Jag behöver inget mer..
*..jag önskar inget annat*

// ia

För en tid sedan


Jag och Tina för 5 år sen


Jag tar ego bilder för 4 år sen


Kattziie för 3 år sen


Party med Sandra bejbi för 2 år sen


Hundvakt åt Hugo och Harry för 1 år sen

Och iår är vi påväg till Pajala. Don´t ask. PAJALA! Brr... Just nu sitter ja bara å väntar på att sega Henke ska bli klar. Själv blev jag ju faktiskt klar i tid :O Men nu är ja rastlös, vilket kanske märks med tanke på att jag bloggar ^^

*6/10 <3*

// ia

Skön - t

Så har man jobbat första dagen efter sjukligheten. Det var skönt att komma tillbaka till verkligheten. Har varit orolig för att ja blev folkskygg när ja var hemma förra veckan men nu verkar jag vara på bana igen. Har flosklat TVÅ gånger idag (eller var de tre?) För er som inte vet så har vi en floskel "tävling" på jobbet och en vinnare röstas fram varje månad. Jag har vunnit 2 av 2. Sen om de är nått bra eller inte det är lite oklart men ja känner mig ändå lite stolt :P

Har skrattat en del idag och det var underbart och imorgon får ja äntligen träffa min lilla Lotta :D då blir de nog ännu mer fnitter hihi

Imorgon - då börjar Inför Eurovision song contest 2011 på SVT. Ni vet, de där programmet som visar en liten snutt av alla låtar som ska tävla i Eurovision. Jag har dock tjuvlyssnat/kollat idag och hittar tyvärr ingen favorit, bara en stor besvikelse! Frankrike... sjunger på ... ITALIENSKA! Say what? Min franska del av hjärtat är sårat. Kanske blir de så att dom kommer sjunga den på engelska, men vaddå? Frankrike ska ju vägra att sjunga på nått annat språk än sitt egna! De ska bara va så! (tjurar likt ett litet barn som inte får som den vill)

Nåja, de är väl ingen av er läsare där ute som bryr er om det egentligen. Kicki har ju sitt bröllop på självaste finaldagen tillåmed så it vet ja då hur mkt hon älskar mig inte.. nej nej. Och idag fick ja veta att ja inte bör ha en kort och/eller urringad klänning på festen heller, va ska man då ha på sig? =P

Nä nu är de slutsvammlat för stunden. Ska ta mig en välförtjänt dusch och sen äta nått gott. Eller nått inte lika gott. Det återstår att se.


*Hoppas på att hinna köpa biljetter till Lasse*

// ia

Nattsvart

Känns de just nu. Nattsvart. Fan va ja hatar dessa dalar. Det var skönt att komma ut bland folk idag med Sandra dock, även om ja snart måste gå och duscha av mig alla baciller från folk som måste ta på mig!! BLÄ! Seriöst, kärringarna är ju som galningar och en gubbe stod och TRAMPADE på mig.. jävla nötter.

Jag och Sandra tog en runda på stan med, det är inte varje lördag vi kan göra det i lugn och ro. Riktigt skönt att ta sig upp i tid.
Snart ska jag byta om och bege mig till henne för lite bbq. Men vill hitta glädjen igen.

Denna gång är de inte ens pms heller. Fan också. Jag vill skratta igen, skratta på riktigt, sådär hysteriskt som jag kan göra ibland.
*it's so empty living behind these castle walls*

// ia

Min bäbis*Hittade tillslut nått att fota*

// ia

Harry Potter

..jag har hamnat i en HP fas. Läser just nu första boken, lyssnar på sista boken som ljudbok och ska ev snart se den sjätte filmen. Tokigt ja. Men vad gör man inte när man återigen är hemma och sjuk?
Jävla hals. Dumma promenad i lördags som troligen är orsaken till detta. Meeen vi sparade slantar :P

Jag har verkligen inget intressant att berätta. Och inte har jag fotat på länge heller, men det rycker i fotonerven, dock hittar jag inget skoj att ta kort på. Förslag?

Nu ska jag återgå till Harry. I need him.

Bjuder på bilder på Lexxan (ovanligt?). Det är samma röda "sovgrej" på bilderna, skillnaden är att hunden är en aning större nu och att den senaste bilden tyvärr är fotad med mobilen:
*Vi e inte såna som i slutet får varann*

// ia

RSS 2.0