Back in the house..

..så var man tillbaka till huset. Känns mysko. Känns inte som mitt hem. Men det är väl inte så konstigt, har ju bott i mammas lägga i 3 veckor så ;)

Jag och Frallan har städat ut Jims bror idag. Sjukt jävla äckligt. Och lukten vill inte försvinna =/ Någon som har tips på hur man blir av med någon annans lukt blandad med instängd luft plus rök (?)
Fett fläckar på tapeterna hittade jag också. Jippie.

Sjukt less. Vill börja renovera NU så vi kan få ut huset till försäljning nån gång snart. Mitt mål är att det ska vara klart för försäljning senast mitten av dec.

Försöker tänka positivt. Svårt. Men nu ska jag börja skriva dagbok så att jag kan få en överblick hur jag mår och hur mina tankar vandrar. Kommer bli intressant.


*Mina tankar går till familjen och dig min vän*

// ia

Lunardagbok.

Oh my säger ja bara. Vafan, vartenda inlägg handlar om sex, grabbar och vänner som svikit. Eller hemlisar som jag inte kan berätta där - än. Sen kommer aldrig fortsättningen! Kunde jag inte ha tänkt efter att jag kanske inte kommer ihåg alla dom där hemligheterna nu 9 år senare ^^

Detta skrev jag för ganska exakt 9 år sen. Känsliga läsare varnas. Eller nått.

Sex = BÄST

 

”Livet är som en tärning det bästa man kan få är SEX!!!!!”

de stod på en toa en gång... å ja håller med... fan va jag älskar att ha sex..hade lixom glömmt hur bra de va .. men ja blev ju som påmind i helgen .. hehe
nää nu sejjer ja inget meeer....=P

jaja emorrn blir man ÄNTLIGEN 17 ... de har vart seeeeegt .. lixom hur ql e de å fylla så här sent då enns ?? men okejj min stackars tvilling fyller ju ännu senare ,,, pöss gumman

hehe jaja Hade så himmla skööönt.....
lev å må ...
//LindaJag ber om ursäkt. Men ja. Jag lovade ju att dela med mig, och tro mig det finns betydligt värre saker. *Skäms*


*För 7 år sen hade jag precis blivit nykterist*
-Det är jag inte idag-

// ia

To be with or not to be with...

En incident som hände för två dagar sen gjorde att jag kände mig väldigt ovälkommen bland vissa människor som man ändå trodde att man skulle ha kvar, no mather what. Men så var det inte.
Medans denna känsla infunnit sig - att jag är väldigt ensam och "ovälkommen" av vissa så har ändå en stress funnits (och finns) över hur jag ska hinna med alla som vill vara med mig.

Känner att jag borde ringa så många, flera frågar om man ska hitta på saker. Jag vill bara vara med mig själv en dag utan att känna stressen att man "sviker" någon. Samtidigt så är jag väldigt glad och lyckligt lottad som har så fina vänner som vill vara med mig fastän jag inte värsta munterjöken just för tillfället.

Ni fattar. Det är kaos i mig. Känslor som bokstavligt talat krockar.

Idag fick vi domen om huset. Vi måste sälja. Känns tungt, men försöker se det ur en positiv synvinkel.

*I helgen ska vi återuppleva gamla minnen*

 

// ia


Kreativ

Har suttit och läst gamla blogginlägg, typ från när ja börja blogga, "bara" ett och ett halvt år tillbaka i tiden. Kul och inspirerande! Tycker att jag skrev betydligt intressantare då, kanske nu inte alla inlägg men några var ju faktiskt genomtänkta. Dock störde jag mig på att jag uttryckte mig som en liten fjortis på Lunar! Bara jag som tycker det kanske, men det märks att man faktiskt (?!) har mognat en aning.

Sitter i soffan i mammas iskalla lägenhet, har ätit varma mackor med olivröra, ost och soltorkade tomater i pesto. De blev gode flottigt men gott, bara lite bränt.
Är inte spec. skönt att sitta såhär, måste sitta så framåtlutad så ryggen och nacken gillar det inte så mkt.

Jag vill hitta tillbaka till mitt djupa, poetiska, knasiga tänkande. Tina minns du? På den tiden när jag skrev invecklat men ändå begripligt? Ska försöka läsa mig tillbaka.
Nu hade jag tänkt spola upp ett kokhett bad och skriva ner mina mål med livet. Hemläxa. Måste även motivera mina mål. Sjukt svårt.

Någon dag framöver ska jag bjuda på ett dagboksinlägg från Lunar. Men inte idag.


*There is no witness so dreadful, no accuser so terrible
as the conscience that dwells in the heart of every man*

// ia

Föresten...

....funderar på att ta ut min P-stav. Dumt eller smart?


*Because the night*

// ia

Jag lever ;)

Jo jag lever, och är inte lika arg som sist ja skrev ^^

Tänkte mest bjuda på en fin låt, med en fin artist. 

*Hur ska man älska någon som har älskat någon förut?*


// ia


Fuck you all godnight!

Hat hat hat hat hat. Ilska ilska ilska ilska ilska. Ångest ångest ångest ångest ångest. Förakt.

Ja. Ni förstår. Inte en av mina glory days idag, är så sjukt jäääääääävla less på allting i mitt liv just nu! Vill verkligen bara sticka någonstans utan att säga till någon vars jag är. Ja förtjänar att få vara ifred. Vill stänga av mobiljäveln, den är ett så stort stressmoment just nu. Varför kom nån på denna urdumma manick?


*Thank you all, this is about no one*

// ia

GRATTIS Till mig!

 

*Idag blir ja lastgammal*

 

// ia


En fet kines

Jag har kommit fram till att jag ser ut som en fet kines om ja böjer mig fram och kollar mellan bena... förstår ni? Vi har tagit bilder idag, jag, sandra och Frallan ... blev sjuk skojjiga bilder. Men dom får ni ITT se!!!! MOAHAHAHAHAHAHA


*Tack tjejer för ikväll! Verkligen det var absolut den bästa kvällen ever!*

// ia

No work today..

..heller. Jag mår så jevulusiskt kasst, och är väldigt trött på dagarna eftersom jag inte sover ordentligt på nätterna. Men what to do? Imorn har ja då inget val, då måste ja jobba. Det kanske ja måste idag med men ja vet inte.

Nu ska jag försöka peta i mig någon slags frukost.


*Fan vilket kul inlägg - Not*

// ia

En låt..

 

*Faktiskt  - En Hellström låt som ja gillar*

 

// ia


Stopp på vägen

..ikväll hade jag åkt för att hämta min skärm och var påväg att tanka när bilen lixom inte ville det jag ville. Gasa. Insåg rätt snabbt att bensinen ju hade tagit slut lite snabbare än jag önskat. Meeen som tur var så kom Sandra och skjutsa mig till Statoil för att inhandla bensin, så nu sitter jag i mammas lägga med tända ljus och lyssnar på Damien Rice.

Sjukt sjukt konstigt att inte syster, Jakob eller Kiro är här i läggan och låter =P

Hoppas på att kunna fara på jobbet imorn. Beror dock på hur det blir med sömnen inatt och allt.


*Mina ögon är trötta, min kropp är trött, men det går ändå inte att sova?*

// ia

RSS 2.0