Önskelista

Japp då börjar jag. För en gångs skull så önskar ja mig faktiskt saker!

eller

Tattaaaaa! Bild nr 2 är en fetingtavla som ja vill ha i vardagsrummet nu när jag har planer på att göra lite rött här inne. Väskan på bild nr 3 är ju bara för underbar! Den kostar dock 999kr och det känns som att man skulle kunna hitta en liknande på Röda Korset eller så.

Det var dom dyra sakerna.

*Nu har jag önskat klart för idag*

// ia

Stungen

..jodå dom stack mig igår. Blev alldeles yr i bollen när ja råka titta dit (och även nu när ja tänker på det), de rann ju ut svinmkt blod........! BLÄÄÄ! Åh ja e så fjantig.

Ja sitter just å grubblar på om ja kanske inte ens hinner få hem de ja beställt från HM! Hemska tanke! Men då kanske ja får låna nått fint av söta Sandra (som ja hoppas vill komma ut senare på kvällen) HEHE
Dock stod det leverans v 39 och de e ju nu.

Det underliga denna gång var att nästan ALLT ja beställt fanns inne, endast tre ynka saker kommer skickas om 2 veckor. Förvånad? JA!

Jaja nog om detta HM. Hmm.. Händer inte så mkt när man är hemma och sjuk. Just ja, värdena såg bra ut, iaf dom som dom fick svar på nu. Var nått njurtest som skulle dröja. Men .. hon hitta inget fel så ja tror hon hitta på att ja behöver sova mer?? Vafan! Hur kan smärtan i magen orsakas av för lite sömn? Och illamående när jag äter?? Ja fattar ingenting. Men ja ska lyda doktorns order och styra upp mina sovtider.

Nä nu vinner skallebangen. Jag ger mig - for now.


*Min hund dreglar*

// ia

What to wear?

Ja, på fredag är det ju som sagt Rockabilly fest. Vad ska ja då ha på mig? Hittade en klänning och en kjol på HM som är påväg hem till mig just nu:



Vilken tycker ni?

Kicki hade ju skickat en länk på en svinsöt klänning på Tradera. Men .. jag försov mig. Suck.
Nu ska ja ta och duscha, ska på vc kl 13 och typ ta blodprover åsånt misstänker jag.


*Super Mario Galaxy 2*

// ia

Pust vilken dag!

Oj oj oj. Jag är helt slut och redo för sängen typ. Ögonlocken är astunga =/

Har rantat runt tills typ nyss. Provat pizza från "nya" pizzerian Valentin, fd Time. Det var helt okej, men ja är lessen att dom inte har kvar min älsklingspizza med mozarella, pesto och parmaskinka :(

Köpte en tröja på HM idag för 99kr, och den är hur jäkla skön som helst! Måste köpa fler haha Fyndat lite på Röda korset med, Sandra hitta en asläcker lampa, men hon hade ingen plats för den, så då köpt ja den istället hehe Ska bara spray måla den nån dag så ska ni få se vilken pärla!

Min väska har nu också kommit tillsammans med mitt änglaspel, det snurrar så fiint men katterna ser lite galna ut på nära håll haha

Jim har fått sin födelsedagspresent idag. Usch va dyr. Men han vann ju dock pengar till det själv haha Ett PS3. Snart ska han fixa Wiiet också så vi slipper köpa spel nå mer =P

Fan de såg ju ändå rätt bra ut de förra inlägget med bilder, få se hur det blir i fortsättningen dådå.

*Nu ska ja slappa och äta nå snask*


// ia

Fredag idag?

Jag som hade fredag både igår och i Onsdags. Lång fredag, långfredag..? Äh fan va ja svammlar.

Idag har jag hunnit med en tvättning, besök på Jysk (som inte hade det ja skulle ha inne, som vanligt). mat från Sunes och ett besök på Djurmagazinet.
Nu ska ja hoppa in i duschen och sedan iväg till ÖB, Jowa färghuset och sedan möta upp Sandra utanför Röda korset. Just ja, måste in till stan med för att köpa nått konstigt Wii spel =/

Nu lägg ja upp en bild på Lexus med hans halsband ändå. Ursäkta om det blir sepe fult:






*Det är stopp i avloppet i duschen, jippie*

// ia

Sista mötet..

..hade jag idag med en person. Kanske låter dramatiskt, men det är bara något positivt. Jag är en himla glad individ idag =)

Lägger just nu över alla bilder som ja äger och har till min externa hårddisk som ja fått av Jim, 1,5TB. Så nu jäklar rymmer ja då saker.. en stund.

Är ledig idag och imorn. Sen jobb 7 dagar, nykter helg och det ska bli skönt. Förra helgen drack ja nått glas vin bara hos mamma, så de räknas inte. Då blir det min tredje vita helg :)
Ehhm.. känns stört att sitta å skryta om det. Vilken bedrift Linda, verkligen! Eller är det kanske bara normalt beteende? Jo, skulle tro de.

Nästa helg då är de Rockabilly fest med jobbet på Challenge! Kommer bli kick ass, om ja nu hittar nån att gå dit med =/ Vill dessutom få tag i nån riktigt riktig klänning. Tips?

Imorn ska ja ta en runda runt Piteå, ska å kolla på en "byrå" till hallen på Jysk, sen ev Röda Korset med Sandra. OCH ja ska fan undersöka om någon har öppet så hon kan få byta sina strängar på gitarren. Har varit stängt två gånger nu! *Morr*

Ne hörni, ska ta å pillra vidare. Lexus har fått ett fint halsband, men de får ni ingen bild på för min blogg är sepe än.


*Don't fall recklessly, headlessly in love with me*
-It´s gonna be all heartbreak-

// ia

Frågade 118800 en fråga idag

Det var kul.

Frågan löd:

Hur många människor i världen har ont i fötterna just nu?

Svar:

Är du seriös? Vi tror att hela världen nån gång har ont i fötterna. Alltid kommer någon bli trött på att vandra framåt i detta jäkliga jordeliv. Exakt hur många som har ont i fötterna just nu kan vi inte säga exakt men vi gissar på 1 miljard människor med lite smärta i fötterna.
Ingen farlig smärta men ändå lite mörhet så att säga. Ha en trevlig kväll! Mvh 118800


Ja det var ju ett rätt skojjigt svar måste ja säga. Att bara börja med att fråga om ja är seriös? Vaddå, kan väl knappast vara den konstigaste eller mest oseriösa frågan som dom fått eller?
Sen att de är ett Jäkligt jordeliv. Är människan som svara väldigt less på livet denna fredag eftermiddag?

Haha ja tyckte de va klockers!


*Nu ska ja gö en playlist*

// ia

Utbildning efter 8 år..

...idag har ja haft utbildning nästan hela dagen. Jag har själv bett om den för att uppdatera mig på tekniken. Har varit rätt mkt basic idag men imorn ska ja nog lära mig ett och annat nyttigt!
Det var lite komiskt när alla skulle presentera sig;

Alla andra: - Jag tog studenten i somras och har haft det här å de här som sommar jobb. Och nu är jag här.
Jag: - Hej, jag har varit här i 8 år och behöver utbildning.

HAHA

Blev utgång i lördags. De va väl semi skoj, tror ja å Sandra hade roligast PÅVÄG till krogen haha Men vi lyckades iaf undvika att bli krockade ;)

Bilder är ju som sagt ett problem numera, blir så sjukt stora mellanrum "runt om" bilderna så det ser bara helt jävla muppigt ut :/ Trist kan ja ju tycka då ja gillar att visa bilder =P
Ja kanske får fingrarna ur å googlar de nån dag. Nu måste ja kila för mina fingrar är som isbitar :(


*You look in my eyes, I’m stripped of my pride*
-And my soul surrenders and you bring my heart to it's knees-

// ia

Bra dag..

Bra torsdag. Haft en toppendag på jobbet faktiskt. Trots att ja blev en aning stressad där på slutet men det var skoj ändå, då fick man bli lite speedad.

Idag/ikväll när ja kom hem så har vi sett Idol och Halv åtta hos mig. Sen blev de lite städning för imorn kommer de folk hit å dricker öl å spelar ROCK BAND!!! Bara hoppas att ja får va me å lira lite gitarr med grabbarna..hmm. Ja e ju dock en fegis som bara kör på easy, men vafan, bara man har skoj :P

Imorn har ja tänkt att de ska bli en minst lika bra dag som idag. Japp.

Nu blir de sussa en stund innan de e dags för vardagsbestyren igen.


*Tyvärr kan ja inte lägga upp bilder än, det blir nå fuffens med den nya designen*

// ia

Vit helg

..så underbart! Inte en droppe alkohol, man känner sig som en nyttig människa.
Och så himla skönt att slippa vara seg och trött hela dagen efter. MER VITA HELGER ÅT FOLKET!

Idag har ja shoppa nödvändigheter på Dollar och ÖB, sen åkte jag för att hämta Tezz i badhusparken och då ville ju Ted & Tanya också följa, så jag tog alla tre och vi åkte hem hit. Dom har busat med Lexus, sen spela vi lite Wii :P Ted spöa mig i Mario Kart.... Han är 8 år.

Pappa och Ralf kom förbi en sväng och efter dom farit så började ja spela Rock Band på Henkes Xbox. Ojoj vilket beroendeframkallande spel, och va mycket roligare det var att spela nyktert. Då fattar man ju iaf vad man ska göra :P
Jim fick sluta tidigt så ja hämtade han och efter det har kvällen bestått av att spela..Rock Band. Jag är frälst!

Just ja, fick en jätte söt blå ring med en stjärna på av Tezz för att den var för stor för henne. Me like! :D

*Igår läste vi en asrolig blogg, men den finns inte mer*

// ia


Blog awards

Tack söta lilla Tina för denna ;) Fastän ja itt är så förtjust i sånna henna saker.. Åååh ja gruvar redan för att hitta på komma på 7 saker om mig..



-Som award ska jag/ni kopiera in award-bilden i din/min blogg för att visa att jag/du fått den.
-Tacka och länka tillbaka till den jag/du fick awarden av.
-Ge awarden till 7 andra bloggsystrar/bröder. (Jag, Linda, väljer att inte ge till 7, utan 4)
-Skriv 7 intressanta saker om mig/dig själv.

Skulle vilja ge till många mer men jag ger detta award till Sandra, Korvburken, Sofia, Frallan.

Visste du att...

1. När jag var liten ville jag ha svin stora glasögon och satt därför ofta en millimeter från tvrutan för att då skulle man få sämre syn (jo man tackar ja)
2. När jag var liten ville jag ha permanentat stort stort hår
3. När jag var liten ville jag ha en "kulmage" á la mormor
4. Jag har haft 4 hundar, 5 katter, 1 hamster (som bet mig jämt), 1 kanin och säkert tusentals dammråttor i min närhet genom livet.
5. Jag har alldeles för mycket kläder
6. Min lilltå-nagel är nästintill obefintlig
7. Jag lyckades med mitt uppdrag som liten och nu behöver jag glasögon.


*Förresten, tryck F5 i webbläsaren om ni inte kan se min nya design*

// ia


Höst och Soran

Ja som ni kan se, så har min blogg fått ett ansiktslyft. Detta hände när ja å Sandra drack lite vin haha Tog typ sjukt lång tid (men de mesta berodde nog på att man inte hade alla hjärnceller där dom skulle vara)
Sandra e iaf grym, och har betyyyyyydligt mer tålamod än jag :P

Tack bäbis för att du fixa! :D

Hösten har alltså kommit nu. Snopet känner jag. Det blev så abrupt slut på sommaren ju, och nu är de förbannat många månader kvar till värmen.

Jag har en slags hatkärlek till hösten. Det är ju super mysigt att få köpa (och ha på sig) massa koftor och halsdukar och vantar, man kan tända jätte mycket ljus överallt och bara må gott. Det är skönt med mörker, ibland. Typ endast när man ska just tända ljus eller se film. Inte annars.
Gillar ju inte kylan ändå, men luften är frisk och härlig. Hade ja haft ett badkar hade ja inte klagat, för de är ju det bästa när man är genomfryst som jag är största delen av året.
Ja förutom när jag är och skakar rumpa på dansgolvet dådå.
En annan grej som både är plus och minus med hösten är just tankarna som snurrar. Jag blir väldigt djup på hösten, men det kan också vara negativt. Vi får väl se hur det går detta år.

Känner mig så sjukt pigg och glad idag. Somnade 22.30 igår!! Sov en normalnatt med andra ord. Har varit helt förundrad över hur ja känt mig idag på jobbet, tankar som: Är de såhär man ska känna sig? har svischat förbi i hjärnan.

Förresten, i måndags så såg vi på Soran Ismails underbara resa genom Sverige - Jag skrattade tills ja började storgråta! Allt brast vid Sassa Brassa Mandelmassa ca 33min 34 sek in på showen SE DÄRIFRÅN!! (eller se hela) åååååh gud ja döööööööör! Han e så grym!



*Lilla Lexus har blivit stor - en 8 kilos man är han nu*

// ia



RSS 2.0