18 kilo våt bäver

Godmorgon.

Nu har jag fått i mig frukost! Hela 10 st brandts skorpor och 2 muggar kaffe! :P Det är så svårt att sluta äta dom där godingarna. Antagligen är jag mätt för resten av dagen.

Jag har hittat en ring som jag vill ha. Tyvärr är det ju då en vigselring och den går väl lös på ca 10 tusen. Så fastän jag skulle kunna köpa den bara för att den är så fin  och skita i att det faktiskt är en vigselring så kostar den liiiiite för mkt för att ha som en accessoar när man går ut på krogen.


Mmmmm... so beautiful!

Idag är man hemma igen, känns som en bättre dag än dagarna innan men fortfarande är jag lite instabil om man säger så.
Ska ta och låta Lexus få kissa lite, sen blir det att duscha så man kanske mår lite bättre och får upp värmen. Hör väl av mig senare.


*Hey Princess*

// ia

Right now

Mitt liv just nu.

Rörigt. Vissa stunder superbra, andra superdåliga. Jag är less på att vara trött och må skit. Jag är less på att behöva tänka och känna känslor. Finns det inget sätt så att man kan pausa allting en liten stund bara så man får vila?
På nätterna drömmer jag om saker och vaknar 3-4 gånger per natt. Ingen ordentlig vila med andra ord.

Men, det finns som sagt bra saker också och det är dom som gör att man orkar med nöd och näppe att ta sig igenom dagarna. Nu har vi kommit en bit påväg och huset är nästan storstädat klart. Jag måste dock ta tag i mitt rum med alla dessa kläder som jag inte har någon aning om hur dom ska rymmas någonstans, men jag finner nog en lösning.
Det är skönt att vara själv om kvällarna men samtidigt blandas den känslan med ensamhet. Svårt att förklara, men jag känner mig super ensamen, men vill heller inte ha nått sällskap. Logiskt?

En positiv sak är iaf att jag gått ner 4 kg!! :D Wihaaa! Bara hoppas att de håller i sig. Just nu har jag dock en craving efter en kebabrulle med sjukt mkt bea sås från Pitstop. Men plånkan säger big nono!

Måste bara säga att Kicki och Tommes bröllop var ju helt underbart vackert och efterföljande fest var också kanonkul även om kvällen slutade tidigare än det var planerat. Men stort stort tack för att jag fick närvara vid erat stora ögonblick i livet <3 (bilder har jag tyvärr inga, dom är på annat håll ;) )


*Rob Dyrdek´s fantasy factory*

// ia

När tankar blev för stora.. och sprack.

Musik är bra att ha när man inte mår så bra. Denna hade dock superkass ljudkvalité, men ids ni så kan ni ju lyssna på den iaf. Den är vacker.*Det blir fel hur man än känner*

// ia

<3*No need to argue*

// ia

Bröllop!

Ikväll så smäller de! Det vi alla väntat på så många många månader :) Kicki Lindén blir Kicki Öhman!Ska snart till bästaste Sandra och bli vacker och sen blir de all in! Just ja! Hade nästan glömt den andra stora händelsen som sker idag: Eurovision finalen!!! HELA IRLAND!

*Kickikickass*

// ia

Jag bloggar aldrig..

.. men ibland händer de flera gånger på en och samma dag :O

Jag har aldrig tänkt att man kan bli full på öl... iaf. men de kan man tydligen. Jag ska äta pyttipanna snart så ja klarar av att jobba om 2 timmar. Jag hoppas att Martin kan hämta mig. Annars måste jag cykla. Och då måste ja cykla hem på lurren med för att Jim inte behagar att komma hem på natten :P Love it!

Jag har numera blivit en helghatare. Men ja vill älska livet. Tina - jag minns än idag hur bra du fick mig att må med din kommentar om hur bra jag var på att skriva. Det var på apberget tiden. Jag hann inte spara skiten :(
Varför kom jag in på just de?? Kanske för att ja saknar Tina..


*Jag är värd så mycket bättre*

// ia

Jag kan bara säga..

....grundlurad!


*Sorry alla som försökt få mig att förstå.. de tog ett tag*

// ia

RSS 2.0