Låååång fredag

Alltså. Sjukt härligt väder ute. Vad gör jag? Sitter inne! GRRRR! Vill vara utomhus, men det är ju så långtråkigt att vara det, blir hyfsat rastlös. 
 
Älskar mornarna, då har man "rätt" att få vara inne och inte göra nått annat än att svansa runt i mina rutiga pyjamas brallor och dricka kaffe medans man kollar på How I met your mother. Sen efter 12, då är det som att man måste göra nått annat för att i slutet av dagen känna sig nöjd!
Så är det i alla fall för mig.
 
Fick trevligt lunch besök idag dock, Fidde kom hem :D Wiiiiiie! Jag saknar han när han jobbar. *Tihi fniss*
 
 
*Dags att väcka lille Hårberg*
 
// ia
 
 

ÖgonVar ju på ögon idag och där både bedöva dom ögonen och förstorade pupillerna på mig vilket leder till hyfat ingen syn alls på nära håll. Är fortfarande otydligt när jag ska läsa eller skriva, men ack så bra att det görs.

Supergod middag fick jag av hjärtat som bestod av ugnapotatis, stekta champinjoner och ugnsbakad portabello! Mmmm!

Här hemma lyssnar jag på hjärtats gitarrspelande och bara njuter. Har varit en tokig dag på jobbet så nu blir det ev lite Netflix tittande innan det är dags för sängen.

*Love my life*

// ia

I väntrummet

Har suttit i många väntrum, ibland flera gånger i samma väntrum och det är nästan alltid intressant på ett eller annat sätt.
Just idag är vi 4 stycken, ingen säger ett ord utan det enda som hörs är ljudet från tvn och där är det väl Hem till gården eller nått i den stilen. Wiie. Men det är ändå intressant att iaktta människor i smyg. Man märker att de andra gör samma sak.

Nu har en fått komma in och antagligen är dom försenade som alltid när man får en tid såhär runt 14.. varför ens be någon komma efter 12 då dom uppenbarligen alltid är så sena?? Suck.

Aja, ska väl läsa en tidning eller två och fortsätta iaktta folket runtomkring.

*Att vänta på min tur är inte riktigt min grej*

// ia

SnörasFidde förbereder skotern just nu och jag tar en kaffe och en cigarett. Snart bär det av, vart vet jag inte men det lär ja ju märka allt eftersom :P

Ikväll blir det kalajs med Sandra på statt. Wohoo! Innan dess blir det smink och sing star :)

*Nu måst jag skoterklä mig*

// ia

RSS 2.0