Dag två

Igår var en intensiv dag. Vaknade 07.40 av sms från syster där hon skrev att dom påbörjade sin resa upp :) Kunde inte somna om så jag studsade upp och började städa lite smått och lallade på. Försöker upprätta en internet anslutning, det går sådär. Väntar på samtal från Pite energi.

Efter detta så hälsade jag på pappa på Repris, sen hem för att bli klar inför palt middag hos Fiddes farmor. UNDERBAR palt! Och till efterrätt en gigantisk skål med jordgubbar :D
Sen blev det att åka med en tv till Lotta, hemma vid 21.30 kanske och då var det bara att invänta syster, Jakob och Kiro :)

På kvällen (natten) blev det Skipbo och två 3,5or samt en massa surr. Jag är så himla glad att dom äntligen är här! Hundarna busar på för fullt också.

Nu ska jag göra mig klar så får vi se vad denna dag har att erbjuda :)

*Solen försvann*

// ia

Mobilbilder


Öl + Isbitar


Mmmmm


Mina dåvarande naglar :P


Lex sover i mina skor. Gott!


Bilden talar för sig själv


<3


Teckning som jag hittade från förr i tiden. Jag var en aning besviken på mitt ex! :P


FinSandra


Vi lagade Svenkas brillor med tuggummi, det höll sådär =/




Badhusparken levererar


Fiddes byggnation när vi var och byggde Lego på Barnens hus


Mitt konstverk.. inte fullt så imponerande


Sommar-onsdag


Melvin :D


Kotten var på Max


Fick detta i brevlådan idag :D Nu väntar jag bara på att vinna en 3Dtv!


*Aaah vilken kanondag!*

// ia

In the summertime

Semestern börjar imorgon. Eller ja, jag blev ju ledig redan i fredags men :) Idag har jag hjälpt Lotta att bli klar med tapetseringen i karaoke rummet, sen har jag hunnit tvätta och diska (slagit igång maskinen ja men ändå) Känner mig duktig.
Imorgon ska jag upp tidigt och städa hemmet inför syster, svågern och Kiros kommande besök till veckan :D:D

I lördags var jag och träffade Tanya, Tezz och Ted i badhusparken. Det var oerhört skoj att få krama om dom och äta glass i solskenet. Jag saknar dom verkligen.
Efter det så åt jag lunch med Sandra och Elli på Subland innan jag, Fidde och Lotta skulle på bio och se HP 7 del 2. Sjukt bra var den. Faktiskt. Men å andra sidan har jag ju inte läst ut boken ännu så jag hade ju inga egna förväntningar.

Har köpt Labyrinth för någon dag sedan också. Fan va kul spel! Iaf när jag vinner ;) Fidde vann en gång, sen jag en. Då sluta vi spela. Om de nu berodde på att jag vann eller om klockan var mycket vet jag inte, men det är alltid säkrast att sluta när jag ligger på "topp".

Just ja, lovade ju en bild på min tattoo, jag har ingen än. Bara kassa från mobilen, och dom är i mobilen så jaa, ni får se dom på riktigt eller så får ni vänta tills ja fått fingrarna ur ;)





*Sov så gott S*

// ia


För snart en vecka sen..

.. så hände det. Smärtan var nästan outhärdig stundtals men det var det absolut värt! Jag är skit nöjd och kommer bygga vidare efter sommaren :)



Bättre bild kommer när jag är läkt. Det är inte så superfint just nu men :D

Idag har brandlarmet gått två gånger inom en timma på jobbet. Sista gången var dock kl 21 när vi slutade men det resulterade i att ja glömde min mat i frysen som ja hade inhandlat OCH mina två nya Johnny Depp filmer! GRR! Inte för att jag har tid med att se film då man har ett hus att sköta om, städade igår efter jobbet, och samma sak blir det idag.
Det är helt otroligt att det kan bli så skitigt trots att man knappt är hemma, men det är ändå skönt att hålla efter ifall att någon kommer och vill kika på huset.

Nu ska jag ta och cykla iväg med Lex till mamma och vattna blommor medans dom är och hälsar på älskade syster yster som snart kommer hiiiiiiit! =D

*You´ll burn in hell for your sins*

// ia

Bilder


Detta var kanelkvällen


Micrade Ahlgrens bilar - inte okej!


--


Grisen! Saknar honom <3


Loppan Pirro! <3


Jag med litte lugg för X antal år sen


*Nu får det vara bra för idag*

// ia

Present och möte med släkten

I söndags var det en spännande dag. Födelsedagsfika hos Fiddes syster, med tillhörande släkt. Shit så nervöst det var! Men det gick ju kanon. Dom är så fina allihopa, jag måste bara försöka lära mig bonska (stavning?). Eller måste måste jag väl inte, det är rätt skoj att lyssna när man inte som förstår alla ord :P
Tårtan var superduper god också! Mumma.

Lördagen innan var jag då ute med Sandra kan ju tilläggas. Men jag var ändå rätt pigg trots att jag somnade runt 7 tror jag.

Men men, efter vi hade fikat och kommit oss hem så fick jag en PRESENT som hjärtat köpte i Umeå <3 Behöver jag tillägga att den var/är rosa? ;)





En PRINSESSDRAKE!!! Wiiiii! Ja visste inte ens om att ja besatt den talangen att lyckas flyga drake, men vi fick den att flyga på första försöket. Jag blev lite höjdrädd när jag tittade upp på den, men oj så vackert det var. Hjärtat har fotat som ni kanske förstår :P

Det var verkligen en kanonpresent!


*How wonderful life is while you're in the world*

// ia

Saknad

.. jag saknar hjärtat. Det är jobbigt när han inte är mig nära. Men imorgon så kommer han hem igen :D Imorgon ska Lex på dagis eftersom att jag jobbar, sen på kvällen blir de att dricka viin med Sandra bejbi. Det känns som år och dar sen vi gick ut.

Har blivit lite mkt vin och öl denna vecka dock, Tisdag och Torsdag blev de vinkväll med Kicki på hennes solterass och onsdag lite öl ute i solen med hjärtat och lite folk.

Nästa torsdag händer de grejjer. Oj oj vad kul det ska bli! Won´t tell just yet.


<3 The moment I met you <3

// ia

RSS 2.0