5 veckor

Imorgon är det fem veckor sen ja började sluta röka. FEM veckor. Tiden går så snabbt!!

Snart bär de av. Vi lämnar puppyn nu.

*See ya*

// ia

Så att....eeehKrätskiva. 4 pers men bara 2 deltog ;)Hittade en stor morot i landet. Gott gott. Eller...?Japp. En selfie..är det..på mitt kråkbo. Jag trodde att jag nyss klippt mig men när jag kollar arkivet så inser jag ju att de var i DECEMBER!? Oh lord.

*Färgbomb hade vart kul om de funka*

// ia

Kräk

Mår illa. Vill jobba. BEHÖVER jobba då ja ska vara borta en hel vecka snart. Gah. Imorn ska ja på jobbet var planen. Mått bra hela dagen. Men inte nu minsann. När det vankas mat.

*Urk*

// ia

Du

Vilken frestelse du varit ikväll. Det kommer du förmodligen alltid att vara.

Din doft. Hur din närhet bara fyllde mig med längtan.

*Jag kommer aldrig bli fri*

// ia

När blir jag fri?

 
Har gått så himla oförskämt bra hittils. Förra fredagen var jag och drack vin hos Sandra och till och med det gick utan problem. Annars brukar vi röka rätt så mycket.
 
Igårkväll var det sjukt jobbigt! Var hemma själv (brukar vara då det blir som värst), och tanken om att tjuvröka min "nödcigg" slog mig. Men, jag gjorde det inte.
 
Just nu är det as-jobbigt. Det bara kommer liksom, har ju varit vaken ett tag och inte haft nått sug alls men nu kan jag inte tänka på nått annat och känner mig grinig och sur. Varken kaffe, choklad eller shopping verkar hjälpa mot detta illvilliga sug. Inte musik heller om än det kanske underlättar.
 
Ikväll/eftermiddag ska vi ha en ego-kräftskiva jag och Sandra och äter vi inte för mycket så hade vi tänkt ut och dansa! För det var faktiskt år och dar sen.
 
*Rycka upp sig*
 
// ia
 

RSS 2.0