Fullspäckad vecka..

Måndag-Onsdag jobb hela dagen lång och kvällen lång. Gårdagen gick sjukt snabbt eftersom jag hade tusen miljoner saker att göra. Idag har det varit liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiite lugnare men .. inte mkt. Men kul har vi haft. Fick höra en as rolig grej om en pojke och en godismaskin Haha

På Torsdag... ska vi till veterinären med 2 av våra katter. Usch usch usch, jag längtar inte alls, blir tårögd av bara tanken så nu ska ja sluta tänka på det.
En vän fyller jämna denna dag så helt bedrövlig blir den nog inte :)

Fredag - Träffa mamma på stan och kika på vinterjackor. Hoppas ja hittar mig nån så ja slipper frysa denna vinter :) Sen kanske det blir ett besök hos farmor och farfar om de inte blir på torsda eller så.

Lördag - Jobb till 16.45, hem, byta om och sånt sen åka och fira ovan nämnda vän.

Söndag - Projekt. KUL grej!! Ja längtar som en tok :) Hehe

Fan vilket kasst inlägg. Men då vet ni vad jag gör i veckan, seg början men det bästa avslutet :)


*The best things in life are free*

// ia

Dagen började med död..

... vaknade upp av att Jim väcker mig för att jag ligger och gråter i sömnen. Fastän jag vaknade till och förstod att jag drömt så satt känslan i mig kvar så jag fortsatte gråta en stund till innan jag somnade om... och fortsatte på min dröm om att min pappa hade dött.
Fy fan alltså. Allting var så verkligt. Och jag ryser av bara tanken på hur det kändes och hur det känns än, fastän jag träffat han idag och han är vid fullt liv. Kommer vara svårt att somna inatt.
Sist jag minns att jag drömde nått så hemskt var när jag sett Gothika, och drömde att jag och pappa hittade min syster och min mamma styckade i soptunnan på gården...
Efter den drömmen så slutade jag se läskiga filmer. Nu vet jag inte varför jag drömde som jag gjorde inatt men jag hoppas att den inte kommer tillbaka.

Efter detta uppvaknande så tänkte man ju att dagen skulle bli rätt kass. Men vi åt lite, duschade och tog en timmes prommenad. Sen sprayade jag en lampfot som då var guld och nu är påväg till svart. Pappa kom förbi och surrade en stund, sen bjucka han på ett pack cigg. Vi åt upptinad blodpudding till middag, sen kommer pappa igen och har med sig 2 talgbollar som vi ska hänga upp i trädet utanför köksfönstret :)
Och nyss loggade jag in på Nelly och kikade på deras rea och hittade iaf ett par skor och en klänning. När jag sen ska betala så står där nått om nå himla "Nellypengar" 200kr som man kan använda som rabatt. WIHOOOO! Så ett par skor och en cool klänning för bara 300kr. Sweet!

Har fotat lite idag med, blev runt 70 bilder, men långt ifrån många som blev bra.










*Blir GALEN på Kattziie*

// ia

Ett hårstrå under huden

..det kan göra ont! Märkte igårkväll att de som sved lite under foten men brydde mig it så hårt. Men så imorse så gjorde de himla ont att gå på den så Jim kikade och såg först typ en sticka som han tog bort. Fine tänkte jag och knallade in till köket. Ont fortfarande? Jag OCH Jim kollar, och han upptäcker att det är ett hårstrå under huden!!?? När han fått bort det och det hade slutat göra ont så kunde ja inte sluta trycka å klämma där det nyss gjort så himla ont, för ja kunde bara inte tro att en sån liten sak kunde kännas så mycket om det bara har hamnat på fel ställe.
Men de kunde de.

Nu har jag inge ont. Och vi har tagit en liten prommis idag samt fixat kaklet och spelat Wii. Känns inte alls som lördag. Kanske beror det på att varken jag ELLER Jim dricker? Skönt är det iaf att vara hemma och göra det man känner för.

Nu har Jimpan gått upp och spelat med Henke så jag och Lex myser här i soffan. Ja ska försöka mig på lite sims igen men ja lär väl somna :P







*If it´s still in your mind, it´s still in your heart*

// ia

Min kommentar ruta..

..den suger märkte ja just. Är ju skit störigt att bilden är där, då ser man ju inte texten man skriver. Hittar 2 bilder i min stilmall och testade ta bort den ena (inte headern) men inte fan blev de nån skillnad!
Ska testa en annan grej nu som ja hoppas ska fungera.

Förövrigt, de där med att sockersuget stillades... jo det fungerade en liten stund. När ja vaknade efter min 3 timmars powernap så gick jag direkt till frysen och tinade upp 4 ojästa (men gräddade) bullar, gott!
Fick 2 stora påsar av Lotta för en tid sen, dom hade inte lyckas jäsa så hon tyckte väl inte att dom var så kul men jag offrade mig och tog hem dom och dom funkar skita bra när man har cravings Haha

Nu ska ja ta en värmande dusch och sen sova tror ja minsann. Trött trött trött.


*Är förkylningen på ingång?*

// ia

Födelsedags present

Ja igår var ja ju som sagt hos Sandra och fick höra om Stockholms weekenden (stavning?). Det va skoj att höra och sen så överraska hon mig ju med en födelsedagspresent :D Sötpluttan har hittat en svart klänning med vita prickar!!!!!! Ååååh ja ÄR så lycklig! Och den passa som ett smäck! Tack älskade vän <3 Det märks att du känner mig ;)

Vi hann faktiskt se alla 4 avsnitt som vi hade samlat på oss, och tanken slog mig medans vi tittade - Fan vilken bra serie, genomtänkt och bra upplägg. Jag kommer ha sorg den dagen Desperate slutar för gott.
Men.. visst är det sista säsongen nu? Hoppas innerligt att ja har fel.

Idag har ja lagat mat, stekt lök, stekta köttbullar och stekt bacon med pasta. Gött! Man tager vad man haver såhär i fattighetens tid.
Käkade även en hårdbrömacka till för det tipset fick jag av Mari idag på jobbet, då är man inte lika sötsugen efter maten. Och hör och häpna - Det fungerar!! Iaf än sålänge..

Nu ska jag spela sims, håller på med värsta fetingvillan HÖHÖ




*Hatar att det inte finns en sprialtrappa i sims 3*

// ia

Det pirrar i magen..

..för att ja ska till Sandra och se Desperate HAHA Ja har längtat så länge och nu äntligen har vi kommit till skott, får se hur många avsnitt vi hinner med ikväll :) Tror minsann de fanns 4 st som vi har osett på den nya säsongen, wihooo!

Idag fick ja sluta kvart över ett, de va sjukt välbehövligt. Ja åkte hem, åt lite grönsaker, busa med Lex, spelade sims en halvtimma innan ja slocknade på soffan i 2 timmar :P
När ja vakna höll ja jäkklat på att frysa ihjäl, men nu är ja lite varmare sådär lagomt till innan man ska ut i kylan och regnet.

Men nu gott folk har Lexus ätit klart, så nu ska han få hänga med Hugo & Harry medans ja och Sandra ser Desperate :)


*Jag kommer aldrig bli vegetarian*

// ia

Jag har en sak jag funderar på..

... skrev den frågan just på fejjan med. Men ja känner att ja måste ventilera detta ännu mer.

Hur kan en person som kallar sig vegetarian...äta fisk och skaldjur??

Jag kan inte fatta det. Finns ingen logiskt förklaring i min lilla hjärna, men det kanske beror på att ja inte förstår mig på det där med att inte äta det godaste som finns. Kött. Eller äter vegetarianer kött? Tydligen.

Satt just och läste om det på wiki och den bästa skälet till att vara/bli vegetarian, enligt mig, var ju då av miljöskäl. För ska man tro det fakta som står där så är det ju gode förstörande för miljön.
Men.. jaa.. ja vet inte. Jag vill så gärna ha svar. Kanske måste vända mig till min allvetande gud; 118100 ?? HAHA

Såhär står det iaf:

Begreppet vegetarian myntades 1847 på ett möte hos den första föreningen för vegetarianer i Ramsgate i England, och var en kombination av latinets vegetus, som betyder "livfull, aktiv, energisk", och det engelska ordet vegetable (grönsak). På mötet definierades en vegetarian som en person som inte äter någon typ av kött.

Sen i texten står det att det uppkommit massa olika typer av det och bla bla och vissa äter det och andra inte det. Men hallå??? Antingen eller? Eller?

Fan va irriterad ja blir.


*..........*

// ia

Frozen yoghurt på gräsmattan

..känns som en dålig dag idag. Sminket blev inte som de skulle, ja banga ur på att åka till VC för att göra nå astma prov, känner att förkylningen kryper på och dessutom är de KALLT!

Is på gården och frost/snö i gräset. Lexus blev lite förundrad när vi var ute imorse haha Ska bli skoj att se sen när den riktiga snön kommer, vad han tycker om den :)

Fotade lite medans han kia;





Nu ska vi strax åka på jobbet och där ska man stanna tills kl 21. Blev inget sims spelande igår eftersom min arm var paj, den värkte så fort ja hade den böjd. Men nu verkar den vara återställd :D


*I wonder if I ever cross your mind?*
-For me it happens all the time-

// ia

Helg!

Så var det helg igen. Shit va fort denna vecka har gått alltså! Ikväll blir de bara mys, imorn blir det mera mys och lite Sims tror ja minsann för de va länge sen :)

Är inte alls pepp på att festa. Är forfarande tärd efter romen förra fredan HAHA

Jag undrar över en sak dock, varför måste man skriva adressen på höger sida av kuvert som man skickar? De är ju helt korkat, och för mig ett stort problem.
Jag tror jag är den enda på jobbet som gör det och många har påpekat detta, men det går lixom inte att få mig till att skriva "rätt". Hmmm måste kanske fråga 118100 igen och se vad man får för spännande svar denna gång =P

Nu ska ja iväg på en roadtrip till stan med hunden, sen blire mat och IDOL!


*Perfect memories - scattered all around the floor*

// ia

Hårda tider nu..

...shit vilken stress. SÅ mkt att göra på jobbet och imorn börjar man en 2 dagars utbildning. Men men. Man kan inte vara på alla ställen samtidigt har ja försökt att lära mig. Det är svårt med tanke på att jag vill kunna göra ca 15000 saker samtidigt :P

Har precis kommit hem, startat diskmaskinen och snart kanske man skulle spela lite Wii, eller göra mat? Hmm.

Till helgen blir man lugn och sansad, eventuellt en tripp till Granträsk sen är det väl bara husrenovering/uppfräshning på schemat. Måste få upp kakeldekoren! Men de ska bli kul, får se hur jag och Jim lyckas.
Dock skulle ja vilja ha sånt fotokakel. Men de kanske man kan skaffa sen när man gör om köket på rikt, nu är de ju som mer bara att göra det fint av det man har tills man har råd att göra allt på rikt :)

Hittade btw 2 säckar med kläder i mitt rum (mitt rum är inte stort). Dom har stått där ett bra tag men jag har som aldrig tänkt på dom, så nu måste ja gå igenom dessa och se om det finns nått användbart som man har saknat (?)

Well well.. så kul var de. Inte speciellet. Men .. höst mörkret/kylan .. ja gillar de INTE. Tankarna börjar ju följa samma mönster.. Uää!


*Now who can tell if you'll love that man as well*

// ia

Uhhh

...var sjukt bakis igår. Det var ju visst en viss liten Maja som "lurade" i mig rom och cola HAHA Natten till igår spenderades i en hink.

Idag har varit en bättre dag. Vi har hämtat byrån från Jysk och monterat denna, hämtat det jag beställde från Ikea hos Madde och "installerat" det. Nu trivs jag tillåmed i badrummet. Wow.
Har fått upp tyg för min garderob och bilder kommer senare när allt är klart, typ år 2110 eller nått.

Hursom, sjukt skoj med Rockabilly tema, omän man kan gnälla lite på folk som gnällde på DJn när han spelade sån musik. Vafan, gå ut en vanlig kväll då?

Nu ska ja spela Wii en stund sen blir det nog sängen för imorn ska man ju på jobbet igen.


*Well we hurt each other - and we're doin it again*

// ia

RSS 2.0