Fortsätter på hemmaplan

Inget jobbande idag heller. Dumma hals. Det är bäst för den att den är hel imorgon och på SÖNDAG! Då ska jag till farmor och farfar, och då måste man vara frisk så inte dom åker på nå baciller.
 
Pysslat lite hemma. Ytterst lite. Väntar på paket från Lagerhaus, det var i Umeå den 4/11....3 dagar sen. Det borde ha hunnit fram, men det kanske bara är konsum som är sega.
Egentligen är det inte någon större brådska med det, då det till största delen innehåller inslagspapper/snören/taggar till julklappar och jag har inte ens några klappar att slå in än :P
En ananas är det med också. Och YES choklad.
 
Snart kommer hjärtat hem. Då är det HELG! Whoop whoop!
 
*Magnettejp är bäst*
 
// ia

Halloween

Det gick av stapeln förra helgen. Intressant var det. Kul att skrämmas, kul att se grabbarna in action som kvinnor, kul kul kuuul att bli sminkad av Sandra såklart! 
Jag feströkte. Det var inte särskilt gott alltså. Fanns inte en tillstymmelse till sug dagen/dagarna efter. Jag tror faktiskt att det tog bort mycket av den romantiska biten som man kom ihåg..

Bild har jag ej nu.

Helgen som nu kommer har jag längat länge efter..min födelsedag! Men inte för att det är min födelsedag utan för att jag inte har någonting planerat på lördagen (bara tankar om vad jag VILL göra). Och det är precis vad ja tänkt. Bara göra det som faller mig/oss in. Skönt. Inget kalas. Skönt.

Nu ligger ja dock med extremt ont i halsen. Tror faktiskt inte att jag någonsin haft såhär ont i halsen, så förhoppningen om att det är borta imorgonbitti är inte så trolig :/ ja vill ju på jobbet! Käka tjejlunch och ha kul! 
Stänger mina två blå och hoppas på att vila tar bort detta illa kvickt.

*Natti natt* 

// ia

RSS 2.0