Besvikelse..

...ja idag skulle bli en skit kul dag/kväll eftersom jag skulle få mitt R4 kort till mitt DS (så att ja kan tanka spel) plus att vi skulle på elgiganten och köpa en ny mobil åt mig!!!! SOM jag har längtat hela dagen, och när vi svänger in på giganten så inser vi att dom stängde kl 18, då jag också slutade! Jag hade alltså kollat HELT fel på deras hemsida när ja kollade öppettiderna, så nu försöker vi lösa det på något sätt så att Jim kan ta sig dit imorn när han slutat kl 17..får väl se hur de går ser ju inte så ljust ut vill ja lova =(

Och som plus på de så kom ju inte mitt kort till DSet heller, så det blev att tröst shoppa på cubus, en klänning som ja har sneglat på länge, en ny super fin sjal (som Jim tyckte passade bäst till påsk), och en tröja till JIm. ALLA kläder var på 30% nu ikväll, så då blev jag iaf liiiite gladare. Nu har jag kläder till min och Sandras ego fest på lörda ;)

På tal om lördag, då bär det av till IKEA igen, och Alko samt skoaffären... förhoppningsvis hinner vi med alla stopp. (Kanske borde ta IKEA sist, eller vad säger du Sandra;) ) För alla som inte vet de så är Sandra en av dom segaste att handla på ikea som ja nånsin hört talas om! haha Men ååh de kommer bli så himla skoj, och jag håller tummarna att vi hinner hem utan stress till våran fest =)


*Silent Night - Sinéad O´Connor*

// ia

Godmorgon..

...vaknade kl 10 första svängen av ett KRASH, BOOM, BANG!



Ja..alltså återigen har dom lyckats våra kära (?) katter med att krasha fönsterlampan i just DET fönstret. Så nu måste ja verkligen till IKEA för att hitta nå nytt ;) Denna gång blir de nog att köpa hängande lampor...Kan vara smart.

Direkt nyss när jag klev upp så tände ja ljus i läggan, de är ju så sjuuuukt mysigt när de är lite skymmning ute åså får man tända myspys inne =)

Igår då? Henke, Sandra, Erik, Martin, Davvo och hans tjej som ja tyvärr aldrig fick veta vad hon hette men men dom kom hit iaf och spelade tvspel med oss, eller med Jim kanske. Jag & Sandra satt mest och surrade som vanligt =P Kanske lägger upp lite pix sen på pixboxen om ja ids förminska bilderna å hålla på.. Den som lever får se.

Nu ska ja äta, å sen har jag ingen aning vad som händer. Har ju fastnat i My Sims spelet (som förövrigt verkar vara för barn) men ja är alltså fast och vet inte hur jag ska ta mig vidare, och en sån sak gör att ja bara vill avinstallera skiten och aldrig mer höra talas om det. Kanske finns nå fusk nånstans? =P


*Julstämmning*

// ia

Gubbdagis

Idag när vi gick till jobbet så mötte vi ett gäng med gubbar och ALLA bar på varsinn Clas Ohlson påse!! Hahaha de var rätt kul, Clas Ohlson ÄR verkligen ett gubbdagis =P

Har som sagt jobbat idag, fick hoppa in extra och göra admin och det var riktigt skönt att kunna bortse från kön och bara fokusera på det viktiga =) Nu är vi återigen hemma och ja ska strax göra mig lite fin ifall de skulle komma hit nån ikväll och spela tvspel =)


*Men först lite blodpudding*

// ia

Lite bilder

Länge sen ni fick se nå bilder, så tänkte kasta in nåra på random..Enjoy!


 


*That´s all folks*

// ia

HEEEEEELG!

YÄYY! Nu är de äntligen helg..så skönt efter en sån jobbig vecka. Dock var de skönt nu sista 1,5 timmen på jobbet för då slapp ja svara i tel och kunde få undan lite viktig admin istället =) Kanske ska jobba med admin imorn åxå på övertid nån timme bara men de återstår att se om dom vill ha mig ;)

Har just varit på bolaget (Ne Sandra, ja klarade inte att ha en vit helg :P) hittade en ny Xcider - juledition, men ja tvivlar på att den är så god, skulle typ smaka nå konstigt Ginger Ale å nå mer tror ja minsann de var. Ja de blir iaf bara att vara hemma och dricka ikväll, spela lite tetris å kanske Smash Bros..eller nått. De är lätt att fastna i tetris världen vill ja lova haha
Patrik kanske också skulle komma förbi ikväll, skulle ju vara skoj, men de återstår ju att se om han gör..

Nä nu måste ja göra ett ryck, ska plocka undan lite kläder och kanske hinna diska? Äta måste jag också och mamma kommer 18 för att lämna tillbaka bilen och då ska ja skjutsa hem henne.


*I can´t help it I like to party*
-It´s genetic-

// ia

Återigen

..ja nog himlat somna vi igen och sov i 2,5 timme..sen klev vi upp och gick på 10 till 12 och handlade snarra och en dricka. Där träffa vi syster yster och mamski som var ute och cuisade med min bil hehe =P

Nu sitter vi här och vet inte vad vi ska hitta på, så de blir nog att surfa runt lite och sen sova för att bege sig till jobbet tidigt imornbitti :( Urk, de ringer så mkt nu och man är så less på att jobba.. då vet ni.


*Linnea är en fin människa*

// ia

Ständigt denna trötthet

...igår somna ja kl 19, vaknade 22 och var vaken ett tag sen sov jag hela natten. Ikväll somnade jag kring 20 och vaknade nån timme senare och nog är ja ju fortfarande trott.. Men hur kul är de egentligen att bara sova så fort man kommer hem? Ja vill inte vara såhär trött, men de är ja så de är nog bara att acceptera..

Åh va intressant inlägg.. ITT! Ser på Insider nu, har handlat om nätpedofiler bla. Fan va nojjig man ska vara om man har tonårstjejer som barn.. är ju hur lätt som helst att råka ut för såna där äckel!!!


*Nu är de väl sängdags?*
-Booring-

// ia

Opererad i armen!

Ja idag så har jag varit på vårdcentralen och dom har satt in en p-stav i min lilla arm =( Jag är ju otrooooligt rädd för att få stick i armen (jo ja vet ja har diabetes men tro mig - det har inte hjälpt)
Så när hon skulle ta bedövnings sprutan så låg ja å andades å andades å försökte att inte tänka på vad som skulle hända, MEN såklart råkade jag ju titta på sprutjäveln! NÅLEN VAR JU SÅ SJUUUUUKT LÅNG!!!! sen kollade jag inte mer!

Men att sätta in själva staven var inget problem, tack vare den underbara bedövningen. Skulle dock ha önskat att ja hade haft bedövning för bedövningen ;) Aja nu ska ja sluta kröjma, nu sitter den där och de känns bra!

Jim spelar Skate it, ja sitter i soffan och tittar på. Testade yttepytte lite men de var ju så svårt att hålla reda på alla kontroller så ja vifta mest hursomhelst och lyckades (enligt Jim) med nåra fina tricks iaf :P


*Snart är julen här*

// ia

Gomorron världen

Ja, det råder bloggtorka i min hjärna nuförtiden. Jag ber om ursäkt för de!

Just i detta nu är ja helt sjukt trött, har sovit från kl 19-22 och är ändå redo för sängen vilken sekund som helst, MEN ja ska ändå sätta mig å kolla tv och käka nachochips me älskling.

Föressten Frallan om du läser detta, ja drömde en svin äcklig dröm om RÅTTAN! Fyy ja var inte glad när ja vakna. I´ll tell u tomorrow ;)


*I´m booring*

// ia

Ny älskling

Jag har fått mig en ny älskling;



Pink - I don´t belive you

Tack så hemskt mycket alla som grattade mig igår och verkligen gjorde dagen till underbar istället för en pina! Känner mig ju inte gammal i skallen så det lär nog dröja innan ja börjar samla vuxenpoäng..

Ja å Jim for iaf till Henke å Sandra kring 18 tiden, och hem kring 4 =) Denna gång gick de grymt bra att gå eftersom de är lite roligare att gå flera. Jag, Jim, PJ  och Erik tog oss en promenad och drack 3,5 or, PJ och jag började snacka om Harry Potter och de faktum att de är en skam att ja inte har läst ut sista boken ÄN! Men ja tyckte den verka så trist men då fick ja en liten sammanfattning av Patrik så nu är ja lite mer taggad på att läsa klart den, trots att ja vet mycket av de som händer men det var de värt...annars hade ja nog aldrig orkat fortsätta. Tack PJ ;)


*Bilder från teamfesten finns på min pixbox*

// ia


25 years today...

.... jaa så har då släkten varit här och fikat och umgåtts. Nu är de bara två av Jims bröder kvar och ja å Jim ska till Henke å Sandra på två timmar typ å fortsätta firandet.

Ja önskar de hade varit som pappa trodde... att ja fyllde 24. Aja men ja fick ju ett super fint kort av mamma där de stog att ja inte ska vara lessen hehe å de passa himla bra för imorse när ja prata med henne så sa ja att ja inte ville fylla år nå mer..

Nu ska ja gå å kirra de sista å kanske få i mig lite mat (?)...annars går de inte så bra att ferra..


*Nån som vill köra hem oss inatt från mossen?*

// ia

Wii

Ligger i sängen och vilar, mår illa som f-n. Men har iaf käkat hela vitpepparkorn nu så om de är nå magsjuka på G så hoppas ja att den drar ditt pepparn växer (höhö)

Jim kom in för en stund sen och meddelade att Wiiet inte går att starta....yäy! Vi som skulle ha akvarie spelet igång imorn när de blir födelsedagskalas här hemma. Men Jim läste att de hade blivit sådär för andra å då hade dom bara haft strömsladden ur nån timme så fungera de igen sen så ja hoppas på de!

Idag fick ja min födelsedagspresent av Frallan;



Hehe TROR ni ja är nå nöjd??? JAA! Och nu måste ja ju kasta alla mina gula som har hängt i bilen sen ja köpte den, för de var ju faktiskt ett av villkoren till att ja skulle få denna vackra sak! Sen fick ja ju även en middag på Waynes ;) Tack gumman!

Nu kom Jim in å sa att Wiiet fungerar. Pewh!

Åter till födelsedagspresenter; I måndags fick ja en väska av Jim (Friis & Company) en röd jätte fin som ja hade önskat mig, och i Torsdags förra veckan så fick ja en super fin turkos klänning av Lotta från Gina :) Och inte att förglömma, i Tisdags så fick ja en lampa från IKEA som ja åxå har önska mig av Sandra! Så summan av de hela är att ja har fått presenter Torsdag, Måndag, Tisdag & Fredag - och ja blir inte gammal föräns imorn!! hehe Me like!
Sen ska ja ju få nått som "lockar till skratt" av Martin nästa vecka, nått han har köpt i Japan så de ska ju bli himla intressant säkert :)


*Imorn är ja halvvägs till 50, men bara på pappret*

// ia


Nu har de blivit av..



Dock måste vi byta en av ringarna som var för stor.


*Grattis älskling på 22-års dagen*

// ia

RSS 2.0