Just ja..

...ja hade ju nått som kallas för blogg.

Inte så mkt nytt egentligen, varit mycke party men ork itt lägga upp bilder här de får ni kolla på fejjan :)

DÄREMOT, ska ja dela med mig av denna helt fantastiska låt som ja bara inte kan fatta hur man kan komma på en så vacker text;

 

*Men de visa sig dagen därpå att ja hade gjort fel*

-när ja gav dig en gloria-

 

// ia


Jäjää

Ikväll.. då är de andra chansen. De kommer ja inte se på så aktivt, kommer kolla webtv och se för att kunna rösta på PAIN OF SALVATION!!!!! Dom måst bara komma till final!
Ja å Sandra å ev. Madde ska dricka nått glas ikväll och senare gå ut på Challenge. Förhoppningsvis kring 22 tiden om jag får önska så man slipper köa och paya.

Idag har de druckits en hel del kaffe så ja lär väl vara som en speedad studsboll när ja kommer hem :) Men ja försov mig imorse, de sög. URK! Men dagen blev inte så katastrofal som ja hade trott ändå, inte hittils iaf..*Nu ska ja strax hem och bli fin*

//ia


Fick lite nostalgi och en skön känsla i magen..

 

*Dream a little dream of me*

 

// ia


Testing testing

Ladda upp, spara och dela dina bilder gratis!

Denna f-bannade snö!!

Nu har man ansökt om semester, men inte sommarsemester nej nej utan en mini semester som ja hoppas blir av där kring Valborg. Blir att isåfall åka till Nyköping med Lotta å Nicke och hälsa på hennes kusin. Hoppas hoppas.

Skulle dock vilja hinna med en sväng till Värnamo igen här under våren, men vi får la se hur de blir med den saken.

Är på jobbet, har lunch, borde haft med mig franska böckerna så att ja kan utnyttja tiden lite men ja orka  it bära med mig dom eftersom ja mest troligt kommer måsta gå hem i snöovädret. GÅ! GÅ! Blä! Ja vill ha tillbaka min bil, gärna hel.

Suck.

De snöar som fan.

Ja har hittat en vattenkokare som ja vill ha;Den kostar ju "bara" 1690kr :( Känns lite krydd för en sak som man bara ska koka vatten i men den var så sjukt snygg! Någon som känner att dom har för mycket pengar till övers?


*Nu ska ja äta tonfisk med citronpeppar. MUMS*

// ia


RSS 2.0