Melodifestivalen Del 4

Nu sitter ja med två melodifestival HATARE; Frallan och Misster. Dock är Frallan bästast i bästas! I ALLA världar! Dom är INTE nöjda att ja ska se på detta haha Men dom får vara så illa tvungna!

Nu drar de igång;

Sibel - Höga förväntningar. Cool klänning!! Gillar att hon inte kör en ballad i år. Den var faktiskt cool, beror detta på alkoholen som ja druckit? Vi får väl se imorn.

Py Bäckman - Jag är mållös.

NEO - Tönt utstyrsel!!! Kommer säkert gå vidare men låten sög, känns som ett försök till en kopia av BWO.

Lovestoned - Ja nog verkar dom vara stoned alltid. Hon i vitt vill ju bara visa punanin. Suck.

Anna Bergendahl - Inget omdöme. Råkade spela jag har aldrig med Frallan och Martino. Jag älskar Frallan. Hon är bäst.

Pernilla Wahlgen - Svenska låtar går fetbort! Japp. Töntigt iom att dom ändå gör om dom till engelska om dom skulle vinna. Varför inte bara sjunga på engelska direkt?

Noll disciplin - Försök till blink 182, på SVENSKA! OMG! Frallan har till å med kommentarer om denna! De är sjukt!

Peter Jöback - Varför har alla gammeldags armékläder? Asså låten är säkert bra(kanske?), ja tror den var grym, asså han har ju sån jävla röst! Men asså.. ikväll blir de ingen röstning kan ja lova!

Nu är de nå fjantigt jävla mellanspel.


Jag vill inte rösta på något bidrag utan istället rösta på Frallans bidrag "Vi ska ro över viken".

Första till final; Anna Bergendahl.

Andra chansen; Neo, Pernilla

Andra till final; Peter Jöback


*Frallan har hånat mig hela kvällen, men hon blev lite snäll på slutet sen kom Sandra och sjöng schlager med mig (oväntat)*

// ia

Coffeeeeeee

Idag/ikväll har varit en galet kul kväll på jobbet faktiskt! Ja å Ida har haft massa skrattattacker och flummat på som aldrig förr. Lotta har ju heller inte varit så dålig på de där med flumm men så är de ju alltsom oftast hähä
Har druckit en sjukt massa kaffe på jobbet, så jag har varit alldeles skakis men nu börjar koffeinet släppa för ja börjar bli trötter. Vad ska man göra annat än att dricka kaffe medans man jobbar? Vad gjorde ja innan ja började på min kaffedrickar bana? Hmm..

Har fått kasta en maaaassa kläder idag för att en viss KATTZIIE har varit å härjat lös med piss i mitt rum!!! ARG! Men men, nu har ja bestämt att katterna minsann inte får vara nån annanstans än i köket under natten iaf HAHA

Har pluggat lite ikväll, men fan så mycke grammatik de är! Och då menar ja SVENSK grammatik, inte fan kommer man väl ihåg vad alla saker heter sen man gick i skolan, så de blir lite dubbelt där får lära mig svenska grammatiken samtidigt som franska =P

Nu ska ja sluta mina två blå, imorn ska ja upp och ringa vc så dom får plåstra om mitt ögonbryn ORDENTLIGT.


*Jag och Ida sitter och gasar*

// ia

Hejna med Franska..

...trodde att gnistan skulle finnas där! Men icket. Fan fan fan, jag vill men hittar ingen koncentration alls! Känner mig bara trött och nu har ja dessutom väldigt ont vid ögat efter att dom var där och grävde igår.
Nåja, jag måste ju faktiskt, inlämning den 8 mars och då ska ja ha läst 5 kapitel och gjort alla övningar, PLUS göra själva uppgiften som ja inte har någon aning om vad den är.

Aja, kanske hittar nån slags fokus snart. Har mest bara övat på Bonjour och Au Revoir. Inte så himla givande. Idag har jag dock suttit och rabblat räkneorden 1-20 framåt och bakåt på jobbet, vill kunna det som ett rinnande vatten ;)


*Bon nuit mes amis*

// ia

Melodifestivalen Del 3

En halvtimme kvar nu innan del 3 drar igång, ska bli spännande återigen :) Längtar mest till Alcazar! Nu ska ja ta å äta en ölkorv i väntan på att det ska börja..

Nu ska vi se vad som händer...

Alcazar - Första gången alla vi tre suttit tyst under en hel låt tror ja! Om de är bra eller dåligt vet jag inte. Vet fan inte vad ja ska tycka, den lär säkert vara bäst ikväll men för de inte bra. Inga sköna rysningar tyvärr.

Johannes Bah Kuhnke - Låten hade nog blivit en succé med en annan sångare. Jag stör mig bara på han, hur han sjunger och TUNGAN!? Vad gör han? Sen sjunger han ju falskt emellanåt tycker ja..

Elin Lanto - Vilket skämt.

Erik Linder - Okej, min kommerntar om Elins låt var lite felplacerad nu känner jag. Hennes låt var iaf inget sömnpiller. Detta är ju verkligen ett skämt, om dom på allvar tror att en sån här fjoll låt skulle funka i Eurovision så...jaa.. Ted Gärdestad wanna be. Yuck!

Getty Domein - Låter som att vi ser på Eurovision på ett av dom där bidragen som man aldrig orkar lyssna på för att det landets bidrag oftast SUGER. Kan vi snälla hålla oss till Svenska eller engelska åtminstone?

Timoteij - Gillade upplägget, men låten var inte så speciell. Väldigt mycket dirty looks, men med en mesig text. Tror att gruppen kan göra bättre. Dom jämförde denna med vinnarlåten Tusen och en natt... Naeeeh. Kan ja väl inte hålla med om.

Darin - Tandställningspojken har fått skägg och kommit ur målbrottet. Ahh, men ändå. Ja gilla den faktiskt. Yäääy, men inte så pass mycke att ja kommer rösta tror ja iaf.

Crucified Barbara - Duktiga! Men inte alls så bra som ja hoppades och trodde när hon tog första tonerna. Blev alldeles för "ååh ja har blivit dumpad, hur ska ja hitta en väg att gå, hata hata gråta lite" Jaa ni kanske fattar.

Nu är de då pause, och återigen är jag väldigt besviken, även om det är en betydligt bättre tävling ikväll än förra helgen. Bäst ikväll blev Alcazar och Darin. Om de håller på att barka så kommer ja bry mig om att rösta, inte annars.

Undrar om mitt humör har att göra med PMS, hunger och trötthet kanske?
Rök.

Direkt till final; Timoyeij..jahapp. Då blev man tvungen att rösta då. Suck.

Sådär då har man röstat 11 gånger, 10 gånger från min mobil och en från Lottas hehe :) Nu är de dags för thé i väntan på att denna konstiga pause underhållning ska lägga av så man får veta om det har lönat sig att rösta denna gång.

Första till andra chansen; Crucified Barbara. Andra bidrag till Globen; DARIN!!!!! YES! Andra bidrag till andra chansen; Alcazar.

Tycker lite synd om Alcazar som aldrig får gå direkt till final men hellre Darin än Alcazar. Nu ska ja dricka klart mitt thé och sen vet ja it vad som sker. Sugen på nykter utgång med mycke dans men huvudet säger nej.


*Ögat påväg mot en förbättring?*

// ia

Fjortis

Hittade denna vackra kjol i min garderob ikväll, kan inte fatta att ja struttat omkring i denna!

 

*Haha, var bara tvungen att dela med mig*

 

// ia


Vc och en dröm..

Nu har man varit hemma igen från jobbet. Suck. Börjar bli så jävla less att de alltid ska vara nått fel på mig! Mått fruktansvärt illa och haft en sån huvudvärk som jag aldrig ens varit i närheten av innan. Har dock sovit väldigt mycket nu dessa dagar och nu verkar huvvet ha rättat till sig. Får se hur illamåeendet beteer sig imorgonbitti.

Varit på vårdcentralen idag pga ögat som inte vill rätta till sig. Så det blir att åka upp till Sunderbyn på måndag och eventuellt "operera" men hon kunde inte lova nått hon jag var hos idag. Alltså, 170 spänn för att hon kollade på mig i 2 sekunder och sen gick ut ur rummet och ringde och bokade tid i Sunderbyn. Yes.
På måndag blir det en heldag i Sunderbyn; Diabetessköterskan, kurator och ögonläkaren. Åker 7 från busstation, och kommer hem kring 18-19. Kul.

Inatt drömde jag väldigt mysko igen, vårat hus var ett kollektiv och det var massa folk från jobbet som bodde här. Och ja sprang omkring halvnaken och försökte dölja mig bla. Sen helt plötsligt var en av dom inneboende haina skådisen som ja it vet vad han heter men han är mörkhyad, spelar bara komedier (vad ja vet) och är med i den där filmen när han ärver en hundspann..? Men han var iaf väldigt tjurig på mig för att ja stod och spolade i kranen för att få kallvatten när han skulle sova. Och sen gick han på toa, men då fanns ju inget dasspapper där, så då blev han helt plötsligt väldigt snäll och bad mig om toapapper och bad om ursäkt.. HAHA OMG. hur de där lät.
Håller med dig Jane, de är fan inte lätt att beskriva en dröm, låter ju helt sinnessjukt!

Nu ska ja äta lite kladdkaka och sen sova - igen.


*Though I wasn't ready for you - I still love you so*

// ia

Melodifestivalen Del 2

Nu kommer fortsättningen, spännande som tusan. Ja å Lotta har hunnit sjunga lite karaoke innan men mer blir de efter. Nu kommer första bidraget.

Erik Saade - Hur gammal var han? 16? MANBOY!? Jaha! Jaa han ser ut som en Boy, men vill vara en Man. Nu förstår ja. Gu så pinsam, är allt ja har att säga!

Andra Generationen + Dogge - Ja då ska vi se vad denna konstiga combo har att erbjuda. Jag blir rosig om kinderna, och de är INTE för att ja blir varm av beundran. Är detta den skämmigaste deltävlingen ever eller? Dogge låter ju som han alltid gjort, och de passar väl inte riktigt in här. Sen gör ju inte Andra generationen saken bättre heller. Tyvärr lär refrängen sätta sig i skallen...

Anna Maria Espinosa - Första balladen för kvällen. Men ingen hit nej, låter lite som en svensktoppen låt. Ingen powerballad direkt. Går att lyssna på men absolut inget ja vill ska gå och vinna. Och den är på svenska. Hon sjunger himla bra men tyvärr en booring låt.

Highlights & MiSt - Okej för de första: Sångaren har ju fan SNOTT Barbados Magnus moves!!!!!! OGILLAS! Och låten vet ja inte vad ja ska tycka om, ibland är den okej, ibland alldeles för mycket dansband. Men den är väl bäst hittils, och med de säger jag inte att den är bra.

Pauline - Min första tanke här var: Varför har hon BLÅA skor till en rosa klänning? Låten då, ja 50-tals aktig och inget jag kommer lyssna på.

Andreas Johnson - Haina gillar ja inte (låten har inte börjat än, men ja tål han inte) FUCK!!!!! JA GILLAR LÅTEN! Aja, man får väl svälja stoltheten och erkänna att han faktiskt har lyckats för en gångs skull.

Kalle Moraeus & Orsa spelmän - Asså detta kommer bli skit, de vet man ju..Nicke vill ju att folk ska rösta på denna så då kan den ju inte vara bra. Ja å han har sällan samma smak. Han kan ju it sjunga! Låter som en liten pojke som är 5 år i en tjock gubbes kropp. Melodin är okej ibland, inte texten, men ja kan fan inte sluta tänka på hans mesiga röst. URK.

Hanna Lindblad - Porr numret för kvällen. Eurodisco. Påminner om Rihanna ibland, men en sämre version av henne. Håller med Lotta här, är en Madonna kopia om man kollar på numret och helheten. Den är ju it bra, men inte riktigt dålig heller. Kluven.


Jaa.. av det smala urvalet så kommer ja endast hoppas på Andreas Johnson. Nu röstar jag. 6 gånger denna röstningsomgång. Hittils. Hann en gång till.

Vilken dålig pause underhållning btw. Ja saknar Björn Gustavsson, då skrattade ja så ja grät.

Till globen direkt; MANBOY! VARS FAN ÄR VÄRLDEN PÅVÄG?????? FITTA! Nu måste ja ju rösta som ett sepe på Andreas i andra röstningsomgången!!!!!

10 röster på Andreas. Nu måste ja sluta. Väntar med spänning nu! Återigen skit pause underhållning. SNARK!
Alla tycker dom är bra bara för att de var mongisar med (ursäkta uttrycket) men fan va less ja är.

Pauline & Orsa spelmän till andra chansen. Till globen; ANDREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS!!!!!!! YES! De var lätt värt alla pengar!

Bästa delen med Björn;
*Bara 17 röstningar idag*

// ia

Drömmar och spektakel

Igårkväll somnade jag ca 24.00. Vaknade idag 14. Har varit trött hela dagen men nu går de fan inte att sova! Lyssnar på bidragen från melo en gång till, har beställt piercingsmycken, svurit över nya FB som fan inte går att förstå sig på, kollat P3 guldgalan genomspolad, sett naturfilm om fåglar..och nu bloggar ja.

Vet it riktigt vad ja ska hitta på. Har känt mig röksugen hela dagen också, jobbigt. Verkar vara nått med mig. Kan de vara det som händer om en vecka som spökar? Shit shit de är så spännande!

Minns inte om ja berättade att ja nu har suttit modell för Sandra ;) Kolla länken så får ni se hur himla duktig hon är <3

För någon natt sen så drömde jag förövrigt en väldigt märklig dröm. (Här började jag beskriva drömmen, men insåg rätt snabbt att den inte är rumsren nog för bloggen..) Några stödord kan ni få; Fest, tjej, transa (?), skräck.

Ska nog ta och iaf lägga mig i sängen, kanske lättare att somna där?


*Här skulle de komma en fin bild men de ville inte blogg.se*

// ia

Melodifestivalen 2010!!

Nu äntligen drar de igång!

Ola - Hur f-n ser han ut?? Låten var väl helt okej, men vafan ska han ha med hoina Natalie igen?

Jenny Silver - Hon skulle hålla tungan i rätt mun. Hmm. Låten - SUGER! Hon hade gjort bäst i att skära bort tungan så vi sluppit höra denna pinsamhet! Kläderna hjälpte ju inte heller till att göra låten till nått positivt.

Linda Pritchard - Vet inte om ja ska gilla låten eller inte. Ja kommer säkert gilla den mycket mer efter några lyssningar, men inget ja vill ska vinna iaf. Håller med Annika Lantz - Shakira goes Ö-vik.

Pain of salvation - Trodde de skulle vara hårdrock. Asså, direkt han öppnade munnen och jag hörde första tonen så fick jag såna sköna rysningar i hela mig! Vilken fantastisk röst! <3 Satt dock och väntade i onödan på att det skulle komma nån fart men icke =/ DE var en besvikelse.

Anders Ekborg - Musikal är min första tanke. Och så var de. Så pinsamt.

Jessica Andersson - Fin ballad, men typ samma textinnehåll som i alla andra ballader. Trodde hon skulle göra en fartig låt. Helt klart godkänd, bara den lite lejma texten som var en besvikelse.

Frispråkarn - OMG. Ge upp! It i melodifestivalen snälla slutaaaaaaaaa! Låter som låtar som ja å Sara skrev när vi gick i åttan/nian.

Salem Al Fakir - Ne, denna låt var itt så häftig. Den var mer bara skön. Den fanns där men den fastnade inte riktigt.

Nu har alla bidrag sjungts. Min favorit är Pain of Salvation ;) Och pinsamt nog gillade jag Olas låt också. Nu är de omröstning.

Känns bra hittils...direkt till globen går; Salem!!???????? WTF!?

Thé pause. Ny omröstning.

Ola till final. Pain of salvation till andra chansen, de är ju helt okej! FAN så ja ska rösta! Denna gång röstade jag bara 6 gånger.


*Dom ögonen*

// ia

RSS 2.0