Ännu en sjukt rolig fredagskväll

Som sagt. Blev inte en tråkig kväll idag. Dagen hade ju kunnat vara bättre, en kollega fick uppsöka sjukhus för att hon fick nå chall i kroppen =/ Men hon verkar då må bättre nu.

Jag och Kicki sprang på lunchen och letade inslagspapper. Rosa till henne och svart/vitt till mig, men vi hittade bara rosa, det svart/vita skulle komma in till veckan så då ska vi slå till och fixa till våra gråa bås :)
Min rosa lampa är äntligen på plats, och den är verkligen rosa! Jag sitter och ser generad ut hela tiden pga skenet från den jäveln :P But I LOVE IT! (lampan alltså)

Kvällen kan snabbt sammanfattas såhär:

Baklängestång, Gullefjun, Skrållan sången från Saltkråkan har blivit likvärdig med Papa don´t preach (enligt Johan), Frankrike vann över sugsverige, Johan arg och har hotat att förgifta mig, skrattanfall, missförstånd som var askul: jag smakade iaf på Johans konstiga grej - svalde direkt - blev konstig i halsen.

Tack! It was awsome!!!

*I´ve done it before - And I can do it some more*

// ia

Mitt självporträtt

Kvällsvecka på jobbet, då hinner man sällan blogga eller göra nått annat heller för den delen. Men here we go. Veckan började med ett platsbyte på jobbet, så nu får ja äntligen sitta med Kicki, SOM vi har väntat! Nu håller vi på att inreda platserna så bilder på det får ni när vi är klara :D

Sen var de dags för löning och jag fyndade på superrean på Cubus: 2 par byxor, ett linne, en skjorta, 2 sjalar, massa armband och ett par örhängen. Kanonis!

Nu är det snart min sjunde arbetsdag (imorgon) och då lär väl humorn vara i botten som alltid när man jobbat många dagar, Kicki jobbar med mig och man jobbar dessutom kväll. Kan inte bli annat än kul.

På lördag blir de att förhoppningsvis parta loss med min kära vän Svenka. Vi kommer kicka ass! Ska bara fundera ut vad ja ska ha på mig som vanligt, men det kommer jag nog att ägna morgonkvällen (vilket konstigt ord de blev) åt. Det brukar lösa sig.



*Jag hoppar och trampar på ditt hjärta*

// ia

Ville bara säga det med ett klipp med..



*Natt natt*

// ia

Imorgon är en annan dag

Imorgon börjar ja mitt 7 dagars "pass". Suck. Jag är inte pepp alls, men men det kanske känns bättre när ja väl kommer till jobbet och får sätta tänderna i allt som vi har att göra :)
Sen ska ja ju även byta plats till veckan och det ser jag fram emot! Då ska ja och Kicki rocka loss ännu mer! Bli mer effektiva och framförallt - köpa våra LAMPOR! =P
(jo ja är trött)

Natten som var har jag konstant drömt om sims. Det har blandats med verkligheten och jag blir knäpp! Inatt hoppas jag på bättre drömmar, eller inga alls - då sover ja som bäst.

Imorgon blir det mest troligt att gå till jobbet eftersom att bilen sa godnatt imorse, fick ingen ström eller nått sånt. Men vi laddar batteriet nu, dock så har jag inte så stora förhoppningar =P
Täckbyxor på och massa bra musik i mina Urban ears lurar! Kanonis!


*Some say love, it is a razor*
-That leaves your soul to bleed-

// ia

Mjölksaft eller saftmjölk

De är fina grejjer de! Jag vet inte hur många år jag har hållt på att dricka denna underbart goda dryck! Du gör helt enkelt så att man häller upp oblandad saft i ett glas och sen fyller du upp med iskall mjölk och häller i dig. SUPERGOTT!
Men...mina tester genom åren har visat att det är oftast dom röda safterna som går att blanda. Testade bla att blanda med apelsinsaft, det blev ingen hit. Blev klumpar och smakade inge gott.

Den bästa kombon är denna:




Den saften går bara att köpa på ÖB vad jag vet, men den är gudomlig! Även som saft, men bäst i mjölk ;)


*You realize that I need comfort - Words that are spells, laughter that´s transport*

// ia

............

........................ Tänkte skriva nått. Men de går inte. Eller ja, nu har ja ju fakiskt skrivit nått.. men ni förstår vad ja menar kanske?


*Oh happy days...*

// ia

En nostalgi låt

Har lyssnat på tracks idag, både programet med 90 tals hits och 80 tals hits. SÅ kul!

Just nu försöker ja hitta energi och pepp för att dricka mig full på vin och eventuellt ta mig ut på krogen och dansa. Jag är så jävla trött efter att ha varit vaken så länge, men himla va mkt man har hunnit med! Eller ja, jag har hunnit spela en hel del haha
Dagen känns som en evighet, fast på ett bra sätt.

Nu får ni lyssna på denna fina låt och sen hörs vi kanske imorgon, eller på fyllan inatt. Puss.



*Always*

// ia

Markoolio

Ja inatt så drömde jag att jag lyssnade på Markoolio i en sån där gammal freestyle. Så nu har ja nött lite Markoolio låtar och ska spela sims igen.
Vaknade ju innan kl 6 imorse och har spelat hela morgonen, så nu ska jag fortsätta lite till innan det är dags för att bege sig till Sandra för lite vinintag.

*Åh, millenium 2*

// ia


Why?

Varför har jag ett sånt fruktansvärt stort köp begär? Jag mår jävla dåligt om ja inte får shoppa! Helst gillar ja att shoppa på nätet. Nu var ja dock duktig, jag plockade ihop massa saker som ja verkligen.... behöver... kollade när dom skulle kunna levereras, och där dog min lust. Början på Mars - ett plagg och sen gick det bara utför. Så jag AVBRÖT köpet!!

Dock höll sig lusten till att shoppa endast borta i några sekunder, jag kan inte sluta tänka på dom där underbart vackra byxorna och skjortan! Åååh! 

Jag har ett problem.


*Hej jag heter Linda och jag är shoppoholic*
-Hej Linda-

// ia

Torsdag den 13onde

Idag har jag varit hemsk! Missade en sak idag och det var att mitt ena insulin var slut på jobbet, detta resulterade i att jag har varit på ett skit konstigt skit humör. Värk i kroppen och tårar hit och dit. FANTASTISKT!

Nej jag är fortfarande inte återställd, ögonen svider av trötthet och glasögonen borde vara på men jag har haft dom hela dagen så nu ork ja it! =P

Tänkte på en sak igår tror jag det var, eller två saker. Ni som bloggar (inte för att ja nu kommer få en massa kommentarer men, såhär tänkte ja iaf), har ni vissa inlägg som ni skrivit som ni är särskilt nöjda med? Som ni kanske kan läsa själv flera gånger om?
Det har jag. Jag vill mest bara veta om jag är "normal"? Vad nu normal är.. men .. ja..

Den andra saken ja funderade på var om, ni som bloggar, gör färdiga inlägg i huvudet? Jag kan skriva inlägg i skallen från början till slut för att jag just DÅ är sugen på att blogga men har ingen dator nära eller liknande. Sen är det ju väldigt sällan som inläggen faktiskt blir till, eller att dom blir exakt som jag hade tänkt. Men .. är det bara jag?

Ni minns kanske att jag tänkte blogga från mina kalendrar? Mmm. Det blir nog inte den succé jag hade hoppats på men jag gör ett försök på dagens datum 13 januari:

2005 - Torsdag och jag jobbade 8-16.45
2006 - Fredag och jag jobbade 12.30-21.15
2007 - Lördag och jag var ledig
2008 - Söndag och jag var ledig, detta år hade jag faktiskt noterat att jag skulle ta bort julpyntet :O
2009 - Tisdag och jag var ledig

WOHOOOOO det var ju tillåmed tråkigare än jag hade trott!


*If you only kneew - How much I love you*

// ia

Photoshoot fail!

Tog just 86 bilder på 6 minuter. Utan systemkamera. Det blev fan inte en enda som blev bra. Suck.

Idag har jag vandrat på stan på min lunch, och hittat en super rosa balettklänning typ för hela 36kr. FÖRSTÅR NI? TRETTIOSEXKRONOR!!!! Ett sånt fynd gör man inte varje dag!
Detta var då på BikBok, vandrade vidare till HM och hittade en massa fina armband på REA! Sen gick jag en vända med Sandra efter ja slutat men då hittade ja itt nå.

Men förstå vilken superdag! :D Nu skulle bara mina jätte rosa klackedojjor varit några centimeter högre än vad dom är, för jaa.. dom är svåra att gå i när dom har så låg klack.

Mitt nya sims spel har kommit btw! Har just installerat det, så nu måst ja ju såklart testa det och se om jag kan lyckas med att bli en kändis eller ... en vampyr.

Bjuckar INTE på någon bild. Detta var förskräckligt.


*I won't be anyone's excuse to cry *

// ia

Bilder.. men bara tre

Här kommer några bilder från förr iaf. Den andra bilden är från en helt fantastisk fest som jag, Nina och Arvid hade i min lägga, mina solbrillor kom väl till användning (detta i januari 2006)



Mer blev det inte. Blev bara ångestframkallande att titta på alla bilder. Fy fan alltså så man har sett ut och betett sig och allt därtill. Sen bestod ju 99% av bilderna, egobilder, och jaa jag har ju redan bjuckat på två så det får räcka för idag.


*Nu ska ja ut och jaga spöken*

// ia

Att köpa ett spabad

Hur kan det vara så svårt?? Jag har letat och letat men hittar ingenting som heter Spabad, bara ett ultrafint badkar med skumbad och sånt, men det duger inte åt ia, nej nej.

Googlade lite och upptäcker då att det inte GÅR att köpa ett spabad om man inte har den senaste expansionen (jaa, jag pratar sims). Så hur jävla sjukt är inte det då? Min sim önskar sig någonting som hon inte kan få för att jag inte har fått hem det senaste spel skitet.. GAAAAAAAAAAH! Dumma spel.

Någon annan än jag som är nördig och spelar detta men som kanske har hittat en lösning? Mitt spel är beställt men nu är det ju en massa (två) helgdagar mitt i veckan och det är ju väldigt irriterande kan ja ju tycka. Men men..


*Tillbaka till verkligheten*

// ia

This is me!




*Jag och pappa för nått år sen bara*

// ia

Ni får vänta lite till

Blir tyvärr ingen tripp down memory lane idag, eftersom min kropp tyckte att det var en bra idé att må sjukt jävla illa!
Först när jag vaknade så var jag helt säker på att det berodde på diabetesen, tog insulin och somnade om. Vaknade för en timme sen alldeles kallsvettig och redo för att vomera.
Nu känns de fan inte som sockret längre, nu känns de fan som magsjuka!!

Det där är så jäkla störande när man har diabetes och börjar må illa, man vet sällan (inte jag iaf) skillnaden mellan "diabetesillamåeende" eller magsjuka.
Nu är jag hungrig och känner mig pigg efter 45 min i duschen, smuttar lite på mitt oboy glas så att jag kanske får upp sockret lite.

Men guuuuuuuuuuuuuud vilket pensionärsinlägg heina blev. Bara prat om sjukdomar. Men då vet ni hur jag mår.


*Välkommen upp*

// ia

Att se tillbaka i tiden..

På tal om min brist på inspiration till att blogga.. tanken nu var att ja skulle plocka fram alla mina såna där avlånga kalendrar (ni vet?) och skriva vad som hände för 5-4-3-2-1 år sen. Jag vet inte alls hur intressant det skulle bli med tanke på att jag haft dom i arbetssyfte, men jag tror himlat ja ska testa. Dom ligger ju kvar på jobbet just nu såklart, så har jag riktigt bra minne imorgon så kanske ni får läsa om saker som tex: Hur jag jobbade för 3 år sen, om jag startade om datorn för 5 år sen, om jag kanske bytte plats för 2 år sen?

Låter spännande va?? :D


*Jag är helt serjayös*

// ia

RSS 2.0