The worrying kind

 
Denna låt var sååå mycket bättre än vad den fick belöning för! Grrr! 
 
*I´m not worried*
 
// ia

Ensamen lördag

Lördag idag ja. Fidde jobbar så jag och Lexus är själva, det är inte så kul.
 
Hade iallafall tänkt lyxa till det med pizza från Ronjas till frukost då det blev över från igår. MMMMMMM! Den är så sjuuuuukt god! Greko. Lägg det på minnet gott folk!
 
Nu har vi äntligen fått igång våran HTPC, och yääääy va kul det är! Har fått kolla på Thåström och är bara lyrisk. Bloggar från den just nu så jag har tyvärr inga bilder att lägga upp. Men det kanske kommer mera sen idag ;)
 
Mello ikväll igen, mina förväntningar är höga faktiskt. Mer om sånt i mitt mello inlägg.
 
Ja just ja! I torsdags gjorde jag en gastroskopi. SATAN va äckligt och obehagligt! Det är något som jag verkligen hoppas att jag slipper göra igen! Wääää!
 
*Ta hand om varandra*
 
// ia

Bilder från Februari 2012

 
*Close*
 
// ia
 

Bilder från Februari 2012

 
*F*
 
// ia
 

Ny dator!Idag kom äntligen våran efterlängtade Htpc! Imorgon ska vi bygga ihop den med Johan! Min dator fick sig ett upplyft i Lördags då Johan och Fidde skruvade isär den i delar och kom tillslut åt fläkten som var HELT stilla pga hund och katthår :P Inte underligt att den har blivit varm. Köpte även en ny kylplatta där man kan flytta fläktarna så till helgen blir det att prova Sims igen! :D

Har även beställt Thåström och Queen på bluray idag som väntas anlända imorgon. Så lär bli en del gluttande på det med i veckan. Wiiiie!

Nu blir det duschen och sen sängen för imorgon blir det upp före fan för att ta bussen till Sunderbyn. Yääy.

*Ät inte sockerfria semlor från Hansens*

// ia

Bilder från Februari 2012

 
*Bowling*
 
// ia

Mello del 2

Mood: Glá med låga förväntningar
Var: Hemma
Med: Hjärtat, Johan, Emmeli och Lexxan
Tillägg: Skumpa, rödvin och senare dip med grönsaker
 
Här är vad jag tycker;
 
Begging - Anton Ewald
Eric Saade kopia blandat med en papegoja, om man ser till utseendet. Låten då? Spontant känns han för ung för att ens sjunga den texten vilket gör hela framträdandet känns falskt och man kan inte riktigt ta han på allvar. Men jaa, den sög ju inte direkt, och sången var ju hyfsat bra rakt igenom.
 
Make me No 1 - Felicia Olsson
Första gången jag hörde den så tyckte jag att den var väldigt tråkig, satt och väntade på det där POW WOW som ska finnas i power ballader. Men efter att ha hört den några gånger så har den växt mer och mer och när hon gick vidare till andra omröstningen så fattade jag inte varför, men sen när hon inte ens gick till andra chansen så fattade jag inte varför då heller =P Hade hellre sett henne än Hoffsten i finalen.
 
Annelie - Joacim Cans
PAFF blev jag när låten började. Hade inte alls förväntat mig den typen av låt från honom, så det var ju som kul. Men, funderade mest över varför han sjunger en kärlekslåt till sin förebilds fru?! Och det har jag funderat på även igår och idag då jag tillslut googlade denna Magnus Johansson..Då visar det sig ju att han har skrivit en låt som heter Vakna nu, Anneli. Såå..Joacim sjöng nog bara om Magnus fiktiva karaktär i en låt. Fast vem vet?
 
On top of the world - Swedish House Wives
Schlager är det ju absolut, och jag är ändå förvånad att dom inte gick vidare alls? Men det kanske inte är just schlager som fungerar nuförtiden? Jag är absolut inte överförtjust i låten men dom kan ju då sjunga iallafall. Intressant framträdande? Nej. Varför har Jenny Silver bara underkläder på sig medans dom andra två har långärmade klänningar? Borde man som grupp inte försöka synka så att det blir en fröjd för ögat att titta på? Nä förstår inte alls. Men dom hade helt klart den bästa ingångslåten ;)
 
Hello Goodbye - Erik Segerstedt & Tone Damli
Positivt överraskad över hennes sång! Sjukt bra är hon. Samspelet dom emellan saknades, hon gjorde några tappra försök att få någon slags intimitet men det var som att Erik var livrädd att röra i kvinnan och såg mest ut som ett litet barn som inte vågar krama tomten =P MEN låten är helt okej! Trallvänlig och sådär men det är ju ingenting som sticker ut precis.
 
Only the dead fish follow the stream - Louise Hoffsten
Direkt till final? Hur hände det? Sen kom vi på att det nog beror på sympatiröstningar för SÅ bra är inte låten. Vi tyckte att titeln var så himla komiskt ful så att man började fnissa varje gång hon sjöng den. Ni vet, ungefär som när man var liten och någon sa ordet snopp. Tihihihi.
Hon gör det absolut bra med tanke på hennes sjukdom, men det är ju inte den som tävlar, det är ju låten och den var inte värd en finalplats.
 
En förlorad sommar - Rikard Wolff
Vi hade hoppats på en ny "Var beredd". Tyvärr blev det inte så :( Låten var inte alls kul eller bra tyvärr. Men redan innan så kändes Rikard väldigt malplacerad i mello, men det är han ju inte ensam om att vara.
Det bästa var när han väste i Ginas öra "Jag dödade Mofasaaaaa" haha
 
Copacabanana - Sean Banan
Förstår inte humorn, men då är ju inte jag 8 år heller så. Och man kan ju inte riktigt bli irriterad känner jag. Det ska ju finnas nått för alla, så verkar ju upplägget vara. Och har man 32 låtar att välja bland istället för 10 så är det ju självklart att det kommer med en massa bajs. Och det är ungefär vad jag tycker att bananlåten är OCH det stör mig att den sätter sig på hjärnan så att man går omkring och trallar på den 24-7. Tack och lov hade jag Pensionär låten i skallen imorse.
 
Mellanakterna är sevärda i år, inget kan ju mäta sig med Björn Gustafsson men, Modern Family!! Sååå kul! Jag och Fidde med våra knattar i framtiden ;)
 
Direkt till final: Copacabanana & Only the dead fish follow the stream
Direkt till andra chansen: Begging & Hello Goodbye

*Röstning noll gånger*
 
// ia

Mello del 1

Mood: Inte speciellt förväntansfull (för att slippa besvikelse), partymode!
Var: Hos Sandra
Med: Sandra, Hugo, Harry och Henke (som dock var i sitt rum)
Tillägg: Vi tänkte vara sofistikerade och äta nått gott under mello vilket resulterade i matkoma. Räktoast med majonäs, romröra och fejk krabba stod på menyn. GOTT!!
 
Här är vad jag tycker;
 
SkylineDavid Lindgren
Falsk sång utan dess like till att börja med! Sen gick tankarna åt att han kanske hade kommit in i fel tonart eller så, men när han sen går vidare till final och man lyssnar en andra gång så känns det som att, Nä..han har nog rätt tonart och sjunger bara lite surt eller att låten helt enkelt inte är gjord för hans röstläge.
Låten är dock helt okej, ska bli intressant att höra studio versionen. 
 
Burning FlagsCookies N Beans
Jaa, en tråkig låt. Ingenting i framträdandet som var intressant med den svarta outfiten, tre blonda damer och en intetsägande låt. Även här låter det falskt emellanåt.
 
ParisJay-Jay Johanson
Trots att han sjunger bitvis på franska så var ju denna låt ett stort frågetecken. Så dålig att man börjar småskratta. Texten känns inte ens som att den är logisk, får liksom inget grepp om den. Huvva.
 
GosaMary N’diaye
Afrikansk musik på svenska går FETBORT! Väldigt falskt även i detta bidrag, vilket verkar vara en röd tråd i kvällens program. Känns som något barnprograms framträdande, och jag tänkte att detta bidrag påminner om Molle när han var med i mello 2002, men DET bidraget var fan värre insåg jag efter att ha youtubat.
 
Vi kommer aldrig att förloraEric Gadd
Under denna låt kommer Henke ut från sitt rum, tittar sig omkring och frågar vafan det är som låter HAHA Han undrade vad vi lyssnade på för skit...
Har väl aldrig varit nått Eric Gadd fan så kan inte avgöra om detta är en typisk "Gadd" låt, men han sjöng inte falskt iallafall. Men texten är tråkig och framträdandet likaså. 
 
Heartbreak HotelYOHIO
Absolut min favorit! Fullkomligt älskar hans hår!! Hade själv velat ha mitt hår så om ja hade vågat haha :P Intressant framträdande och man blir som fängslad av det där annorlunda med hela bidraget. Tycker att låten är bra, och har lyssnat på den flera vändor vid det här laget, men är osäker på om det beror på att låten faktiskt ÅR bra eller om det är motståndet som är botten. Återstår att se.
 
PorslinAnna Järvinen
För det första så kommer hon ut i nått som liknar en pyjamas, och sedan sjunger hon en vaggvisa? Creds till teamet som tänkt till där! Nää, här gick Sandra och lockade håret och jag kom på mig själv med att halvsomna och inte riktigt fatta att det faktiskt var mello jag tittade på. Say no more..
 
We’re Still KidsMichael Feiner & Caisa
Detta bidrag hade jag till och med glömt bort att det var med! Det var först nu när jag skulle se det igen som jag började fundera vad dom hade för låt, och helt ärligt så kommer jag inte ihåg ett skvatt.
Nu har jag sett lite.. och ja förvånad är jag ju inte att hon sjunger falskt rakt igenom, och hon verkar vara så sjukt övertaggad! Men han gör ju ett bra jobb iallfall med att visa upp sin saxofon där bakom..
 
Bäst var ändå Gina.
 
Direkt till final: Skyline & Heartbreak Hotel
Direkt till andra chansen: Burning Flags & Vi kommer aldrig att förlora
 
*Röstning noll gånger*
 
// ia

Minusgrader och pussel..
Blev ingen utgång igår för mig och Sandra. Vi åt oss för mätta under mello vilket resulterade i att vi blev super sega :P Men kul hade vi iallafall!

Vaknade och såg att solen sken och det var väldigt vackert ute så efter frukost begav vi oss ut på prommis till mamma. Vääldigt uppfriskande var det vill jag lova, 15 minus ute. Släpade med mig systemkameran men tog inte en enda bild :P Bjuder istället på vårt pusselbygge och lilla Lexus som har funnit sig till ro i våran nya soffa!

*Återkommer med recensioner om mello sen*

// ia


Ikväll så börjar det igen!!

Det som jag gått och väntat på sen förra året i Mars när sunkiga Loreen vann. Nä okej, hon var inte sunkig, hon vann ju. Men jag fastnade ju som aldrig för låten.
MELLO!!! I år har jag dock inte så höga förväntningar (det är bättre så).
 
Nu hade jag tänkt lägga upp en video, med låten Popular. Men insåg att den hade jag redan lagt upp förra året =P Så det blir denna istället.
 
 
1987 och min favvolåt som liten.
 
*Danspurääään*
 
// ia

RSS 2.0