Ett år går fort..

..för ett år sen så ägde en väldigt speciell och minnesvärd kväll rum. Den innefattade tre fyllon; mig, Jim, Fjune. En nykter Bemo med systemkamera.

AS kul var de! Kolla in detta inlägg för att få er ett skratt.
Kanske inte är alltför kul för alla er som inte hade turen att få vara med men jag skrattar massor när ja kikar på bilderna haha
*NU ska ja åka å vara taxi*

// ia


Linda goes Blonde

 

Vad tycks? Kanske inte den bästa bilden men :P


*Hämtning nu av Martin, sen dusch*

// ia

Somebody STOP meeee

Oh god! Ja är sjukt uppåt just nu, å väldans sprallig. Sådär som ja blivit på jobbet några gånger sista tiden, de går liksom inte att stoppa mig. Jag är en studsboll utan stopp. Ett sötmongo.

Miss Li är verkligen en bidragande orsak till detta! Nu har ja typ nött sönder Gregas album. Haha.

Nä vet ni vad, nu ska ja ta å gå från datorn så man inte fastnar här hela dagen tills mama ska ha skjuts, jag ska göra nå nytta. Till att börja med ska ja göra frukost.

 

*Just så känner ja mig*

 

// ia


...

...jävla bajs.


*...*

// ia

Nyktert

..denna helg blir de nykter igen :) Skönt! Nu väntar jag på att Sandra ska komma och hjälpa mig måla lite på väggarna i hallen/köket.

Jobbat idag, det var kul. Massor massor att göra, men ja gillar de! Livnärt mig på kaffe hela dagen också så jag var lagom skakis när ja kom hem men då fick ja mig en hamburgare och efterrätt :) Tack tack!

Nu ska ja leta kläder som ja kan kladda ner. Eller ska man kanske måla nude?


*Spännande spännande, ska ja klara detta som komma skall?*

// ia

Att blogga eller inte..

...seriöst. Min blogg suger! Känner att ja vill ha ett tema, men va tusan skulle de kunna vara då? =/

Tycker mest att ja skriver när ja är bitter haha, de kan ju vara mitt tema? :P Ikväll har de kollats en massaaaaa desperate och mer ska de bli imorn med Sandra bejbi :)

Bilen är lagad! Hoppas jag iaf. Varningslampan som lyst sen ja köpte bilen har Pelle släckt och man behöver inte heller gasa upp bilen som ett sepe när man ska starta den =) Lyckan är STOR!
Nu är de bara att hålla tummarna att den även går igenom besiktningen.

Jag måste färga håret igen. Men måste säga att färgen från Willys för 29kr helt klart håller måttet! Me like! Min tröja från Nelly kom idag med, så den ska ja använda nästa helg för då jeevlar e de party! Ska vara nykter en helg till innan det smäller :)


*Du lilla ängel*

// ia

<3 Grega <3

Förbokade Andreas Gregas album för då skulle man ha det i brevlådan på realese dagen den 20 januari. Igår hittar jag albumet på Spotify. Wtf???!!?

Ja blir så sur.

Men fastän ja nu nöter hans skiva så längtar jag ändå massor tills den kommer "på rikt". Då ska ja ta bilen, åka ut och köra, och poppa AS högt!

Är just nu på jobbet. Saker att göra, men vill inte. Är tröttare idag än igår och ändå har ja sovit mer inatt än natten innan. Men ja misstänker att det beror på en annan orsak..

Ikväll blir de att se House bunny igen! Wihaaaa! Frallan (som precis skaffat sig en blogg) & Martin joinar in, de kommer bli awesome om ja nu itt somnar =/

*Oliveeeeeeeer*

 

// ia


Mjau

Diana Top SEK 95, Only - NELLY.COM

 

*Påväg hem till mig nu*

 

// ia


Dagens horoskop

Frihet att kunna gå din egen väg betyder en hel del för dig just nu, men det kan finnas fantasilösa själar som sätter käppar i hjulen för sådana ambitioner.


*Jaa vad säger man om de?*

// ia

Livet i allmänhet.

Nu. Nu ska de äntligen ske. Imorgon tar jag första steget till det jag vill göra. Tänker inte berätta vad. Ni får hållas, går de vägen så berättar ja annars låter jag det falla i glömska.

Varit i Sunderbyn idag, de gick bra. Jag är ledig imorn med så ja lär väl sitta uppe hela/halva natten och installera skit på min nya fina mobil :) Ska bli kul att se hur skalen (som ja ska designa) kommer se ut i verkligheten :)

Är fylld med känslor. Vet inte vad ja ska göra av dom. Känns som att ja är en ballong som är på bristningsgränsen. Säger inte att de är dåliga eller bra känslor, för de vet ja nog inte själv. Känner mig bara full. Och inte full som i berusad Niclas.

Shit. De blev tomt i skallen. Nu är jag påväg att flumma all världens väg känner ja. Så jag slutar här.

*Miss blur*

// ia

Ett inlägg

Nykter helg. Ne där ljög ja, drack ju vin hemma i fredags kom ja på. Men de känns som en nykter helg eftersom man inte varit ut nått. Har varit hemma i huset hela helgen, just nu känns luften tung och jag borde he mig ut för att få lite frisk luft.
Men de är ju som så lätt att fastna vid datorn istället. Är skitarg på mig själv för att ja vaknade halv tre. Väckaren stog på 12, men då "råkade" komma åt snooze knappen. Suck.

Nu ska jag gå in i duschen och bli fräsch (förhoppningsvis ja), sen stoppa nått i magen. Fan va jobbigt att man ska bli hungrig?!


*Vi är inte såna som i slutet får varann*

// ia

Ja.

. Ja går till sängs nu. Med Thåström.


*De är inte som ni tror*

// ia

Facebook

...vafan gör man när Fejjan ligger nere? FLERA TIMMAR?? WTF! Hahaha

Ahh..ja kände/tänkte faktiskt så just precis när ja inte fick komma in och kolla vad alla skrivit. Men börjar som inse nu att de är lite lätt patetiskt.

Minus 30 grader ute idag. Jippie.


*Note to myself - De finns ett liv utanför fejjan*

// ia

What can I say?

Vilken fantastisk låt. Texten. Musiken. Skriken. Helheten. Njut.

 

 

*This is who I am - and I'm hurting you*

 

// ia


Bitter

Dagen har varit bra. Kul med lite annorlunda arbetsdag med strömavbrott i över en timme, och under den tiden var både Misster och Frallan på besök så det var tur så ja hade någon att krama om i mörkret när rädslan blev för stor :P

Nu ikväll dock..känner mig så jävla bitter och less. Less på biljäveln som inte gick igenom andra besiktningen så nu måste ja lämna in den på verkstad och gud vet vad de kommer kosta? Och vars ska ja hitta dom pengarna? Sen är less på att aldrig komma igång med husrenoveringen. Och där kommer det också kosta en massa jävla pengar som ja inte har. FITTA.

Har ju som hittat massa kurser ja vill läsa, MEN då måste man ju vara behörig också och det är jag ju inte enligt Studera.nu. Dom kan heller inte svara på VARFÖR ja inte är de. Jag hittade dock i förrgår nått som heter 25-4 regeln eller nått sånt, vilket innebär att man kan bli behörig om man är 25 år och jobbat minst 4 år innan 2008, vilket jag har. Men jag har ju inte kommit in på nått ja sökt innan så ja vette fan. Måste ta mig till vägledningscentrum så dom kan hjälpa mig. När de då ska bli.

Fick ju en ukulele av min kära syster och Jakob i julklapp, har lärt mig spela en liten trudelutt men den är dock sjukt ostämd så ikväll förhoppningsvis ska ja ta mig tid och försöka stämma den så ja kan börja lära mig nått :)

Kommer någon bild sen kanske från Värnamo. Men de flesta finns att beskåda på fejjan.


*Challenge imorn?*

// ia

I fell in love this morning

Källa: Haléns

Ja precis som rubriken säger så blev ja otroligt kär imorse när ja satt och kollade i Haléns katalogen. Nu är dom beställda och förhoppningsvis slipper ja vänta så länge på dessa skönheter. Haléns har ju verkligen skärpt till sig när det gäller skor! Skit kul att någon katalog vågar ha lite udda skor :)


*Nu ska ja drömma vidare*

// ia

Tagg tagg tagg

Jag har hittat en hel del kurser ja vill gå. Problemet med den ena är att de kostar en del slantar :( Någon som vill bidra med ca 50 tusen? ;)

*Återkommer*

 

// ia


RSS 2.0