Jag ber om ursäkt...

...jo ja e lite frånvarande just nu. Spenderar tid med syster såklart, men det är ju även PDOL.. ni förstår säkert :P

Nu ska ja ta min första öl för dagen och sen dusch, mat, och smink.


*Lasse är så fantastisk*

// ia

Semester!

Så äntligen har man fått den efterlängtade semestern!

Var en seg 4 timmars dag idag på jobbet iom den lilla sömn ja fått, men det har ändå gått bra :) Just nu är ja pigg på kaffe hehe
Syster å Jakob är å fikar hos mama och Kiro ligger i solen å myser. Lexxan har blitt tvångsinstängd i buren eftersom han inte har ro att gå å lägga sig att sova när de är en så skoj kompis i samma hus :P Nu snarkar han gott.

Jim å Filip (mest Filip) tillverkar ett eluttag till altanen, så snart slipper man ha en sladdvinda från garageväggen ^^ Nice!

Nu ska ja hoppa in i duschen, sen blir de bolaget, köpa hårfärg och ev ett nytt halsband till Lexxan :)

 

*Nej nu håller ja på att somna, dags för mera kaffe*

 

// ia


Jag vill ha internet!!!

...till min stationära dator! Där har ja ju hitta en massa gamla roliga bilder. Jim använder de trådlösa till sin datta i vardagsrummet och det mobila internettet har vi låna ut till Fralls å Cajsa. Men nu e de ju snart semester (eller Jim har ju just fått de) så nu kanske vi kan få några riktiga bredbandsuttag i sovrum, gästrum och vardagsrum. Sweet.

Känner att veckans städning har tärt som fan på mig. Just nu har ja inte orken att göra nå. Och när ja väl kommer mig för att dammsuga i mitt rum... ja då blir de stopp i rörhelvetet! Har försökt att få bort de som fastnat med en sån där metall sak som man i vanliga fall använder till att få bort stopp i avlopp.
Men it hjälpte de.
Så nu är mitt rum och sovrummet halvt damsuget. Tur att vi hann med resten av huset innan iaf.

Nu blir de att bädda i gästsängen och sen bara slappa och invänta ekipaget. Ja, fast först ska ja köra Jim å Fille till Kalles, och ja ska köra Filles bil! Huga! Ja gillar inte att köra andras bilar, för då känns de som att nån kommer köra på mig bara för att ja har nån annas bil =P
Min bil e nämligen överfull med sånt som ska till återvinningsstationen. Yäääy.

 

*Försökte fota regnet - detta var min bästa bild*

 

// ia


Glad idag!!

Idag finns det inte mycket som skulle kunna slå ner mitt humör. Syster, Jakob och Kiro är ju (förhoppningsvis) påväg upp hiiiiit! :)
Dom lär anlända inatt. Har ringt syster men hon svara itt så ja hoppas att allt går bra och att dom tagit sig en bit.

Imorgon går ja dessutom på semester! Som ja ska njuta! Mjamm.

*Vi är två hjärtan i samma kropp*

 

// ia


Hoppas hoppas...

...asså. Ja vill inget hellre just nu!!!!! Måste bara ta mig till Skeå på torsda för å se Melissa Horn. Slutar dock 16.45 och hon spelar 18. Hmm.. Ska försöka höra om man kan få sluta 45 min tidigare (har innestående hell yeah)

Sen får man hoppas att OM de nu blir att åka... att bilen håller hela vägen.

 

Skulle vara väldigt intressant att se skillnaden från konserten hon hade här i Piteå i november (se ovan). Den var ju väldigt vacker och intim. Bör inte bli samma feeling på en festival.

 

*Oh I hope so much*

// ia


Fotodag

Idag har ja fotat nästan hundra bilder. De mesta på djuren då såklart =P Kände att de skulle vara kul att ha lite andra bilder än bara party party party. Här kommer dagen so far:






Vi har köpt en trimmer idag, och när Jim skulle montera ihop den så blåste ju en påse med nån skruv i, ner under altanen. Men efter lite trix så fick han tag på den. Fan va fint de blir när man inte har svinlångt gräs runt alla träd haha

*That´s all for now*

// ia

ÄNTLIGEN!!

HAHA!

Ja vann just över både pappa å Jim i Tower stack! Lyckan är total!!


*Fast Jim har väl gått om mig igen redan*

// ia

När solen äntligen visar sig..

...och jag går ut. Så hinner jag vara ute i några sekunder innan ja har ett fett myggbett på baksidan av låret. Yippie! Så då gick ja in igen haha

Är lite snurrig i skallen, men ja tror de beror på vätskebrist, ja glömmer lixom bort att man ska dricka eftersom ja e så van att bara dricka när man blir så där dunder törstig (när ja ligger högt i socker) Men nu när ja itt gör de så glömmer ja som bort att kroppen kanske behöver vätska ^^

Jim lura just i Lexxan typ 3,5 dl vatten hehe Skvalpar nog gött i hans lilla mage kan ja tro. Han väger 6 hela kilo nu btw. Tror han kommer bli en stor pojke hehe

Nu ska ja ta å gö nå nytta och sen kanske ta en promenad till mama.


*Gudomligt att vara nykter*

// ia

I´m sorry for..

Väldigt underlig dag idag. Känns som att de har varit flera dagar i en enda dag. Morgonen är så långt borta så det känns som för en vecka sen.
Tror ja är utarbetad. Eehhhh. Haha.

Min nacke är så stel idag, men Lotta rädda den lite med sin mirakel medecin. Tack honey.

Kan inte riktigt placera mig själv idag, känner inte ens suget att lyssna på musik???! Say what!? Det enda som brukar få min hjärna antingen på bana eller helt ur kurs. Kanske e lika bra att ja håller mig där mittemellan.

Började tänka för en stund sen på hur det lät här på jobbet när både Frallan och Martino jobbade här. HAHAHA. Skulle någon leva om så mkt som vi gjorde då, skulle ja fan gå dit å slå dom på käften ^^
Men när man själv är i det så tycker man ju inte att de spelar så stor roll (eller att man ens är högljudd)
Kul var de på den tiden iaf. Bjuckar på en klassiker;

Opzi says:

Säg att du är kissnödig

.MartiiN* @ Tokyo JOBBAR says:

hmm

.MartiiN* @ Tokyo JOBBAR says:

det där lät mysko...

.MartiiN* @ Tokyo JOBBAR says:

varför ska jag vara det??

.MartiiN* @ Tokyo JOBBAR says:

haha'

.MartiiN* @ Tokyo JOBBAR says:

okej

.MartiiN* @ Tokyo JOBBAR says:

Jag är kissnödig!

Opzi says:

Hahahaha

Opzi says:

ojjjj

Opzi says:

ja skulle ju skriva till Malin ^^

.MartiiN* @ Tokyo JOBBAR says:

HAHA


 

*..everything ending this way*


// ia


Saker blir inte alltid som man har tänkt sig..

..ikväll när ja kom hem efter jobbet så skulle vi fortsätta i gästrummet. Vi skulle möblera och såna saker. Vad hände? Jo vi fastnade i filmen Drillbit Taylor först, sen började vi vika kläder. Och jag har hängt in kläder i mina garderober...och hängt och hängt och vikt och vikt. Så nu börjar det likna nått! :)
Dock har jag typ 3 säckar med kläder kvar..

Vi har faktiskt fått på överdraget på dynan som ska vara i soffan så nu e soffan komplett igen :D Imorgon blir de att jobba till 21 igen och efter det så blir de att fortsätta här hemma.
De e sjukt kul just nu! Men de kan nog ha att göra med att syster, Jakob och Kiro kommer om en vecka!!!!

 

*She´s a man eater*

 

// ia


Frankrikes nationaldag

...det var igår de. Och för 12 år sen på den dagen befann jag mig i Bretagne med Jessica. Nu kommer ja inte ihåg va staden/byn hette som vi var i men de va typish medeltidsstad. Vi klädde ut oss i fina medeltida klänningar och vandrade omkring, allt enligt traditionen. Kul och minnesvärt!

Lyssnar just på ett klipp från Winnerbäcks konsert i Luleå. Sommaren 2008. Ingen vidare bra publik men en fantastisk låt. Kom änglar.
Kan aldrig få nog av den låten, och det verkar ingen i hans publik heller kunna få. Låten är speciell. Väldigt väldigt speciell.

Nu blir det att åka till jobb. Och förhoppningsvis har vi en mer normal temperatur inne idag. Igår landade tempen på 27.4 som högst, det sög en aning.

 

*Speciell*

 

// ia


Lördag idag

Igårkväll så var ja ju hos Lotta å sjöng karaoke i några timmar. Och helt ALLVARLIGT så är min hand skadad av att hålla i micken! Ja kan typ knappt röra fuckyou fingret :O

Imorse vaknade Jim av nysningar och feber. Jag vaknade knappt för ja var så trött. Åkte iaf iväg till Badhusparken och plogade mig fram till Jims mammas bord där ja och Lexxan hämtade Tanya.

Hon har busat (och busar) med Lexus så han kommer vara knäckt ikväll hehe Jag har även tillverkat ett armband till Tanya;

Gjorde först ett med bara dom större pärlorna, men dom räckte inte. Hade på mig ett armband med bara små silverpärlor som ja "offrade". Blev faktiskt nöjd, och Tanya med =P

 

Ikväll, ikväll, ikväll då blir de party med dessa två snyggingar;

 

 

*Cheers mates*

 

// ia


That was weird...

..hmm. Konstigt de där. Man tror att vissa människor som funnits i ens liv på ett eller annat sätt - alltid ska göra det. Men livets val och vägar gör att det inte alltid blir så. Tydligen.

Känns trist, men ja önskar dig ett underbart fortsatt liv och att dina val i livet är dom rätta :)


*Weird*

// ia

Resultat..

...här kommer två exempel. De är tre armband men ja gjorde två likadana. Hein är ju dock inte alls nått ja är supernöjd med, men de var en rolig grej att testa! :)


2 armband med min månadssten - Tigeröga

 

Silverarmband med berlocker och silverkulor

 

Pillrigt var de verkligen! Men kul!! Vill bara ha ett överflöd av berlocker, pärlor, snören mm. Då skulle ja va i himlen! Vaknade just efter en 2,5 timmes powernap, så här blev det itt nå gjort hemma :( Men vad gör man? Nu har ja jobbat min 6e dag i rad - two to go!

 

 

*I have a dream*

 

// ia


Nu ska de pysslas!

Idag fick ja hem ett paket i brevlådan innehållande detta;

 

Nu behöver ja bara hitta bra verktyg så mitt tålamod kanske inte tar slut lika fort som de skulle göra utan verktyg =P

 

*Som ja längtar tills mitt första smycke är klart*

 

// ia


Igår..

Trött pojke, idag är han om möjligt ännu tröttare =P Han har då inte tråkigt när han får vara på dagis :D

 

*Alla fordon har väjningsplikt för flugor på motorvägarna*

- Utah -

 

//ia


Why?

Varför kommer blogglustan in när den inte ska?


*Time to say goodbye*

// ia

Fridag (or not)

Fredag idag är de ja. Känns som en måndag, men det beror nog mest på att jag idag börjar mitt 8 dagar i rad pass. URK. Men de hade kunnat vara värre, jag jobbar iaf dag så det får man ju se som nått positivt.

Denna helg blir de alltså coolio, Sandra drar till stugan och tar på sig stövlar. Jag ska jobba och försöka hålla mig hemma resterande tid då de är detta förbannade Summer Games, och hela stan är fucked up.

 

*Off we go*

 

// ia


RSS 2.0