Bloggen..

...ska renoveras. Sandra har gjort en superfin header =D =D Så nu ska ja bara fixa de andra höhö


*Återkommer*

// ia

Första dagen efter semestern..

...är väl ingen höjdare för nån kanske. Men detta år var fan den värsta av alla år tidigare. Hade inget att komma tillbaka till känns de som. Folk byts ut, strul med schema, löneför"höjningen" sög, min plats såg ut som att den blivit bombad under semestern bla bla

Stör mig på allt ljud runt omkring, man är inte van allt surr.

Ibland önskar ja att ja kunde radera en bit av mitt minne. Eller blockera vissa personer från minnet. Typ som att man aldrig lärt känna den personen så att man slipper lägga ner tankeverksamhet och känslor på nått som inte leder nånvart. (På tal om ingenting typ)

Varför kan man inte bara uppfinna nått så att man kan dra en usb kabel från skallen, in i datorn, plocka bort onödigt skit som bara ligger och tar upp plats, och som gör hjärnan trög och dum.

Ne nu är lunchen slut, så då e de bara tillbaks till arbetssysslorna igen.


*Det fanns en kärlek men den har brunnit ut - Du fick för stor del av mitt liv*
-Jag kunde inte andas till slut-

// ia

Fotografen Linda

...idag ska ja agera fotograf på en personalfest. De kommer bli skoj tror ja. Dock har ja ju itt nå bra obejktiv, men de får duga.

Ska först åka ut på Gokart banan och fota, om de nu blir nån som kör i regnet. Sen hem en sväng, efter det till Logen och fota och äta middag med gänget, höra när Lotta å Maria sjunger karaoke och får igång publiken hihi :)

Sandra blev då nöjjen med sina presenter, vi kom hem kring 3 inatt från Granträsk, men nu e då bilen HEL! :D Vi gick en sväng till Henke å Sandra, dom var fulla å glada hihi
Ja fick också en present, en superfin och varm militärgrön jacka :) Tack bebbe ;)


*Nu ska ja åka och påbörja mitt mission*

// ia

GRATTIS!



*Ännu ett Grattis på din dag snyggaste du <3 *

// ia


Hmm..

...konstigt att ingen faktiskt reagerade över förra inlägget. Det trodde jag.

Denna bok önskar ja mig nån gång i mitt liv, helst snart;

Först å främst borde ja investera i att köpa den sista HP boken på svenska. Har den på engelska, men min koncentration verkar ha flugit ut genom fönstret eller nått. Aja.

 

Sitter på min super sega gamla stationära dator just nu. Känns skönt, men man e lite ovan att ha så stor skärm som lyser en i ögonen. I-lands problem ja.

 

Imorn (eller snarare idag) fyller bästaste Sandra ååååår! HIHI ja bara håller tummarna att paketet hinner komma, å sen får ja ju hålla tummarna att hon gillar det som är i också :P

 

Satt just ock gick igenom bilder som togs för 2 år sen ganska precis. Då flyttade Henke å Sandra in i sitt hus :) Då vet ni.

Tänkte bara lägga in lite pics nu från 2008.

 

 

Henke e fluffi å liten

Mjammiii

Lite natural party make om man jämför med nu ;)

Tror detta kan ha varit inflyttningsfesten, men inte säker

Jim va gode hårig

Dildo party

 

Ahh de var allt för idag i bildväg. Säkert i skriftväg också, för nu tror ja minsann att mitt blodsocker dalar, så ja måst gå å äta å sen sova lite. Imorn ska bilen få en ny startmotor, så förhoppningsvis kan vi knuffa igång bilen och sen ta oss hela vägen till Älvsbyn. Där blir det surströmming! Premiären rent allmänt var ju igår tror ja, men de va ju länge sen de va premiär för mig ;)

 

 

*I've never been perfect - but neither have you*

 

// ia

 

 


John Phillips

Grundaren till gruppen The Mamas & The Papas. Ja gillar han inte. Ja kommer ha svårt att gilla gruppen, trots att de finns såna fina låtar.

Fy farao.

Han våldtog sin dotter under 10 års tid. Sköt upp henne med kokain när hon var 17. Innan dess hade han sagt till sin dotter nått i stil med "Här ta droger om du inte har nått att göra". Hon började röka på när hon va 11-12.

Ja. Va säger man. Usch.


*Celebrity Rehab är grymt bra*

// ia

Hjulningstävling och kräftskiva

Fredagen bjöd på Rappa Kalja och det var himla skoj :) Ja loosa men de gör it nå. Är faktiskt bättre förlorare när de gäller sällskapsspel än typ data spel och tv spel konstigt nog.

Lördag var de dags för den årliga kräftskivan. Vi fick kräftor av mamma som är fiskade i Dalarna av min morbror. Gött! Det blev riktigt sent, eller tidigt, kring 4 gick vi hem för ja hade så fruktansvärt mycket magsyror :( Men innan dess så spelade ja, Sandra, Jim å Henke lite rockband :P Sen fick vi ut och hade hjulningstävling, ja kan dock inte hjula men Henke försökte hjälpa mig, vilket slutade med att ja landade på örat å de va itt nå skönt :P
Sen gjorde vi lite yoga övningar ute på gräsmattan alla fyra. DE måste ha varit en rolig syn om nån granne råkades titta ut just då ^^

Söndag sov ja mest, var sjuk. Vi såg en film som heter Killers, den va ganska bra den.

Nu e de måndag och sista semesterveckan är inledd, har just varit med pappa å handla hundmat samt smör å mjölk. Han fick skjutsa mig då våran bil itt alls vill starta. Verkar vara startmotorn.

Hunnit med 2 vändor till Kalles också förra veckan. Himla skoj.

 

*Tigrina är ett språk så ni vet*

 

// ia


Nytt försök dådå

Nu har ja gjort ett nytt försök till att få hem en fin present till en speciell brud som snart fyller år hähä

Fick ju hem den förra presenten, men den var ju as kass...! Pajj var den!

Ooooh va ja längtar!

Dagarna flyger bara förbi, snart ska man jobba igen...jippie! Måste hinna få till mitt socker igen så ja inte e helt körd i botten när ja ska börja om..
Idag blir de eventuellt att spela nå spel med Sandra å Henke. Ja hoppas bara att Henke inte blir så full om vi ska spela Rappa Kalja haha

Nä nu blir de en dusch. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda :)


*Det gör ont i mig än - Jag ville verkligen vara din vän*
-Det var du som lät mig gå-

// ia

Stuga + bad = Sant

I torsdags åkte vi iväg till Egges stuga i Luleå. Paradis. Vi var typ 10 pers och 5 hundar ^^
Vi grillade, drack, grabbarna (försökte) kasta frisbee men vinden var lite väl stark plus att det var några hundar som också ville ha frisbeen :P sen så spelade vi Rappa Kalja (8 pers) men vilken tid det tog att bara köra ett varv! Efter detta så badade vi bastu och kutade sedan ner i havet och doppa oss, sen upp till bastun igen. Det var mitt första dopp för i år, och det lär säkert bli mitt enda också haha

Hundarna hade då sjukt skoj, och igår var Lex helt död. Idag verkar han lite mer taggad faktiskt. Vi ska strax gå ut å sola oss lite innan ja måste åka in till bolaget, för ikväll blir de ferre hos Sandra <3
Hade med mig en oäppnad 3 litare i torsdags, den är typ slut! Ja hade ju som planer på att den skulle räcka till 2 fester haha


Utsikten


Debbie


Ninja





*..och jag gick in i en glasvägg och skadade tummen*

// ia

Tiden som har gått...

..har varit fylld med skratt och kärlek. Och fest =P

I måndags åkte syster, Jakob och Kiro hemmåt. Lexus och Kiro blev riktigt bra kompisar, dom har busat i ett nästan i en å en halv vecka. Direkt dom hade åkt så la sig Lexxan i sängen i gästrummet och slocknade.
Nu verkar han sjukt rastlös eftersom ingen busar med han hela tiden haha

Lite PDOL har det ju också varit, och det blev alla dagar ändå. Torsdagen hängde ja med syster och Jakob i kärlekslandet, kollade Dead by April därifrån och fick en stalker som var från Gnosjö (3 mil från Värnamo). Ha! Vad är oddsen. Vi blev av med han tillslut.

Fredagen....ååh älskade fredag! Vi var hos Robert & Sofia på förfest, stod mest på balkongen och tittade ner på alla som festade på "plätten". Solen sken, det var lagom varmt, jag och Sandra blev smått berusade och begav oss in.
Där såg vi Winnerbäck. <3 . Sandra gillar inte Lasse spec mkt, men fan så hon rockade ändå. SÖTPROPP!
Konserten var fantastisk i mitt tycke - trots att det var festival.
Vi upptäckte tillslut att vi hade blivit N Y K T R A! Men vi orka itt börja om å festa där kring kl 1, så vi dansa litte i ett öl tält där Sandra fick höra att hon var - Radioaktiv. (Som en raggningsreplik). HAHA

Lördagen var ja å Sandra hos Madde innan området. Det var kul och det blev lite fullare denna dag. Vi cyklade in, kollade Kent lite (endast för att få rocka loss på en konsert igen, ingen av oss lyssnar på Kent) Sen kollade vi in PENTAN!!! JÄÄÄ! Ja fick visa leg...! Visste inte om ja skulle skratta eller gråta =P
Det var inte en käft på dansgolvet, men vi styrde upp de ändå! Och fram kommer en kille som undrar va vi heter - ja undrar hur gammal han är - han svarar; 18 år med körkoooooort! (skit nöjd) Sen tar de nån sekund och han fortsätter; ....eller SNART med körkort (lite mindre nöjd)
ASG!
Sen rockar vi på kärlekslandet och ser showen. Efter det köper Sandra den största sockervadden ja sett! (Har tyvärr ingen bild på det eftersom ja hade "tappat bort min kamera, som ja sedan hittade i en påse i min cykelkorg när ja kommit hem)

Ja vilken fantastisk helg. Jag lyckades med att endast dricka 2 öl på hela helgen (ute på området då såklart). Men en heeel del vatten fick ja i mig. Me like!

Här kommer lite bilder tänkte ja, men i vanlig ordning så lär de nog komma upp fler på fejjan;

 

*Vi fick ju gå "gratis" i Harry Potter*

 

// ia



RSS 2.0