These days

Jag har semester. Skönt. Men man blir slö.

*Återkommer*

// ia

Trött och bröllop

ÄR så trött alltså! Sovit middag 2 av 4 dagar denna vecka och de andra två dagarna har jag verkligen fått kämpa för att hålla mig vaken. Hoppas att det ger med sig när vi äntligen får semester, vilket är imorgon 16.45!! Längtar nått enormt.

På lördag är det dags för bröllopsfest för Albin och Therese i vitsand. Så då blir de att sova borta för våran lilla puppy. Han kommer nog inte vilja åka hem på söndag med tanke på hur mycket kärlek han kommer få hos Sandra & Per ;)

Förra lördagen var de bröllop för Anna och Ola i Norrfjärden. Ojojoj så vackra och så bra kvällen var. Fantastiskt många tårar rann och närmare 600 bilder togs av mig. Vet dock inte hur många som blev nått men de återstår att se! Tack för att jag fick dela eran dag <3

*Middag nu*

// ia

F.Y.I

Jag ogillar att diska plåtar och klisterlappar som sitter som sten på saker man köpt.

*Over and out*

// ia

Varning för LexusLex fick ett nytt trådben och blev överlycklig! Klippte dock bort dom stora tofsarna annars äts de upp och de är inge trevligt när de ska..ut. Nu vette tusan vars de håller hus dock haha"Inglasningen" har fått lite kärlek i veckan också. Svarta bambugardiner har kommit upp och igår installerade Fidde fixare AB högtalare så att vi kan spela musik inifrån; LP skivor, CD, kassettband eller spotify. Oh yeah! Högtalare inhandlade på Reprisen, billigt och bra!
Jag och Lotta åkte till Skeå för att handla skor till bröllopet på lördag. Jag hittade 2 par skiiit snygga skor. Sköna med! Det var skitskoj.I förrgår (tror ja) så åkte vi till en hamn för att njuta av kvälls solen. Hjärtat testade nykameran också.Världens bästa middag serverades ikväll. Kantareller!!!!! Medans jag vattnade hos mamma så tillagades denna fantastiska rätt <3Lex är kärleksfull och vill gärna ligga på mig. Mmmmm. Jag klagar inte. Ensam hemma då haina är iväg till ett myggigt ställe för att hjälpa sin far med stugbygge.

*Vi lyssnar på Eminem*

// ia

Sommar i en helg

I går och i förrgår så käkade vi tapas och spelade 8-bitars på loftet. På dagen igår käkade jag frkost på bron i gassande sommarsol och fortsatte sedan att sitta ute i ett försök till att bli brun. Tror det gav lite iaf. Mellanmål blev frukt och en skvätt grädde. Gott!!

Sen på kvällen kikade Eva och Patrik förbi med sitt lilla underverk. Svin söt och charmant var han. Ja, Eva och Patrik med för den delen :P Men lill-Kalle hade lite gaser så dom stannade inte så länge, men de var kul att få träffa hela familjen :)

Nu sitter jag ute igen och försöker bli brun på ryggen. Ska till Wessel när hon städat klart på Challenge och fika lite hemmagjorda mums-mums och bälja kaffe!
Om tiden räcker så ska jag även på Jysk och se om dom har nå rullgardiner till inglasningen.

*Må gott*

// ia

Familjen upp och ner

 
 
 
*Lexus passade inte i svartvitt*
 
// ia
 

Jobba på bortaplan

Åker taxi på väg till Stockholm för att jobba en dag. Kommer bli spännande och kul gissar jag. Lite pirrigt. Hostan håller sig i schakt än så länge. Peppar peppar!

*Time to fly*

// ia

Blomstrande trädgård

Det har börja gro i våran trädgård. Alltså det vi har planterat. Morötterna syns (ja, blasten alltså), sockerärtorna likaså och jordgubbarna har börjat bli kart :P
Det enda som inte tittat fram ännu är gräslöken. Det var en mortel på påsen, men inga instruktioner om att man skulle mortla sååå vi gjorde inte det. Kanske det inte blir nå gräslök, men då får man göra ett nytt försök nästa år :)
 
Mamma och Pelle var förbi igår vilket var kul! Så roligt med besök, om än jag nu inte var så pigg och vårat hem ser ut som hej kom och hjälp mig (för att man inte orkat ta tag i saker när man är sjuk och jobbar). Men vi fick lära oss att man ska ta tjuvarna som kommer fram på tomatplantorna, annars blir he inga tomater. Detta borde ja ju ha vetat om med tanke på att jag brukar sköta om hennes tomatplantor när dom är på semester, men det liksom slog mig aldrig.
 
Nu har jag spelat lite Minion Rush men blev less då jag var så dålig så nu ska jag istället ta mitt kaffe och lägga mig i soffan och glo på Cake Boss eller 24. Eller både och. Imorgon kl 05.00 hämtar taxin upp mig. Gah. Jag kommer vara trött, men jag ser fram emot detta.
 
*Some day*
 
// ia
 

Det blir inte alltid som man vill

..förkyld och trött. Mycket jobb. Svimmade i lunchrummet. Sovit 2.5 timme nu men är ändå trött. Mina klänningar har kommit..typsikt när jag inte kan hämta ut dom!

*Vila, vila, vila. På torsdag åks det till Stockholm*

// ia

RSS 2.0