Jiggediyoooo!

Åh vilken daaag alltså! Snacka om att jag och Anja varit slut i skallen där på eftermiddagen, blev många konstiga uttal på engelska ord, och även påhittade engelska ord. Man får hoppas att dom som ska läsa det vi skrivit förstår våran svengelska :P
 
Onsdag imorgon.. känns som att det borde vara fredag.
Nu sitter jag och väntar med spänning på att mitt hjärta ska komma heeeem igen från Sthlm!!! Borde inte vara långt bort nu. Då ska här MYSAS!!!
 
En dag ifrån varandra och jag känner mig halv.
 
Slötittar på How the universe works, det är inte så bra. Blir nog att se How I om man orkar.
 
 
*Makes sense*
 
// ia

Dregel och Tack!

Hittade dessa skönheter på Nelly. Fy farao så snygga! Frågan är bara vilken storlek man skulle haft...Har dom kommit fram till att ja kanske kan behöva en större på klackedojjor, men samtidigt vill man ju inte att dom ska kippa när man går. I-lands problem.
 
Mycket har hänt sen sist ja bloggade dock. Fyllde 30 förra fredagen, och det var då heeelt underbart! Så oerhört tacksam för hur fin släkt och hur fina vänner jag har! Tusen tack alla igen för gratulationer, överraskningar och för att ni kom och uppvaktade mig både fredag och lördag!
 
Satt egentligen och letade julklappar men fick slut på idéer så då halkade jag in på Nelly istället haha
 
*Förtjusande glad*
 
// ia

Halloween

Sandra gjorde mig så vacker i Lördags, bilder kan man se här!
 
Saknar Lennart, men jag fick ta med han hem (det som var kvar av han, verkar som att resten av hans kropp lever kvar i min hjärna) höhö Han hann bli en del av mig, så jag passerar han ibland och stryker han på knoppen :P
 
Igår städade jag mitt rum. Tog ett antal timmar! Varför varför varför kan man inte bara hålla efter sig så det slipper bli ett sånt projekt varje gång??
Nu blir det dock att fylla buken med nått, och sen ta tag i köket så jag kan börja baka. Hoppas det blir ätbart.. annars finns ju alltid Coop ;)
 
Kanske inte bästa ljudkvalitén nedan men.. live i alla fall :)
 
 
*Imorgon möts vi igen Lasse*
<3
 
// ia

Fick denna..

 
*Från en samarbetspartner på jobbet*
-SJUKT KUL-
 
// ia

Några saker..

Förra lördagen var de ju middag hos ida vilket var väldigt trevligt, roligt och gott! Sen utgång blev det med så vi köade väl 45 min för att vara inne lika länge men de var då trevligt det med :)

Igår var det Freaky Friday på jobbet så jag lånade outfit av min älskade sambo och gick till jobbet som en hippie :P kul!! Hoppas att fler hakar på nästa gång dock :)

Ikväll blir det Halloween galej med Sandra så hon ska göra mig äcklig om 2 timmar cirkus. Nu ska ja hitta nå kläder och duscha.

*Spooky spooky, very spooky*

// ia

RSS 2.0