Fluffy har vaknat

 
 
Likheten är slående. Right?
 
Varit vaken sen 8, men kommit igång först nu =P Lång startsträcka kallas det. Nu taggar jag upp inför kvällen med mello låtar från 2011! Det slog mig imorse att mello ju börjar om redan nästa helg!!!! Och jag och Sandra som ska ha ego fest hehehehe MEN det börjar ju bli en tradition numera att vi festar och ser mello, iallafall någon gång under de 5 veckorna som det håller på, så jag hoppas att det går att ordna på nått vis ;)
 
Jobbfest ikväll som sagt, på Challenge. Tror det kommer bli en riktigt rolig fest, har iallafall höga förväntningar!
 
*Värsta Schlagern*
 
// ia

BackIdag var det jobb igen. Mycket kaffe har skvalpat ner i magen, gott, typ.

Inte hänt särskilt mycket där men när ja kom hem så klädde jag på mig ännu mer och mötte upp Sandra och de små puppysarna för en prommis. Det var uppfriskande och trevligt som det brukar med Sandra :)

Nu ska jag sova en sväng.

*Jobbfest imorgon*

// ia

Aladdin asken..

MumsInte mums*Tycker ens vuxna om körsbärslikören?*

// ia

Uppdatering från soffan

Det blev att stanna hemma idag, och tur var nog det då jag knappt orkade med promenaden med lille Lex utan att huvudet ville hoppa av och gå sin egen väg.
 
Har legat i soffan hela dagen och myst, sett Aladdin och påbörjat Kalle och Chokladfabriken från 70 talet. Nu ska jag invänta mitt hjärta som snart slutar och kommer hem till oss <3
 
*Oj så kul*
 
// ia

GnöggoNär jag kom hem igår kväll så gjorde sig huvudvärken från helvetet sig påmind. Redan på jobbet fick jag den men bedövade med alvedon, men den släppte väl lagomt till att jag skulle sova..
Usch. Ville spy av att det gjorde ont och det tog länge innan jag kunde sova.
När jag nu vaknar så ligger det och gror och det känns som att jag inte har sovit en blund. Resultatet? En sur, irriterad Linda. Yes!

Ska väl inta min frukost i form av rostad macka med alvedon och kaffe.

*Gooood morgon*

// ia

Rang, rang, rangÖvat gitarrspelande såhär på morgonen så att fingrarna värker. Måste klippa naglarna också..

Fick lukta på Lexus fossingar i sängen och jaa detta kanske låter konstigt men..hundfotsvett luktar så gooooooott! :P Då vet ni haha

Nu dricks det kaffe och snart ska jag göra mig klar för jobb till 21. Efter det blir det Josie and the pussycats med fina Kicki!

*Mornarna är inte densamma utan Dig*

// ia

Äckel kycklingFör ett ganska bra tag sen så köpte jag kycklingklubbor billigt för att jag tänkte att det skulle vara ett bra köp, eftersom att jag ju gillar kyckling! Missade dock den lilla detaljen att jag verkligen ogillar att TILLAGA kyckling. Och skinnet är sjukt äckligt så de få gånger jag har tillagat maträtten så har det varit filéer..

Men, jag bestämde mig för att ge det en chans trots att kväljningarna redan visade sig innan jag stoppat in det i ugnen! När den sen hade puttrat på i 40 min så stack jag ner en gaffel (som jag läst att man ska göra) för att se om någon rosa saft sipprade ut. Nog rann det ut vätska alltid men rosa var den ej utan KNALLRÖTT BLOD kom ut! Blä och fy och usch!

Tänkte ge upp här men vägrade se mig besegrad så jag lät den vara ifred i 10 min till men då mina vänner..då var det nog! Tittar in i ugnen och ser till min fasa att typ en mörkröd stoooor BÖLD har uppstått där jag stack in gaffeln! Tårarna började spruta av den blodiga chocken!

Hjärtat kramade mig lugn, sa att jag skulle gå och spela gitarr tills han var klar med tofuwoken och sedan erbjöd han sig även att ta reda på (kasta) äckel kycklingen <3

Han är som bäst han den där älsklingen. Och kyckling är sämst.

*Aldrig mer*

// ia

Godmorgon

Vill inte kliva upp idag..Lexus är världens myspotatis! Men plikten kallar som dom brukar säga, så nu är det jobb till 21. Jippie!
*Wake up sweetheart, well it's time to go*
 
// ia

SkoteeeerBlev en tur med skotern idag. Det var härligt att få komma ut en sväng :) Kaffe drack vi vid den så kallade Korvudden för det var så blåsigt på Degerberget.

*Nu ska vi beställa en Htpc!*

// ia

GårdagenFirade Sara som fyllde 30 med middag på statt och utgång på Kalles. Sjukt kul var det! Mycket surr och skratt och ALKOHOL! :P

Idag har man varit seg men har sett massa How I met your Mother på Netflix så det har inte gjort så mycket ändå :)

*Testar blogg appen som suger*

// ia

Gott nytt år

Glömt bort att jag har en blogg. Igen. 
 
Men nu är det ju då alltså ett nytt år, och just i detta nu så känner jag att jag ska försöka blogga mera. Men kanske inte med så mycket text, bilder är roligare.
 
Drygt 2 månader har gått sen jag skrev nått alls, och nu skulle det ju ha varit skoj med en års sammanfattning men he ork ja it. Speciellt inte när jag varit så dålig på att blogga :P
Nog om det.
 
Igår firade vi in det nya året tillsammans med syster, Jakob, Eva och Patrick. Goo mat, god dryck (även en helt ny drink uppfanns denna kväll av Fjune), sällskapsspel, SNÖRAS!, 12-slag och brinnande buskar, Singstar och massa surr! Sovläge 07.00. Wohooo!
 
Hade gott! Nu blir det Winnie the Pooh!
 
*I´m so happy*
 
// ia
 
 

RSS 2.0