Bara så att ni vet!

Bingolotto är ett kul spel.


*изменения*

// ia

The Moniker

Nu har ja köpt ett dyrt och fint hus i Sims. Var de värt de? Ne inte direkt. Men men då har man testat på det med.

Melo har ju varit igen, denna gång såg jag den hos Lotta och Nicke. Och denna gång kunde ja inte hålla mig från att rösta, men det blev "bara" 7 gånger :)
TROTS detta så gick inte min favvis, The Moniker, till final utan bara till andra chansen. Så ja lär ju behöva lägga ut fler kronor :P Han ska fan gå och vinna! Ja är så säker att de kommer gå bra i europa! Fatta de svenska folket, FATTA!
Har även lagt in avsnitten på mobilen så att ja kan se/lyssna medans ja jobbar. De är kanon.

Ah shit, sims och melo, what a life ;)

Nu har min bästaste Sandra kommit hem också, så det blir partaj på lördag.

Äh, fan ja ork it skriv nå mer. Känner mig opepp. Ska sova istället. Natten!


*Oh lala, such a wonderful surprise*

// ia

East 17!

Idag har de äntligen hänt! Jag lyckades köpa mig ett par Converse! GRATTIS Linda! Haha
Fick dom dessutom 40% billigare! Me like!

Johan har suttit och sjungit låtar idag på jobbet, egentligen inget ovanligt men på nått mystiskt sätt så kom han in på East 17. Självklart var ja ju tvungen att leta rätt på låten som jag var såååå förälskad i som liten ;) Here it comes:Har även fått fingrarna ur och beställt en keeper till näsan. Upptäckte att den fanns både i svart och silver, och började då undra varför i hela friden man orkar bry sig om färgen när smycket inte ens kommer synas utan vara "invickat" i näsan? Men efter en stund så satt ja ändå där och tänkte att den svarta ändå var snyggast så de fick bli en sån haha
(för er som inte vet vad de är så är de som ett u format näs-smycke som man vickar upp i nosen för att ha kvar hålet men inte behöva ha ett synligt smycke)

Nu tänkte jag spela sims. Det var väldigt längesen.


*Here we go again and my head is gone*

// ia

Jag är lat..

.. jag och min kära Kicki har pimpat och inrett våra platser på jobbet den senaste tiden. Jag tog nån bild men jag är för lat för att koppla in mobilen i datorn ^^ Kicki har ju redan gjort ett så fint inlägg med den bästa rubriken så ni kan väl kika in här så får ni se hur mysigt vi har det på dagarna ;)

Nu ska ja se lite tv, sen kanske filmen Chapter 27 som kom hem i brevlådan idag :D


*Follow the pink light*
-and all your analaoga problems will be solved-

// ia

Ojdå

Nu var det ett tag sen ja skrev här. Igår var det ju premiär för melodifestivalen 2011! Jag och Lexus begav oss till pappa där det blev smörgåstårta och senare även ostbricka och vin :)
Nu ska ni få höra en chockerande sak: Jag, Linda Sofie Mariann Nilsson, röstade inte EN ENDA GÅNG! Nu blev ni allt förvånade va? ;)
Resultatet blev iaf: Danny och Swingfly till finfal, Jenny Silver och Pernilla Andersson till andra chansen.
Jag förstår dock inte vilka som faktiskt röstade på Dannys låt!?

I fredags var det dags för jobbfest. Vi var ett par girls som gjorde oss klara på toaletterna på jobbet för att sen gå till Challenge och bli fulla och glada. Det var askul! Har en minnesbild på min näthinna av tysken som startade dansgolvet. Fan så grym han är!

Imorgon blir det att fortsätta inredningen på våra platser på jobbet, kommer bli awsome! Kicki kirra ju för tusan GRATIS tapet i fredags! Så snart kommer en bild upp på vårat myspys <3

Nu hade ja ju faktiskt tänkt lägga upp en låt som va med igår, men de går inte. För dom existerar inte. Crap. Idag har ja bara sett melodifestivalen 6 gånger. Dock spolar ja ju förbi allt skitsnack och kollar på bidragen istället. Jag är lite mongo ibland.

Denna video kollade jag och papps igår, kolla in dansarna. Varför i hela friden är en svartklädd, och den fjärde rödklädd med solbrillor?? Sen att han i rött inte alls är med på noterna gör ju det hela bara ännu roligare. Låten är ju dock fantastiskt fin, fast ljudkvalitén i just denna var ju inte så bra men:*I will hold you and love you again*
-But until then, we´ll just pretend-

// ia

RSS 2.0