Glömde berätta..

Just ja.. jag och Sandra hade ju en photoshoot i fredagsnatt. Klicka här för att se bilderna på hennes blogg. Me like! Hihi

Nu på lördag ska vi ut och svänga våra lurviga. Sandra har redan sin outfit planerad från topp till tå, not me. Bara mittemellan kroppen är klar haha Fast resten brukar ju ändå min makeup artist ta hand om så ja är int orolig ;)

Har även en ny mobil, en HTC Desire Z:Den gillar jag som tusan! Det enda störiga är att å, ä och ö blir alltid stora. Men det kanske är ett i-lands problem? Men störigt är det iaf, och jag känner mig lite störd när jag skriver på gtalk och sms å facebook å allt vad de nu kan va. Lösning?

Jim spelar ett bilspel på projjen. De suger. Jag har hämtat fotona hos mamma så nu ska man kolla lite :)


*En månad kvar tills tomten kommer*

// ia

Vad ska man blogga om?

Inte finns det mycket som händer i livet som är värt att blogga om. Jag jobbar kväll i veckan, sen händer inte så mycket efter det.

I måndags spelade jag och Jim nya Donkey Kong, det var lite kul men jag fick som vanligt superont i tummen. Igår var jag hos Sandra och vi såg två avsnitt av desperate, det var ännu roligare. Jag grät en skvätt med.

Ikväll efter jobbet så ska jag åka förbi mama och hämta massa gamla fotoalbum och sen ska jag ta kort på korten och framkalla :) Det ser jag fram emot. Sen lär det väl bli lite Donkey med och halv åtta hos mig.

Nu har jag lunch, och jag har ingenting att göra. Har ätit min äckliga micropizza som jäser i min mage. Urk.
Jim får sjukt stor lön denna månad. NOT. Suck.


*For standing in your heart - Is where I want to be*

// ia

Jag testar

....att blogga pÅ mobilen. dock blir ÅÄÖ alltid stora och jag kan inte gÖra nÅ tecken.
ja detta blev inte nÅ bra.godnatt

Jag är tråkig

Som fan aldrig får fingrarna ur till att blogga. Har så många gånger tänkt på saker som ja vill blogga om och i stort sett skrivit ett helt inlägg i min hjärna. Men.. oftast stannar alla intressanta saker just där och ni får läsa om tråkiga alldagliga saker istället.

Idag har varit en hektisk dag på jobbet, men skoj. Kommer hem och lagar mat med bejb och efter maten, slocknar jag i soffan i 4 timmar. Nu känns allting bakvänt, för ja borde ju faktiskt sova iom att ja ska upp kl 6? Men .. ja har ju sovit en halv natts sömn redan, så kan man inte kompensera det med att gå å lägga sig kring 2 istället? Blir säkert helt fel.

Nej gott folk, nu ska ja ut med hund och sen blir det nog tråkigt nog - sängen.


*Fniss ÄR ett kul ord*

// ia

Många skor vill jag ha..

Iron Fist <3 How I love them!


1049kr

749 kr

849 kr

849 kr

1649 kr

749 kr

Dom sista där har ja för mig att ja ägt i några minuter. Men dom var för små. Och den rätta storleken finns inte än! Men ååh va ja önskar att ja ägde alla dessa skönheter.


*Summa för kalaset skulle bli 5849 kr*

// ia

Oh what a day..

Illamåendet fortsätter. Inte vet jag vad jag ska ta mig till heller. Kanske googla fram nån huskur? Men men.

Dagens tankar har gått fram och tillbaka, lite ont i magen av annan anledning som inte behöver blottas här på bloggen men det sker förändring i livet, kan man lugnt säga.

På måndag, ja då smäller det. Då blir ja lastgammal. Imorn får ja mina presenter av Jim iiiiiihiihiihiiii ja längtar så mkt! Som ett litet barn på julafton. Varför får ja dom redan imorn då? Jo för att Jim fyller år då. Logiskt? Nej. Men ja tror ja har fått mina presenter varje år på hans födelsedag haha Me like!

Funderar om man skulle ha köpt med sig fika till farmor och farfar och fira där redan på lördag. Hmm. Hade ju tänkt festa också, men nä, de känns inte som att det är aktuellt just nu. (Kanske beror på att man mår som man gör?)

Sen vette fan om de ens är nått att fira. Ett år äldre lixom. Jaha? Jag vill inte bli äldre. Jag vill bli yngre! Sisådär 22 år, eller 21 kanske.

Nu är ja kramsjuk. Kommer bli extremt tomt här hemma när älskling åker på Lan :( Bejbi I love you!*Nu kommer Johan ha nått att skratta åt*

// ia

Nya armband

Jag har ju faktiskt lugnat ner mig vad gällande mitt beroende av armband. Men nu hittade jag 2 skönheter på rea dessutom. På denna sida hittar ni dom och några andra.
Vackra saker. Kan väl se de som en födelsedagspresent till mig själv :P Fick min present av mamma i fredags; En VARM vinterjacka! Mamma e bäst ;)
Idag har jag varit hemma, har någonslags spysjuka.. IGEN. Så jävla less på detta så de är inte sant. Och den enda hjälp ja fick förra gången var att ja skulle sova mer. Psss. Nu väntar jag med spänning för att se om ja får behålla maten. Vill helst bara sitta i duschen i hundra år - där mår ja bra. Men helst hade ja vela ha ett badkar.

Återkommer eventuellt med nån bild från helgen sen nångång. Ja orkar inte nu. Blä.


*You make me sick*

// ia

RSS 2.0