Vill ha ..

En till sak jag vill ha är ett par bra in ear lurar. Hade ju helst velat ha i samma fina rosa färg som mina stora lurar.. men det verkar inte finnas längre *lessen kanin*
 
MEN, tänk er! Jag har nu bläddrat igenom alla lurar och färger som finns (av urbanears) och kommit fram till att Mustard skulle vara rätt ballt! Klicka här.
 
Bilden lånad från Urbanears hemsida.
 

*Curry curry..you´re the one I want*
 
// ia

Vinterskor!

Har äntligen hittat ett par vinterskor som jag känner att jag vill ha! Har ju dock inte provat dom än så jag vet ju inte om dom kommer hålla mina tassar varma i vinter.. men det låter ju bra iallafall. Liksom; märket Tretorn och dessutom Goretex tyg!? Plus att dom inte ser ut som en massa andra FULA vinterskor!
 
 
*Tretorn Hockeyboot GTX (alpin)*
 
// ia

OJOJOJ så bra skit!

 
*Det bästa av två världar!!*
 
// ia

I´m loving it!

Har faktiskt inget att berätta. Längtar bara tills Fidde slutar så man får mysa igen. Sitter och ser på Hollywood fruar och dricker kaffe så snart säger väl magen godnatt för gott.
Ikväll ska vi kanske förbi hos mamma och Pelle om dom orkar :) Så det ser jag fram emot.
 
Vi har börjat prata om att skaffa en Bluray spelare, men sen gick det till att vi skulle kanske haft oss någon form av media box...och till sist så kom vi fram till att en sån där dator, HTPC skulle vara det ultimata. Men.. vi får väl se vad som blir av det.
 
Humm.. mobilen ja. Jo, har reklamerat batteriet men inte fått nått svar trots att dom alltid ska svara inom 24 timmar (enligt autoreply). Får ja inte reklamera det så vette fan va ja ska göra. Jag ÄLSKAR verkligen min htc desire Z...och nu har ja min gamla rosa, trasiga (sprickor i glaset), Samsung F någonting. Batteriet håller fantastiskt bra och det är skit skoj att skriva sms.. men att strömmen håller beror nog på att man inte kan använda den till nått annat än att ringa och smsa med :P Det går inte ens att lägga in ett epost konto!! Gaaah!
 
Nog för mig.
 
 
*Have a nice day*
 
// ia

Ledig dag på jobbet

Ledig helg denna helg. Vad gör jag? Jo ja sitter på jobbet... Har varit och hämtat mamma och Pelle och då fick jag bli avsläppt här för att ja bara skulle hämta VÅRAN bil, men det var som så trevligt att få sig en kaffe och lösa lite korsord så nu har ja väl varit här i snart 2 timmar...! Skrämmande tanke. Jo förresten, Fidde jobbar ju såklart annars hade ja inte suttit här haha =P
 
Men men nu ska vi snart passa på att ta oss en romantisk lunch innan jag ska börja pyssla på med det jag ska/vill göra idag.
 
Köpte mig en pappersskärare igår på Classe så jag ska se om den är nått att ha (ska skära till foton).
 
 
*Sometimes I run*
 
// ia

Film veckan..

Denna vecka har vi verkligen sett igeonom några av våra alla dvd filmer, och det är så kuul att plöja igenom dom alla. Hittils så har alla varit bra (Ghettoblaster är ju typ bra för att de är nostalgi för min del men :P ) Svinalängorna var en oerhört gripande och tung film att se innan sänggående men jag rekomenderar då alla nedan :D
 
Söndag; Ghettoblaster =P
Måndag; Benjamin Button
Tisdag; Ingen
Onsdag; Stekta gröna tomater
Torsdag; Svinalängorna
Fredag; Ingen
Lördag; Inte bestämt än..
 
 
*You are a star, a moviestar*
-Hulken-
 
// ia

Not so sweet dreams...

För någon natt sen hade jag en mardröm men ja minns inte riktigt vad men det var nått i stil med att jag skulle bli dödad.
 
Inatt hände detta TVÅ gånger!! Fattar ingenting alltså! Det är lixom år och dagar sen jag drömde mardrömmar och då berodde det oftast på att jag hade sett nått läskigt på tv eller så.. men jag har ju lärt av mina misstag så jag kollar ju inte på sånt skit längre och därför blir jag så jäkla fundersam vad det är mitt undermedvetna vill säga mig! Någon som är bra på sånt där drömtydningsskit?
 
Förstoringen på Lexus har iaf kommit.. men färgerna är tyvärr inte som dom borde vara. Ska ändå göra ett försök att få upp den på väggen och hoppas att det ser snyggt ut ändå. Bild kanske kommer någongång.
 
Nu ska jag äta min lax, sen blir det att chilla hela kvällen då mitt hjärta har jobbat så hårt med huset och taket idag så han har nu migrän :( BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
 
 
*Frozen*
 
// ia

Whoop whoop!

Idag kom mina 100 bilder som jag beställt från Fujidirekt. Det ääääär så kul med riktiga bilder som man kan bläddra mellan gång på gång och om och om igen.
 
Dock är det super svårt att se hur färgerna egentligen blir när dom printas och just därför hade de ju varit fint med en fotoskrivare så man själv kan ändra lite och få den perfekta bilden, meeen, jag är supernöjd ändå! =P
Det jag väntar på nu är förstoringen av Lexus. Hoppas så innerligt att den blir fin.
 
Ja men nu är de ju äntligen dagen som jag längtat till så länge. ONSDAG vilket betyder hemkomst för mitt hjärta. WIIIIIE!
Inget mer nattsuddande för min del då och det ska bli så skönt att få gå och lägga sig i tid och få ordning på dagarna haha
 
Asså, det låter ju helt stört att man blir så knasig efter "bara" 3 dagar, men så är det när man är lyckligt kär. Då gör man en massa knasiga saker och beteer sig lite underligt ;)
 
 
*Kicki..du missade när jag galopperade på jobbet idag*
-Florian tyckte att jag inte var riktigt klok-
 
// ia

Lördag

..ja så var det då lördag. Har inte hunnit längta eftersom jag varit hemma hela veckan, förutom måndag då men.. Magen är fortfarande ett enda stort tjorv! Jag blir galen! Igår mådde jag hyfsat bra hela dagen, men sen på natten när jag skulle gå och lägga mig så får jag ett starkt illamående och försöker spy men ingenting händer och det slutar med magknip istället.
 
På morgon har jag haft lätt illamående och magknip. Har inte vågat äta nått ännu men ska snart försöka mig iväg med Sandra på den sista loppisen så nått borde man kanske ha stoppat i sig? Eller så skiter man i det för att slippa bli dålig bland folk.... ?
 
På måndag kommer jag nog behöva krypa till korset och kontakta vc om detta inte ger med sig. Har ju fan ont i skinkorna och ryggen av att ha legat och suttit hela veckan i soffan/sängen så nu vill jag kunna he mig ut och röra på mig. Hunden är rastlös också, men han kanske får följa med idag... om man bara visste att han kunde betee sig =P
 
Så..då har ni få läsare kanske fått lite väl mycket info, men så kan det vara ibland.
 
 
*Släpp magen friiiii*
 
// ia

RSS 2.0