Jo ja lever

...ville bara säga de.. om nu nån fortfarande läser min blogg dvs. =P

Vi har fullt upp som ni säkert förstår, har hjälpt Sandra å Henke med deras kök nu i veckan och nu till veckan så blir de att köra stenhårt i vårat hus så de är fint när syster min tar studenten :)

Bilder kommer också senare. inte så himla kul att ta bilder när de är så stökigt som de är just nu i huset :(

Föressten, ja var lite wild and cazy och testade ett nytt vin och både jag och Sandra gillade som fan! Succeeeeé!!!!!! Yäy!


*Nu blir de att göra sig fin till Henkes födelsedagsfest*

// ia

Tråkigt utan Henne

Jag saknar Frallan här på jobbet.. fan!


*Kass update just nu, ja vet.. men de kommer väl*

// ia

Renoveringen har börjat

*Kolla HÄR så får ni se lite bilder från kvällen*


// ia

Idag

Ska ja inte göra ett jävla PISS!


*Bara hälsa på Frallan*

// ia

Nostalgi tripp

Ikväll har vi rensat ut förrådet, så nu är det bara kvar saker som ska kastas där nere resten är i vardagsrummet! Och ja säger bara en sak... SHIT va grejjer ja har samlat på mig genom alla år. Så imorgon och på torsdag kommer det bli rensning rensning och åter rensning! Lite blandade känslor där, ska bli skönt, kul, vemodigt och nostalgiskt. Ja lär ha svårt att kasta många av sakerna men ja får helt enkelt vara hård med mig själv.

Varför vill man spara saker som man aldrig tittar på annat än när man flyttar? Ingen aning. Men så är det, och framförallt JAG är sån haha
Nu blir det att sova så jag orkar upp imorgon, ja håller tummarna för att ja inte får mardrömmar inatt igen bara.. suck.


*Flåt om de är en trist blogg period nu, men den blir snart roligare ;) *

Packning

Nu har vi äntligen kommit igång med packningen, har fått undan lite glas, å små tjafs som man egentligen inte har vetat vars man ska stoppa dom, alla mina skor (förutom ett par då), å jaa.. massa annat haha

Just ja, har plockat ner i stort sett alla tavlor/speglar/klockor från väggarna och även dom 2 hyllorna som vi hade i data & vardagsrummet.

Nu är ja så sjuuuukt trött, Ikea beställningen går fan åt helvete hela tiden pga denna jävla madrass som aldrig går att beställa!! Ska se om vi kan få ordning på det imorgon kanske.. hoppas!

Tusen tusen tack Erika för ditt tapetspaneri, det har verkligen gett utdelning. Har inte än hittat den tapeten som jag såg, men det gör inget när man hittar så många andra fin fina =P


*Nu vet ni att ja lever iaf, nu blir det sova*

// ia

Miss tärd

..är mitt namn idag! Fest med lite sömn torsdag och sen även fest igår med utgång och fyllekäk tillsammans med Jim, Fjune och Robert =) Robert dissa oss dock innan men de var roligt så längen de varade iaf.
Alltid kul att träffa Fjune också, blev några galna kort även denna gång =P

Har jobbat idag/ikväll till 21 och de var gryyymt jävla jobbigt kan ja säga men älskling kom med en bio tallrik till mig så de underlättade mycket =) Tack bejbi!

Nu övningskör Jim till Granträsk och ja försöker hålla ögonen  på vägen samtidigt som ja bloggar ^^ Är ju cruising ikväll men ja är då så himla tärd så ja hade då itt orka festa. Imorgon  ska ja å Jim göra en liten romantisk road trip till Ikea för att känna på sängar :)


*Nu måste ja koncentrera mig*

// ia

RSS 2.0