Nu börjas det igen!!!!

Wohoooooooooooooo! Mello på lördag, mello på lördag, mello på lördag!!!!!!! YÄÄÄÄÄY!!!!! Behöver ja säga att jag är GLAD!?
*50 röstningar förra året, kommer det bli fler i år?*

// ia

Lösenord?

Heina med att ha lösenord på sin blogg vet jag att jag har skrivit om någongång förut. Jag gillar det inte. Varför ha en blogg om man inte vill att folk ska kunna läsa?
MEN. Jag fick en idé idag att jag skulle sätta lösen på min blogg, vilket jag gjorde också men... tog bort igen. Jag vill inte att en viss person ska kunna snoka i mitt liv, men .. de är inte värt att börja hålla på med lösenord och skit.

SÅ, då vet ni ;)

I helgen var vi då i Åmliden på kalas och det blev även ett bröllop. Kul som sjutton och skönt att få BADA! Jag vill ha en pool, fast jag antar att det inte är det första som kommer att prioriteras hehe
En vacker dag kanske. Om inte annat ett badkar.

Massa tokiga bilder har det blivit också, dock vet jag inte om alla är tillåtna att visas här på bloggen. Vet inte ens om jag vågar titta på dom själv haha
Men nån bild lär nog kunna hamna här tillslut, måste bara gå igenom dom och se vad vi har lyckats åstakomma :PDetta var i mitten av december, när det kommit så mycket snö. Grannens träd klövs i mitten. Tufft, men inte så skoj för dom kanske. Aja, nu ska jag och älskling göra nått skoj!! Kanske packa upp en kartong höhö

*I´m fucking fantastic*

// ia


Sleepless in Piteå

...3dje natten nu. Asså, ja är ju trött men jag har inte förmågan att gå och sova. Igår fick jag ligga och vrida och vända på mig trots att tvn var avstängd (vilket jag gissade på att det var problemet natten innan)
Men men, de är ju tur i oturen att man jobbar kväll så man inte måste upp innan man hunnit gå och lägga sig.

Idag/ikväll när hjärtat hämtade mig efter jobbet så kommer jag in i huset och det doftar UNDERBART! Canneloni (eller hur de nu stavas och heter) och rött vin! PÅ EN TORSDAG! <3 Han är så himla himla romantisk. Fniss.
Vi har surrat en hel del politik, världspolitik och Sveriges. Världspolitik är ju en aning mer intressant kom vi fram till.

Har efter detta tonat håret så att man kanske får en jämnare färg tills utväxten inte längre är en utväxt utan helt enkelt min hårfärg :D Ska ju dessutom på 100års kalas till helgen i Åmliden. Hotell/spa med en microskopiskt liten del av hans släkt men trots ändå 60pers eller så.

Nu har vi lämnat nycklar och allt sådant, och så smått börjat komma i ordning. Gästrummet har verkligen fått sig ett lyft och kan nu faktiskt kallas för ett gästrum som väntar på att gäster ska komma och sussa sött.

Ska göra ett försök att iaf lägga mig i sängen, de kan ju gå lättare att somna då. Slå på ljudboken och drömma mig in i Twilight.*Love is what you make of it*

// ia

Min garderob

Jag har hittat en app där man kan fota alla sina plagg och sedan planera en veckas outfit direkt i mobilen. Vilken bra grej!! MEN, för att man ska kunna göra detta så måste ju alla plagg och smycken och skor fotas. Inte lika skoj.

KANSKE att jag orkar, iaf dom vanligaste plaggen som man använder till vardags. Måste bara hitta ett bra ställe att vara på, och även tid.*Nu ska de byggas en säng*

// ia

Att man aldrig slutar förvånas?

När livet känns som ett paradis, så ska det såklart alltid komma nått ivägen. För varför ska allt få vara frid och fröjd? Nu är det ingen stor grej, men känslan i mig som infann sig inatt var inte välkommen.
Tur att mitt hjärta finns för mig och kan få mig att må bra igen.

Idag har man varit ledig. Imorgon jobbar jag, sen ledig..osv. varannan dag ledig ett tag framöver nu. Men det kanske är bra de med.
Har inte alls gjort det jag hade tänkt idag, men dock fått bort lite "måsten" så jag känner mig lättare om hjärtat nu.

Vi håller på för fullt att packa ihop hjärtats lägenhet, himla va kul det kan vara att flytta när man gör det för att man ska få leva ett liv tillsammans med den man älskar!
Kommer bli så himla bra detta.

Nu ska jag sluta sitta här och gå och tömma/sortera upp lite kläder.
*Gott nytt år*

// ia

RSS 2.0