Jobb idag

Idag var man tillbaka på jobbet efter en veckas sjukfrånvaro. Det var skönt att komma in i rutinerna lite, men samtidigt jevvla kaotiskt att komma in mitt i när nått nytt har skett och försöka uppdatera sig. Speciellt när ingen av de tre personerna som varit involverade är på plats denna veckan :P Men det har ändå gått skapligt :)
 
Nu ska jag äta nudlar och invänta min kära sambo som kommer heeeem från Luleå. Ska försöka hinna pussas lite på han innan jag ska gå till Sandra för att se lite Desperate (nej vi är inte klara än).
 
Igår gjorde jag inte mycket. Fidde åkte och tog ner björkar, och jag åkte på Rusta och inhandlade en rosa mixer (frågan är om den håller mer än två omgångar av Strawberry Daiquiri?). Sen blev det sängläge ett tag innan middagen. Yepp yepp.
 
*Can't worry 'bout what's behind you*
-or what's coming for you further up the road-
 
// ia

Kyrkolördag

Påväg hemmåt efter både bröllop och dop. Fantastiskt fint och god mat. Nu blir det hem och fortsätta kurera sig då vi båda är helt slut. M e n först inhandla lite gottgott till kvällen.

*Hurra va bra!*

// ia

Fortsättning

Då var doppresenten avklarad och även kortet. Pyssel är kul men de är svårt med en stor sax, måste köpa en liten. Färgat papper är också kul. Sånt har jag.

*Bacillerna har spritt sig till min sambo*

// ia

Godmorgon Piteå

*Ingen AW för Linda ikväll :( *

// ia

Tvätten klar och..

Klänningen höll! HAHA in your face Forever21!
 
*Skönt*
 
// ia

Men du var ju så sööööt

 
 
*När du var liten*
 
// ia

Another day @home

 
Smörjer med Bivax kring snoken för att förhoppningsvis bli av med alla flagor som blitt av att man snytit sig sjuhundrafemtielva gånger senaste dagarna. Ska ju på bröllop på lördag, vill vara fin, eller i alla fall inte se ut som att jag har torkat snor runt näsan!
 
 
Sen var det ju de där då med att hitta nått att ha på sig. Hade ju planer på att hinna på stan denna veckan, men det tyckte inte mina baciller. Kom på en klänning som jag köpte i Dublin, men den får inte tvättas!! FLERA plagg som inhandlades på Forever21 får inte tvättas eller måste kemtvättas. SÅ JÄVLA DUMT!
Jag kommer tvätta den iaf. i tvättpåse och på handtvättsprogrammet så får vi se vad det blir av den =P
 
 
Och mitt rum är i en enda röra. Blä. Den enda som vill vara där inne just nu är Lex. Han älskar min matta.
 
*Nu ska jag sluta vara sjöjungfru*
-Sims-
 
// ia
 

Lallallaalalllaaaaa*Countdown*

// ia

Jag har lite att göra

Hemma. Förkyld som attans. Bra hostmedicin.

Bilderna är alltså från i helgen, från en och samma dag faktiskt. Först var vi i Långträsk och sedan på Hamnholmen. Lexus sov sjukt bra sen.

*Krya på sig*

// ia

Loose moose

Kul kul kul på jobbet. Gröna luvor från Disney XD förgyller våra dagar också :P
 
Helgen som var så käkade vi och spelade minigolf på havsis med Henke och Sandra vilket var skitakul! Fastän ja kom sist. Men det gör it nå, det skilde bara en poäng mellan 3an och 4an ;)
 
Söndagen åkte vi ut till Jävre och tittade på medans mamma och Pelle målade tak. Min mor hade den snyggaste outfiten haha (har bildbevis men..de gör sig nog bäst i min mobil)
Vi startade en eld och bjöd på korv samt pinnbröd, det var myyyyyyys! SÅ himla mysigt där, och vacker utsikt.
 
GAAAAH!!! Här hade jag tänkt VISA den FINA utsikten.....men trots att jag jevvlat försökt få över bilden på alla sätt från skittelefonen till datorn så har jag inte lyckats!!! GER UPP! Men fint var det. Lovar.
 
Yääää! Åh.. ja är trött. HAHA Har inge vettigt att skriva heller för den delen. Men ungefär såhär känns min hjärna nu: -----------------------------^^--------op-------saioj pajpo2eh fwvmewpmelbelkbe rhu  ,gl
 
DÅ vet ni.
 
*You better work B*
 
// ia

RSS 2.0