Den bästa konserten någonsin..

..var Thåström 2006 under Pdol. Längtar så mycket tillbaka dit. Minns du? Jag minns. Låtarna, folket, närheten, intimiteten.


*..hittils den bästa iaf*

// ia

Fredagen den 30:onde

Jag vill göra hårförlängning igen. Snart ett år sen jag gjorde de sist, och jag älskade verkligen att få ha så långt och tjockt hår <3 Tyvärr är det ju lite väl dyrt, men kanske om man får en fin lönehöjning hähä

Har vunnit ett bud på ett par AS läckra skor på tradera men dom har ju såklart inte hunnit komma. Sen har jag även beställt tre nya armband från Bettiesgalleria men dom har heller inte kommit. Den som väntar på nå gott som dom säger...

Ikväll ska Sandra provsminka mig inför imorgon, ska bli riktigt skoj :) Hon är ju så himla grym min lilla sminkös hehe

 

 

*Jag vill skrika å vråla - Gör det ont vill jag gråta - Jag vill sjunga och skåla*

-Hur mycket mer kan jag tåla-

// ia
Lördag

Igår var jag som sagt hos Sandra bejbi och vi surrade, såg tre Desperate avsnitt, åt popcorn och ölkorv och drack dricka. Det var väldigt skönt att ha en myskväll med henne =) Och det är smart att "spara" avsnitt så man kan se flera på rad, då blir man inte lika irriterad när det tar slut ^^

Har nyss vaknat, Jim byter graffakort i min dator, jag ligger i sängen och lyssnar på Damien och myser. Ska snart åka och tanka och inhandla diverse skräp från dollar store.
Igår köpte ja ett armband från Gina som ja trånat efter i en månad. Dom tre andra armbanden som ja pratade om från Nelly har jag inte köpt än, har önskat mig ett i födelsedagspresent av mami så vi får se vad hon kan hitta på.

Önskade mig även en biljett till Winnerbäck i Luleå. Ja kommer åka dit även om ja inte hittar någon som vill dit med mig, är ändå grymt skönt att vara på konsert själv, då behöver man inte tänka på nån annan utan bara leva sig in i musiken. Men jag kommer ändå sakna att ha syster där som den plog som hon brukar vara i publikhavet ;)


*Kommer sakna er så det knakar =( *

// ia

Ny blogg!

Hittade denna underbara blogg igår, en SCHLAGERBLOGG! Mmmmm me like. Börjar längta till melodifestivalen redan, önskar att man hade kunnat få fara på en final nått år. Men men.

Ikväll har det druckits kaffe, ätits hemmabakade bullar och haft nostalgi hos syster och Jakob. Dom håller nu på att packa ihop sig inför flytten så jag var och hämtade några barnböcker och kläder :) Syster fick dock min Pettsson & Findus - Pannkakstårtan, så då var den julklappen avklarad ;) hähä

Nu har ja smällt i mig en mosmeny på statoil som vanligt när det är löning, äckligt mätt är ja :/ Ska väl röka en till cigg sen blir det att sova.
*Imorgonkväll så blir det streckse Desperate!*

// ia

Kattbråk

 

*Inte våra katter men dom är rätt skojiga ändå*

 

// ia


Ja måste hejda mig...

...jag har fått dille på armband! Har precis hittat 3 helt underbara armband från nelly, ska dock vänta tills imorgon natt innan ja köper dom. Då kan man direktbetala. Me like.

Just nu skriver ja med bara en hand.. har en fiskatt på min andra arm som ligger och kurrar. Jag är väldigt törstig men har inte hjärta att flytta henne, trots att hon fisit på mig tre gånger ikväll...!

KRAMP I ARMEN! (Som ja skriver med)


*The story of Us, it always starts the same,
with a boy and a girl and a game*

-a lovegame-

// ia

Kolla på dessa nu Frallan! :)

 

*Ibland förstår ja mig inte på mig själv*

 

// ia


Hej hej hallå

Vet inte vad ja ska skriva egentligen. Finns väl massor att berätta men inget som passar sig på en blogg. Mycket tankar finns det iaf i min skalle för tillfället. Mycket känslor också för den delen, vet inte riktigt vad man ska göra av alla. En ny katt har iaf tillkommit i mitt liv; Kattfja. En hyllning till Pattfja som vi älskar.

Imorgon hoppas jag på att få träffa Ida igen, har saknat henne!

Hoppas att ja överlever detta.

Syster flyttar snart. Det kommer suga som fan. Usch.


*Me and my heart, we got issues*

// ia

Försök nr 2

Ikväll blir det ett nytt försök till en lyckad kväll. Gårkvällen var himla skoj faktiskt, väldigt kul att PJ kom och hälsade på och att se Idol med Fjumpo och Jakebob. Sen. Bark.
Tack alla som ställde upp iaf. Ni är guld värda <3

*I'm lost in darkest fear and my end is getting near*

 

// ia


Min bok har kommit!

Som jag har väntat;*Nu behöver jag bara tid att hinna läsa den också*


// ia


Nytt armband

Nu hittade jag ett nytt armband från Bettiesgalleria. Fantastisk butik det där!*I´m in love once again*

// ia


Gitarr

Jag vill ha en gitarr. Jag vill bli super duper på att spela gitarr. Martin, är du fortfarande min privata lärare?

*Helst ska gitarren vara rosa*


//ia


En låt som ni bara måste lyssna på!

Ja hittar den inte på Youtube *chockad* Men i vilket fall som helst så har ju varenda jevel en Spotify i dagsläget, så slå in Damien Rice - Silent night. Nej det är inte han som sjunger utan en tjej som heter Lisa Hannigan, men man måst söka på Damien för att få fram denna vackra låt. Ja det är julmelodin, men texten är omgjord, så snälla lyssna på texten.


*Fuck it, nu måste ja verkligen sova*

// ia

Måste ha detta linne!!!

Kolla in denna länk.... alla ni som känner mig. Att ja måste ha det??

Linne <3*Fan va ja blev kär då*

// ia

Begrav mig nu


*Men du... glöm av mig nu
glöm av mig nu*

-Nomy-

// ia

Life is..

..a bitch.

Nu har jag varit hemma från jobbet sen onsdag. Har fortfarande ingen ork i kroppen, ingen alls. Känner mig som en degklump med cement i magen typ. Idag har jag dock haft underhållning i form av Jakob, vi har spelat Skipbo och jag har vunnit allt mest, sen har vi sett 2 idol avsnitt och jag tycker bara att det är så jävla sjukt hela skiten just nu.

Nu är det meningen att man ska sova, eftersom jag ska jobba imorn kl 8. Skulle väl ha sovit för flera timmar sen, men så är det ju..när man SKA sova så går det inte. Känner ju att kroppen är trött och ögonlocken med, men det går ändå inte att sova. Undrar varför.


*Ja får då it jobba på Byggmax :/ *

// ia

RSS 2.0