Pink och snor

Fått i mig en kopp te. That's it! Fattar inte! Jag är ju förkyyyld, inte magsjuk. 

Blä blä blä. Det bara slog till liksom. Ikväll skulle ja på föreställningen en Lycklig pessimist med svärmor men det går ju inte nu det..

I lördags ville ja fota citronväxten vi har så Fidde hjälpte mig med kameran, stativ och sånt. Sen lekte jag själv och det var himla kul! Och fint blev de :)) 

Kvällen spenderades hos Emmeli och Johan. Utklädd till tänderna med rosa peruk bla var jag. Fidde hade en fjäderboa i 5 min innan den stacks för mkt ;* hihi
Kul va det om än jag inte kan förståååå hur Andreas Johnson inte gixk vidare! Den är så bra! (Trodde aldrig jag skulle skriva så om hans låtar men..)

Just ja. Satte dessutom på mig lösögonfransar SJÄLV! Och denna gång hamna dom på huden och inte på mina fransar som sist!


*Stolt*

// ia

Monopolmys

Igår spelade vi gamla monopol på loftet. Det var mysigt men det gick inte så bra för mitt lag TROTS att jag införde köpstopp på Fidde i X antal varv :P 


*Jepp jag förlorade*

// ia

Igår,,

,,lyckades jag med nått. Jag var tyst i 10 minuter MINST när vi kom hem, vilket är den dampigaste tiden på dygnet.
 
*Fick mig en 20a*
 
// ia

För omväxlings skull

Nyss snöa det så man trodde att sommaren aldrig skulle komma. Nu regnar det och töar så man tror att man gått miste om allt skoterföre.

Ja vad säger man.

*Vänta å se*

// ia

Asså vaaa!?

Jon skrev på fejjan att han sett Thåströms nya album där IDAG...release är ju den 11e! Självklart kunde ja inte hålla mig, så vi passerade på hemvägen och nu ska den snart njutas av! 

Undrar liksom om statoilpersonalen satt ut den till försäljning alldeles för tidigt av misstag då det inte görs reklam om detta varken på Thåströms sida eller statoils ^^

Men men. Nu är den MIN! 


*Prov imorn*

// ia

När man ska göra en tidig kväll...

...och man har sååå trevligt! 

*Happens some times <3 *

Fredaaaag

Idag åt ja en semmelwrap. Gott va de.

*Kvarters*

// ia

Jo en annan sak..

...åså vill ja gö nått åt mitt hår. Gillar de ibland. Men ibland it. 

Skönt att slippa bättra på utväxt. Men trist med "vanlig" hårfärg. 

*Stranded Deep*

// ia

Oh god..

Snälla kan nån ba säga vart ja/vi ska åka utomlands??! 

Är de värt att paya en massa massa tusen på att uppleva andra sidan av jorden? Och när ska man de isf? Gaaah! Vill ba åka å bada NYSS!

*Tur vi ska bada i Umeå om 64 dagar*

// ia

Party och snö

Igår var det dags för TEAMFEST! Planen var bowling mellan 18-19 och sedan skulle vi alla hämta mat och samlas i en lokal på Nygatan för att käka tillsammans och ta nån öl.
Det var festligt men jag var ingen höjdare på bowlingen. Fidde däremot han vart bäst... 149 hade han om ja minns rätt på bästa serien..
 
När några for ut på krogen så bangade vi och for hem och skottade istället, för FY SJUTTON vad snö det kommer! Vet inte hur länge vi skottade inatt men säkert en timme iaf.
 
Nu har vi just kommit in och Fidde har väl varit ute 2,5 timme ca. Och jag kanske 1,5.... jag ville se klart konståkningen innan :P
Nåväl, vi slapp iaf ta bort plogkarmen för den hade någon granne redan tagit åt oss med snöslunga, tack tack!
 
Vi var och såg Trevligt Folk i torsdags på bio, och himlarns va bra den var! Skratt och gråt om vart annat! SE DEN gott folk!
 
*Nu smider Sims*
 
// ia

RSS 2.0