Ko-ko-no

Denna vackra berlock och halskedja skulle man ju inte tacka nej till;


Dock så kostar endast berlocken 1099kr och den kortaste kedjan 599kr...vill man ha den längre modellen så går den också på 1099kr.

*Bling bling*

// ia

Finalen

Mood: Inte så förväntansfull denna gång heller, men man levde som ändå på hoppet att man skulle hitta nått som var värt att skicka.
Var: Hos Lotta och Niclas
Med: Lotta, Niclas, Hjärtat, Lexus och Iza
Tillägg: Thaimat och typ två glas vin

Sammanfattning:

Jag hittade fortfarande ingen låt som jag kände WOW den vill jag ska vinna! Jag försöker/försökte verkligen tycka om Loreens låt eftersom alla andra verkar tycka om den så mycket, men det går inget vidare =/
Den låt som växte mest var Thorsten Flinck, han gjorde den riktigt bra denna gång och han fick en av mina röster.
Ett annat bidrag som fick en röst var Baby doll med Top cats och den sista som fick min tredje röst var Dead by april med Mystery.

Som sagt så hejjade jag som inte på någon speciell, men kan glatt erkänna att det var SJUKT mycket bättre att Loreen vann än tönt Danny! Seriöst!? Han sjöng APFALSKT och hade fortfarande på sig sin töntiga outfit. Nä fy. Och dålig förlorare var han också HAHA in your face!

Röstning denna kväll 3 gåner.


*Röstning totalt i år i svenska mello 22 gånger*
-Rekord i minsta antal-

// ia

Bilder från förra lördagen<3 Kärlek <3
*Sandra blev stum under kvällen dessutom*

// ia

Nya bubbelmaskinen!

Mycke bubbel har det blivit, men oj så nöjd jag är och oj så gott det är! MMMMM! Tack Soda Stream!


*Du är mitt kärleksbubbel*

// ia

Andra chansen

Mood: Inte fullt så intresserad av kvällens program, men i övrigt i Party mood
Var: Hos Sandra som inte är lika intresserad av mello som jag, men som ändå står ut ;)
Med: Sandra, Frallan och Henke (som förvisso inte såg mello men han befann sig i samma hus)
Tillägg: Tacos tillagades, och vin till det då såklart ;D Utgång efter detta.

Ikväll är det ju då dueller så omdöme om låtarna kan ni hitta i tidigare inlägg:

Duell 1

Land of broken dreams VS Baby doll

Här hejjade jag på Baby Doll och den fick två röster av mig.

Duell 2

Lovelight VS Stormande hav

SKÖNT att drygarslet Andreas inte gick vidare, det var min åsikt.

Duell 3

Jag reser mig igen
VS Don´t let me down

Ja, det var väl bättre än att Lotta och Christer skulle vidare.

Duell 4

Sean den förste banan
VS Youngblood

Jag hoppades ju på att Bananen skulle gå vidare just för att ja hade tippat att han skulle de så ja var väl halvnöjd. Tilläggas bör dock att jag under detta framträdande fick en MÖRDANDE blick av fröken Frallan för att jag kunde texten. Oh yes. Ja kan texten. Men det är inte mitt fel, texter sätter sig i min skalle vare sig ja vill det eller ej.

Dessa trodde jag skulle gå till final innan programet: Sean den förste banan och Baby doll
Dessa GICK vidare till final: Baby doll (som fick ytterligare två röster av mig) och Jag reser mig igen

Inte så mycket mer att tillägga, kvällen var riktigt skoj och Frallan förvånade oss alla med att hänga med ute heeeeela kvällen och tillåmed till Sunes efteråt. Me so proud! På sunes blev man kallad för fascist. Jaha.


*Röstning 4 gånger*

// ia


OMG! OMG! OMG!

Detta är en sjuuuuukt bra Fredag vill jag lova! Det blir Mario Party 9 ikväll och ............ BUBBEL! Fick just kollinumret och bubbelmaskinen ligger och väntar på konsum i munksund! WIIIII!

Fniss fniss fniss. Ja är så bubbligt glad ;)

Återkommer senare med info om vad det blev för makapär.


*Puss och hej*

// ia

Mello del 4

Mood: Sjukt förväntansfull, lite frusen men vid gott humör
Var: Hos min schlagerälskande pappa och hans katt Nisse
Med: Pappa, Nisse, Lexus och Hjärtat
Tillägg: Bjöds på middag, räktoast med majonäs, efter detta var det tänkt en ostbricka men den orkade vi inte :P Öl bjöds det på så jag blev lite rund under fötterna

Här är vad jag tycker;

The girl - Charlotte Perrelli
Pappas kommentar var "Men vad sysslar hon med?" Och jaa, jag tänkte väl ungefär samma sak. Ingen kvalitét på låten och vart alla pengar hade spenderats fattade jag inte heller tills jag läste tidningen som berättade att det var skärmen som hon hade bakom sig som kostade multum. Den som ingen la märke till.

Allting blir bra igen - OPA!
Jag orkade inte ens lyssna ordentligt på denna låt. Redan från början insåg jag att detta var ju bara konstigt.

Land of broken dreams - Dynazty
Pojkarna i bandet såg ut att vara nyss fyllda...15? Och gav ingen pondus alls till låten som skulle vara någon slags hårdrock fast med G-son text vilket i mina öron blev en konstig krock.

Don´t let me down - Lotta Engberg & Christer Sjögren
Den spontana reaktionen var att "Oj va kul att dom faktiskt ska sjunga på engelska. Men shit vilket kasst scenframträdande!! Helt stelt och inrepeterat. Men låten var väl egentligen helt okej. Inte mer.

Goosebumps - Hanna Lindblad
Nu börjar jag få slut på formuleringar kring dåliga låtar.. bättre än OPA! men långt ifrån bra. Hon fick mig att inse att detta året nog slår rekord i hur mycket fula scenkläder som har visats.

Kyss mig - Axel Algmark
Innan låten hade börjat så dissade jag denna totalt pga låttiteln MEN den visade sig vara den bästa för kvällen i mitt tycke. Tydligen tyckte inte svenska folket samma som jag eftersom dom bara kom 6a =(

Why start a fire - Lisa Miskovsky
SJUKT förvirrad blev jag av denna låt. Varken jag eller pappa förstod den riktigt. Kändes som att det aldrig kom fram riktigt vad låten handlade om? Och den går till globen.. jaha. Det enda jag gillade med framträdandet var dansarna, dom var fräna.

Amazing - Danny Saucedo

En typisk Danny-låt. Men första tanken var nog, vad har du på dig pöjk!? Sen när det då visade sig att han hade lysdräkt (eller vad det kallas?) så förstod jag lite mer, men inte fullt ut. Tyckte att allt bara såg B-igt ut, byxorna var som mjukisbrallor och fungerade inte genom hela låten, hans lysrör syntes knappt för att han hade en spot på sig och koreografin var bara ... SKIT! Kanske beror min pesimism på att man sett den amerikanska gruppen Team iLuminate eller så beror det på att showen inte var bra helt enkelt. Låten minns jag knappt men en mening i den kommer jag ihåg och det var att han sjöng att han var Amazing. Där förstörde han allt.

Direkt till globen: Amazing och Why start a fire
Andra chansen: Land of broaken dreams och Don´t let me down

Måste bara få berätta om en reaktion jag aldrig förr haft. Efter Dannys låt var slut och jag insåg att nu finns det inga mer nya låtar att hoppas på så GRÄT jag av ren besvikelse. Tårar föll på riktigt och jag känner fortfarande hur besvikelsen ligger kvar. Jag har inte hittat en enda låt som jag känner WOW! Klart sämsta mello någonsin!


*Röstning NOLL gånger*

// ia

RSS 2.0