göra på jobbet haha

Dock hinner jag inte berätta nått om helgen nu, för ska alldeles strax åka och hämta Jim och sen vidare till ÖB för att köpa såna där häng garderober som ja kan ha i klädkammaren och förhoppningsvis få nån slags ordning på mina kläder =P
Har även köpt lim så ja kanske ska klistra in lite kort (som ja beställde för X antal månader sen)

Sen blev det även tigerbalsam som jag ska testa på mina vader (som är som stenar just nu) och hoppas att det hjälper för igår såg ja fan inte klok ut när ja stapplade omkring hehe


*Off to shop*

// ia

RSS 2.0