Gott Nytt År

Denna skönhet var med i Så mycket bättre och jag kan bara inte sluta tänka på dom! Hittade dom med hjälp av Tv4as hemsida.....dom kostar "bara" 1500kr STYCK! Men då får man med ett glasunderlägg...värt?
 
Ikväll är det då nyårsafton och vi har beslutat oss för att hålla oss på hemmaplan bara jag, älskling och Lexus. Blir att göra hemmagjord pizza på en sån pizzasten som vi fick förra året av svärmor :) Min kommer innehålla massa färsk spenaaaaaaaaaaaat, svamp och mozarella! GÖTT!
 
Året som gått har varit helt fantastiskt! Hälsat på i Värnamo i Maj, åkt till Dublin med Fidde, Eva och Patrik i Juli, haft syster på besök, åkt till Rhodos med mamma och syster, sett Winnerbäck, fyllt 30!! :O och nu senast en helt underbar jul! Är oerhört tacksam för allt och glad över att ha fått resa en del och träffa nya människor! Wiiie! Nu börjar planen för 2014, och den är rätt blank just nu, men hoppas på att få resa till varmare breddgrader så man kan få BADA (och så att Fiddes mormor får vara hundvakt ;) )
 
*Gott nytt år alla ni få som läser ;)*
 
// ia
 

HO HO HO!

VILKEN jul det varit! Fantastiskt mysigt, massa mat och kärlek! Mmmmm! Det enda som saknades var min älskade syster, men hon kommer snart och hälsar på <3
 
Dagen innan julafton var vi hos min mamma, julafton hos Fiddes mamma (och hos F & F), juldagen var vi "lediga" så det blev pusselbygge och hemfilmat från -89, och sen på annandagen åt vi jullunch hos Fiddes syster med besök av papppa Fidde bla.
Jag och Agnes lekte i nån timme och jag hade såååå kul! Skönt att få utlopp för allt barnsligt i mig för en stund haha
 
Kanske skulle blitt en sån där förskolelärare? :P
 
Nu har jag jobbat 2 dagar, blir ledig en, jobbar en, ledig två, jobbar två, ledig tre ^^ Älskar Januari med alla dessa helgdagar! Men det brukar vara tungt när man sen ska jobba en HEL arbetsvecka, fast det vänjer man sig ju vid rätt snabbt.
 
*Cleaning out my closet*
 
// ia

Pepparkakshus

I lördags så hade vi det årliga pepparkakshusbyggandet med Johan och Emmeli. Lika kul som vanligt om än inspirationen sinade emellanåt. Dock så tyckte jag att lösningarna blev bra kreativa trots allt. Har bara en bild än så länge som ja tagit me mobilen.
 
 
Detta är då baksidan av vårat hus. Det är en ladugård, och bönderna är aliliens eller vad dom nu var. En/flera kometer har kraschat in i skorstenen, och JUST när det hände så råkade dom ha en låneferrari på taket, och av smällen så lyfte (?) skorstenen och landade rakt på ferrarin som då gick i två delar.
 
Kul va de iaf.
 
*L+F+L=SANT*
 
//ia
 
 
 

Beställt kort

Shit så billigt det är att framkalla kort alltså! Har just lagt en order på ca 130kort + 1 förstoring och det blev inte mer än 200 nånting kronor inklusive frakt! Wiiiiie! Är så kul med riktiga kort!
 
Hoppas dom kommer innan jul bara, inte för att nått av det är en julklapp men sån är jag när jag beställt saker..ogillar att vänta. 
 
 
*Internet är en farlig affär*
 
// ia
 
 

Lucia

Nog den bästa Lucia dagen ever. Fick vara ledig en fredag tillsammans med hjärtat. Morgonen började med att vi lussade för varandra i sängen (liggandes och sjungandes) haha det var super mysigt. Sen såg vi på nyhetsmorgon en sväng, och lite barnprogram innan vi klev upp.
 
Frulle med ljus och mys. Sen åkte vi in till stan där jag bokade en tid för klippning samma dag, och medans vi väntade på att klockan skulle bli 14.30 så vandrade vi på stan i hopp om att få bocka av några julklappar på listan. Och det kanske vi fick =P
Blev en fika på Waynes innan jag skulle bli frisserad. Shit så nervös ja var. Huvva. Är ju verkligen år och dagar sen ja var hos en frissa. När jag väl kommit över momentet med att dom faktiskt skulle kapa av mitt hår, så blev jag nervös för att jag skulle vara tvungen att tomprata med frissan. BLÄ. Men.. det gick bra. Kan väl inte säga att jag gick därifrån så mycket visare, men det är väl inte tanken heller när man går till en frisör?
 
For och snabbhälsade på pappa för att låna hem en julstjärna som är från 50-talet. Super mysig. Har dock inte fått upp den än. Skämmes. Hungern tog över ungefär här så vi bestämde att ThaiGarden skulle få laga vår mat idag.
Jag tog nån slags stark, STARK, bläckfisk. Det var gott..men starkt. Ett litet barn spoilade julkalendern för Fidde också, jag hann hålla för öronen :P
 
Mys på kvällen med ljus och TP. Samt en rök med Sandran :D
 
 
*Lusselelle lusselelle*
 
// ia
 

Bio och glitter

Igår var jag på bio med Lotta och Niclas och såg Det regnar köttbullar 2 kl 11. Den var bra, trots att den var på svenska. Man tänker inte på det lika mycket när det är animerat :) Sen gick jag på stan, tog en cappucino och köpte en klocka för pengarna från farmor och farfar. Sjukt nöjd.
 
Kvällen ägnades åt att julpynta och även lille Lex fick sig pynt, glitter runt halsen. Han var så nöjd så!
 
Idag har vi haft strömavbrott, första gången i en timme sen kom den tillbaka och for igen i omgångar. Jag lämnade hemmet för att åka på Jysk, och då hade då strömmen gått nån gång medans jag var borta också :P Men men, nu verkar det iaf. fungera. Tur det för jag tvättar och bakar.
Träffade Linn på Jysk också! SÅ himla kul! Så nu har vi bestämt, alltså BESTÄMT, att vi ska hälsas på efter jul! Jag har inte hälsat på henne sen hon köpte hus, och hon har inte varit här heller så nu är det verkligen på tiden!
 
Just nu är jag heeelt slut! Har tvättat 3 maskiner och bakat sen jag kom hem, samt fortsatt lite med pyntandet. Måste byta gardinerna i sovrummet igen. Är inte nöjd med dom turkosa. Har aldrig varit, men dom har fått sitta där bara för att dom iaf. skulle bli använda. Nu blir det tillbaka med dom vita tyllisarna igen :D
 
*Pepparkakshusbyggarkompanjoner*
-Nytt ord för dagen-
 
//ia

Vila

T-R-Ö-T-T!!! Vi lägger oss före pensionärerna hela denna vecka och dom kliver uop före oss. Man är slut. Det är intensivt på jobbet men så himla kul det vi gör just nu jag och Anja!

Till helgen har jag INGENTING planerat och det känns som en bra timing. Ska bara vara hemma och mojsa, tvätta lite och kanske spela lite sims medans sambon jobbar HÄHÄ ha på mig onepiece typ från fredag kväll till måndag morgon typ. Behöver en vilo helg känner jag.

Nu ska vi kanske julpynta. Eller se julkalendern. Eller både och.

*Lexus har ett ben*

// ia

What´s that...it´s a moooonster

 
Typ. Klockan är nu halv nio och vi har bara just ätit middag. Blev lite övertid idag så de känns som att klockan har sprungit iväg fastän den inte har det. Jepp jepp..
 
I helgen var det jobbfest som vi for på, och det var då himla trevligt omän det tog mycket krafter för att jag skulle he mig dit då jag såklart åkt på en förkylning. Det var dock värt det :) Vann ju dessutom en presentkorg från Karinas Viltbutik så där finns det mycket gott att mumsa på när smaken börjar bli normal igen.
 
Hjärtat är ute och skottar, och jag sitter inne och googlar och försöker underhålla Lexxan. Han vill busa men förstår inte vad jag menar när jag gång på gång säger "Hämta benet...vars är benet?" han stirrar bara på mig som att ja är dum i huvvet. Hmmm.. nu när ja tänker efter så kanske han inte VILL hämta benet utan vill hellre jaga mig..De får han då it.
 
Nu ska här kollas på julkalendern och varva ner med mina älsklingar innan det är dags för jobb igen halv åtta.
 
*Charmerande bild*
 
// ia

RSS 2.0