Ups and downs

Idag har varit en mystisk dag. Mitt humör har svängt från svammlig och busig till nostalgisk och djup. Sen nått där mittemellan har ja väl också hunnit med.

Jag klarade förövrigt en dag utan att dricka kaffe. EN. Jävla jobb kaffe.

Imorgon är man ledig igen, så då bär de av till Sunderbyn. Bussen går kl 06.45, hem kl 10.00, sen ska ja möta upp Lotta å Nicke för att åka å äta på nått som ska va supergott nämligen Goagran. Där ska ja frossa i LAX!
På eftermiddagen blir de ev att åka till Graninge och hämta sand och äta palt. Men det återstår att se om bilen ska lyckas hålla den biten. Humm humm.

 

*Var grymt skoj på 1906 i lördags*

-faktiskt-

 

// ia


Jaja..

...och så blev det - bajs - igen Minns inte om förra midsommar sket sig dock, kommer inte riktigt ihåg vad som hände men ja misstänker att de blev bajs.

Hursom, ja e sjukt myggbiten och nu..


*..vill ja fan sova*

// ia

Glad midsommar!

Började morgonen med en härlig frukost;

Sen gick ja ut i solen och började måla mina smyckeshängare, de gick väl sådär. Men då får man ju skylla sig själv när man envisas med att använda väggfärg till snickerier. Jaja. Många penseldrag senare så e dom nu klara;

 

Lexxan tyckte att de va alldeles för varmt idag. Vi hade köpt en sån där snurrande blomma som man her på vattenslangen, i tron att han nog skulle dampa på den. Men icke. De var matte som blev blötast haha

Han tog en liten vilopause under busken istället;

 

 

*Nu måst ja hitta kläder*

 

// ia

 

 


Känns som fredag..

...ja de gör de verkligen.

Jag har fått en briljant idé till mina smycken. Vi får väl se om de ens kommer bli som ja vill å om de ens kommer bli fint haha Men då har ja iaf nått att göra på dagen imorn ^^

Lexus har upptäckt en ny fiende - spegeln! Han går typ lös å skäller å ska busa å jaa.. är allmänt galen :P Finns på video, men ja har de itt här. De e de Jim som har så ja ska be lite snällt att han kanske kan lägga in de på dattan så de kan komma upp på Fejjan :)

Nedan så ser ni en bild på 2 äckelfula gamla klädhängare som vi hade i badrummet när vi flytta in. Huvva! Men nu är dom slipade och ska bli VITA! Sen blir de upphängning på min rosa vägg.

 

 

*Ja e inte alls klar för midsommar - har inget att ha på mig*

 

// ia


Blää

Seriöst..!


*Ja e sjukt less på min blogg design!*

// ia

Fyndat!

Idag åkte ja in en snabbis till stan för att handla alkoholen tills imorn. Sen skulle ja bara snabbt in på H&M. Mmmm. Dom hade ju sjukt bra rea. Så ja hittade lite andra saker, några overknee strumpor hade dom inte (det ja eg. skulle ha) Nåväl, när ja så var klar där så var ja påväg till bilen när ja ser att Gina har 50% rea! Jag hade dock tänkt tanken redan inne på H&M att ja INTE skulle in på Gina för att parkeringstiden höll på å gå ut å Lexus var själv hemma.

Men så lättlurad ja är. Återigen skulle ja bara in för att se om dom hade dessa strumpor. Gick raka vägen till strumpavdelningen, utan att titta på en enda pinal.
Men dom hade ju såklart inte heller några och då föll ja dit. Kollade en del på rean, men hittade sen ett rätt skoj linne för 149kr.

Lite bilder kan ni ju få då;

 

Ja e fan sjukt nöjd! Fick alltså; 2 linnen, en kjol, 2 bhar, blommor i håret, en långärmad tröja, ett par shorts och ett par strumpbyxor för ca 400kr!!!!! Say what!? Ja veet! Galet! HÄHÄ

 

En annan sak som e skoj idag är att ja hittade min kamera laddare till lilla partykameran som varit mystiskt försvunnen i 2 månader. Den var i en väska som ja haft hos Sandra full med skor. Trodde dock att ja hade slarva bort själva kameran men den hade ja lite koll på så nu är batteriet ÄNTLIGEN på laddning.

Ah just ja, köpte en drös med alkohol också. Nu är ja redo för midsommar!

 

*Kvinnan i kassan på HM sa att nu klarar ja mig ju ett bra tag med nya kläder?*


-Hon känner inte mig-

 

// ia


Dagen idag

Ja idag har ja köpt en hel påse med spelkulor i glas! NOSTALGII! Nån som vill spela?

 

Sen har ja även fått hem min nya parfym som ja beställt. Nu luktar ja gudomligt!! Såklart är de ju bara en limited edition, så den lär väl it gå att köpa på nån månad :( Typiskt bara för att man hittar nån man faktiskt tål och som luktar gott.

 

*Tillbaka till städningen av gästrummet*

 

// ia


Kolla så vacker!!



Håå den skulle passa PERFEKT till mig ;) Piiik piiik till nån där ute som har 2000kr till övers HÖHÖ


*Nyss äte lunch, nu dusch*

// ia

Imorn får vi se hur det går..

...då börjar ja om att jobba. Så nu blir de att testa om mina rutiner ja fått in verkligen fungerar. Dock är inte hostan helt okej. Min läkare på VC ville ju inte att ja skulle jobba om den inte var bra, men ja testar imorn iaf så får man se hur det går.

Helgen har spenderats mestadels hos Lotta & Niclas. Vi har kapat brädor och målat samt gjort ett tappert försök till att planera inför kvällen när vi ska vara karaokevärdar höhö

Idag har det slappats och hållt koll på plutten som har diareé :( Men nu ska vi gå å sova, hans mage verkar ha lugnat ner sig.
Kommer kanske drömma om pirater inatt, vi har just sett sista Pirates filmen. Fan va dom e grymma! I love it!


*Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig*
-Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat-

// Nalle Puh

När sömnen inte vill infinna sig

..så får man allt hitta på andra saker. Resten av huset sovet så gott. Ja känner mig mest uppstressad och då är de svårt att få en blund.
Ska dessutom försöka ta mig upp kl ... 8! mmm! För ja ska till Lotta å fortsätta hjälpa till där.
De har varit skoj idag, och ja VILL verkligen ta mig upp å få en supergod frulle hos henne som utlovat hehe Aja man får se när ja behagar att vakna.

Vill verkligen inreda gästrummet också. VERKLIGEN. Men till de krävs de caaash. Och när man får 4000kr mindre än vad man trott på skatten så..går de inte som man vill riktigt. Nog för att dom pengarna hade försvunnit till en tatuering och glasögon säkert. Hmm.. Ja behöver en säng. Eller, en bäddmadrass som e 180 bred. Eller 2 * 90. Får se vad man hittar :)

Testade att köpa ett nagellack idag på DollarStore. Och faktiskt så var de förvånansvärt bra! Fast då jämför ja ju med Depend nagellacken som ja annars är galen i. Dom är ju dock typ engångs lack, för dom klibbar ju ihop direkt :( Men de är sjukt svårt att hitta nagellack som e bra och som finns i ROLIGA färger.

 

Då återstår bara att se hur länge de sitter kvar och hur länge de håller sig "okladdigt".

 

Igår satt en viss liten Lexus vid datorn och kollade på Youtube klipp med hundar;

 

 

De va sjukt intressant tyckte han. Men när man är så liten som han så får man inte sitta själv ute på internet, man vet aldrig vad han kan träffa på för äckel, så därför fick husse sitta med han undertiden ^^

 

*Ta lite Cucillana nu så kanske man somnar snart?*

 

// ia


Rubiks kub

Jahapp, då har ja hitta nå som ja sjukt mkt vill ha;

bilden kommer härifrån

 

Kan ingen mig de ge? Eller hjälpa mig hitta billigare kopior? Eller....hmm.. ska man kanske tillverka egna?

 

Fanns även andra slags saker på den där sidan som ja lätt skulle kunna tänka mig att ha. Men man har ju då itt rätt arbete för de. Eller iaf inte rätt lön höhö

 

*Dreaming*

 

// ia


Måla lite..

Ska strax iväg och måla brädor hos Lotta. Måste dock ta de lugnt så ja inte förvärrar hostan.

Bloggar med en hand eftersom micro ligger å sover på min andra, de e sjukt jobbigt redan i handen/armen haha
Ja de va väl inte så mycket mer att berätta just nu iaf.


*Ja ska måla hela världen lilla mamma*

// ia

Idag är det Onsdag

Ja, igår blev ja iaf medicinerad. Så nu kanske man snart e frisk? Dock ska ja ta den medicinen i 3 (!) veckor!!!!?? Så mina förhoppningar på att SNART vara frisk är väl inte sådär jätte höga :P

Igår fick Lexus vara å shoppa för första gången :) Han fann de mycket intressant där inne på Djurmagazinet, svårt att veta åt vilket håll han skulle åt men tillslut så bestämde han sig för ett halsband och en leksak;

Tuffing

 

Lexus och Grisen

 

Ja dom e då kompisar nu. Lexxan blev lite rädd för Grisen igårkväll när den grymta så himla mkt och högt, men idag verkar alla duster vara glömda.
Känner att detta börjar bli en Lexus blogg haha Men de är väl bättre än ingenting :P

Har idag kommit på vad ja ska syssla med för hobby. Håller på att kika på saker att beställa för att ja ska kunna förverkliga denna "dröm" som ja haft i några timmar.
Frågan är väl egentligen om ja ens kommer att ha tålamodet. Det återstår att se.

Beställt nya örhängen som ja fått hem;


Sjukt nöjd! Nu ska ja bara bli frisk så man kan börja klä sig normalt, för det ids ja fan inte när man bara e hemma å sjuk.


*Nu ska ja hitta på en lunchrätt*

// ia

 


He blev itt

He blev inge stan. Eller iaf inte optikern. Min förkylning satte stopp.

Just nu sitter ja hemma, lite halvtrött men vill inte gå å sova när ja lyckats kliva upp kl 8. Problemet är att ja ju är sjukt rastlös och vill börja pynta på, hänga nån tavla, sortera upp min garderob, tvätta osv.
Men de går ju it heller när man har en hosta som gör att man spyr så fort man anstränger sig lite.

Nog om det. Jag har hittat massa saker på IKEA som ja vill haaa.. å ja vill ha dom nyss! Sen vill ja även ha en partykamera. Trist utan festbilder ju =(

Nu e de dax för lunch. Jippiee. 3 dl Proviva blir de minsann.


*Ja bloggar iaf*

// ia

Stan

...måste duscha å göra mig klar. Ska in till stan idag och kolla synen, och innan det ska ja testa lite brillor och se om ja hittar nå där istället för på nätet, då får man undersökningen för 1 kr och de blir fan billigare.
Men känns inte så bra att behöva stress hitta brillor heller. Får se om ja avbokar kanske.

Hursom. Ska in på jobbet en sväng också för att lämna in papprena på sjukskrivningen.

Jippie va roligt blogginlägg.

 

*När kommer sommaren?*

 

// ia


Back in the days..

...lyssnar på Absolute 90´s och kollar på bilder från nått år tillbaka. Kul. Oh ja!

5 år - På företagsfest i Luleå

 

4 år sen - Anton ligger modell på altanen i mamma å pappas dåvarande hus

 

3 år sen - Liten Tezz

Sen hade ja inga fler år på denna dator. Dom är på en dator som inte e ikopplad och står hos Henke å Sandra hähä
Nu blev ja sugen på att ladda upp mer juuuu! Kanske ska göra ett album på fejjan :P Sen ska ja nog ta å ta fram alla bilder ja har framkallat och fortsätta med mitt album som ja påbörjade för ett å ett halvt år sen ^^

Vill även framkalla 100 gratisbilder igen. Det får man göra här. Men frågan e om man ska orka sitta å välja ut 100 bilder när dom ändå aldrig kommer in i nått album eller upp på väggarna som ja har planer på? Hmm.

 

Idag har ja iaf orkat att städa upp i köket, panta, handla kul saker på Dollar och ätit. Hä! Nu e man ensam hemma och de är lite mysigt, Lexus ligger och sover så än är de lugnt haha

 

*Fortsätter down memory lane..*

 

// ia


10 06 11

Ligger i sängen, trodde att hostan var försvunnen men icke de. Tjuter som fan när ja andas. Lexxan ligger brevid och snarkar så sött.
Idag ska ja försöka städa lite så det är fint i helgen om de kommer nått besök. Vet dock inte hur mkt ja orkar men de återstår ju att se.

Sjukskriven i 2 veckor, jaa, en vecka har ju redan gått (fan va snabbt tiden går btw). Detta för att ja ska få nån ordning på min diabetes, och min mat. Det har väl gått sådär iom att ja blev förkyld andra dagen hehe
Nya tag!

Igår fick Lexus bada, det gillade han inte så himla mkt. Man får hoppas att han tycker de e roligare att bada i havet i sommar.

Mysplutten!

Har förresten fått hem en till uppsättning av provbågar som ja ska fota sen. Får se om ja ids lägga upp på bloggen, annars hamnar de väl på Fejjan för er som har de höhö

 

*Ja vill ha en ny systemkamera*

 

// ia


RSS 2.0