Lördag

Hämtade Jim inatt, eller rättare sagt imorse. Kring 6 var vi hemma, då hade jag inte sovit nått innan så vi somnade gott tillsammans och vaknade av att klockan ringde kl 13.
Då bar det av till bolaget för att Jim skulle köpa mer öl till ikväll och sen käka vi på Tre Kronor. Ja åt grillspett med massa stekta grönsaker och stekt potatis, Jim åt nå Fajita pita som var sjukt stor. Och två drickor.

Nu har ja precis fått på mig outfiten för kvällen och kom just på att ja måste ladda mina kameror. BÅDA har ju självklart slut ström. Vi ska till Sandra och Henke på en timme ca. och då ska ja åter bli stylad av min makeup artist ;) och få svinlånga ögonfransar :P

Hoppas fortfarande att de inte blir utgång. Har ja blivit trist?




*Jaa Frallan ja ska parta lite för dig med ;)*

// ia

Don´t fear the reaper...




*Snacka om att jag å Jess nötte denna som Faaan när vi var yngre, sjukt skön*

// ia


Nattlig ensamhet

Inatt är jag ensam. Eller ja har ju katterna, men dom får inte vara i sovrummet. Jim är och lanar hos Henke. Jag har precis kommit hem därifrån, har varit med Sandra och hjälpt henne lite med tapetsering och sätta upp insyns skydd på fönstrena. De blev sjukt bra och snyggt! Väntar på bilder nu ;)

Idag var ja ju på stan och ja skulle ju inte handla ett skit, men såklart så hittade ja ju en lång varm grå zipp tröja med luva. Alltså det stog lixom mitt namn skrivet på den och den skrek efter mig att ja skulle köpa den, så ja hade ju som inget val!! Right?

Sen köpte ja mig ett par nya ögonfransar som kommer bli helt fantastiskt fina när Sandra har limmat fast dom på mig imorn hehe :) Jaa så imorn blir de ju då fest hos Sandra och ingen aning om det blir utgång, dock är ja inte så sugen på det faktiskt, vet inte vad som hänt riktigt?


*Så hur ska ja somna inatt då?*

// ia

Bilder från fredagen

Idag mår ja mycket bättre, inge magsjuka här inte hihi Så har varit på stan en sväng med Frallan och fått henne att köpa massa bra saker! Tyckte iaf jag ;)
Sen tog vi en fika på Waynes och efter det köte jag öl åt Jim och gick hem. Nu har jag suttit och laddat upp lite bilder på pixbox !!! Var ju sjukt länge sen ja gjorde de känns de som.

Här kommer nån bild från våran galna fredag natt;



Ja de var allt som är tillräckligt rumsrent att visas här haha Behöver ja säga att Bemo som var fotograf hade sjukt kul över vilket makt han hade över oss fulla marionett dockor?

(Vi andra hade väl också rätt skoj haha)


*Nu ska ja duscha, laga mat och sen å snacka skit hos Sandra*

// ia

<3 Kärlek <3




*Snälla lyssna på hela låten, den är så underbar med Thåström*

// ia


Och idag har jag...

...magsjukaaaaaaaaa! Wohooo! NOT! Känns så jävla ovärt att ja var hemma tisdag för mensvärken sen jobba onsdag och sen gå till jobbet idag för att bara vända om direkt efter ja hade kräkits på toa. Sjukt less!

Så vi får se hur det blir med party i helgen, kanske bättre att vara hemma och kurera sig? Men men så känns det nu iaf. Mår fortfarande illa, min mage är hungri men inte resten av min kropp. Mest sugen på salt. Magsjuka är så himla lömsk, ja trodde för en stund att det hade gått över och ja kände mig riktigt pigg men ack så fel jag hade...

Oj vilket helt otroligt trist inlägg detta blev haha har väl inget roligare att berätta just nu iaf.


*Barf*

// ia

Ont ont och åter ont

När ska detta släppa? Jag var hemma igår för att det värkte så himla mycket och idag har det också kännts av men inte lika mycket dock..

Nu har vi nyss kommit hem från jobbet..ska spela sims nu trots att mina ögon svider av trötthet, men det blir ingen vila idag för då kommer ja inte kunna sova inatt säkert.

Fan - nu kurrar de i min mage också, kanske får ta och äta några Tom & Jerry kex ;)

                    

*Tydligen ska man svara på saker man inte ens är utbildad i*

// ia

Säsong 6 Ep 02

Fortsättningen följde idag, snacka om att det märks att det är sista säsongen! De händer ju helt galna saker hela tiden!! Är nog tur att de är en vecka mellan avsnitten så man hinner smälta och ta in vad som egentligen händer???

Är ju så galet.. aja.. ja har som ändå väntat på att de skulle hända - de där sista med S och J...(vill inte skriva vad ifall nån läser som inte har hunnit se, men Tina u know what I menar)

Vetevärmaren har varit på i stortsett hela dagen, vi var iväg en sväng på stan och ja köpte mig ett par super varma pluffstofflor för 49kr och sen lite underkläder =) Efter detta så åkte vi förbi pappa och Nisse och sa hej och hämtade 2 ljuslyktor som ja fick av honom samt en........lösnäsa som blinkar rött (Rudolf röda näsa även kallad). Min kära far hade tänkt ge mig den innan jul men glömde bort hehe Men då har ja ju kvar den till nästa jul ;)

Hade även tänkt göra en lista på allt ja har shoppat förra månaden (mest för att se själv vad ja har slösat mina pengar på) men ja tror ja knappt kommer komma ihåg hälften så det får vara för nu..

Imorn, upp och jobba 9 timmars pass. Hoppas mensvärken är bättre då, för man vill fan inte lägga in en vetevärmare i DOM microvågsugnarna!
Nu blir det off to bed, hoppas på lite sömn!

*Pregnant man*

// ia

Vaken - eller?

Är iaf uppe från sängen, vaknade kanske för en timme sen av att Jims pappa ringde och behövde hjälp me nå program. Sen låg vi kvar i sängen och läste reklam för att se om det fanns nå roligt att köpa. Det gjorde de, en garderob som vi verkligen skulle behöva men den verkar inte rymmas någonstans, kanske i hallen men då är ju frågan hur det kommer se ut? Och lite jobbigt kanske att gå till hallen för att hitta kläder?

Hmm.. blir kanske att vara hemma och chilla, är helt borta i skallen känns som att jag är full eller nått. Men som tur är. är ja ju ledig idag. Yäy.

Sandra; ja hör av mig senare idag när ja vet om ja är kapabel att hålla mig vaken under desperate ;) Hoppas att jag är det haha


*Vi äro gammla i våra kroppar*

// ia

Vad gör man?

Kan inte sova. Kan ju bero på att jag sovit sjukt mkt under dagen. Jobbigt, för jag vill ju sova så att jag kan kliva upp tidigt och spela Sims =P Och sen orka fara till Sandra och se 2 avsnitt Desperate.

Ja...vad ska jag göra? Lägger jag mig ner och försöker somna så börjar bara tankarna snurra kring allt möjligt, och sitter jag kvar här i sängen och surfar så lär ja inte somna föräns Jim vaknar nångång kring 10-11 kanske. Hmm, ska testa gå upp och dricka varm oboj, värma om vetevärmarn och sen försöka mysa in sig i täcket med den och älskling hihi

Ja fattar inte att ja inte har skaffat en vetevärmare innan, det är ju de bästa som finns när man har mensvärk! Lovely.


*Snön ligger vit på taken, endast Linda är vaken*

// ia

Bakis - Jodå

Nu har ja som börja kvickna till, men det har varit en seg dag, har sovit till 15 nångång och då kom frallan och hämtade sitt smink. Efter detta satt jag vid datorn ett tag och nu har jag varit och handlat på Coop lite spenat som ja snart ska äta och även sallad som jag ska ha till =P bra combo ja vet haha

Igår var de ju fest dårå.. här. Det var jag, Frallan, Sandra, Ellie, Nadia, Jim (fast han var mest i datarummet och spelade), Mackan & Mattias. Sen tror ja de inte var någon mer. Vi lyssnade på musik, snackade och spelade Wii. Sen bar det ut på krogen i typ en timme innan jag ville hem haha
Så jag tvingade Jim att vi skulle gå på Big Boy och handla käk innan, vilket vi gjorde. Men sen när vi kom hem började ja må skit så ja parkerade i badkaret en tid (har ingen aning om hur länge ja satt där men de kändes som flera timmar) och älskling bara passade upp mig med allt ja ville ha, och stackarn fick äta själv =(

Men sen la ja mig i sängen och somnade, vaknade efter en liten stund och hade lågt blodsocker så de var ju bara att vingla upp igen och hälla i mig mjölk med strösocker och Oboj. Tillbaka till badkaret för att ja frös så mkt, sen i säng och sov tills Jim skulle upp och jobba. Sen var jag vaken en stund och snackade med han på msn tills det var dags att åter somna.

Nu ska ja hänga upp mina nya gardiner och äta stuvad spenat med sallad.


*Bilder kommer sen, har ingen ork till det just nu*

// ia

Gårkvällen

Hade SJUKT skoj! Tack tack tack tack Jim, Fjune och Bemo för den fin fina fotosessionen ;) Har just kollat igenom alla bilder och tanken är väl att dom ska hamna här idag (om ja hinner, annars kanske imorn) Bemo var iaf fotograf och sa till oss andra vad vi skulle vara/föreställa, tyvärr kommer ingen av oss ihåg riktigt VAD vi föreställer på bilderna men en hel del skratt blev det ju. Tack.

Igår snackade vi mycket nostalgi "hiphop" musik på jobbet, typ som Ayo, Feven, Petter, Blues osv. Och nu ramlade jag in på en Blues låt (som ja antar att dom flesta hört)
Jag blir så glad - att musik kan väcka så mycket i ens tankar? Men de är bara så skoj att blicka tillbaka och relatera olika musikepoker i ens liv med saker som hänt, vänner man har mött och känslor som har svallat. Kul.


(vet inte alls vad de är för konstig m.video men det är ju låten ni ska lyssna på iaf)


*Nu blir det dusch, sen stan med Frallan och Nadia*

// ia

YOYOYO

Nu dansaas de dansmatta... ja ska ta kort.. se youuuu!


*Fjune är där han ska vara!*

// ia

Frallan och Linda konverserar

Detta samtal utspelade sig idag mellan Frallan (F) och mig Linda (L);

F: Vad heter platsen när posten fastnar?
L: Brevinkastet?


Rätt svar: Ånge


*Ja...ibland är jag lite blond*

// ia

Slut på Chai =(

Gick nyss för att kolla på Extodia (sidan där ja beställde mitt chai pulver, och upptäckte till min FASA att både det vanliga och vanilj smaken är SLUT!!! =( Jag har nog gjort alldeles för mycket reklam =P

Så nu vet jag då inte när det går att beställa....suck. Nu har vi betalat räkningar. eller mest Jim, jag skulle betala min Telia räkning som ja har som E-faktura, men ja lyckades ju klanta mig och glömma att ta bort förfallodatumet, men Jim fixa det med =) Ja har blivit sjukt bortskämd när det gäller att betala räkningar haha Tack bejbiii! <3

Det blev lite photoshop idag, men jaa.. inget bildbevis idag. Om jag skulle förstå varför man gör vissa saker så skulle allting vara så mycket enklare.. men men övning ger färdighet sägs det ju.


*Kom igen, lova att kolla videosarna och lämna gärna en kommentar ;)*

// ia

Okej en till..

....asså den här tar fan priset! Ja höll på å skratta ihjäl mig!



*HAHAHAHAHA*

// ia

WINNERBÄCK <3

Han vann han vann han vann! För tredje året i rad så vann han Årets Manliga! Me so happy! Dock vann inte Thåström Life achivment, men det blev ju som jag trodde ABBA, och det är dom ju väl värda ;)

Syster just varit här och vi har hämtat hennes cykel och sånt. Nu blir det att göra nått annat i photoshop, nått enklare kanske =P Eller så fastnar ja på youtube och kollar på Maru - Den helt klart galnaste katten ever! Ni måste se! Klippet är lite långt men de är värt de! Bästa biten kommer i slutet ;)




*Maru - Du är min hjälte*

// ia

Nu börjar det likna nått..

Amanda Jenssen som bästa kvinnliga, och coldplay kammade hem alla tre titlar dom var nominerade till (yay)


*Linda rockar*

// ia

Håkan Hellström!!! ????

Håkan himlat Hellström vann Bästa LIVE AKT!!! SAY WHAT!!?????? Han är ju sjukt dålig!!! Blä va arg ja blev just nu! :( Hoppas det blir bättre vinnare under resten av kvällen...


*Rockbjörnen snackar ja om*

// ia

STRUL!

Asså jag har då aldrig varit med om att det har strulat såhär mycket med blogg.se!!!?? Kan inte komma in på tex. Tinas blogg ibland, och nu kunde ja inte ens lämna en kommentar :(
Men Tina ja har bara lagt in en bild på eld och använt den flera gånger på nått konstigt sätt (som sagt ja vet ju knappt vad ja gör) Blir nog att fortsätta leka ikväll på egen hand så man lär sig vad alla funktioner innebär.

Men tack för dom fina kommentarerna, nu blev ja himla glad hihi :)

Imorn blir det SUPER KUL! För vet ni vad? FJUMPO kommer hem till oss en sväng, och då ska vi dricka öl och spela WII imorn kväll hihihihi




*Jobb.Nu*

// ia

Photoshop FAIL!

Nu har ja suttit svin länge (tycker jag iaf) och försökt efterlikna en bild men ja kan då bara säga att de gick ÅT SKOGEN! Så Frallan ja kan nog inte göra en på dig på lörda ;)
Men ja fattar lixom inte, har följt alla steg till punkt och prickar men inte hjälps de, sen att ja inte ens fattar vad det är jag håller på med gör ju kanske inte saken lättare. Suck.

Här kommer iaf bilden, men som sagt det är INGET ja är stolt över..... usch

Orginalbilden


"Min" bild



*Nu sa ja godnatt*

// ia

Så sämst!




*BIG FAIL*

// ia

Så sjukt söt!




*Så sjukt underbart söt, vill ha!*

// ia

ADDICTED

Alltså man blir rätt lätt beroende av Sims vill ja lova, de blev att ja spelade och nu är klockan sjukt mkt - igen. Nu blir det sängdags mina vänner, men hade en sak ja skulle skriva om men nu kommer ja ju såklart inte på vad det var =/
 
Min hjärna är nog full..eller trött. Nu - Godnatt.


*Shit vilket givande inlägg*

// ia



Vad ska man göra?

Klockan har redan hunnit passera 00.00 och det känns som att jag precis kom hem från jobbet. Vi åkte dock direkt till Coop och handlade och pantade burkar och flaskor för 100 spänn, sen hade vi ju även fått en bonus check från Coop på 50kr så det var ju inte så dåligt :) Och SKÖNT framförallt att slippa alla burkar och flaskor.

Sen när vi kom hem så packeterade jag 3,6kilo köttfärs i mindre förpackningar och frös in, sparade lite och stekte upp för att äta till "middag". Sen såg vi Scrubs och nu sitter jag här vid dator och Jim spelar Quake. Usch va tiden rann iväg, ja som ville hinna spela sims. Men alla ni som spelar de vet ju att det ger inte spec. mycket att börja spela om man bara hinner med ca 30 min, för då hinner det inte hända så mycket.

På torsdag är det Rockbjörnen galan och jag längtar sjukt mycket och hoppas att Winnerbäck tar hem alla priser han är nominerad till, och sen är ju även Amanda Jenssen och Pink favoriter som jag har röstat på. Pris för Life achivment röstade jag på Thåström, dock tror ja ABBA kommer vinna men man kan ju alltid hoppas.

Lördag - Fest - Utgång. Ska bli riktigt kul, nu när jag har haft mitt uppehåll på hittils 20 dagar ;) Återstår ju att se vars vi hamnar på förfest, kanske här?


*Stuvad spenat is the shit*

// ia

VILL HA!

Hittade detta som jag vill ha;



Faktiskt från KappAhl, ska se om dom har det här i stan så man slipper beställa hem hehe

Förövrigt så tycker Jim att denna blogg ska handla om honom, men då tyckte jag att han lika gärna kan använda sin blogg som han har men som han aldrig skriver på =P
Och Jim; Jag kan inte skriva sången som ja sjöng igår för ja kommer inte ihåg hur den gick =(


*Min mage kurrar som fan*

// ia


Ögondoktorn

Har precis kommit till jobbet så det har ju inte hunnit hända så mycket intressant idag. Ringde ögonmottagningen i sängen för att höra varför dom hade skickat två olika tider för samma sak, det visade sig att den första tiden hade blivit avbokad (kan man inte bara skriva de i brevet så man slipper ringa?) Klev upp klädde på mig, sminka mig, gjorde lunch/middag som vi skulle ha med på jobbet, fixa håret och sen off to work.

Snacka om att det har snöat MASSOR! Hååå blir grymt less, vill ju att det ska börja bli vår och sommar nu ju, fast de är nog ett tag dit tyvärr ;)


*Får man spela DS när de är lugnt på jobbet måntro?*

// ia

Säsong 6 Ep 01

Då var de slut, tårig i ögonen, så himla bra avsnitt, sjukt starka känslor.

Håller med dig Tina, fattar inte riktigt början, alltså dom knöt ju som aldrig ihop det fast det kommer väl längre fram i säsongen antar ja. Kanske i de allra sista avsnittet.

Vill ha alla säsonger nu på DVD, men ja ska försöka vänta tills dom släpper någon form av samlingsbox med alla säsonger, fast de kanske dröjer aslänge =/

Usch usch, helt uttömd på känslor. Kanske ska dyka in i Sims och förlora mig i en värld av orealistiska relationer och fenomen som aldrig skulle utspelas i den gråa vardagen.


*Varför gör du så?*

// ia

Snart slut :)

Nu är det bara en halvtimme kvar tills jag får springa hem och se L WORD!! ÅÅÅH som ja längtar, dock minns jag ingenting från säsong 5´s sista avsnitt =/ Kanske får kolla de före, för nått annat intressant lär ju inte hända ikväll. Blev inget DH hos Sandra tyvärr för Henke är sjuk och har ockuperat soffan så vi får ta det när han är piggare. Men som ja sa till Sandra, då är de ju inte lika länge kvar till nästa avsnitt om man väntar med ett några dagar ;)

Har idag hittat en blogg som en gammal kompis från forna dar skriver och det var skit skoj att läsa vad som händer i hennes liv, dock var de skit skumt när ja skulle kommentera - man var tvungen att ange nån Open-ID adress eller skapa ett konto hos Google. Fattar inte den där blogspot skiten, tacka vet ja blogg.se (tummen upp)

Idag blev det en chai latte från Waynes igen, och denna gång fick jag och Frallan varsitt stamgästkort så att man får den 10onde varma/kalla drycken gratis. Tycker verkligen de var på tiden med tanke på hur många hundratals kronor vi har spenderat där, men men nu har vi dom iaf och de lär ju gå rätt fort att samla ihop 8 stämplar till. Iaf efter löning, nu blir de lite snålt om Chai Latte och andra dyra drycker därifrån tills på freda.


*Har ni smakat än?*

// ia

Jobbet

Nu sitter man på jobbet igen, känns lite tugnt att det bara är Måndag, hade helst sett att det hade varit Fredag..men men :) Känns ändå lite bättre än vanligt eftersom de är lugnt just nu iaf på jobbet.

Längtar så mkt tills ja ska se L word, åså blir de väl desperate med Sandra också hehe

*Nu ska ja jobba vidare*

// ia

Ja kom på en sak..

...imorn är det den 19/1, och DÅ mina vänner så finns det ett nytt avsnitt av L WORD att kika på!!!! Gaaaah som jag har väntat, nu är det dessutom sista sista säsongen och det kommer sorgligt nog bara att vara ca 8 avsnitt :( Har väntat sen 24 Mars 2008 på att det ska komma nya avsnitt. Men den som väntar på något gott...

Shit va ja längtar, ska kolla om det mot förmodan inte har släppts redan. Sänds ju den 18 i USA så man vet ju aldri ? Dock har det aldrig inträffat förut så ja har svårt att tro att det ska göra det nu...kanske har nått med tidszonerna att göra?

Nu smuttar ja på den äckligaste chailatten ja nånsin lyckats med, den blev alldeles för varm så ja brände mig på tungan plus att den vart sjuuuukt blaskig eftersom ja snålar med pulvret så de inte ska ta slut ;)




*Slurp*

// ia

Nyvaken

Idag körde Jim upp mig kl 15, eftersom vi skulle åka till Jysk och handla saker till hans mamma, så det har vi precis gjort och sen hann vi förbi Coop för att handla snask inför kvällen. Det blev lite nötter och yogurtglass med smak av rabarber och jordgubb. Hoppas den är god.

Kl 20.00 är de ju bra på tv på TV6.

Nu blir det att käka middag (?) eller lunch eller vad de nu blir. Sen titta tv, ocg efter det säkert blogga eller spela sims eller nått annat skoj!


*Hatar att sova bort hela dagar*
- men de är ju så skönt-

// ia

Lördag är de va?

Har lite svårt med att hålla reda på dagarna fortfarande efter jul och nyår, men men. Idag har jag iaf varit ledig och de har varit sjukt skönt vill ja lova! Började med att kasta i mig frukost eftersom mitt blodsocker var super lågt (igen)
Sen hittade jag en mysig klänning som ja knappt har använt som jag beställde från Haléns i somras, som jag tog på mig och sen åkte vi iväg till ElGiganten, där min plan var att 1) Hitta en mjölkskummare, 2) hitta en vågtång. Inget av detta fanns så jag gick därifrån tomhänt :( Dock hittade Jim en HDMI kabel som ja köpte åt han.

Sen hämtade vi syster och Kiro, skjutsade syrran till jobbet och tog Kiro med hem. Vi började då tvätta, efter vi hade varit ner första svängen så bajsade Mr. Kiro inne i datarummet. Inte så kul med tanke på hur kräsen jag är, så Jim erbjöd sig att ta upp det och det var guld värt! Sen när vi kommer upp andra svängen så har kära Kiro bitit sönder en soppåse och det ligger matrester över hela golvet i köket =( Man är ju som inte van att man inte får lämna nått framme, så när vi sen skulle ner till tvätten så fick han hänga med =P'

Kattziie var sjukt kaxig btw.

Nu har jag lämnat av honom hemma och håller tummarna att han inte för något oväsen där eftersom grannen är sepe. Men de är en annan story. Blev ingen bio ikväll som det var tänkt, kände att vi inte riktigt var sugna på det, ville helst se Yes man, men den hade ju slutat gå och den ja då helst ville se var/är Benjamin Buttons Otroliga Liv, den SKA ja se nångång men såg att den var nästan 3 timmar lång, och de kan lätt bli för mkt för mig då ja oftast måste pissa mitt i filmerna ;)

Nu ska jag ta och läsa lite bloggar och kanske photoshopa lite.


Kiro - Alldeles ny


Kiro - alldeles nyss

*Party on party people - I will join you next weekend*

// ia

Tyssstnad

Ja idag har jag inte hunnit med att blogga så mkt (läs inget). Jag har jobbat mellan 9-19 och efter det så stannade jag en stund på jobbet å surrade lite med Frallan, för de hinner man ju aldrig numera med alla strikta regler =(

Sen när jag kom hem hade min älskling lagat mat, så vi käkade och sen somnade vi i nån timme på soffan. Skönt. När jag precis hade vaknat så ringer Sandra Bejbi och undra om ja kunde komma förbi en sväng och sen skjutsa in henne och hennes syster på krogen, de kunde ja ju såklart!! Alltid lika skoj att träffa Sandra hihi

Nu har ja kommit hem och har inhandlat div. snask så vi ska snart se en film och snaska lite innan det säkert är dags för sängen.


*Försökte hitta en bild på Sandra och syster men hade ingen :( *

// ia

Melodifestivals nörd!

Jaa alltså ni som känner mig vet ju (eller borde veta iaf) att vid den här tiden på året när det börjar närma sig MELODIFESTIVAL, så kan ja bli lite lätt manisk. Och medans festivalen pågår så är det inte många som ser ryken av mig på lördagarna - fester är HELT uteslutna, för de går ju inte att festa medans man ser, då är de alltid nån idiot som ska prata under programmet (om sånt som inte ALLS har med melodierna att göra ens) ÅH ja känner redan nu hur jag längtar och hur det spritter i kroppen av spänning till den 7e februari när det drar igång!!

Här kommer två låtar som JAG och många andra nördar tycker skulle ha vunnit hela skiten!!








*Hur kommer det sig att ja inte har någon direkt fanatiker till vän?*

// ia

Man skulle göra såhär tror ja..

Följ min blogg med bloglovin

Dålig dag idag

Jaa det började med att vi vaknade halv nio av att jag har en känning och Jim hade försovit sig. Jag började 9.15, men ringde jobbet och sa som det var att jag hade en dunderkänning så ja skulle bli sen.
Höll seriöst på att frysa ihjäl (man gör de när sockret går upp igen)

Sen kommer ja då till jobbet ca 45 min sen, och inser att jag har glömt mina glasögon ÅTERIGEN, och även denna gång mitt insulin! Inte spec. bra med tanke på allt ja vräkte i mig imorse när ja hade känningen. Men men, tänkte kila hem på lunchen och hämta det men då började jag må bättre efter jag tog lite långtidsverkande.

En bra sak dock - Har druckit äkta chai latte med Frallan.

Just nu sitter ja mest och kämpar för att kunna se något alls på min skärm, jobbigt är det iaf det vill ja lova. Sen sitter jag och längtar inte ens hem, för då måste ja spela sepe Quake i TRE JÄVLA TIMMAR! Blääääääääää ja kommer vara på sånt skit humör ikväll efter det så Jim kommer ångra att han satte det som sin vinst i vadslagningen igår. Hade jag däremot vunnit så hade HAN fått spela Sims... suck.

Nu är de MASSA JÄVLA KÖ åxå så nu måste ja jobba vidare. Ringa en kund, svara på några till kunder. Sen gå hem. Spela. Bli förbannad och lessen. Sen sova. Sen jobba.


*Nej ja är inte positiv idag*

// ia

TRÄSMAK!

Mmmmm... träsmak i rumpan och ont i ländryggen de är vad man får när man fastnar i Sims (eller nått annat för den delen) Ja har inte lyft från stolen en enda gång sen ja sist skrev, de är fan för länge. Ofta man skulle orka sitta såhär länge på jobbet tex? Men ja tappar som tidsuppfattningen haha

Som ni kanske förstår så blev det ingen riktig middag, men Jim gjorde iaf 2 rostbiffsmackor till mig, och de var mumsigt! Nu har ja iaf gått med i de där Bloglovin, får se hur länge ja orkar vara med där dock. Är ju som så plottrigt tycker ja när den blandar inlägg från olika bloggar å skit. Aja.. kan väl vara kul att testa iaf.




*Om ca en månad lär ja vara uppslukad av datan*

// ia

Hemma nu :)

Jaa jag har väl varit hemma i ca en timme nu, vet inte ens vad ja har pysslat med dock. Typ kramat om min älskling lite och nu är det nog dags för antingen middag eller SIMS..vi får se vad det blir hehe

Just ja, glömde ju berätta om min fin fina present som ja fick av Jim igår; En 22" skärm, den han har haft för han köpte ju en ny. LITE skillnad vill ja lova mellan den andra ja hade som kanske var på 15" hehe så nu är de bara att börja vänja sig. Är sjukt ovan att det är så stor skillnad i bildkvalitén, denna skärm är ju mycket ljusare och sånt, och ja är ju som van kassa skit inställningar haha

Har idag upptäckt en sak som jag verkligen vill göra, fransförlängning! Kolla in denna sida, hon gör det i Luleå och det blir ju verkligen super snyggt!!


*Mat VS Sims*

// ia

Godmorgon världen!

Nyvaken och svintrött. Inget konstigt med det egentligen. jag är van att sova LÄNGE nuförtiden. Kommer nog bli en jobbig dag, men men jag har proppat i mig rosenrot och nu sippar ja på min chai latte. När den är slut blir de att hoppa in i duschen och kanske hinna fixa till håret lite innan man ska på jobbet.




*"Vilken underbar dag"*

// ia

It has arrived

Japp 15.09 var paketet på Coop och jag har hämtat ut det och hunnit testa hårlocksgrejjen och den dära ögonfrans sätta fast saken. Ja är grymt nöjd vill ja lova! Här kommer lite bilder;



På andra bilden är de en liten påse med olika tester som jag fick med, då blev jag ännu gladare. Imorn blir de att testa det nya Björn Axén schampot och se om de var värt 100 spänn *Hoppas*

Kom hem från Sandra för ca en timme sen och de var himlat SUPER att äntligen få se Desperate igen ;) Nästa måndag då har jag även nya avsnitt av L Word att se fram emot ;) Fick 2 fin fina lampor av Sandra också så nu har jag något att sätta upp i vardagsrummet istället för julpyntet. Tummen upp, tack Sandra bejbi!


*Nu blir de väl att sova, jobb imorn - blä*

// ia

Komsi komsi

Ja nu har ja kollat på postens hemsida säkert 10 gånger eller mer, men det ligger ju fortfarande i Ånge =( Eller, de kanske har flyttats men inte uppdaterats på postens hemsida. Men ja ska försöka att sluta tänka på de haha Jane sa att de går fort från Ånge å hit, ja hoppas på de ;)

Asså seriöst, ja är ledig idag och skulle göra massa bra saker. Har jag gjort en enda? NÄ! Eller bara ätit men de är väl sånt som ska göras ändå. Dock MÅSTE ja plocka bort julsakerna idag, för idag är ju sista dagen man "får" ha de uppe, snacka om att vänta in i de sista.
Sen lär de väl bli lite desperate ikväll åxå.

Just ja, ja kommer ju få ha Jims stora skärm nu i en vecka ^^ eftersom han förlorade ett vad, och han ska spela Quake på min mini skärm HAHAHAHAHA




*Komsi komsi*

// ia

Bara en sak till

Kolla på denna länken ... asså fatta att man kan bli galen av att ens börja fundera på hur små vi egentligen är =/


*Off to bed*

// ia

Gomorron

Joo ja är redan vaken, dock inte för gott eller vad man ska säga.. Klev upp med Jim för att hålla han lite sällskap innan han skulle på jobbet och passade på att äta 2 dubbelrån =P dock blev de så torrt och saften tog slut så det fick räcka så helt enkelt.

Nu försöker ja dock få kontakt med honom på msn men det verkar inte lyckas så det blir nog att bege sig tillbaka till sängen och snooza ett tag till innan det är dags att plocka bort julen. Usch va  jobbit.


*Mitt paket är i ..........ÅNGE! Suck*

// ia

Natti natt




*Imorgon kanske mitt paket kommer*

// ia

Today is the day

Jaa eller nått..bara behövt ta alvedon en gång idag *Lycka* imorn ska ja försöka att gå utan och se om min skalle har slutat värka. Just nu gör den då inge ont så jag hoppas att den mår bra nu =)
Har precis tryckt i mig ett litet lyx från sunes och det var helt gudomligt!! Mmmm ja älskar Sunes, eller iaf lyxmålet ;)

Nu blir det att spela SIMS ett litet tag för Jim ville ju inte spela kort den tråkmånsen =(


*SIMS 3 - Ute snart*

// ia

Fred Claus

Vi började se på den igårkväll/natt, och såg klart den imorse och den var ju kul och bra sådär som såna där filmer brukar vara =P Tack Frallan för gratis filmen ;)

Har inte gjort mkt idag, bara ätit rester från våran supergoda middag igår; Lövbiff fylld med ädelost som steks i stekpannan och potatisgratäng till det med färsk pressad vitlök i. Jo de var sjukt gott!

Sen har jag mest bara suttit här vid datorn, har kollat ett avsnitt av Boston Tea Party som handlade om kristendom och sekter. Just nu ska ja kila från datorn för ja är grymt less att höra Jim snacka med Jack när dom spelar!!!


*Snark*

// ia

Ego























*Sista bilden SJUKT slarvgjord så ni vet*

// ia

Gårdagen

Jaa, igår var vi ju på stan med Jims mamma och ja inhandlade rosenrot och mina fina nya stövlar. Dessa hade jag på mig under gårkvällen och ja fick inte de MINSTA ont i tårna eller någon annanstans heller för den delen *tummen upp*
Tänkte visa några suddiga bilder på mitt fin fina och super sköna tangentbord;



Gissa vilken färg som används flitigast?

Iaf på eftermiddagen var vi då och käkade på Golden Dragon och firade att Nicke fyller 40år, det sorgliga (för mig iaf) är att jag glömde min kamera när vi väl for hem till Lotta å Nicke på själva festen, så ja har bara bilder på maten vi käkade haha


Marias förätt, fläskfiletoast med en ananas skiva och bea - Super god!


Planksteken - Tyvärr ingen succé alldeles för mkt mos!

Vi sjöng sjukt mkt kareoke och jag var nykter för andra helgen i rad, de här är ju ingen match ;) Krister (Lottas kusin) tyckte att det var ovanligt att se mig nykter...Det säger rätt mkt!
Har planer på att hålla mig nykter fram till löning minst...gärna längre. Vi får väl se hur det går men just nu känns det inte som ett problem.

På tisdag då blir de dubbelavsnitt av DESPERATE!!! Wohoo! Jag och Sandra som tyckte att vi skulle få vänta sjuuuukt länge till nästa avsnitt, Sandra hade till och med för sig att vi skulle få vänta i 2 månader. Men riktigt så länge var de då inte som tur är ;)


*Skulle kunna skriva en roman på detta tgb*

// ia

Recept

Okej på begäran så lägger ja in ett recept på Chai Latte;

Ingredienser

1 st

2 dl vatten
1 bit färsk eller torkad ingefära
1 bit kanelstång
4 kardemummakärnor
1–2 tsk svart te
1 dl mjölk
2 tsk råsocker eller strösocker

I det stora hela så är det svart te och kanel typ å skummad mjölk. Men Tina, det måste upplevas helt enkelt ja kan bjussa på en nån dag på Waynes ;)

Nu måste ja kirra håret, och JO ja handlade ju ett par skor på stan och INGA klämmor =( Men dock fick ja mig dom skorna som ja velat ha svin länge för halva priset, dock en storlek större än vad ja brukar ha men det funkar nog bra =)


*Har fått ett superfint tangentbord av älsklingen*

// ia

Godmorgon

Idag blir det att gå på stan med Jim å hans mamma. Hon ska shoppa i gallerian för presentkorten som hon fick från alla på jul. Jag ska förhoppningsvis inte handla nå, dock behöver ja nå hårklämmor men men vi lär ju märka.

Har precis druckit upp min första chai latte, det var mumsigt. Sitter med tandkrämsduttar i ansiktet i ett försök att torka ut finnarna som existerar i mitt fejs =(


*Nu - Diska*

// ia

Hemmagjord Chai Latte

Idag fick jag hem det som jag hade beställt (som var en hemlis för Frallan) - Chai Latte pulver så man kan göra egen =)) Dock så höll det ju inte alls samma standard som Waynes, men de hade jag ju inte förväntat mig heller. Jag är helnöjd! Det gick ju dessutom svin snabbt att få hem det - tummen upp! Och jag fick även en Fortune Cookie där det stog; En önskan kommer snart att slå in så var försiktig med vad du önskar dig.
Det enda negativa var att fraktkostnaden och faktura avgiften var dyrare än vad själva pulvret kosta =/ Men nästa gång kanske man beställer fler hehe Det var iaf här som jag köpte det ifall någon annan är intresserad.

Inatt när vi skulle sova så upptäckte vi att min svarta väska som ja köpte i somras från Haléns luktade KATTPISS! Så det var ju bara att kliva upp igen, tömma väskan, kasta den, tvätta vantarna som varit i väskan, byta i kattlådan och sen sova! Suck säger ja bara, dock är de ju tur att ja fick en superfin väska av älskling när ja fyllde år annars vet ja inte vad ja hade gjort :( Ja hittade dock en hel sopsäck med väskor i klädkammaren men ja tvivlar på att det finns nån där som ja ens vill använda...varför inte kasta bort dom då kanske ni tänker? Det tänker jag med, men jag kan lixom inte, är alldeles för mycket nostalgi och minnen i nästan alla väskor.

Har även en likadan säck med skor - vad göra? =P


*Kanske en till chai?*

// ia


Nyårsbild

Hittade en fin fin bild som ja lyckades ta från våran balkong på 12slaget, får se om ja orkar uppdatera med fler bilder sen, annars kanske dom hamnar på Pixboxen (som ja typ aldrig uppdaterar)




*Gott Nytt År*

// ia

Mmm Takida




*Rysningar*

// ia

Internethandlarn

Satt och kollade runt efter vars man kan köpa Björn Axén shampoo och hamnade på en alldeles underbar sida, Eleven heter den och ja hitta massa saker ja skulle kunna köpa, men man måste ju kanske hejda sig lite ;) Iaf så hittade jag ett shampoo som jag klickade hem, och även en sån där lockande sak till håret som vi hade hemma när ja var liten och jag hade ju trott att den maskinen inte existerade längre, men då hitta jag ju den och jag är SÅÅÅ lycklig!!

   

Den tredje saken där på bilden är en spray som man använder efter man har lagt sin mejk så ska den stanna hela långa dagen utan att man behöver bättra på - vi får väl se hur det fungerar. Den sista bilden visar ett par ögonfransar samt en liten apparat som ska göra jobbet så smidigt sååå utan "kladd och akrobatiska övningar" som dom så vacker kallade det. Så nu Sandra ska vi se om jag kan få dit nåra rackare helt på egen hand - mest troligt inte!

Idag är jag hemma från jobbet, satt och frös som ett sepe trots att ja hade på mig; Jeans, TÄCKBYXOR, en tröja, en lång tjock kofta, en zippkofta med luva, min stora halsduk plus min filt. Kändes inte bra i kroppen alltså, men ja tror jag har stor brist på vitaminer och sömn, och till råga på allt så går ju alla möjliga sjukdomar på jobbet =(


*Igår beställde ja en annan sak, men den är hemlig för Frallan*

// ia

Äntligen..

.. så fick jag mig en Chai Latte från Waynes! Eller äntligen och äntligen, var väl 2 dagar sen ja drack en senast haha Snacka om att jag har blivit fast! Tack vare Cajsa å Frallan! ;) Undra om de blir nån imorn? Idag lyckades ja ju hålla mig tills ja sluta iaf och drack den på hemvägen, när jag nästan var hemma så hade skummet i locket typ fryst!! Snacka om att de var kallt ute, burr burr!

Nu blir de att sova för natten, Jim sitter å snackar i ventrilo å de är sepe jobbit å lyssna på deras skitsnack =(




*Mmmm come to mama*

// ia

Nisse

Den dära Nisse...

Det var pappas julklapp från mig och Jim i år. En kattunge som var grå. Bodde hos oss i en och en halv vecka och nog hann jag allt bli helt förälskad i denna underbara varelse. Svin gosig och väldigt starka personlighetsdrag som bara verkar vara positiva, än så länge =)

Maja var inte så nöjd. Kattziie hittade en buskompis. Jag blev förälskad. Jim vet ja då inte vad han blev...Less? haha

Här kommer lite bilder på micro;







*Fjune, Jim ljög it när han sa att vi hade en kattbäbis*

// ia

NUDU TINA!




*Nöjd? =P *

// ia

Nu är det nära..

...slutar snart och får lämna detta place i någon timme..skönt! Nu vill ja bara hem och sova, men jag funderar om jag ska ta och åka en sväng förbi pappa å lilla Nisse (ska berätta mer om han sen)


*Valet och kvalet -  Ska ja spela sims ikväll?*

// ia

Jo jag lever!!

Hehe, ja veeeeeeeeet att ja har varit SÄMST på att blogga, men det kan väl få bli ett nyårslöfte då eller nått att ja ska bli bättre på att skriva nån rad till er tappra läsare ;)

Jul och nyår har varit underbara, blev väldans mkt alkohol under min 9 dagars ledighet men de är väl så det ska vara antar ja? Nyår blev lite impulsivt eftersom vi är sämst på att planera i god tid haha Men det blev iaf middag hos oss och sen lite sällskapsspel, och senare blev det hetsiga diskussioner (om man kan kalla de det?) men men vi kom oss i säng kring 7 tiden, och jag sov till 16 dagen efter. Det sög. Sandra å Henke som sov över hann ja inte ens träffa, men Sandra var den sötaste EVER och hade städat undan i hela läggan när ja vakna! Tack återigen gumman!

Har investerat i lite nya hårapparater;








Denna fick jag i julklapp av min älskade syster yster! SUPERTACK!

    Och dessa två har jag själv införskaffat =) Locktången är 37mm tjock och jag var supernöjd med den till en början, men nu senast ja skulle använda den "på riktigt" så blev jag grymt konfunderad över hur klumpig den är när man ska locka håret!? Framdelen är som så mkt tyngre än skaftet så det blri ju som obalans. Sen kommer man åt temperatur reglaget medans man håller på att locka!!!! GRYMT störigt, men men de kanske bara är jag som är helt inkompetent när det gäller att fixa hår. Har ju inte haft mitt långa så himla länge än ;)

Och på tal om det, Tina, förlåt mig! Jag SKA verkligen lägga upp en bild, just nu kan ja  inte de dock för ja har inga bilder på jobbet, men när ja kommer hem så ska ja kolla om ja fick nån bra från nyår, annars får ja väl helt enkelt ta en ;) Så under dagen Tina, håll ut min älskade vän! hihi


*Nu har ja skrivkramp*

// ia

RSS 2.0