Tavla!

En rolig sak ja kan berätta är att ja har köpt denna underbara tavla av undebara Kan Dee! Så snart kommer den hem till lilla mig, och då ska den få en hedersplats i vårt nya hus ;)


*Ja är som en berg och dalbana idag känner ja*

// ia

Valborg

Ja inte är de bättre idag inte... fan. Har dock bara sovit 3 timmar inatt så det kanske har sin förklaring.


*Grillning ikväll - Yää*

// ia

Föressten

Lyssnar på denna låt på repeat;




*Den hjälper nog inte min sinnes stämmning just nu*

// ia

Mätning

Har jobbat till 21 idag, och såklart började svammlet där kring 18 tiden. Det slår som aldrig fel haha Men kul är det!

Jim har lagat min cykel idag, köpt en ny slang å tvättat den litte å pumpat upp så nu går den att cykla på WOHOO! Så nu ska vi bara försöka hitta en cykel åt Jim, någon som har en till salu för inte alltför många lappar?
Sen har vi varit på banken idag och fixat lite med ett av lånen till huset, så nu är man "rik" en stund... men fan va jobbigt när man ser hur pengarna dras =/
Ja borde helt seriöst sova för länge sen, men det går fan inte. Känns som ångest. Men ja vet inte. Ja börjar kl 8 imorn, plus att det är fest hos Henke å Sandra. Ja är inte pepp just nu. Mår fan skit, what the hell?

Idag har vi iaf varit i huset och mätt några väggar så vi har ett humm om hur stora rum vi kommer ha, men ja tror knappast att vi fick alla mått vi behöver, men skit samma är inte så länge kvar nu tills de är vårat eget!
Men asså, borde man inte känna lycka - pirr - längtan - stolthet? Ja känner ångest - personlig konkurs - renoveringsvägg - katastrof.

Men men, kanske de bara är just nu som jag känner så? Har väl inte riktigt fattat vad som händer haha

Nu ska ja ta och krypa ner i sängen och försöka somna, önska mig lycka till please :)


*Packningen står helt stilla - vars ska man börja?*

// ia

Silvertapet var är du?

För någon dag sen hittade jag en tapet som var så sjukt cool, silver var den med någon slags medaljong (?) mänster på. Och det såg verkligen ut som silver, metallen silver. Inte som att det var målat silver. Men nu kan ja inte hitta den igen, hur mkt man än googlar =( Jag & Sandra har fan försökt men utan lycka :(

Mina tankar går på högvarv just nu, är sjukt nära till inflyttning och jag har inte fattat ÄN att vi har köpt ett HUS! När fattar man de lixom? Hursom, möbler ska som sagt beställas, bla en ny säng. Men de verkar ju vara en hel vetenskap det där med att beställa en säng från Ikea! Varför har man inten färdiga säng "paket" som man bara kan klicka hem. Nää de ska tjorvas med olika madrasser å skit, men Sandra kom på en himla smart idé ikväll som ja ska testa snart (om ja orkar bädda om nu, klockan är ju ändå en hel del) Annars får det bli imorgon :)

Torsdag - fest. Ja, valborgs. Grilla? Njae tror inte de, men vem vet? Hoppas iaf på sol sol soooool!


*Ja ska fan hitta tapeten, ja MÅSTE*

// ia

Måndag

Snart har man beställt massa saker till huset :) Soffan är kirrad, en lampa som sagt till taket, en bro lampa, en skruvdragare, en grill och en tändare ^^

Nästa grej är IKEA saker. Ska bli najs!

Ikväll blir det som alltid (nästan) på måndagar att ja ska till Sandra bejbi och se lite desperate och ev. färga håret om ja nu kommer ihåg att ta med färgen (är sämst när det gäller sånt) men annars så blir de väl bara att sitta å snacka massa skit om vad som hände i helgen och vad som komma skall på Valborg :)

*Hamstrar kan ha sex 75 gånger på en dag*

// ia


Me s´cuse

Sorry för dålig uppdatering men har inte hunnit riktigt. Igår käka vi på Pentan, INTE VÄRT pengarna! USCH!

Imorse följde ja med pappa å Ralf till Skeå för pappa skulle äntligen få köpa sig en Volvo 850 Tgul! Oj va fin den var/är, och sköööön att åka i! Jag inhandlade en lampa på ÖB som jag har kikat på länge men den har allti varit slut, men nu har ja min egen!! =) Kommer bild sen när vi har hängt upp den (ingen idé lixom att hänga upp nått nu när vi flyttar om 2 veckor)

Nu ska ja leta fram kläder och sen kommer papi å hämtar mig för att skjutsa mig till Sandraaaa! Vi ska ha ego fest ikväll och sen blir de ut på Kalles (om vi nu inte fastnar i Lips som sist haha)


*Sommaren är här, hoppas den kommer stanna*

// ia

Pics





Jag med Kan Dee linnet på mig, läppbalsamet, örhängena, Kattziie som sover bakom min skärm (Maja brukar ju ligga framför) vet inte vad som är så skönt med min plats dock, på sista bilden ser man hur han kikar fram för att kolla vad som händer =P

Idag har varit en mycket bättre dag, men ändå känner ja mig lite konstig i kroppen, som nervös å nära gråt, orolig men ver inte över vad bla bla.. kanske för att vi imorn får veta hur det blir med läggan. Jo det är nog det. Hur ska det gå att somna? Någon som har ett sömnpiller? =P

Jag har ett nytt beroende - Dr 90210!! Försöker desperat leta upp någon sida där man kan se detta underbara program gratis eftersom vi tappar kanalen nu när vi flyttar!!! GAAAAAAH! hur ska ja klara mig utan? Haha, låter corny ja vet, men ja är FAST!


*Det finns fler stjärnor än antal ord som alla människor som någonsin levt har yttrat*
-Det säger rätt mkt om storleken på universum-

// ia



Trött!

Ja är så trött...! Fy bubblan! Jim vill ut å gå.. ja vill sova! Fan! Ska ladda upp dom där bilderna idag också om jag hinner, hann inte igår.

Var grymt kul att träffa Sandra igen :)


*Lord give me strenght*

// ia

Ögondokktorn

Dagen idag har varit sjukt konstig, dagen började med tårar och sen när jag gick ut för att röka på framsidan så kommer det fram en kvinna och undrar om hon inte får köpa en cigg av mig. Hon fick en gratis ^^ Sen stannar hon kvar och pratar med mig och var hur glad som helst över ciggen. Roligt att göra någon glad för nått så litet.

Efter det så for jag till ögondoktorn, eller sköterskan. Dom kollade synen på mig och jag försökte fuska genom att memorera bokstäverna på tavlan redan när ja kom in i rummet - gick inget vidare bra, ja glömde bort allt när de väl var dags. Sen droppade dom i mina ögon så pupillerna blev jätte stora igen, för att kunna fota ögonbottnarna.
Påvägen hem träffade jag Linn, sen hämtade vi flyttkartonger och efter det så skulle vi köra till ica och handla. Då höll ja på att krocka (inte mitt fel dock) och alla bara körde allmänt konstigt!

När vi kommer hem så käkar ja en risifrutti och självklart dräller ja på min nytvättade sjal, inte en utan två gånger! SUCK! Men en rolig sak var att ja fick mitt lilla paket idag med mina Eiffeltorns örhängen och det berömda läppbalsamet Carmex! Från den här affären, skit nice!

Nu väntar vi på att den sista (förhoppningsvis) personen ska komma och kolla på läggan. Sen blir de att steka burgare och efter det en tripp till Sandra bejbi. Känns som en evighet sen ja var med hon!

Nu kommer folket, så ja laddar upp nån bild snart.


*Nervöst*

// ia

Lägenhets visning

Nu sen vi kom hem har det varit 2 st och kollat på våran lägenhet, en kom i fredags och en kommer imorgon. Pust. Alla låter intresserade men det är bara en som kan flytta in redan 1 juni, problemet är att hon inte ligger etta. Ååååh ja hatar Pite Bo! Ja vill kunna bestämma vem som ska få läggan, om den inte ens står tom någonting utan dom tar över den direkt .. fan.

Ja håller tummarna att ettan och tvåan inte tackar ja. På onsdag ska alla ha svarat. Så på torsdag får vi domen. Håll tummarna nu för oss!

Nu ska vi nog laga mat och rengöra ugnen.


*Kattziie har rivit ner hela min dator idag. Yess*

// ia

Utmanad!

Blev utmanad av Cajsa och ja brukar inte gilla såna där saker, men denna
var ju faktiskt riktigt skojjig!

So here we go;


Ta fram din mobil, gå till Inkorgen.
Svara på frågorna genom att skriva första meningen i första sms:et
Fråga nr 2 svaras med första meningen i andra sms:et, osv.

Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Stänger den av din mobil?

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Problem?

Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Okej då..:( jag som började fatta tycke för den

Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
Förlåt kexet.

Vad skulle du skrika om du vann en miljon?

Eller hur!

Vilka ord skulle du säga till Gud om du träffade honom?

Jag vet, skitjävlatrist ju

Vad vill du höra mest av allt?
Hej gumman!

Vad kommer att bli dina sista ord i livet?

Men gud så mysigt och såå spännande!

Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?

Men hej gumman!

Själv utmanar jag; Jane, Niclas, Sandra (fast ja vet att hon itt kommer göra den), Lotta och Malle Maräng!


*Nu är ja skakis, brandlarmet gick just men det var bara ett ljus som hade lite hög låga, men satan vad man blir rädd*

// ia

Sol och Mr Potatis

Så jävla mycket gladare och piggare man blir av att se solen lysa när man vaknar! Vi somnade väl kring 4-5 tiden igår natt och redan kring 11 var ja uppe och pigg som en lärka, allt tack vare att solen sken! Me like!

Idag har vi inte fått gjort så mycket mer än att tvätta, och denna gång hade vi faktiskt bara EN tvättkorg! Tror himlat de är första gången sen vi flytta hit som vi har haft en normalstor tvätt haha men oj så mycke skönare de är.

Har varit på Colorama idag igen för att kolla lite mer seriöst på tapeter, men ja hittar inte en enda som ja vill ha i sovrummet som fondvägg, så det lär nog bli att bara måla enfärgat och sen eventuellt få dit en väggmålning längre fram.
Jim lämnade även in sin trisslott som han fått i julklapp av mami där han hade vunnit hela 75kr, tog tre nya lotter men inte fan blev de nån vinst denna gång heller. Förvånad? Nej.

Till middag idag så åt vi fiskpinnar å pickles. Inget mer. Det var grymt stor skillnad motför middagen igår; Marinerad rostbiff som vi stekte med potatisgratäng och rosépeppar sås. MUMS.

Antar att fiskpinnarna inte var särskilt mättande för jag är hungrig igen, och då har ja ändå hunnit äta tre hårdmackor. Skit.

Just ja, Mr Potatis eller Mr Potato har jag börja kalla Jim för utan anledning, men visst har det funnits ett sällskapsspel som hette så?


*Ja vill åxå ha varit å sett P!nk*

// ia

Kan Dee <3

Glömde ju för tusan att berätta att mitt efterlängtade Kan Dee linne kom igår, här får ni se skönheten;



För er som inte vet så är det en tjej vid namn Kan Dee som har en jätte fin blogg och som har ritat motiv och tryckt upp på linnen så vi andra som älskar hennes konst kan få bära den! Finns bara i ett visst antal ex och jag är STOLT ägare till ett av dom ;)


*I´m gonna wear it with my head held high*

// ia

Va hände?




*..med Promoe? Disco?*

// ia

Sicko!

Idag har ja varit hemma å sjukat mig. Kul kul. Nu börjar de snart ringa hit folk som ska komma å kolla på lägenheten, jobbigt som fan med tanke på att man inte är så sugen på att städa när man håller på att flytta lixom. Men dom får väl ha överseende med det.

Usch å fy.

Har ätit 6 st Nötcreme idag, de är väl de mest spännande som har hänt. Eller just ja, vi skrapade en trisslott som vi hade köpt igår, men inte vann vi inte nej nej.


*På fredag blir ja utan hår*

// ia

Annandag påsk

Vaknade imorse av att Jim fäktade med sina händer i/på min mun! Blev smått störd ja! Sen fick ja ett sms av min pappa som undrade om han och Ralf kunde komma förbi en sväng. Själklart! Så det var bara att kliva upp och upptäcka det underbara vädret som har varit idag. Jag och Jim började spela lite dansmatta och jag hann ju bli smått lökig innan pappa & Ralf hade hunnit komma haha

Sen när dom farit så ville Jim ut i solen, han föreslog en promenad men ja blir så himla rastlös av att bara gå omkring och man vet inte vars man ska så vi kom på att vi ju kunde åka till Granträsk och grilla lite korv med Jims pappa som är ensam hemma medans resten av familjen är på besök hos deras mormor :)

Här kommer lite bilder från dagen;




*Underbar dag har det verkligen varit*

// ia

Lips!

Igår blev det så att jag åkte till Sandra & Henke för att inta mitt vin där, besöket som vi skulle få kom ju såklart inte. Förvånad? Inte de minsta!

Men fan va kul vi hade de ja å Sandra! Vi sjöng Lips som fan och laddade även hem nya låtar till spelet dock fanns de inte så många s om man kände igen av någon konstig anledning (?)
Zigge, Gustav, Freddy och Henke var också där men dom sjöng inte lika mycket haha De var nog bara Gustav som sjöng faktiskt av grabbarna.

Nu är man lite halvseg, ska åka och hämta upp min syster på Kallax ikväll. Ska bli kul att få se hon igen :)


*Fulla myror ramlar alltid åt höger*

// ia


What to do?

Seriöst! Ja är så sjukt trött att ja knappt orkar hålla mig vaken här på jobbet! Tog en powernap på min rast men det hjälpte inte särskilt mycket faktiskt =(

Och när ja kommer hem måste vi röjja upp lite eftersom vi får besök ikväll, och nog för att vi håller på att flytta men de behöver ju inte se ut som en bomb som har slagit ner. Så det är bara att försöka samla på sig den lilla energi man har kvar och städa undan de värsta!

Vet dock inte hur ja ska orka med nått ikväll tyvärr, så känns de iaf nu men men den som lever får se!


*Över sundet*

// ia

Bolaget

Att gå på bolaget en lördag brukar sällan vara kul, och idag är det dessutom Påskafton och i stort sett alla i denna stad ska supa skallen av sig! Jag tänkte gå dit nu kvart i två för att inhandla en liten vinare så man har något gott att smutta på ikväll. Så vi får väl se om ja hinner tillbaka under min lunch (som är på en timme).

Update;
Det var ingen i kö före mig på bolaget! Ja är chockad! Så nu har ja mitt vin, frågan är bara vars det ska drickas? Tror fan inte ja hinner till Sandra bejb men vi får se vad som händer och sker :)


*2 timmar kvar av denna arbetsdag*

// ia


Låååångfredag

Har verkligen varit en lång fredag, dagen på jobbet har gått i snigel takt men det brukar det oftast göra när man jobbar 10-19 passen. Vet inte varför egentligen men så är det iaf.

Har faktiskt inte tänkt såå himla mkt idag på huset vilket har varit skönt, för jag har blivit lite smått galen av allt velande fram och tillbaka.

Ikväll har det käkats mat från Sunes, vi har tagit ett skönt bad och sen sett på Singing Bee (kändis edition) och det var himla roligt faktiskt. Hasse Aro var med, och han drömde jag om inatt av någon konstig anledning, han raggade på mig bla (nej de är inget önsketänkande haha) Den drömmen var bara helt skruvad.

Nu spelar Jim och ja vet inte vad ja ska pyssla med...kolla min mail och sen se om det finns nått kul spel till mitt DS?


*Imorn jobbar jag, sen ledig 2 ska bli väldans skönt!*

// ia

Anonym?

Varför skriva kommentarer och vara anonym?


*Sjukt irriterande*

// ia

Huset

Inte helt verklighetstrohet men de är alltid nått ;) (OBS, köket är nått ja önskar att de såg ut så, men det gör det verkligen inte i dagsläget...poolen är inte heller med IRL =P)





*Föressten, Glad Påsk alla och tack för alla fina kommentarer!*

// ia

Planering till tusen!

Jag blir fan smått galen av allt tänkande hit och dit och planer och kostnader och bla bla bla Som jag och Sandra snackade om igår så önskar ja att man hade gått bygg eller nått på gymnasiet, då hade man iaf haft nytta av sin utbildning! Handels - vafan? haha ja kan inte ett skit om att ha ett företag, och skulle aldrig få för mig att ens söka ett jobb som ekonom eller nått. Nä tacka vet ja praktiska inriktningar!

Badrum - hur vill jag ha det? Jag börjar likna Sandra alltför mycket när det gäller velande, hon har ändrat sina planer på kök säkert 50 gånger, och ja är snart i närheten av det antalet när det gäller badrummet. Kakel inte kakel, måla tapeten - tapetsera om, måla golv - lägga ny matta, tvättställsmöbel - bara enkelt handfat, helt vitt - ljusgrön färg på väggarna? Ja såhär håller det på i min skalle... SUCK!

Men ja är så himla glad ändå! haha Syster har lovat att laga mat åt alla som kommer och hjälper till i sommar ;) (bara hon fick gratis öl)


*Kommer kanske en liten bild från min illustration i Sims snart*

// ia

Klartt!

Igår skrev vi på papprena! Så nu är huset VÅRAT! Wohooo! Har tyvärr inga bilder att lägga upp ännu, men ska fixa det sen. Inflyttning sker senast 15 maj! Så nu är de bara att packa packa å åter packa!

Dock skulle ja vilja vinna en miljon nu eller nå, så man kan köpa ALLT man vill! Nån som har en vinstlott att ge mig? Pretty please ;)


*Ja vill ha nyckeln nu*

// ia

Sömnlös..eller nått!

Ja kan inte somna om! Iof. är ju inte klockan alltför tidigt men det är störande när man är ledig och man KAN sova hur länge man vill och önskar men så går det inte =( Har väl legat vaken en timme eller så och halvsovit samtidigt som ja i min skalle har renoverat huset. Japp, ja håller på att bli smått tokig, vet inte vars vi ska börja, börjar få lite panik att vi inte vet vad vi har gett oss in på med renovering och skit ? Men men de löser sig säkert, tur att vi har vänner som säkert kommer ställa upp :)

Har iaf kommit fram till vilken färg ja ska ha i sovrum, badrum samt kök. Så det är ju alltid nått! Igår började jag bygga huset i Sims hehe men de är så svårt för där får man ju ingen verklighetsuppfattning vad gäller mått och sånt, men det var ändå kul.


*Nu - rensa - Sen - bio*

// ia

GRATTIS!

Jaaa ja kan inte säga det nog många gånger känns de som, inatt/igårkväll så fick ja ett MMS av Jane på deras lilla tjej!!! Så himla söt! Nu väntar ja bara på att få komma å sniffa på knytet och även höra hur allt har gått för dom! =)

Jag och Sandra var på fest när vi fick MMSet, vi typ bara stog å log med öppna munnar, och sen kom vi på oss; DOM HAR FÅTT BARN!

Jaa, haha! Lycka till nu mamma Jane och pappa André!


*Välkommen ut mini*

// ia

Drömmar..

..om hus! Ja vi har faktiskt kommit en bit på vägen om man säger så med husköpandet ;) Dock hänger allt just nu på att Jim får behålla jobbet. Jävla skit om han inte skulle få det! Går att läsa om det här.

Så alla som kan snälla håll tummarna nu för oss! Vi behöver lite medvind!

Är rätt slut i kroppen efter alla känslostormar som har varit idag. Skratt, oro, gråt, nervositet...u name it! En person i min närhet har gjort mig väldigt besviken idag, men det är väl sånt man får ta av en som är sjuk?

Frallan har sagt upp sig nu, så nu börjar nedräkningen till dooms day =P


*Please please luck be with us*

// ia

RSS 2.0