Månen



Detta är månen. Den var stor och mycket vacker vilket absolut inte framgår av bilden.

*Take me to the moon*

// ia

Förra lördagen



Efter en hel veckas sjukdom/magont så begav jag mig utanför husets väggar mot Lions Loppis. Där hittade jag det uuuuunderbara glas skrinet som jag bara kände att det ropade mitt namn!! Väl där så träffade jag pappa och vi tog en runda innan det var dags för en fika hos f o f.
Efter fikat hälsade jag på hemma hos pappa och fick pussa på Nils-Olof <3

Kvällen förgyllde Sandra, Therese och Zandra. Fick en urgullig klänning av Therese som jag inte hunnit fota än men blev så himla glad! Dom drog ut på krogen och jag vandrade hemåt.

Underbar helg. Den som kommer nu ser jag mycket fram emot också, då är även hjärtat ledig juu!

*Live long and prosper*

// ia

Snart så..

Snart kommer han heeeeeeeeeeeeem! Wiiiiiiie! Då vet ni.
 
Idag har jag bara sovit, nyss ätit frukost och startade en tvättmaskin. Skönt att tvätten som sköter sig självt må jag säga. Är ju betydligt jobbigare att bara dammsuga hallen ex.
 
Vet inte vad eftermiddagen har att erbjuda men det lär nog bli en hel del chill. Magen mår bättre so far, bara småkänningar. Och jag kunde inte hålla mig mer igår, drack kaffe. Men .. inte i de mängder jag brukar och med en massa laktosfri mjölk så det funka bra. Nu ska jag hålla mig igen :D
 
 
*Miss Li har nytt album ute*
 
// ia

Sleepless

Problematiken med att inte kunna sova när hjärtat inte är hemma är lite jobbig. Får sån jobbig känsla i magen och är oftast uppe sent för att bli så pass trött att jag slocknar..det verkar inte hända idag dock. Magen är osnäll fortfarande dessutom.

Glad att jag har puppyn brevid mig i sängen i alla fall, han är mysig men inte mycket till vakthund :P

*Sov så gott*

// ia

Status..

När magen krånglar får man snällt stanna hemma mot sin vilja. MORR! Fått tid hos läkaren nästa tisdag..alltså en vecka bort. Inte heller så kul.
Så nu kör jag på att undvika allt som kan reta upp magen, inget kaffe, minimalt med cigg och snäll mat med inte för mycket kryddning. Känner mig bättre idag än igår och förrgår i alla fall. Men oj så jag saknar kaffet!!!
 
Skrev ett långt inlägg i mobilen i söndags, men det försvann när jag skulle publicera och då orkade jag inte skriva om.
Men, helgen har varit underbar. I fredags mötte vi upp Eva & Patrik på Challenge, där surrade vi en hel del och lyssnade på en trubadur som spelade alltför högt, så i pauserna fick man skynda sig att surra utav bara sjutton.
Eventuellt blir det att hänga med till Irland i Juli också! Hoppas innerligt!
 
Lördagen var mest bara seg, vi slöade och ingredienserna till middagen inhandlades strax efter 21, vilket resulterade i att vi fick njuta av Västerbottenostspajen där efter 12-slaget =P
 
Söndagen städades det och vi inhandlade nya skur attiraljer. ROSA! Hähä Detta för att kunna skura undan alla eventuella myrleder som går genom vårt hus. För på morgonen kom dom på besök.
Men nu har jag inte sett till dom på 2 dagar, peppar peppar!
 
Söndagkväll blev vi bjudna på Thaigarden av svärföräldrarna (mina svärisar alltså). Det var supergott och trevligt! Åt pepprig bläckfisk, MUMS!
 
Ikväll ska jag se livestreaming från när dom ska spela senaste expansionen till Sims som släpps i sommar. HAHA nördigt! Har aldrig gjort det och kommer säkert att tycka att det är skit trist, men..ska i alla fall kika en stund =P
 
*Hunger in my heart*
 
// ia

Tjena maskinen!

Fick sluta en timme tidigare idag. Wiiiiie! Och just då så ringer min syster och vi surrade i 45 min. KUL!
 
Nu väntar jag på första tvättmaskinen att den ska bli klar så jag får starta en till!! Kul att tvätta, eller, stoppa in i tvättmaskinen och se det försvinna från korgen/golvet. Men SEN, är det inte så kul nå mer. Ogillar starkt att vika och dona =/ Tur att min karl är så himla i ordning att han gör sånt direkt dom gånger han tvättar. Men jag ska verkligen göra rätt för mig nu och plocka undan tvätten från torkställningen (sånt som jag tvättade för 2 dagar sen) så att dom nya plaggen kan rymmas. DOCK så måste jag skölja dom pånytt, för det blev en massa tvättmedel kvar på dom :( Dumma snabbtvättsfunktion!
 
Hungrig är jag med. Som en varg. Men det är så himla trist att laga mat själv :( Igår fick jag ju dock en känning när jag väntade med middagen så jag ska nog se till att trycka en burgare eller så.
 
 
*Vad kostar ett hörseltest på hundar??*
 
// ia

Trevlig stund



Fick även med ett äldre Monopol från Lotta och lite annat smått och gott! Det var riktigt trevligt att få träffas och surra, var typ hundra år sen!
Testade hennes pilates boll också och shit va svårt! Men kul! Dock ställde jag mig inte på knä på den som Anna sa..inte där än känner jag haha

Just nu sitter jag och skakar som tusen asplöv pga lågt blodsocker! Inte nice! Speciellt inte pga att jag snart ska köra bil för att få hem mitt hjärta, men har lovat att inte stressa iväg innan jag mår okej igen :)

När pälsklingen kommit hem så ska vi äta middag och sen ha MYSKVÄLL heela familjen! Drömde massa knas inatt så är lite extra kärlekskrank ;P

*Lexus är en gnällspik ibland*

// ia

Slut för idag..

..nu har man precis slutat jobba. Nu bär det av till Öjje för att hämta upp ett KINASCHACK! Wiiii! Och eventuellt ... ska jag våga testa sitta på hennes pilatesboll. Anna tyckte att jag sku prova att stå på knä på den! Hej och hå, får se om jag slår ut någon tand eller så.
 
*..tack för idag*
 
// ia

Namnam



Bytte idag ut jul-polkagrisarna till lite somrigare grisar :) tillhörande glaslock saknas på bilden dock. Men jag blev nöjd.

Har även pysslat på med lite annat som inte blev lika bra så det är inte med på bild haha

*Väntar på att hjärtat ska sluta*

// ia

En sak till..

Och förresten. Jag ska vara nykterist ett tag nu. Urk så bakis jag var i lördags. HELA dagen! Sov typ mest hela tiden. Men kul som sjutton var det att spontan partajja hos Johan och Emmeli, och dunder kul att få träffa Sara och Chrille! SÅ lätt värt det ändå. 
 
*Tack till er*
 
// ia
 

Nöööörd!

Vi har nu nördat oss i 2 dagar. Eller ja. Jag i stort sett 2 dagar, Fidde "bara" en dag plus sen han slutade kl 21. Vad nördar vi oss i då måntro? Jooo, Sim City 3000! SÅ kul! SÅ jobbigt att bli fast i nått. Tiden lixom bara flyger förbi.
 
*Nu måste jag skynda i duschen. Jobbar ju imorn kl 8*
 
// ia
 
 

Wiiiie



När hoppet hade övergett mig så plingade det till i mobilen och jag kunde hämta "my precious" på konsum!! Äntligen!

Har ikväll testat spikmatta för första gången i hopp om att underlätta spänningarna i rygg/nacke. Det gjorde ONT! Men efter ett tag var det ändå godtagbart och efteråt kändes det mjukare i musklerna. Såg dock ut som en prickigkorv :P

Nu ska här intagas en mindre middag och lite mys <3

*GTA*

// ia

I väntans tider 2



Fortfarande inga skor!!! Står även idag att dom är i Göteborg sen den 2a april :(
Idag vaknade man med huvudvärken från h.. nacken. Fick bli en hemma dag.

Har bara tagit det chill, startat en diskmaskin, rastat Lex. Och väntat på de där paketet..kanske skulle kolla postlådan förresten? :P

*Paracetamol är fint att ha*

// ia

I väntans tider..



Väntar på mina nya Converse..i Göteborg var dom igår morse. Suck. Ogillar starkt att vänta på saker jag beställt, och denna gång gjorde jag bort mig och beställde just innan påsk :P men men..

*Ut i solen nu för att inta kaffet*

// ia

RSS 2.0