När sömnen inte vill infinna sig

..så får man allt hitta på andra saker. Resten av huset sovet så gott. Ja känner mig mest uppstressad och då är de svårt att få en blund.
Ska dessutom försöka ta mig upp kl ... 8! mmm! För ja ska till Lotta å fortsätta hjälpa till där.
De har varit skoj idag, och ja VILL verkligen ta mig upp å få en supergod frulle hos henne som utlovat hehe Aja man får se när ja behagar att vakna.

Vill verkligen inreda gästrummet också. VERKLIGEN. Men till de krävs de caaash. Och när man får 4000kr mindre än vad man trott på skatten så..går de inte som man vill riktigt. Nog för att dom pengarna hade försvunnit till en tatuering och glasögon säkert. Hmm.. Ja behöver en säng. Eller, en bäddmadrass som e 180 bred. Eller 2 * 90. Får se vad man hittar :)

Testade att köpa ett nagellack idag på DollarStore. Och faktiskt så var de förvånansvärt bra! Fast då jämför ja ju med Depend nagellacken som ja annars är galen i. Dom är ju dock typ engångs lack, för dom klibbar ju ihop direkt :( Men de är sjukt svårt att hitta nagellack som e bra och som finns i ROLIGA färger.

 

Då återstår bara att se hur länge de sitter kvar och hur länge de håller sig "okladdigt".

 

Igår satt en viss liten Lexus vid datorn och kollade på Youtube klipp med hundar;

 

 

De va sjukt intressant tyckte han. Men när man är så liten som han så får man inte sitta själv ute på internet, man vet aldrig vad han kan träffa på för äckel, så därför fick husse sitta med han undertiden ^^

 

*Ta lite Cucillana nu så kanske man somnar snart?*

 

// ia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0