Piss!

Usch usch, nu har nån av katterna lyckats igen - att pissa under databordet!!! Å de är fan inte skitigt i lådorna! ARG! Så just nu står ja upp för ja pallar inte med stanken och jag hade bara tänkt skriva lite hära, sen ska ja försöka torka bort allt....

Tina har just varit här och spelat Smash Bros, de var skoj! Nästa gång blir de med lite cider till så att Linda blir bra ;) Hon kom och hämtade upp oss efter jobbet och då var ju Jim & Tina hungriga och ja hade en känning så vi gled till Max där ja åt en Greenburgare eller va de nu hette, men vegitarisk var den iaf och den var väldigt väldigt god! Rekommenderas.

Nu vet jag inte vad som händer men ja tror att Jim ska spela Quake, och jag ska väl kolla runt i Wii menyn efter såna där frågor som man kan rösta i, everybody votes channel.
Men först ska ja gå och göra en hemlis i sovrummet som Jim inte får veta om *hihi*


*Joodu Sandra, när SATC kommer då blir de dejt*

// ia


Festprisse

De är nog jag de, trots jobb hela helgen så hann jag med en tvådagarsfest! Och skoj var det, speciellt igår när vi var hos Henke & Sandra! Har verkligen verkligen saknat dig Sandra!

Fredagen blev en utgång på Kalles efter vi hade spelat och druckit i oss alkohol =) Men de var ju rätt dött på Kalles, fast det gjorde som inte så mycket var skönt med en chill kväll ute.

Lördagen jobbade jag till 17, fast skulle egentligen ha slutat 19, sen gick jag hem och spelade Wii med Jim till typ 20.30 och då började vi göra oss klara för fest. Vi var väl där kring 22.30 =P
Fick i mig nåra cider och lite vin, sen bar de ut på krogen med Sandra å Jim. Tanken var att vi skulle vara lite wild and crazy och avvika från Kalles för att hänga på 1906, men vi gav upp rätt snabbt när vi insåg att vi skulle få köa en timme kanske för att komma in till en pub där man måste slå sig fram för att ens kunna röra sig. Vi vandrade då till vårt kära Kalles.
Där var det ingen kö och lagomt med folk. Perfekt.

Dansade och drack i nån timme innan vi gav oss hem till Sandra igen för efterfest, Tricky å CJ hängde också med ett tag, men dom dissa oss till slut och vandrade hem. Jag och Jim gick väl hem kring 4, hämtade upp kebab på Adana till Jim och sen spelade vi lite Super Smash Bros innan det var dags för sängen.

Vaknade imorse tio minuter innan ja skulle vara inloggad på jobbet. Crap. Somnade om lite och det blev till slut så att jag lyckades med att komma 45 minuter sent. Ännu mera crap.
Dagen idag på jobbet har varit väldigt lång och långsam, ingen var direkt pigg så det var en låg volym på oss idag (lycka för alla andra som jobbade kanske) Men lite flams hann vi med, och det var ju dessutom Johans sista dag idag, sååå himla tråkigt! Kommer sakna dig Joey!
Ja blev så himla trött där en sväng så ja tog ut rast och somnade på min stol, efter 30 min så ringde Jim och väckte mig på uppdrag av Martin =)

Nu har jag just kommit hem och ligger i sängen för ja tänkte vila ett tag innan de är dags för Wii igen ;) Fick skjuts av Martin den låååånga biten hem från jobbet, det var väldigt uppskattat vill ja lova! Tack tack Martin!

Sova. Nu.


*Jag är bäst på Wii när jag är full*

// ia

Freeday

Måste bara be om ursäkt för att ja inte varit så aktiv *skämmes*

Det jag väntade på i förra inlägget kom - men inte gav det många svar inte. Men kändes ändå skönt att få ett "avslut" så att säga.
Idag har varit helt underbar! Haft min lediga dag eftersom ja jobbar hela helgen. jag och Lotta åkte till Luleå och skulle handla mat på Willys. Det blev lite mer än Willys, men ändå inte överdrivet mycket mer. En rosa kattlåda till Maja, och ett par skita snygga shorts för 98kr, och en spegel sen köpte jag faktiskt bara nyttiga saker (mat och sköljmedel åsånt) Sen sjöng vi ju lite kareoke eftersom Lotta köpte en ny skiva (Melo 2008) ;) Sen käka vi på Pitstop och ja åt en tredje dels pizza, resten ligger i kylen ;)
Tack Lotta för en helt underbar dag! Längtar redan till nästa tripp!

Nu spelas de Super Smash Bros Brawl till Wii, och ja tycker ja suger men de tycker inte Jim...

Imorn börjas de kl 10 och då måste ja kunna några spökhistorier (hjälp någon) ?


*Bu*

// ia

I väntan på svar

Har jobbat idag, ändå varit rätt pigg på jobbet och har fått sitta på Trickys plats så jag har fått njuta av trevligt sällskap! *Guld värt*
Mamma kom till jobbet och hämtade bilen, men den ville ju inte starta =/ Det var soppatorsk *opssi* Fast de var ju tur i oturen att hon inte kunde ta sig från parkeringsplatsen, och att jag ens tog mig dit imorse. Jag måste vara den största optimisten när de gäller bensin och min reserv. På nått sätt har jag fått för mig att det är en evighetsbehållare (?) Men det fick vi bekräftat idag att så inte var fallet.
Hursom, mamma kirrade bensin *Tack mamma* Och sedan efter jobbet så följde jag med henne och syster till vetrinären eftersom Kiro skulle få sin vaccinations spruta.
Oj oj oj vad många söta vovvsar Linda hitta, spec. en - en Sankt Bernard valp som typ var 10 gånger så stor som Kirran, och hans tassar var nästan lika stora som mina händer. Jag blev helt förälskad, men dom seklar ju så mkt såna där och sånt gillar ja inte. Crap.

I alla fall, nu ligger jag och väntar på ett mail som jag inte ens vet om jag vågar läsa. Men det ska bli skönt när jag ser att det har landat i min inkorg, kanske jag kan få svar på vissa frågor och kanske i och med det kunna gå vidare i livet? Frågan är bara om det är värt att kasta bort en till natts sömn pga Henne lixom. Min kropp mår så kasst, den skakar och ja är yr hela tiden, men kanske blir de bättre imorn. Har ändå käka jääävla massa idag så det borde ju bygga upp mig lite iaf =)

Blev inget sex and the city igår, såg på tv istället - Joey. Så himla bra serie, asså sån där slapp serie som man inte behöver hänga med i för att fatta. Me like.

Nu vet jag inte vad ja ska göra, men jag ska iaf. inte blogga.


*Har väntat så länge på just den här dan*
-Skönt att den äntligen kommer-

// ia


Sex and the City?

Nu har jag spelat klart, och jaa.. jag vann då inte, men jag kom heller inte sist =P Borde sova nu, frågan är om det går? Hoppas på det, annars blir de att slå på första säsongen av Sex and the City!

Jaa, har inte hänt så mycket mer än att jag och min katt Maja har delat på en majsburk (fast ja åt lite mer än hon hehe) Lyssnat på massa gammal musik och blivit nostalgisk, och fick ta en ofrivillig promenad till Fjumpo - tack vare min glömska hjärna!


*Bra slut på dagen - Trots allt*
-Tack Lotta btw för allt-

// ia

Nötter

Sitter just nu och knaprar på lite nötter. Förhoppningsvis gör dom underverk mot mina skakningar =) Ilskan har lagt sig, Du löste det på bästa möjliga sätt! Tack!

Nu ska ja spela Betapet igen hehe förhoppningsvis så loosar ja inte denna gången.


*Svag*

// ia

Ilskan

Bubblar... Allt ja ska säga just nu, annars blir de bara ännu ett inlägg ja måste radera... för man måste ju verkligen tänka på vad man säger....

De där var nog droppen...


*Ja vet hur det känns - När broar till tryggheten bränns*

// ia

Alla måste se denna, se den igen om ni sett den!




*Det där kallar jag kärlek*

// ia


Man vill ha det man inte har..

..när det är mörkt utomhus, ungefär hela året, så längtar dom flesta som tokar tills de ska bli sommar och ljust ute. Och nu sitter jag här framför datorn och tittar ut - inser att jag saknat mörkret, just pga mysfaktorn. Man kan tända lite myslampor och få den där gosiga stämningen.
Hade gärnat fått ösa ner massa regn också, fast helst utan blixtar och dunder eftersom ja är ensam hemma så skulle ja bli livrädd! (gillar bara åskan på avstånd)

Men hur kommer det sig att det är så? Jamenar vi har mörkt typ 10 månader om året och ljust 2! Blir man less så snabbt? Hmm kanske.. kanske är de för att ja är en sån där ljusperson som älskar att tända massvis med ljus i hela lägenheten och bara mysa.

Nu spelas det betapet - jag förlorar!


*Z är en dålig bokstav*

// ia

Kattkiss

Idag när ja kom hem från jobbet, så fick ja börja med att torka myycke kattkiss..*less* Maja är så sjukt kräsen! Men men ska ta å tömma "hennes" låda imorn iaf. så kanske hon blir nöjd.

Tina kom förbi efter hon slutade på Coop och hade med sig sån där färsk tortellini som vi kokade och åt med olivolja och permesan ost! Mums! Sen såg vi en film, en sån där klassisk film bara där man vet vad som komma skall (It´s a Boy Girl thing). Men det var faktiskt perfekt eftersom min hjärna inte fungerar riktigt med tanke på att jag fick 30 min sömn natten som var. Var lagomt flummig i eftermiddags på jobbet =P

Inatt hoppas jag på någon timme iaf. känns dock inte som att de kommer ske men måste iaf ge de ett försök. Sitter just nu och lyssnar på Amanda Jenssen och skriver och lyssnar och skriver och lyssnar.
Gör jag det för att slippa tänka? Usch.. jaja.. nån gång måste ja väl ta tag i dom, varför inte börja redan nu?!


*I am tierd of beeing sad*
-My head misses your shoulder-

// ia


Föregående inlägg..

...raderas!

De blev för mycke frågor helt enkelt. Det skrevs i ilska och besvikelse. Känner inte just nu att bloggen har prio 1.


*Då vet ni varför jag inte är så aktiv*

// ia

Igår - Idag

Gårdagen

- Fotboll
- Öl
- Arg alkis
- Höggravid kvinna
- Mera öl
- Förlust
- Lessen Tricky
- Sunes
- Mat i sängen
- My Name Is Earl
- Godnatt

Idag

Vaknade av att min ögonläkare ringer och säger att jag har missat min tid som jag hade där IGÅR! Men lilla jag trodde att det var idag kl 13 jag skulle vara där. Jaja då blev de stress då för jag fick en sista minuten tid på morgonen, och jag som skulle åka till Dollar Store och Ica.
Väl där så får jag mina droppar i ögonen och sen ska det väntas i en halvtimme för att pupillen ska vidgas.

Väntrum - ett väldigt intressant fenomen om jag får tycka till. Jag gillar att sitta och titta på olika folk, lyssna på deras samtal och föreställa mig hur deras liv ser ut eller har sett ut.
När jag suttit och väntat i ca 5 min så kommer en sköterska in och leder en utlänsk kvinna och hennes (kanske) 6 åriga son till 2 stolar. Antar att hon inte förstår mycket svenska, och dom sätter sig ner alldeles brevid mig. Det som först fascinerar mig är hur pojken är klädd - en en militärgrön kostym. med kavaj, väst, kostym byxor, fin skor och fina sockar. Helt oerhört stilig!
Det andra som slog mig (inte fullt lika fascinerande) var att kvinnan verkligen STANK cigarettrök, inrökt cigarettrök. Jag fick vända mig bort och hosta emellanåt. Usch.
Efter ytterligare ca 15 min så visar hon en bild till sonen i en tidning och han skrattar till, då petar hon i mig och vill att jag ska kolla på bilden - Ett får som sitter med en penna i handen. Jag halvskrattar lite lätt och vänder mig till min musik igen, då efter ytterligare 5 min till så petar hon i mig igen - för att ja ska se på samma bild igen! Skrattar återigen lite halvers och funderar över vad hon egentligen vill ha för reaktion från mig (?)
Jag vill ju som inte vara otrevlig, men känns svårt att snacka med någon som inte förstår det ja säger, eller?

Vet egentligen inte varför detta fastnade så hårt att ja skriver skit långt inlägg om bara detta, men det var bara så intressant. Det satte igång mina tankar ännu mer om hur dom har det, och hur dom har haft det innan dom kom till Sverige och vad sonen kommer att växa upp att bli. Är det bara jag som får såna tankar när man sitter och tittar på folk?

Nu sitter jag på jobbet och vi har precis ätit klart våran picknick, mackorna blev succé och senare ikväll blir de även fika! Mums! Emmeli bjussar =)


*Väntrum*

// ia


Pause

Hemma på pause från krogen, Sverige loooosade ju så nu drog ju typ alla från Kalles, men jag och Jim gick hem för att dricka lite billigare öl/cider.

Sen bär det av till Kalles igen (om vi kommer in eftersom vi inte fick någon stämpel) men killen i garderoben sa att de skulle lösa sig så det är väl bara att tro på hans ord då.

Känner mig jävligt opepp just nu bara......I wonder why?


*Midsommar is coming on to us*

// ia

Kalles

Nu slutar jag och då bär det av till Kalles för att socialisera med folk och tydligen (?) heja på Sverige =P Ja lovade i ett svagt ögonblick att ja skulle göra de för Trickys skull. Crap.

Men men jag lär säkert bli helt inne i matchen ändå så..


*Imorn blir de picknick på jobbet*

// ia

Åh en sån besvikelse...

...inge mer Frankrike i EM! Vad har hänt? Usch, ja orkar inte ens tänka på de, blir bara så lessen! Och värre lär de bli på jobbet imorn när man får alla fina kommentarer.

Vi har iaf varit på banken idag med ett speciellt ärende, och det gick bara fin fint *yäy* Sen har det inte hänt så mycket mer eftersom jag har jobbat hela kvällen. Idag var det föressten Jims tur att åka på shoppingrunda med en kompis (Fjune). Dom lånade min kära bil och inhandlade diverse rosa saker, åh detta kommer bli så underbart! Men dom råkade ju ut för samma sak som jag råkade ut för igår - bilen ville inte starta! Dom stog dessutom rätt olämpligt vid en bensinpump, så bilen fick rullas iväg och hämtas efter dom gått till Dollar Store. Då kände den för att starta.

Imorn blir det att ha ett viktigt möte, kanske blir de ett telefonmöte men vad vet jag? En av dom 3 som ska vara med är hemma med en nyfödd så det lär bara bli jag och en till och sen nån chef. Creepy.

Nu ska Linda kasta i sig en Billys och sen bär det av till sängen i rasande fart - Me so tierd!


*Tack Jonas för tipset*

// ia

FRANKRIKE!

KOM IGEN NU!!!

NI MÅSTE VINNA!!!


*HEJA HEJA HEJA*

// ia


Shopping rundan

Jaaa asså, det blev ju mer shopping än bara skurgrejjs. Jag och Tricky tog oss en heldag som började på Dollar Store fortsatte på bolaget och sen även Partilagret, HM och Din sko.
På bollan köpte vi alkoholen som ska drickas på midsommar, så nu är det bortgjort iaf. Skönt. Sen har vi även inhandlat saker som vi ska ha PÅ oss på midsommar då det blir fest med temat ROSA. Jag köpte mig ett par skor faktiskt, jag brukar ju aldrig någonsin köpa skor, men dom talade till mig och ropade mitt namn. Till saken hör att jag såg en i Eurovision som hade såna och sa då till Jim att ja vill ha likadana, men trodde aldrig i min vildaste fantasi att jag verkligen skulle äga ett par såna!

Me love! Sen köpte jag även en "tröja" som är rosa, som ja hade tänkt ha som klänning men jag är inte så säker längre för den var väldans kort, lär måsta gå hela kvällen och dra ner den. Men men får se om jag hittar nå annat. Tricky köpte iaf en jäääätte fin klänning som hon ska ha =)

Nu är det dags för lite majs framför tvn och sen sova sova sova, kanske hinner jag diska lite däremellan. Vi får se.


*Rosa klackedojjor is the shit!*

// ia

Ledig idag

Sååå himla härlig vecka detta kommer bli, ja jobbar nämligen bara 3 dagar =) Idag, måndag, så har jag tagit en
sovmorgon till ca 12. Klev upp och duschade men orkade inte tvätta håret haha
Jim for på jobbet kring 14 och jag har just ätit bacon med makaroner *mums*

Ska alldeles strax åka och hämta upp Tricky och sen vidare till DollarStore - ska köpa skur grejjor. Ger väl en rapport senare om vad jag EGENTLIGEN handlade ;)

Måste bara tipsa om en super duper sida som jag precis hittade genom aftonbladet; GoJane. Är skit billiga saker och jätte jätte snygga! Men problemet för mig är att man måste handla från USA, har aldrig förstått mig på hur man går tillväga med tullar och allt sådant. Om jag fattade rätt så skulle det kosta 30$ i frakt kostnad. Inte så värt att bara köpa ett linne för 17$ =P Kanske nån som vill sambeställa? Let me know isf.


*Frallan - here I come*

// ia

Lördagen


Gårdagen började med en försovning, fast bara på någon minut - vaknade 07.50 och jag började 8. Tur man har nära till jobbet.
Sprang till jobbet och höll på att hosta ihjäl mig när ja väl kom in, men vi hade en allmänt trevlig dag på jobbet med mycke flams och lite PSP spelande.

Efter jobbet så åkte jag och köpte kattsand och middagsmat till Jim på Coop, sen hämtade jag upp min kära syster (vilket tog ett tag), lämnade av Kiro hos pappa, in på ICA för att köpa groggvirke till syster (var slut på Coop). Till sist så kom vi hem till oss och började kolla på Sverige matchen, eller syrran såg jag rensade kattlådor i en timme typ haha
Sen kom Jim hem, och efter det trillade det in mer och mer folk. Alkoholen flödade och ljudnivån var hög. Jim försökte få ut alla på krogen redan kl 23, men det nappade vi inte på så vi dealade och kom fram till att 00.00 skulle vi ut. Jag tror att vi lyckades ganska bra men jag hade noll koll på klockan så jag kanske inte ska uttala mig.
Skoj var det iaf.

Startade även denna dag med en försovning. Lyckat. Men jag var inte ensam, Jim försov sig ju såklart också men även Malin (som ringde och väckte oss hehe) sen var det tydligen fler på jobbet som hade gjort de. Kom 35 min sent.
Just nu så sitter jag på "min" plats och har just ätit en kebabrulle som vi fick hitkört, dock så håller jag verkligen på att somna nu....Ska nog ta en powernap.


*Btw, Jim var aldrig på krogen i torsdags*

// ia


Still no sleep


Näe.. har inte somnat än. Okej ja kanske inte har försökt sådär jätte noga, men ja känner ingen lust till att försöka så mkt. Vill mest bara att Jim ska komma hem, han som skulle komma hem tidigt och skulle inte ut på krogen, men ja antar att han är där. Aja.

GE MIG SÖMN!


*Aldrig mer Red Bull innan sängdags*

// ia

Skrivkramp

Hmm ja det dröjde lite innan ja skrev igen.. men bara lite. Jim som har whinat på att ja bloggat hela tiden, sa till mig idag "Du bloggar ju aldrig nu =(" Så då var de ju bara att sätta igång igen då haha
Näämen ja har som inte haft tid till bloggen bara. Igår testade ja ju som ni kanske läste en ny frusen maträtt, och det var ju en succé så jag köpte en till som ja skulle ha ätit idag på min lunch/middag, men då hängde ja med Jim å Fjune på Arbaillo och åt en biotallrik (fläskfilé, maaassa stekta grönsaker, beasås och strips) mmmm de var toppen!
Tyvärr har dom slutat med min favorit, oxfilé med stekt potatis å bea, detta förklarade mannen i kassan med att oxfilén har blivit så billig att köpa (?) Vi antog att han menade dyr =P
Men dom kommer att börja om att sälja den men då kommer det kosta 159kr!!! Är de värt de, vad tycker ni där ute?

Igår var btw en väldigt udda kväll, slutade kl 21 och då gick vi hem och diskade och diskade och diskade. Sen när klockan blev 23 så for jag och Jim till Johan för att ta "en" öl (en cider i mitt fall) och spela Talisman och Markoolio spelet (rockade phett). Klockan 23 lixom. Kändes jäävligt mysko att börja dricka då, men attans så skoj vi hade de; Jag, Jim, Johan, Fredrik, Fjune och Erika. Toppen gäng.
Det hela slutade med att jag och Jim gick hem kring 5 tiden, betyyydligt mer tankade än vad som var tänkt. Öl hade slinkit ner (tack tack Fredrik), Minttu och även en likör som var super söt men super god (tack tack Johan & Emmeli).

Så var det då dags för att kliva upp imorse och gå till jobbet. Började 12.15, klev upp 11.30 och hoppade in i duschen och väl där så upptäckte jag hur hungrig ja var men det fanns inte direkt tid till att äta nått så det fick vara.
Knallade iväg till jobbet och när jag väl kommer in känner jag bara hur illamåeendet kastar sig över mig och fyller upp min hals och mage. FAN JA ÄR BAKIS PÅ RIKT.
Brukar sällan börja må kasst, mest huvudvärk men detta var illa. Men då kom ju Tricky med ett glas vatten och en uppbrusad C-vitamin till mig som jag svepte och trot eller ej men ja blev då piggare, sen om de var psykiskt de har ja ingen aning om. Piggare blev ja iaf.

Jim är med Fjune just nu på nån fest och dricker bira, och jag ligger i sängen och ska sova. Har sett fotboll ikväll, Frankrike mot Holland. SUCK. 1-4. SUCK.
Åh ja kommer bli så retad imorn på jobbet. FRANKRIKE vad håller ni påååå med?? Ni ska ju ta hem hela skiten!!!! KOM IGEN NUUUU!

Har ätit en Billys pan pizza och druckit en redbull (en stor) för ett tag sen. Nu känner jag mig inte så peppad på att sova. Crap.


*Allez le Bleu, allez le Bleu*

// ia

Dafgård VS Findus


Som vanligt sitter jag på jobbet, och det händer inte så mkt för tillfället. Ska jobba till 21 sen hem och snabbstäda, sen ska vi kila över till Johan (och Emmeli men Emmeli är utomlands) där blir det att dricka en cider och Jim ska dra i sig lite Minttu. Till detta så ska vi spela lite brädspel, bla nått som Johan har köpt på Tradera (får väl se om man fattar nå) Men de blir först kl 23 då Johan har slutat. Ska bli kul.

En sån sån här köpte Jim till mig idag, och det måste ja bara säga att den var SJUKT god! Iaf köttet, om man jämför med Findus motsvarigehet ----->
Potatisen är mycket godare i Findus men KÖTTET slår allt i Familjen Dafgårds! Ni måste bara prova om ni inte har gjort de!
Grönsakerna i Dafgård är liite godare åxå, men det är mindre sånt där smör =(


*Nu kurrar de i magen igen*

// ia

Theme Hospital


Tina tipsade mig om ett spel som hon trodde ja skulle gilla; Theme Hospital. Så nu ikväll tänkte jag testa detta spel, först får ja en chock när ja ser att spelet är 10 år gammalt (ja hade nog ställt in mig på 3 år kanske) Men men gamla spel brukar oftast vara rå skoj ändå så jag fortsätter med installationen som tog ca 30 sekunder. Nice. Sen då när jag väl kommer in i spelet och får fram "spelbrädet" som man ska klättra uppför, så händer naaaathing! Testar trycka på alla knappar på tangentbordet, för någon muspekare finns heller inte kvar, men fortfarande naaathing! Eller jo, ESC fungerade men då backade jag bara tillbaka i menyn. Testade 2 gånger sen gav ja upp deletade spelet från hårddisken och avinstallerade det. Det tog förövrigt ca 10 sekunder, men då kunde ju inte alla komponenter tas bort. Såklart.

Jaa... så nu sitter ja här, snuvad på konfekten. Tina du har inget annat tips, om nått liiiite nyare spel? Gamla spel tenderar att inte fungera på denna dator.


*Hmm, kanske skulle ha testat på den bärbara*

// ia

Jobba?


Jaa idag när jag kom till jobbet så insåg ja ju att de inte var ens nån idé att försöka sitta i telefon eftersom jag hostar så mkt fortfarande, så idag har jag gjort admin hela dagen! Alltså fastän ja bara varit borta en vecka så är man typ ringrostig och allting tar typ dubbelt så lång tid.

Detta är iaf några av sakerna vi beställde igår;

Den första är min, som jag ska ha i tungan. Den andra är till syster som hon ska ha i den lilla snibben i örat fast med vit kristall. Och den sista bilden visar en ring, vi beställde 200st. (tillsammans med Jerry då) Sen var det några tänger och engångs handskar och sånt som behövs för att göra hål i folk =P
Nån som vill bli piercad? (av Jim då, inte av mig)

Har en ny favvo låt med Amanda - Numb! Sååå sjukt bra, och de kommer bli så sjukt kul att se henne i sommar! Hoppas bara vi inte missar henne hehe


*I made you scream and shout because of doubt again*
- So wait, don’t go I’m not leaving you no more -

// ia

Morrn morrn


Vaknade kring halv elva av hostan så då klev ja upp (hade ställt väckaren på kvart i) Har just käkat klart frukosten som bestog av jordgubbskräm med hela bitar i (den bästa)!
De var riktigt smaskens, nu ska ja hoppa in i duschen och sen gå till jobbet =( Men ska bli kul att träffa alla roliga människor igen hihi

Här är en lite bättre bild på Jims tatuering;


*Maja & Kattziie förevigade*

// ia

Mamas Boy


Nu har vi just sett Mamas Boy, den var faktiskt bra! Till det har vi käkat lite chips och dip och jag fikade en muffin *mums* Har inte hänt så mkt idag mer än att jag blev fast här vid datorn när Jim for och jobbade, surrat endel på msn och kollat runt på pixbox men hittade inget intressant.

Jag ville spela lite Mario Kart men Jim var inge sugen på de =( Och nu kom Maja och hoppade upp framför min skärm så jag ser inte riktigt vad jag skriver just nu...Ah sådär, nu la hon sig ner, blev bara ett stavfel som behövdes rättas =P
Imorgon är de back to work efter en veckas "ledighet". Usch va jobbigt! Längtar efter min semester men det är ju ett tag dit tyvärr.

Nu blir det att beställa lite piercing grejjer från Starpiercing.


*Mätt som en plätt är inte lätt*

// ia

Gratis korv!!


Alltså jag är ju en sucker för gratis mat...! Har just smällt i mig en pizza och nu messar Malin aka Tricky och säger att de är gratis korv på jobbet!!! Himlarns! Nu vet ja ju inte riktigt hur ja ska göra, Jim tycker att ja ska stanna hemma eftersom ja ska jobba imorn och ja behöver bli friskare annars kommer ja nog att dö imorn på jobbet =P

Nä blir nog att vara hemma.

Idag skulle ja ju ha åkt till sunderbyn, men ja avbokade pga förkylningen. Så nu lär ja säkert inte hinna få nån tid innan hon ska ha semester, men men. Hade ändå inte tagit blodproverna så.

Vet inte riktigt vad ja ska göra nu, finns hur mkt som helst att göra här hemma men inget som direkt lockar..Städa, diska, skura, dammsuga... Näää inget av alternativen kändes lockande, så de blir väl att sitta här en stund till. Kanske skulle ta å se en DVD om foto. Hmm.


*Numb*

// ia

Måndag men ändå söndag?


Idag har verkligen känts som en Söndag. Inte av någon speciell anledning tror jag men mest säkert bara för att jag fortfarande råkas vara ledig. Vaknade av att syster ringde och frågade om vi kunde vakta Kiro en stund när hon skulle och prata om jobbet i sommar. Det är klart de gick bra!
Jim fick vara med han dock eftersom jag skulle på Previa och få ett intyg på att jag verkligen var sjuk förra veckan, tog en sväng in på jobbet också innan jag knallade hem i kylan.

Väl hemma så hade syster kommit tillbaka och då tog vi den Hela bilen och åkte till Dollar Store samt Djurmagasinet för att handla lite småsaker.
Efter denna utflykt så åkte vi hem och käkade oxpytt och syster käkade spagetti. Kl 17 var det dags att skjutsa Jim till Robert som skulle tatuera in något på hans arm som ja inte fick veta vad de var.

Väl hemma igen så såg jag och syster tv, bland annat lite av matchen mellan FRANKRIKE - Rumänien, dock var det en super trist match och den slutade ju 0-0 =( Kanske för att ja inte satt och hejade nog mkt på mitt lag =P
Åkte förbi hos mamma en stund innan jag skulle hämta Jim. Resultatet av hans tatuering kan ni se här. Dock ser Maja lite arg ut på den bilden, men de kommer bättre!

Just ja, syster hade lite roligt med Jims nya briller, notera dom fina ögonbrynen som hon har lagt till;


Det roliga i denna historia (tyckte iaf jag) var att när hon skulle gå ut för att rasta Kiro så GLÖMMER hon att ta bort dom där extra ögonbrynen =P Dock hade dom blivit lite mindre starkare men dom syntes vill ja lova! HAHAHAHA

Har uppdaterat min pixbox lite ikväll så kika in där om ni har lust.


*Sunderbyn imorn - suck*

// ia

Hel bil


Kom hem från Granträsk för ett tag sen (nån timme sen), då åkte vi och handlade lite snask och Jim testade den nya hamburgaren på Max. Efter detta så åkte vi hem till oss och Jerry hängde med och vi har precis sett klart filmen Be Kind Rewind med Jack Black. Den var inte så värst bra, jag somnade en sväng mitt i och när jag vaknade hade ja inte missat såå mkt av handlingen, så det var som sagt ingen höjdare. Men den går ju att se.

I Granträsk så fick vi våran bil lagad så nu har jag bromsar igen och slipper använda handbromsen hela tiden *wohooo* Sen har vi (Jim och hans pappa) bytt till sommardäck och det var då helt underbart att slippa höra dubbarna när man körde på asfalten.
Väl där så fick vi även jätte god mat och efterrätt (som alltid).

Nu är man alldeles mätt i magen av allt slisk som man vräkt i sig under filmen så ska eventuellt gå till sängs snart och försöka med att sova. Jag ville helst ta ett bad innan men de ville inte Jim :( Maja ligger som oftast framför min skärm och nyss försökte hon gnaga lite kabel *grrrr*

När jag kom till datorn så hade ja fått en "asbra" länk av Malin! Så där har ni ett hett tips ifall ni vill piffa upp festen =P




*Xstaria - hon som skulle vinna idol och slutade som GOGO*

// ia

Dagen efter..


Vaknade precis, var riktigt svårt att somna igår jag trodde seriöst att ja skulle vara tvungen att åka in på sjukan för nå hostmedecin. De sluta ju ALDRIG!!! Minns knappt vad som hände, men till slut somna ja nog av utmattning eller nått. Men men, det blev inte att äta nåra köttbullar i sängen för dom hann ta slut innan sängen =P men Jim åt lite ostbågar (urk)

Nu ska vi snart åka iväg till Granträsk och hälsa på Jims familj och även få bilen lagad *Jippie* Aaah just ja, vi ska även lägga om till sommardäck...eller Jim och hans pappa ska nog göra de, för ja är inte till nån större hjälp ;)

Bäst man hoppar upp ur sängen nudå, annars blir Jim så less på mig.


*Idag blir det barn*

// ia

Sång sång


Jodå nog har ja sjungit mkt ikväll nog, dock för lite schlager!!!!!!!!!!!!!!!!! =( Men ååååh va kul de var ikväll, på förfesten så spelades de WINNERBÄCK och THÅSTRÖM <3

Har sjungit med Malin & Malin med Malins ipod som vanligt :P Åså träffa vi ju Markus min tremänning och CJ från CD och han berättade om hur mkt bättre lön han har än vi som slavar på Aditro.
Nu blir de sängen med älskling och vi ska nog äta köttbullar i sängen (iaf Jim ska de, ja mår lite illa) Förlåt Malin att de inte blev nå minttu ikväll :( du får imorn om du vill ;)


*Ja som inte skulle blogga ikväll*

// ia

HAHAHA


Oj oj oj, förra inlägget var inte så...hmm va ska man säga...genomtänkt =P Hade en vision igår/inatt att ja skulle skriva jätte långt och bra. Men uppenbarligen lyckades jag inte med den uppgiften. Jag har absolut INGEN aning om vad jag hade tänkt skriva vidare när ja skrev "förvåmar mig juj itt om ja har t.."  Kan verkligen inte komma på vad meningen med det hela skulle bli men men så är det. Ett mysterium som aldrig kommer få svar.

Nu har ja just vaknat och ska ta och kliva upp och bege mig till Frallis och städa lite till =) Förhoppningsvis är vi mer effektiva idag, men vem vet?

Har inte hunnit ladda över bilderna från gårdagen ännu. Då vet ni.


*Tack för igår, hade skit kul*

// ia

Fyllriiiiii


Hahahha fråga mig itt va ja skriver, j a ä rfuller och jag har inga glasögon!!!! So don´t blame me - De är vinet som skriver.. haha eller nått! Asså .. förvåmar mig juj itt om ja har t..

Nu SOVER JA


*Full JA VISST*

// ia


Cleaning


Imorse vakna ja å drack te som vanligt dom senaste dagarna, photoshopade lite och sen va det dags att bege sig till Malin för att hjälpa till med städningen av hennes nya lägenhet =) De var skojjit, men frysen var då som en enda stor ISKLUMP! Vi skulle frosta av den, men det gick då inte fort så vi lämnade de så tills imorn, bara hoppas att plåten som vattnet ska samlas i inte är för liten så det blir massa vatten i köket :P Självklart har ju även TRICKY spelats ;)

Idag gjorde jag denna till min älskling;

<3

*Me Love*

// ia


Såå kul!


Tina for just, och det har varit skit kul!!!! Vi har surrat, flyttat över saker mellan hårddiskar, surrat lite till, sett Harry Potter och surrat medans, spelat Mario Kart och WiiFit och till sist surrat lite till =P
Dessutom har ja fått mig 2 doser av Cuceliana så nu ska Linda sova gott, för imorn blir det att städa lägenhet med Malin =)

Ja är så himla glad att Tina kom, annars hade min kväll varit så himla grå & trist. Jim är på Kalles med massa vänner, och jag är ju som alla vid det här laget vet - sjuk.

Sov dags!


*Tack gumman för ikväll*

// ia


Tina my angel!


Jippieeee! Tina ska komma hit och sno lite sims av mig ikväll, och dessutom kommer hon som en räddande ängel med cuceliana (eller hur de stavas) Så nu kanske ja kan få sova inatt, utan att vakna hela tiden! =)
Vi ska dessutom se Harry Potter den sista filmen och de ska bli himla roligt att se den med någon som åxå gillar HP ;)

Har nu försökt att vila så att ja inte skulle vara alltför trött ikväll. En timme. EN ENDA TIMME, sen vaknar jag av hosta! Jaaa nu börjar ni alla som läser säkert bli less på mitt tjat om min förkylning, men ja är sjuk å då fååår man gnälla! Sådeså!

Ska ta å kila upp, klä på mig nått anständigt, koppla in hårddisken och sen koppla in tv ut i vardagsrummet så allt är klart när ängeln kommer och hälsar på =)


*I belive in miracles*

// ia

Denna kvinna..

..har bara den mest underbaraste rösten! Och låten, åh, man ser verkligen att hon sjunger med känsla. Enjoy.




*Jo de är schlager, men lyssna ändå*

// ia

Solen skiner


Och vi har suttit ute från de vi klev upp kl 11 så idag har man minsann fått lite färg *Jippie* Men förkylningen håller i sig, hostar å snorar, men nu börjar man ju bli van så är inte liiika jobbigt som typ igår =)

Jim har just farit på jobbet :( Så nu är de inge kul längre att sitta ute, ja blir så himla rastlös och min bärbara dator (som Jim tyckte att ja skulle ta ut) går inte att se nå på när de är sol. Dessutom tror ja inte den mår så bra av att vara i gassande sol =/
Men men jag kanske orkar testa på en stund men just nu är ja så himla varm av all sol så ja vill inget hellre än att vara inne i skuggan :)

Asså....saknar jobbet faktiskt. Eller kanske inte jobbet i sig, utan mer typ dom ja brukar umgås å skratta med och så (hade tänkt börja räkna upp alla, men insåg att det skulle bli så många att skriva)


*Dags att snyta sig - igen*

// ia

Sömnlös natt..


Hade ju tänkt att fara på jobbet idag för att få undan lite administration, men det tyckte ju tydligen inte min kropp var nån vidare bra idé eftersom jag bara fått sova 3 timmar inatt. Vaknade efter dessa underbara 3, och kunde inte somna om pga hostan!!! Så jag har legat och surfat, spelat patiens och filosoferat. Somnade sen en snabbis strax innan 7, men då ringde ju väckaren 7 och då var jag tillbaka på samma ruta igen - kunde inte somna om!

Nu har jag försökt och försökt men det ger inget resultat så nu ger ja fan upp! Ska ta och kliva upp och dricka vitt te igen, för det gjorde underverk mot halsontet. Jag vill verkligen bli piggare så att jag orkar umgås med folk! Nu kommer ja ju vara ledig i 5 dagar dessutom och då är de ju inte så kul om man ligger i sängen å hostar och mår skit! LESS.

Ute är de nu 23 grader och strålande sol. Tänkte bara om nån ville veta =P


*Saknar DH kvällarna med Sandra :( *

// ia

Filmkväll igen =)


Nu är ja lite piggare, har sovit mesta delen av dagen men hann även med att sola mig lite på balkongen med älsklingen =) Den filmen vi såg ikväll heter Blond and Blonder med Pamela Anderson, och det säger väl allt? Den var med andra ord inte så bra hehe Men men då har man sett den iaf ;)

Nu återstår bara att sova igen så man blir kry, ska försöka ta mig på jobbet imorn men ska ringa och kolla isf så att ja kan sitta med admin. Skulle inte vara så trevligt om man hostar kunderna i örat =/



*Host host - Jag vill bli frisk*

// ia

Sjuker


Urk, vaknar och känner att jag typ aldrig mer vill öppna munnen för att prata - inte så lyckat när man jobbar på en kundtjänst =/ Så idag blir det att vara hemma och dricka vitt te som tydligen ska vara bra. Hoppas.
Sen ska ja prova att ta lite Molipect (eller hur de nu stavas) och se om det hjälper mot hostan. Hoppas på det också.


*Föressten. 17grader och sol redan*

// ia

Dagen idag - i snabba drag

Mmm glass, en sån har ja käkat nu ikväll när vi såg film och den var super smaskig =P Idag försov jag mig i typ 40min, och ingen ringde av mina chefer!! Grrrr! Men men det var ju mitt eget fel att ja inte hörde väckarklockan, utan det jag vaknade av var att jag pratade i sömnen med Jim "Har du med dig utklädningskläderna?" Hehe

Jane kom förbi idag på jobbet med en påsekläder som jag hade paxat ^^ Har knappt hunnit gå igenom dom eftersom min lunch var slut och jag var tvungen att lämna dom på jobbet för vi skulle på Coop och handla (ville ju inte gå å konka på ännu en påse) Så dom fick bli kvar =( Ja som hade längtat efter att få prova lite nytt ;) Super tack Jane!

Nyss så såg vi en film som heter Horton hears a Who! hihi jag tyckte den var skoj och bra, Jim tyckte inte att den var lika bra. Men jag älskar ju tecknade filmer, har ett X antal Disney DVDer hemma ;)

Nu ska jag allt ta och sova så man inte sover för länge imorn.


*Tecknat is the shit*

// ia


Föressten....




*Underbart*

// ia

Pix


Jaa nu har jag äntligen laddat upp en DEL av bilderna från helgen. Hittils så har jag fått upp bilderna från fredagen (som Lotta tog) Nu ska ja bara gå igenom dom övriga 700 bilderna från fredagen. Känns som ett evighetsprojekt. Dessutom har ja typ ingen plats kvar på pixboxen, bara typ 40MB och om ja ska få in alla bilder ja vill så lär ja ju få göra dom så små att dom inte kommer synas.
Nån bild lär nog hitta hit iaf, men de är ju som mycket smidigare att ladda upp flera på en gång och de kan man ju inte här =(

Håller just nu på att göra bilderna mindre, och det tog ju ett tag. Suck.


*Vekar poppis med fet text och stjärnor*

// ia


Morrn morrn!


Usch va ja är trött, vill verkligen bara hem och sova. Men men det får man ju inte, sen ska vi på möte idag jag och Jim kl 16 och jag slutar 16.45 så jag måste få ledigt en timme =/ Nu har ja iaf frågat, få se vad dom säger.

Just nu längtar ja bara till klockan blir 14.30 för då kommer Lotta hit och har med alla mina saker, däribland min mobil och mina glasögon! Kan ju medge att ja har lite problem med att se vad som skrivs utan att behöva kisa, men he funk!

Wohoo ja fick sluta en timme tidigare, så då kan ja sluta oroa mig över de. Men nu är ja desto mer nervös inför självaste mötet. Sommar känslor förgyller min kropp just nu, längtar så oerhört till semestern!


                                                        

*Ska vi komma på fötter igen?*

//ia


Inga bilder ännu...


...har inte hunnit gå igenom alla 800 bilder som togs i fredags, lägg till ca 200 från lördag kvällen så förstår ni kanske vilket jobb det lär bli =( Men jag ska försöka ta mig tid imorgon.

Idag har ja ju som sagt varit på jobbet en sväng, har även hunnit vara på Coop å handla en massa pasta sås (så vi kan ha nå att äta tills pengar kommer igen) Sen har jag inte gjort så mycket annat vettigt, typ sovit, vaknat ätit lite och gått ut. Nu ikväll har vi sett en film, SuperBad - som alla säger är så himla bra!? Jag tyckte inte alls att den var nått sådär himla speciellt. Tror ja fnissade nån enstaka gång, men nää usch, ge mig en riktigt BRA komedi som man får skratta tills man har tårar i ögonen!! Nån som har ett bra tips?

Nu blir de iaf att gå och sova, jag jobbar dag igen nu till veckan *lycklig* Men då måste man ju se till att komma sig i säng =P


*Alla Malin log, alla öl vi tog*

// ia

Jobbeli jobb


Så är man på jobbet igen, men ja jobbar inte egentligen problemet var att ja låg å hade de så himla skönt i sängen och höll på att somna - då kom ja på att ja ju inte har lämnat in min tidrapport för denna månad! Och man vill ju som inte riskera att bli utan lön i juni så jag pallrade mig upp och iväg. Och här är jag nu.

Gårdagen/kvällen var super bra! Förutom att vi betalade in oss på Pentan för typ en halvtimmes dansande. Inte värt. Men sen glömde jag även min mobil i Öjebyn. Klantigt.

En av dom roligaste grejjerna som hände var när ja & Malin A gick omkring i stan kring 3 tiden och lyssnade på Tricky med Run DMC, och sjöng med i dom snuttarna som vi kunde. HAHA.





// ia

Johoooo!


Ja är så jäääääääääääävla full! (med en ordentlig höjning på full) It´s only Lotta & Niclas som vet va ja snackar om)

Shit va ja skriver fel hela tiden, men ja hinner himlat se de och rätta till de ;) Ja måste ju vara den torraste i munnen just nu, eller ÄR ja dee?


*Tricky - Run DMC*

// ia

RSS 2.0