Löning

Nu blir de att åka hem och dricka nått glas vin med Frallan <3

*Vi är två hjärtan i samma kropp*

-Winnerbäck-

 

//ia


Tomhet och pirr

Pirrar på min hand. Konstigt. Bara de inte blir som på mitt ben/fot. Jävla diabetes skit. Kan ingen hitta botemedel för det snart? 2009 lixom.
Sjukt less.

Känner en tomhet just nu, den kom som från ingenstans. Hmm. Kvällen har varit tuff på jobbet, var ju som sagt massa matcher idag, men jag är förvånad över hur himla bra det gick och jag surade inte ihop alls. I wonder whyy..

Nu är tomheten borta (någon min senare). Skönt. Kan ju berätta att min underbara Sandra har klippt mig ikväll och ja blev då så himla nöjd :) Ingen större förändring, bara lite toppning och lite uppklippt så jag får någon slags volym i mitt annars så platta hår.

Nu blir de att åka till Statoil och fira att man har blivit "rik".


*Du som reser mig*

// ia

Wierdo

Tycker de skulle vara roligare att skriva här om man skrev direkt som det kommer ser ut. Bara jag? Känner att ja endast bloggar när jag är konstig i skallen nuförtiden. Men kanske sån jag har gått och blivit. Det finns ett ord för det, men det är hemligt.

Men tack för att ni fortfarande vill läsa mina tankar och funderingar och konstiga utlägg. I love it.

Winnerbäck har släppt nytt, har inte hittat någon favvolåt än tror ja, eller kanske..nä ja vet inte.

Ikväll har man jobbat till 21, sen blev det middag och Idol, sen har jag bara suttit här vid datorn och pillrat med bilder och kollat facebook (alla bilder man var taggad på av Sandra ^^)
Imorn blir nog en jobbig kväll arbetsmässigt, lär nog ringa en hel del folk som vill se fotboll och hockey. Fatta att folk kan vara så galna bara för att det visas sport på tv =/
Men jag kommer nog överleva :)

På söndag ska ja till Lotta och sova över, vi ska göra middag och spela SkipBo och surra massa skit, ska bli skoj!

Här hade jag tänkt ha en ego bild, men jag hittar ingen där jag är tillräckligt snygg. Måste ju vara det, ifall Johan får för sig att skämma ut mig och kopiera upp bilder och hänga upp på min plats på jobbet =( Dumma Johan.


*Jag har gett mig av, men hjärtat börjar svalna redan innan*
-Berätta hur du gör-

// ia

Tonight is the night

Igår tvättades det hela dagen i stort sett. Sen på kvällen for jag och Frallan till Sandra och hade en mysig tv/snack kväll, såg sista avsnittet av Desperate på säsong 5, så nu blir det roligt när det börjar om på söndag/måndag. Sov över hos Sandra, och snacka om skön säng!! Ja hatar den vi har :( Har sovit som en prinsessa dom 3,5 timmarna jag hann få innan det var dags att kliva upp och åka på jobbet. Suck.

Less på att jobba helg nu hela tiden. Ikväll blir det ego fest med Sandra bejbi <3 Ska dit direkt efter jobbet så att vi hinner sminka oss och göra hår och kanske få i oss någon droppe alkohol innan Kalles (som vi förhoppningsvis inte blir as sena till) Planen är att vi även ska hinna med att sjunga Lips ^^

Är sjukt trött. Men samtidit pepp. Jag är kär i en kjol på Vera <3


*A little bit more*

// ia

Tankar om golv..

Sitter i mitt älskade rosa "rum" aka walk in closet. Jag älskar verkligen detta rum. Har önskat att ja hade en walk in closet sen ja var liten liten flicka. Nu har ja den men..

Lyssnar som vanligt på musik. Just i denna stund spelas Bara om min älskade väntar med Thåström <3 Den är sjukt fin, spec. live år 2006. Kärlek.

Jag önskar bara att ja hade en egen laptop som var rosa och en skön matta som man kan ligga och mysa på. Är nog på mys humör tror jag, får lite av den känsla man hade när man var "liten" och bodde hemma. Där kunde ja sitta på golvet (som nu), tända massvis med ljus gärna i en cirkel runt mig, lyssna på Jewel - Foolish games eller annan soft musik, "rena" stenar med hjälp av tända rökelser så att mamma fick ont i huvvet av all rök fastän hon var i andra änden av huset.
Kunde sitta timtal i mitt lilla lilla rum och bara fladdra iväg och skriva dikter och konstiga noveller. Man kanske skulle ha fortsatt ï det spåret. Haha. Nä.

Nu kan det hända att jag flummar iväg lite, men det känns som att det inte gör nått. Är min blogg och jag vet inte ens om jag har någon som läser det ja skriver..Men ja älskar golv, har alltid gjort det. Kan många gånger tycka att de är skönare/mysigare att sitta på golvet än på en stol tex. Kan mycket lätt sova på golv också, när jag bodde hemma kunde de hända att ha somnade med våran golden retriver mitt på köksgolvet, och då var jag inte liten bäbis utan 16-17. Ja gillar det.

Okej detta inlägg har fan ingen mening alls. Eller? Ja vette fan. Musik. Fan vilken bra terapi det är. Nu måste ja sluta skriva, mina händer skakar som ett sepe. Jewels låt kommer här, längre ner kommer ett utdrag från en Linkin Park låt.

 

*How do you think, I've lost so much, I'm so afraid, I'm out of touch*

-How do you expect, I will know what to do?-

 

// ia


Dream a little dream of me

Idag har jag varit ledig för att kunna åka till Sunderbyn och träffa min underbara diabetessköterska Meri =) Hon kan verkligen få en att må bättre i dom dystraste stunder. Inte ens en utskällning får man (som man får i Piteå) för att man har totalt misskött sin sjukdom. Hon är fantastisk.
Sen har hon även försett mig med en kontakt som jag eventuellt kommer utnyttja längre fram.

Ikväll har det städats och hängts upp gardiner och tavlor odyl. Sandra har varit här och hjälpt mig, tack bejbi vad skulle jag göra utan dig? :) Hon har tex tillverkat en väldigt orginell lampskärm, bild kommer sen tror ja :P
Hon hann även införskaffa sig en superfin mobil nu under kvällen/natten ^^
Henke var mest bara full.

Imorn blir det tjejmiddag hos Madde, ska bli AWESOME! Ida ska hänga med också, det blir himla roligt :) Nu blir det att sussa, men är hellre sugen på att sitta uppe och lyssna på Winnerbäck och dricka kaffe. Men nej, jag måste orka imorgon.. Man får ju inte allt man vill här i livet. Uppenbarligen.


*Jag har hittat min party kamera*

// ia

RSS 2.0