test

Höst och Soran

Kategori: Allmänt

Ja som ni kan se, så har min blogg fått ett ansiktslyft. Detta hände när ja å Sandra drack lite vin haha Tog typ sjukt lång tid (men de mesta berodde nog på att man inte hade alla hjärnceller där dom skulle vara)
Sandra e iaf grym, och har betyyyyyydligt mer tålamod än jag :P

Tack bäbis för att du fixa! :D

Hösten har alltså kommit nu. Snopet känner jag. Det blev så abrupt slut på sommaren ju, och nu är de förbannat många månader kvar till värmen.

Jag har en slags hatkärlek till hösten. Det är ju super mysigt att få köpa (och ha på sig) massa koftor och halsdukar och vantar, man kan tända jätte mycket ljus överallt och bara må gott. Det är skönt med mörker, ibland. Typ endast när man ska just tända ljus eller se film. Inte annars.
Gillar ju inte kylan ändå, men luften är frisk och härlig. Hade ja haft ett badkar hade ja inte klagat, för de är ju det bästa när man är genomfryst som jag är största delen av året.
Ja förutom när jag är och skakar rumpa på dansgolvet dådå.
En annan grej som både är plus och minus med hösten är just tankarna som snurrar. Jag blir väldigt djup på hösten, men det kan också vara negativt. Vi får väl se hur det går detta år.

Känner mig så sjukt pigg och glad idag. Somnade 22.30 igår!! Sov en normalnatt med andra ord. Har varit helt förundrad över hur ja känt mig idag på jobbet, tankar som: Är de såhär man ska känna sig? har svischat förbi i hjärnan.

Förresten, i måndags så såg vi på Soran Ismails underbara resa genom Sverige - Jag skrattade tills ja började storgråta! Allt brast vis Sassa Brassa Mandelmassa