Halloween

Ja, så var de dags för Halloween. Dock blir det ingen utklädnad för min del, tyvärr måste jag säga, men ikväll är de after work på jobbet med tacos å pumpatävling så de blir väl att kika förbi där och käka lite gratis mat och sen vidare hem och se IDOL som ikväll har SCHLAGER TEMA! Jippie! Ska bli såå kul att se!

Nu är min lunch slut, så ja ska börja jobba med några listor och sånt kul.


*Seven days to go*

// ia

Döden?

Ska man gå å vara rädd för döden? Ne, de tycker inte ja iaf. Men ändå så maler tankar sönder mitt huvud emellanåt med tankar på just döden. Får ofta en känsla av att "Nu kommer jag att dö", tex när ja ligger i sängen och ska somna så kan en tanke komma krypande "Jag vaknar nog inte imorn". Eller om ja ska köra bil en längre bit så kommer de alltid upp tankar att någon annan bil kommer att köra in i mig så att jag kommer dö....

Ser även allt som skulle kunna hända efter, samtalen till min familj om beskedet och min begravning och allt sådant. Ja vet att ja är sjuk i mina tankar, men vad kan man göra åt saken? Time will make me okay. I´ll say.

De är höst, de är inte min bästa tid på året som ni säkert kan förstå. Dock älskar ja hösten ändå just för att de börjar bli mörkt och man kan tända ljus och man får mysa in sig i massa koftor och stickade plagg.

Aja, nu ska de plockas undan i hallen så Jims pappa kommer in med bordet som vi ska få ikväll kl 21.


* "Jippie", 8 dagar kvar *

// ia

Vad gör jag?

Jag sitter just nu på jobbet fastän jag inte jobbar!!!!???? Håller Jim lite sällskap, men jag har varit och gjort stan idag igen ovh inhanlat ett par vantar, en parfym, hårnålar, nagellack och en foundation. Hittade även ett par skor som jag blev förälskad i, ett par stövlar! Men får väl hålla mig lite tills ja har fyllt år, har ju önskat mig de av mami så...

Igår var skoj, var ut på Kalles med Sandra och vi hade himla skoj påvägen till Kalles åxå. Idag har jag träningsvärk i mina lår - snacka om att man inte har dansat på lääänge ;) Men de var kul de med!
Träffade min syster en snabbis på Kalles, som sa att jag var dum i huvet, varför vet ja inte.. vet inte ens om hon var seriös men men de yttrar sig väl..

Ikväll blir de chill, ska snart gå hem och måla mina naglar tror ja och lukta på den goa parfymen.


*13 dagar kvar*

// ia

Yeeey!

Nu bär de av på fest!!


*Bara så ni vet*

// ia

Same same..

...inte någon större skillnad ikväll motför igårkväll. Tv-tittande. Dock är de inga ljus tända ikväll, de är så trist att tända dom när de är stökit hemma.

Idag har ja ju varit ledig, klev upp med Jim och åt frukost, sen sov ja vidare till 11.45 och då klev jag upp och gjorde lunch till oss, sen när Jim hade farit på jobbet igen så duschade jag länge sen kom pappa en snabbis och efter det la jag mig i sängen och vilade. Inte så fartfylld dag haha

Nu ser jag på Dr. Phil i väntan på att Roomservice ska börja, Jim spelar quake och katterna sover nånstans.


*Goodnight everybody*

// ia

Just i denna stund..








*Mys med ljus, tv, dator och Maja*

// ia

Underbar!

Snälla lyssna på denna, den är helt sjukt vacker! Och hennes röst... jaa.. lyssna själva HÄR
(fanns ingen html kod så ja fick länka istället)


*När ska vi göra mod av sorgen och börja agera?*

// ia


Nostalgi..

Har läst gamla textdokument där jag har skrivit om mina känslor och hur livet var när man var mindre. Jag blev dock imponerad av mitt sätt att skriva, det var verkligen målande och berörande. Jag vill kunna skriva så igen, men det kommer som bara i vågor de där med att vara lite av en poet. Så jag får väl hålla ut tills den dagen dyker upp igen ;)

Sitter på jobbet nu och blir så irriterad, har suttit och väntat i 10 min mellan varje samtal, och direkt jag kommer på att jag ska blogga så börjar det ju självklart att ringa! Blä!

Jag vill hem nu, eller jag ska ju till Sandra ikväll och se Deseperate och käka popcorn såklart, men sen vill ja hem och mysa!
Igår bjussa mamma å syster på gomat; Köttfärssås och spagge :) Ja kom dit kring 19.30 och var väl hemma kring 00.30. Jag å syster fick lite quality time och det var himla kul :) Tack siss för igår!
Dock var de inte så trevligt att köra hem den tiden när bilen har stått utan värme och man har en sepe bil som immar igen så fort de blir kallt ute eller fuktigt! Så det blev min första skrapa rutorna på bilen gång igår, sen fick jag torka rutan innifrån med tröjan för att ens se nått. Men jag tog mig iaf hem.


*Idag vill jag ha våran fjärrkontroll*

// ia

Uppskrapad bil

I förrgår när vi skulle åka och handla på Coop, så mötte jag en bil i vårat garage och dumfan stannade jämsides med mig eftersom hans parkering låg just där jag stog, och de är väldans trångt i vårat garage och jag var ju som tvungen att köra fram och försöka svänga upp mot utgången, då hör ja bara kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaash skraaaaaaaaaaaaaaaaap...

Passagerar sidan längst bak är uppskrapad och lite bucklad eller hur man nu ska förklara det hela. Behöver jag säga att jag blev lessen? BLAAAAAAAAAAAAAAAH ja ska inte ha en bil!

Idag och igår mår jag bättre, jag tror det är jobbet som gör mig nedstämd och på skitigt humör, eftersom jag började vara gladare igår när jag var ledig. Trots att vi städade så var ja på bra humör! Haha snacka om att det svänger i humöret nu.

Men men, nu sitter man på jobbet igen och slavar, längtar tills vi ska sova ikväll för de var så underbart skönt att sova i ett nystädat sovrum, renbäddat och typ dammfritt! Sen att man var nyduschad gjorde ju inte saken sämre om man säger så :) Så nu vill ja bara hem till sängen, dock måste vi fortsätta städningen utanför sovrummet när vi kommer hem eftersom massa saker som har varit i sovrummet har mystiskt hamnat i vardagsrummet =P


*Nån som vill köpa min skitbil?*

// ia

Att le genom tårarna

Ligger instängd i sovrummet, allt är nattsvart bara en liten röd diod lyser från tvn och självklart ljuset från skärmen. Jag la mig här för kanske en timme sen eftersom min andra dator inte gillade mig särskilt mycke idag utan ville att ja skulle göra massa krångliga saker och då blev ja så less och lessen så ja kasta mig i sängen och somnade till.

Sen kommer älskling in och säger att han har fixat felet, men inte blev jag glad för de. Missuppfatta mig inte, ja är jätte glad att han ordna det så ja slapp formatera skiten igen, men tårarna fortsatte ändå att krypa fram.
 
De är just de, igår var en PISS dag allting var bara skit och jag var på förfärligt dåligt humör men fattade inte varför tänkte som bara att ja hade vaknat på fel sida eller nått. Men så idag - denna dag har åxå varit piss, inte lika men nästan. Jag gråter för allt oavsett om ja blir glad eller lessen, känner mig ur balans helt enkelt både psykiskt och fysiskt.

När jag då låg här i sovrummet och grät för mig själv, Jim hade gått och spelat och jag kände mig väldigt ensam. Vem tror ni jag hör tassa omkring här i sovrummet (där han vanligtvis inte får vara) ? Jo Kattziie!! Han hoppade direkt upp till mig och började kela med min hand, och flyttade jag den så var han snabbt och puffade till den hårt för att säga att han ville ha min uppmärksamhet. Tänk att en sån liten varelse utan talförmåga kan få en att känna sig så behövd och älskad! När han ligger på min hand och jag känner hur hans sylvassa klor borrar in i handflatan, och det gör så ont så ont, men det är värt det, för jag vet att han gör så för att han vill ha min hand just där, under hans lilla huvud och han mår bra så.

Vet dock inte hur han tog sig in hit, om han smet in medans Jim stog i dörröppningen och pratade med mig eller om älsklingen släppte in han med flit för att ja inte skulle vara så lessen.


*Vilketsom - Nu ler jag genom tårarna*

// ia

Då var de dags igen..

...att göra sig klar till jobbet. Vaknade kl 8 och petade i Jim å meddelade tiden, han började nämligen kl 8. Men han rusade iväg till jobbet och ja kollade mitt socker som var påväg mot känning så ja klev upp och åt en mastodont frukost så ja är fortfarande mätt!!

Hostan sitter i fortfarande, men ska försöka ta lite fler samtal idag på jobbet. Men har inte så himla stora förväntningar att de ska gå bra men men vi får ju se. =)

Nu blir de hopp in i duschen. Föressten vad tycker ni låter vettigast att köpa för mitt presentkort? Mobil, Macro objectiv till kameran, en 22 tums dataskärm eller en bänkdiskmaskin?
Jag har sån beslutsångest. Help me please!!


*Cocillana here I come*

// ia

Jobb sökes?

Någon som har ett arbete till mig? Helst heltid och tillsvidareanställning ;) Jag är så sjukt less på att jobba här just nu, man känner bara att man inte duger. Men ja antar att livet är så i denna branch?

Just nu sitter ja på jobbet (vad annars?) och fryser trots att man har långärmat, jeans plus en filt virad runt sig!? Och att vara sjuk på de, jaa ni förstår de är inte min bästa dag idag.
När vi har slutat idag jag och Jim så ska vi åka å handla mat på Coop och fylla upp våran lilla kyl lite till :) Sen blir de inte mycket fart tror ja, tv och nå gott att stoppa i munnen kanske.

Lite förvånad ja blev idag dock när posten kom, pratade med Helena från El Gigantens kundservice igår gällande en kompensation för att Giganten tappade bort min tv och sen fick jag en helt annan (samma märke men en med helt andra skador än innan ja lämna in den) Åh ja blir arg bara att tänka på saken, men iaf vi kom överens om att ja skulle få nått presentkort och gissa vad som låg i min brevlåda IDAG? Jo mina presentkort!! Ja har aldrig varit med om att de har gått så snabbt!

Nu ska ja fortsätta jobba.


*Tack Helena på KS för all hjälp*

// ia

Diabetes

Idag var jag till Sunderbyn för en update på hur det står till med mig och min diabetes, det var väl inte sådär jätte bra värden jag hade presterat men jag tar nya tag till nästa gång =P

Hittade även en tjej som hade skrivit till mig som också har diabetes, det är som kul att hitta såna haha även om sjukdomen iof är rätt vanlig men de känns ändå som inte så ofta man stöter "ihop" med någon i samma sits som en själv =)
Hon har också samma tanke som mig när de gäller insulinpump, då syns de ju att man har en sjukdom och hur snyggt är de att ha en slang från magen till en "liten" dosa? Ehhh itt nå!

Aja nog pratat om sjukdom. Ikväll blir de att se Desperate med Sandra Baby, wiiiiiiiiiiie de ska bli skoj och de lär kanske bli lite goda popcorn, Sandras popcorn ÄR lätt dom bästa!


*Host host*

// ia

Redan less..

...blev ingen lång speltur, ja blev less på att man måste organisera skiten, ja vill bara bygga karuseller å teståka dom sen är ja nöjd =P
Men innan ja börja spela, så kom ja på att ja var sugen på att leka lite i photoshop så ja leta upp en bild och skulle börja, men NÄ då fungerar inte PS längre, å de är inte länge sen ja installerade de!!! GAAAH! Ja orka bara inte börja om att installera de så i trots (hömm) så redigerade ja en bild på Kattziie i WORD. Ja ni läste rätt. Word!

Blev ju inget lattjo resultat med alla kassa funktioner som finns men bättre än inget. Eller?



Haha jaa ja vet då inte, men ja gillar den ändå på nått sätt, men jo de hade blivit bättre i PS. En annan dag.


*Soffan here I come*

// ia

Home sweet home

Nu är denna arbetsdag till ända. Skönt. Men nu vet ja inte riktigt vad ja ska hitta på, om ja ska spela lite Rollercoaster 3 eller om ja ska bada/duscha, eller somna på soffan eller nått annat spännande?

Hmm, ja tror de blir ett försök till att spela lite iaf. sen om ja nickar till hela tiden så är de nog bara att se sig besegrad och krypa till sängs. Imorn bär de av till Sunderby sjukhus för en rutinkontroll, och då ska ja minsann ta upp alla fel och brister med mig =P


*Ja vill åxå till USA*

// ia

Morfin

Tack gode gud för Cocillana!! Fick det utskriver idag när ja ringde vårdcentralen och har nu hunnit med två doser och känner mig lagomt lullig i skallen. Sitter på jobbet just nu och kämpar på, har ont i magen idag med så när jag kommer hem så blir de nog ytterligare en långdusch ;)

Skulle ju ha åkt till Sandra ikväll för att se fortsättningen på DH, men ja pallar inte med när ja har så ont! Sen tror ja inte att ja ska köra bil just nu höhö Men imorn håller ja tummarna att ja har mindre ont så vi kan umgås litte :)


*Ingen rast ingen ro*

// ia

Sleepless

Har nu varit vaken i 2 timmar utan att ens kunna försöka somna, pga ? HOSTAN! Ja förstår inte varför man börjar hosta som ett sepe när man väl lägger sig ner? Någon som har en förklaring? Kan ju inte heller ligga i sängen och hosta för då får ju inte heller Jim sova.

Gick upp för ett tag sen och drack en kopp thé och nu har jag inte hostat på kanske en kvart, peppar peppar ;) Så de blir nog att göra ett nytt försök till att lägga sig ner, men ska dock bunta upp med ett extra täcke under kudden så att ja nästan sitter upp och sover. Skönt - Nä, men kan vara värt det.


*Imorn blir de att fixa medecin*

// ia

Dusch nr 2

Japp då kom ja just ut från duschning nr två för dagen, ni kanske undrar varför jag duschar så mycket? Ni som känner mig vet att jag ofta och gärna duschar spec när de har börja bli kallt ute eller när jag har kraftiga smärtor i magen i form av mensvärk. Anledningen idag är lite av båda.

Men som Sandra sa, de är ju tur ja har gratis vatten hehe Jag undrar så mycket hur det ska gå när vi ska flytta till hus en vacker dag? Då lär ja måsta åka till mamma eller pappa och occupera deras duschar i en timme eller två. De lät besvärligt så ja stannar nog i lägenhet ett tag till. Jippie.

Vi har fått nya grannar tvärs över gatan, danskar som jobbar på Aditro. Dom hade inflyttningsfest igår och såg till så att alla i hela området märkte detta. Jag är redan less. Till råga på allt så ser dom RAKT in i vårat vardagsrum, RAKT på våran soffa där man sitter å sluskar och ser på film, man känner sig bevakad. Dom som bodde där innan dom såg man aldrig till så man tänkte som aldrig att de bodde någon där, kom tillbaka kära fd "grannar" vi saknar er.


*Smörja kroppen med golukt*

// ia

Mätt..

...som en plätt är inte lätt, man kan varken stå eller gå, man vill bara spy, man är inte kry.

Written by Linda & Syster när vi var mätta och små. Haha

Jaaa som sagt, nu har man proppat i sig en massa fläskfilé och jag kan verkligen rekomendera denna maträtt, den blev super god! Efter det så blev det lite godis för ovanlighetens skull de var gott.
Igår såg vi förövrigt Indiana Jones, den var helt okej. Nu blir de nån komedi tror ja, iaf om Jim får bestämma, själv är ja rätt less på tv efter en hel helg hemma *ler*


*Skallebang, kan de bero på rödvinet måntro?*

// ia

Middag

Nu blir det att äta den maten jag egentligen skulle ha lagat till oss igår men orkade inte pga förkylningen; Svampgratinerad fläskfilé med gratinerat mos. Jag hade tänkt ta ett glas rött till det, känns konstigt att göra det på en söndag men jag köpte en sån där jätte liten flaska (ett glas typ) så ja lär ju inte bli påverkad ;)
Men Jim den tråkmånsen dricker ju inte vin så det blir ju lite jobbit om man ska ha en hel flaska till sig själv :P


*Ta ut mat från ugn . Nu*

// ia

BB

Bigbrother ser ja på just nu, en gammal livesändning från -06. Jag saknar BB och tycker dom ska göra en ny säsong. KOM IGEN KANAL 5 ;)

Jaa idag har jag inte gjort ett skit, har sovit till 14 tiden sen har ja duschat i en å enhalv timma och sen har jag ätit en hårdmacka med en äckli tzatziki som ja verkligen inte får till. Lessen.


*Näsan är sårig och hostan är här för att stanna*

// ia

En vecka + 1..

..dag sen ja blogga sist. Har haft saker för mig i veckan och har inte haft tid/ork till bloggen. I måndags så fick jag och Sandra äntligen se den efterlängtade fortsättningen på Desperate Housewives! Men som vanligt vill man ju inte att de ska ta slut, men nu på måndag så är de dags igen. Längtar.

Förra fredagen blev super lyckad, vi åt middag på Thai Garden, och de bästa av allt var ju efterrätten; Friterade bananer + glass. Mums. Sen for vi ut på kalles och träffade massa folk från jobbet, dock var de iskallt men kul att se hur dom hade byggt om på Kalles.

Lördagkväll spenderade jag och sandra hos Frallan på tjejfest vilket var helt klockrent! Sen utgång på Kalles och där träffa ja min barndomsvän Sara och vi surrade på ett bra tag, sen hängde ja med Martin resterande delen av kvällen efter Sandra for. Blev gratis burgare efter krogen dessutom. Nice.

Sen har ju veckan mest bestått av jobb. Och igår blev jag återigen dunderförkyld, det var som att trycka på en knapp så var min näsa full med snor och min hals ond osv osv. Riktigt trist.

Ikväll tänke vi göra fläskfilé med svampstuvning och gratinerat mos, men ingen av oss är hungriga och jag har ingen ork i kroppen att ens lytta en stekpanna. Så de får vänta tills imorn.
Idag på dagen har jag köpt mig en ögonfransböjare som går på batteri och som värmer fransarna och bevarar dom i den form man önskar (efter man har satt på maskaran) Denna manick kostade 10kr!!! Och är världens bästa! Tack Sandra för att du upptäckte denna underbara sak!

Nu blir de att snyta sig lite till och säkert slappa i soffan framför nån kass film..


*Ont gör de, i både kropp och själ*

// ia

RSS 2.0